Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icetihi

Alkottam... Kedvet kaptam, na... <#nyes>. A zene is saját, lehet véleményezni <#nyes>

youtube.com/user/icetihiii22

Dj Tommy
A Veyronosra gondoltam, Marubishi rendesen ment.<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Akkor összekevertelek a másik magyarral, nekem úgy rémlett hogy te is léptél.

"...mondjuk a német gyerek..." -> Ha nem arra a noname hülyegyerekre gondolsz a Veyronnal, a marubishi az lengyel, és nem a lökdösõdõs fajta player. Sõt, legtöbbször hátul szokott gurulni 10-20 méterre lemaradva. (Talán lagolt egy kicsit.)

0Diaz0
Ezek a képek,pontosan 18:23kor készültek,ha tudok ezzel neked segiteni.. 😊

De amúgy, elõször szaboaronnal találkoztam,utána csatlakozott tassy,aztán utána mentünk el õrültködni.. 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Dj Tommy
Interstate és Icetihi: Kösz a tegnapi gurulást, szerintem jó volt, már csak azért is, mert kevesebbszer "hibáztam", mint szoktam.<#vigyor0>
Bár mondjuk a német gyerek engem is és ahogy láttam, Tassy-t is többször meglökte.

Nekem úgy rémlik, hogy tegnap én maradtam ott egyedül a világítótoronynál, mindenki lépett.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ez a kép szerintem máskor készülhetett, mert a Derekkel biztos nem gurulhatott mert az valóban lépett TommyX -el együtt.

icetihi
Vazzeg én meg azt hittem léptek Tassyék, aztán léptem én is....<#zavart2>

0Diaz0
Derekkel,Tassyval,meg még egy sráccal Atari szigeten jártunk...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Hát igazából már nemszámitottam senkire fent... énis,utánatok még gurultam kb 30percet,aztán annyi volt...

icetihi
Jókor toltad fel az arcod.... <#wave>

0Diaz0
Én nemtudom.. de kéne egyet gurulni.. <#idiota>

icetihi
Na mia ... van? Él még mindenki?<#idiota>

0Diaz0
kb..<#idiota>

Végülis sehogy!Lehet törölni,elnézést!
icetihi
Aha... Két nyominger a mulholland kellõs közepén elás egy táskát tele pénzzel, közben meg tinidalt énekelnek... Hogy jön ez a TDU-hez? Van benne 2 autó, meg 1 motor? ...<#idiota>

0Diaz0
Valaki fentvan esetleg most?

Azon az elven vagyok hogy nincsenek véletlenek, de hogy ilyen szinten az már súlyos. Végre megtalálom az alanyokat a felvételhez, kiválasztom az egyik házam hozzá, majd miután megvagyunk beállítanám õket a jelenethez azt gamecrash. Mondom jól van elõfordul, de viszont most már az egymás utáni negyedik után írok ide, ilyen se volt még hogy ba**ná meg a te**es k**va a**ját.

Ztech
na csak nem megmutattad neki hol van😄 akkor már csak varázsolnod kell a kicsomagolással majd koppannod nagyot hogy cheater detected el kivág😄 na hajrá

1000%, hogy van. XP-t használok, az alatt még nincs ennyi jogosultságos baromság, mint win7 alatt. A launcheres probléma egyébként megoldódott, már látja az exe-t, csak a kibontás nélkül nem sok értelme van használni.

Ztech
nem fogom megmondani mit csinálj de csupamerõ szívjóságból súgok annyit hogy lehet nincs hozzá jogosultsága
Persze, hogy tudod....
Fõleg, hogy ezen nincs mit elrontani. Friss telepítés a játék, elindítom a kibontást, létrehozza az unused bin és a backup mappákat, ezeket fel is tölti, de az Euro mappához nem nyúl.

Ztech
pontosan tudom mind a két feltett kérdésedre a választ de ha ilyen nyilvánvaló dolgokra (tényleg a szemed kiszúrja) se jössz rá magadtól akkor nem neked való a kicsomagolós móka
"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."
Segítséget kértem, nem trollkodást. Ha nem tudsz segíteni, inkább ne szólj bele a dolgomba.

Ztech
nem neked való ez hagyd meg a nagyfiúknak
Továbbra is gondom van a játék kibontásával... Hiába próbálom kibontani, az Euro/Bnk mappán belül nem jönnek létre az almappák, csak a Video mappa, semmi más. <#shakehead>

0Diaz0
Naigen.. ez meg a másik.. ezekhez inkább G25/G27 ajánlott,a realitás érdekében... dehát, kinek mire van lehetõsége... pl ETS-t billel is el lehet terelgetni.. ,LFS-t szintén... bár az LFS kicsit bonyolultabb...

De egy szó mint száz,nem bántam meg hogy vettem egy gamepadot.. megérte.. fõleg szinte ajándék áron... billentyûzettel pedig láttátok hogy megyek.. néha vannak bakik,de hol nincsenek.. 😊

icetihi
Ezért írtam, kormánnyal még nem próbáltam, viszont nem is akartam, és nem is fogom. Én rengeteget vezettem életben, és valószínû nem létezik még az a játék, ami 100 százalékban visszaadja ugyanazt az érzést. Így, gamepaddal marad a játék számomra játék szintjén, és sokkal többet nem várok el tõle, mint ami. Egyébként nekem a gamepad még vadabb, mert amíg normál változatban összesen 60 fok áll rendelkezésre a kerekek kormányzására, nekem 100 van beállítva <#eplus2>

1000 köszönet érte. 😊 De most van egy másik gondom is. Kibontottam a játékot a legújabb unpackerrel, aztán próbáltam indítani a legújabb universal launcherrel (minden a játék gyökerébe másolva) és az universal launcher az írja ki, hogy nem találja a testdrive2.exe fájlt. Mit csesztem el?

Ui.: Van egy segítségre elszánt jelentkezõ akinek nõi karaktere van, és gampad vagy kormánnyal tolja ? Este összefutnák vele úgy 8-9 fele.

Ez jogos, de ha megnézed a videóimat én többnyire nem kreszcruiseolok (bár az utóbbi idõben részt vettem pár lassabb guruláson is), nagy sebességnél hirtelen akcióknál nem mindig tudok odafigyelni a szépségre is. De ha alapul veszünk egy nyugodtabb tempót, kellemes sávváltás, nem majrézó civilek etc, akkor abból nem nagyon lehet leszûrni semmit.

Fehercsoki
Azért látszik, benne van ez a tipikus kanyarodásnál néha egyenesbe visszaálló mozgás, mintha billentyûzeten nyomkodnád a kanyarodást.

Be kell állítani úgy hogy nem csak egyfajta irányítást megkövetelõ autót veszel alapul, és belõni egy viszonylagos középértéket, nem utolsó sorban pedig megszokni. Számos emberrel találkoztam már aki úgy cikázott az úton és pötyögött mint ha billentyûzettel irányítana, azt mikor ajánlom nekik a gamepadot jön a válasz hogy õ is gamepadot használ. De akkor miért nem tud finoman kormányozni ? Mert nem állította be a játékát. A másik lehetõség pedig lehet hogy ahány ember annyi kéz. Én például billentyûzeten tudok úgy pötyögni, hogy voltak akik azt hitték kormánnyal tolom, de rendkívül fárasztó. A gamepad analógján meg akár millimétereket mozgatok ha épp arra van szükség, így állt be nálam a reflex de szerintem egy jó beállítással minden korrigálható. A videóimról spontán szerintem senki nem állapítja meg hogy mivel is tolom.

Fehercsoki
Én régen úgy csináltam, hogy teljesen feltoltam az analóg kart, és akkor utána sokkal finomabban tudtam oldalra húzni.(pl. elõzni szépen lehetett így)

[HUN]FaTaL
TDU-t nem játszottam gamepaddal egy percet sem 😊 Ezért is írtam, hogy a legtöbb játék. Itt lehet, hogy tré 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
nem azt írtam hogy rossz, sok játéknál gémpadozok én is, tdu2ben is néha, de nem érzem azt hogy szépen irányítanám az autót, össze-vissza mozog a kerék 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fehercsoki
Jó az, csak nagyon óvatosan kell húzni a kart.

Szabi
az egy dolog hogy 180°-nak érzékeli, de kezd el nagyon óvatosan pl. balra húzni a kart és számold hányat tudsz "lépni" 😊

[HUN]FaTaL
"gémpaddal van max 5 fokozat az irányítókaron"

A legtöbb játék elég régóta 360 fokban támogatja az analóg kart. Ebbõl mondjuk autós játékban 180. Persze nincs 900 fok, de nem is az a cél, fõleg nem egy TDUban. A billentyûzetnél meg ezerszer jobb.

De kormány való ehhez, sokkal hangulatosabb 😊

Szabi
ETS2 csakis 900fokon és manuális váltóval hangulatos, LFS-hez 600fok is elég 😊

#37572: gémpaddal van max 5 fokozat az irányítókaron, kormányon akár 900.. szerinted melyikkel lehet pontosabban irányítani akkor ? 😊

icetihi
S nem utolsó sorban, driftelni is azzal lehet megtanulni. (A kormánnyal nincs tapasztalatom, csak életben, bocs a kormányosoktól <#idiota>)

0Diaz0
Valamelyik este majd csapathatjuk.. de azért még kell gyakorolnom vele... 😊

Ford : Ezen nemis csodálkoznék.. egyedül ETS2+LFS-ezéshez használok mostmár bill.-t... TDU-k,Fifa-k,NFS-ekhez már simán reflexbõl a pad-ért nyúlok.. <#idiota><#idiota>

Számomra kitolta a játék élettartamát. Ha megszokod a fék, gázt / trigger, és a kormányzást az analóggal, rá se akarsz majd nézni a billentyûre.

Dj Tommy
Valamikor be mutathatod gamepades tudásodat, remélem majd, tudom tartani a tempót.

0Diaz0
Neis mondd.. ami Köeniggel idáig halál volt,az most paddal egy álom...

[HUN]FaTaL
Modek Sound Pack

PW: tduforums

Dj Tommy
Könnyen hozzá fogsz szokni a gamepadhoz.
Nekem is amikor meg lett az Xbox irányító, könnyen ment az átállás bill-rõl.

0Diaz0
Modek törölte már sajnos a modjait.. yt-n van csak fent róla vidi....

II.: Szereztem énis jó kis Logitech gamepadot,szóval kezdhetek hozzászokni 😄