40335
  • Newil77
    Hell o.
    Tegnap telepítettem a játékot steam-en,de ezt a hibát írja ki.Telepítettem mégegyszer,de ugyanaz maradt.
    Ötletek,javaslatok valakinek? Előre is köszönöm.

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/2/9/a1_2013_2_9_tzvd3vjfsv_tn.jpg]
  • MerlinW
    Játék elindul, bejelentkezel az Atari-s accountoddal és online vagy. Nincs külön menü, ez a játék alapból online.
  • Dewildoe
    Heló.
    Lenne 1 kérdésem. Megvettem a gamet Steam-en és nem birok rájönni hogy hol tudom bekapcsolni hogy online játszhassak. Lehet hogy azért nem megy mert a launcher ezt irja Your NAT type is: Strict : Symmetric
    Üdv Dewildoe
  • gduck
    Nem nagyon van róla infó, hátha majd a PS4 bejelentése kapcsán megtudunk valamit ;)
  • Interstate 95
    Bár ahogy informálódom bármi is készül, Xbox 360, PS3 és PS4 -re jön nagyon úgy néz ki.
  • Interstate 95
    Az első rész fejlesztőiből alakult Ivory Tower stúdió dolgozik valamin az Ubisoft berkei alatt. A még optimista TD Unlimited fanok körében pedig az a szóbeszéd járja hogy egy TDU3 van készülőben. Persze ez utóbbi csak pletyka, tud valaki bővebb információval szolgálni ?
  • Angela147GTA
    Köszi mindenkinek!
  • Ztech
    bsz shana
  • 0Diaz0
    És énis!
  • icetihi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Boldog szülinapot!

Torta, neked
  • gduck
    Én is boldog szülinapot kívánok
  • Angela147GTA
    Köszi!
  • Interstate 95
    Boldog születésnapot !
  • marcihusi
    A "h" gombbal, azaz a dudával lehet elutasítani a verseny kihívást.
  • aronka98
    Jah lehet! A főmenüben megkeresed a "Chellenge Editor"-t (ESC gombot nyomsz és ott a háromnegyedénél kb.) akkor belépsz abba ahol megtudod csinálni.
  • arnold0825
    egy kis segitseget kernek....(lehet, hogy hulye kerdes)

Lehet valahogyan sajat versenyt krealni offline modban?
  • Alien69
    Köszi, valszeg el van állítva valami, mert NEM utasítja el a back space.
    Amúgy, hol lehet ezt kikapcsolni (ok, gondolom "allow instant challenge request"), de vonatkozik-e ez a rendőrös behívásra is?
  • Stockbauer33 #38136
    És pont egy nő írja ezt (vettem meggyest) (sőt megvettem minden ízben :DDD)
  • [HUN]FaTaL
    Backspace, de az utcai kihívásokat ki lehet kapcsolni.
  • Alien69
    Bocsi, nem erre vagyok kíváncsi. Azért kecseg, mert látja, hogy targoncával megyek, ezért szórakoznak páran. CSAK azért, mert ugye könnyű préda egy gyenge autót legyőzni. Szinte ingyen pénz. Persze nem kötelező elfogadni, de még elutasítani se nagyon tudom, max az Esc gombbal, utána vissza lépek a játékba, és mehetek tovább. Vannak, akik nem értenek belőle, és rám akaszkodnak. Na, AZOK a kecsegek, ennyi.
    Ergo, menj valami lassú tragaccsal, és hidd el, jönnek majd az ajánlatok.
  • Angela147GTA
    Miért köcsög az, aki behív versenyre, egy játékban, aminek szignifikáns része a versenyzés?
    Versenyezni tök jó dolog, hogy örülnék, ha folyton verenyre hívogatnának!
  • Alien69
    Bocsi a láma kérdésért. Hogyan lehet megakadályozni azt, hogy köcsög idegenek behívogassanak versenyre?
    Ugye, a fiam csak nyomkodja a gombokat, oszt már nem az első, amit véletlenül elfogad.
  • icetihi
    Nájsz Ennek örömére én is dobtam fel egyet
  • Angela147GTA
    töltöttem fel egy rövid és jólfizető track-et (friends&club)
  • 0Diaz0
    Meglátom még hogy érek rá! :)
  • prototype
    Norba!ma ha van kedved neki állhatunk a feladatoknak aztán addig csináljuk míg van hozzá kedvünk.Nem kell mindent 1x meg csinálni mert az elég hosszadalmas lenne!!!
    Ara gondoltam hogy 19:00-kőrül neki állhatunk persze ha neked is meg felel!
    Ha ok akkor ibizán yacht-ra invitálk majd.
  • Stockbauer33 #38127
    Zero büntetett ma éjjel.

Io bemelegített a zakora :)

Volt egy kis csörténk

Lehetett vna 2 full house

Kép1

Kép2

Szép volt Zero
  • 0Diaz0
    Szoktam,igen.. Skype-t.. Xfire-t csak a játszott órák mentésére
  • prototype
    Norba!te használsz valami csevegő progit a játék allat?én régen a sky-ot használtam csak ha meg néztem mit írtak vagy mentek a kormányról ki kapcsolja a forcefeedback-ot és csak akkor kapcsolja vissza ha újra indítom a játékot. KOA monta próbáljam ki az xfiret és nekem nagyon be vált!!
  • 0Diaz0
    Jó,őő. Megbeszélhetjük majd hogy mikor csinálgassuk meg ezeket,mert amit mondtál,az nekem sincs meg.. :D Sőőt. Még több is hiányzik picit.
  • prototype
    Igen jól tudod!!én a outlaw részét meg csináltam off-line csak avval az a probléma hogy nem számolja a pontokat!!ruhát kocsit mindent megad csak az a 500 pont az ami hibádzik gondolom azért mert online játékosok elől kell le lépni!!
    Ezen a tortúrán már 1x túl voltam a másik profilom 70-es csak az meg fagy de rettenetes mód!!!!

• Dj Tommy
    Szerintem a rendőrös feladathoz több ember kell
  • prototype
    Multiplayers challenges-böl:50 win
    Chase mod: 0%-os
    Co-op Challenges:az is 0%
    Nekem teljesen mindegy hogy mikor csináljuk amikor neked meg felel én általában már délután 14h-töl fent szoktam lenni.
    A találka lehet ibiza-án a yacht-on küldök majd invitet.
    Előre is köszi!
  • 0Diaz0
    Hát figyelj, mik kellenek? Írj ki egy időpontot,talihelyet,aztán csinálhatjuk.. ( csak du 4 után legyen,mivel ÉN akkor érek már rá.. )

Amúgy nincsmit.. ha olyan,akkor úgyis megszoktam invitelni az embereket ,de egyértelmű hogy nemzavarsz.. nyugottan ugorhatsz rám ha gurulni akarsz..
  • prototype
    sziasztok!érdeklődnék hogy van akinek nincs készen a játék multiplayer-es feladatok része és tervezi hogy meg csinálja?ha igen szívesen segítenék neki mert nekem sincs meg és így kölcsönösen tudunk segíteni egymásnak,hogy a profilok magasabb szintre kerüljenek!de sajnos én csak olyannal tudom meg csinálni aki nem lagol nálam!!!sajnos :( 2profom-xamadlig néven fut a játékban!

Norba!köszi az invitet nagyon jó kis cruis-volt!!ha csináltok ilyet megint szívesen részt veszek benne. persze csak akkor ha nem zavarok!! amióta lagtenger a játék nálam ti vagytok akik nem lagolnak nálam már jó ideje jó volt már cruisol-ni másokkal is végre nem egyedül kellet az utakat falni!! :)
  • Stockbauer33 #38118
    Összefutottam egy régi cimborámmal.Nagyon jó pókeres.

Le is pucoltuk az asztalt :)

Tanitani kell ezt Janeszom :D

Kép

A végén ment a levesbe az orosz is

Ennyi
  • Stockbauer33 #38117
    A 6-ik amit láttam a játékba 2 év alatt

Jöttek a lapok

Le cheater-zett a gyökszi a végén :)))
  • 0Diaz0
    Pár kép tegnap estéről..

Viva La Porsche Mafia!

Paganik

Nyert Spykerem

[URL=http://kepkezelo.com/images/u3clijmhhd0gsk37d36.jpg]" Mintha a szalonból hozták volna ki... "[/URL]

kép 1

Utazás Ibizára

Kicsit áztunk...
  • 0Diaz0
    3 kép tőlemis erről...

Teli asztalnál...

Első nagy kaszálás..

És amikor kivégeztem az oroszt...
  • 0Diaz0
    Köszönöm szépen! Már csak azért is megcsináltam!