Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a valóságban is minden kocsi más.... minden játék más... hozzá kell szokni...
olyan játék nem volt de nem is lesz ami mindenkinek megfelel...
könnyû is legyen, de kihívás is legyen....
ízlések és pofonok....
pár óra után ici pici vezetési gyakorlatom már van... megkell szokni meg jó kocsit kell találni mert nem mindegyiket egyszerû irányítani.
most már mind1 holnapra kivettem egy szabadnapot... 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(Igen, hûdecsúnya módon a PC-s verziót próbáltam ki.... Viszont annyira bejött, hogy le is adtam 576-ban rá az elõrendelést.😊 )
Bár még a minõség javulni fog mivel most töltöttem fel... elv 1080p....
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Elõször én is azt hittem, hogy rossz, de csak be kell állítani. Egyedül a magas (nekem az) gépigény a hátrány.
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Pár napja elõrendeltem 576-ból, elõször életemben és lehet hogy ráfaragok? Basszus!
#13098 De az még nem jutott eszedbe ezek szerint, hogy a kanyar elõtt fékezz, és csak a kanyar csúcspontján kezd el tolni a gázt.
Ti nem vezettetek még gyors autót a valóságban??? Tudom hogy nem sok köze van a játékhoz, de ha a kanyarodás közben ( nagy sebességnél) fékezel, akkor alul kormányzás van, ha pedig idõ elõtt lepadlózod akkor bizony egy komolyabb verda (hátsó kerék meghajtású) kivágja úgy a seggét ahogy illik.
És még mielõtt valaki elkezdene pontozni, igencsak sokat vezettem már, ilyen-olyan verdákat ( BMW e36, e46 M3, Focus rs, és még egy toyota suprával is volt szerencsém terelni már! Ja és a munkám miatt is vezetek havonta 15- 20e km-t, nem kamionnal hanem személyautóval, és nem az a lassú sofõr vagyok.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Én meg 1 éve <#idiota>#idiota> és nagyon bejön <#wink>#wink>
Több ember, több vélemény, nincs ezzel baj <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ezt a játékot várom már 1 hónapja, nekem nagy csalódás. hasonló feelinget vártam mint az 1-ben...
Ez erõs túlzás! A HP-ben maxi gáz, pici fék, oszt maxi gáz egy kanyarbevétel! TDU2-ben meg simán kiszálsz a bokrokba egy ilyen manõvernél.
Egy biztos, autós játékot kormánnyal érdemes játszani <#wave>#wave>
Ez tényleg így van :S
És az is hogy: "HA fékezek ÉS kanyarodok ÉS a sebesség > 80 AKKOR kocsimodell forgat"
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
#13103 : Biztos bennem van a hiba és csak én látom úgy hogy autóhoz köze nincs a viselkedésének. De te biztos úgy látod hogy az autók teljesen tökéletesen mozognak illetve viselkednek. Jó a szemed, bár nem kellene mert a realitást jobban szeretem látni ^^
Peace....
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Meglepödnék, ha nem bukna hatalmasat a játék ezek után. Talán akkor kedves "tojok a fejetekre, habár fütfát ígértem" Eden elgondolkodik.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
Nagy szerencse, hogy megvétel elõtt kipróbáltam.. "Ezt vedd meg!" franchise-ban a helye... Rohadtul sajnálom, de egyben hálát adok az égnek, hogy volt eszem vétel elõtt "ellenõrizni".
Egyetlen pozitív dolgot találtam benne, mégpedig hogy jobban fut a gépen, mint az elsõ rész (itt mindent maxra véve tudtam minimális lassulással játszani, elsõnél közepes beállítások mellett is erõsen döcögött).
Edit: Óh, most látom, hogy vannak még páran, akiknek nem jött be😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Amit eddig láttam:
8/10.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ez egyszerûen csak nem igaz 😊
olyan fals módon csapódik ki a kocsi segge, annyira hihetetlen és leegyszerüsített a fizika, hogy legszívesebben ordítanék 😞
nemtudom próbáltad-e billentyûzettel, külsõ nézetbõl, de ott látni/érezni leginkább, mennyire nem számol semmit a játék, hanem csak le van szkriptelve néhány "akkor...ha" eset 😞
pl:
HA nyomom a gázt ÉS kanyarodok ÉS a sebesség < 80 AKKOR kocsimodell forgat
egyszerûen távolról se érezni, hogy ez most autó. a TDU1 is sokszor fura volt, de ehez képest az szinte szimulátor 😊
vagy szintén egyszerû: fék - mintha egy papírkocsit kéne megfognia.
Forza.
jó persze aláírom, hogy ezen a gépen a tdu 1-et toltam. (azt se fullon) így kész csoda hogy egyáltalán ez megy rajta... így azért ez is nehezíti az irányítást...
érdekes volt 😊
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
http://goo.gl/gd6Zi5
kapásbol delta-t választom xD
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
9/10
Biztos vétel.
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB