Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
a nickemet még nem döntöttem el <#pias>#pias>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb "gyári" honosítás (itthoni forgalmazó összedob/összedobat valami magyar nyelvet a játékhoz) általában mérhetetlenül bugyuta, és inkább "ferdítés" mint fordítás.
Ha egy "modder" vagy "modder csapat" csinál hozzá honosítást (felirat vagy szinkron), az általában nagyobb lelkesedéssel teszi, mivel hobbiként fogja fel, kedvtelésként, tehát valszeg jobb is lesz.
Na errõl ennyi, szóval én nem bánnám ha tényleg kimaradna a honosítás a dobozból!
UI: amúgy a játék telepítõje január 7.-én készült, tehát azóta már kész van a végleges verzió. (csak érdekességképpen)
UI2: nincs még Mustangom 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nálunk viszont úgy tûnik hogy még a magyar feliratot se csinálták meg..
(szal ferke, lesz megint mivel szórakoznunk 😄DD)
Gduck: a Mustangodról mutatsz majd képet ? 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogyan lehet beállítani, hogy az üzenet szélén megjelenjen a "Nick" meg a "Klub"?
3. az elsõvel sokat játszottam és jó volt, ez meg egy kalap szar (fizika/irányítás), a két játékot mintha más fejlesztõ készítette volna
ehez még a másik jóképességû forumtárs megjegyzését érdemes felidézni:
biztosan hülye vagyok és nemnormális, mert nem tetszik
Forza.
(Uncsi infón vok)
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
meg a pegi címkék is érdekesek, 12+ , Szex és Durva beszéd.. ? xD

De általánosságban megállapítom, hogy 2 táborra oszlik a nép:
1. Fikázom, mert belekötök mindenbe, mint üregbe a beton
2. K*rvajónak tartom, mert feeling, meg graf, meg minden...
Én spec. az utóbbiba tartozom, bár még nem próbáltam, majd pénteken, ha hozza a futár.
Ja, a megállapításomhoz hozzá tartozik, hogy a két tábor összetétele ugyanaz, mint a Beta Test idején.
No comment.
Nem tetszik, ne vedd meg, de töröld is le a gépedrõl ha nem fizettél érte.
Gondoljatok bele, ha egy játékot fejlesztettek pl.: 20-an, a játék ára 9.000 Ft, akkor 10.000 letöltött ("ellopott") játék azt jelenti, hogy mindegyik fejlesztõtõl (persze szibolikusan) elloptak legalább egy alsó középkategóriás autót....
Kinek hiányozna ez?

-Motorokat kihagyták a játékból? 😞
-ha megveszem, egybõl tudok kaszinózni (online)?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Ha nem jön ki steamen sem ma, amíg megjövök melóból visszamondom.
Honnan rendelted elõ, vagy honnan töltötted le?
Atari DD már megy... steamen meg semmi.
UI: na most 2 óra alvás<#szomoru1>#szomoru1>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
köszi a térképet😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Azt nem mondom, hogy nem szokható meg a game ezzel a balfasz irányítással, de azért sajnálom hogy kiadtam rá a pénzt és ezt kapom😞 ezek a tetves csigazabálók megint beleugattak a játékfejlesztésbe, pedig nem kellett volna...
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Várjál avval még 😄 Borzalmasan idegesítõek a küldik..
http://goo.gl/gd6Zi5
De van, második fül a controlsnál.
- Veyronos dolog már az elsõben is így volt. 😊 Többivel egyetértek. 😊
Még 50 perc a letöltés <#shakehead>#shakehead> Van egy ACTIVATION-KEY és egy CD-KEY hozzá. A bónuszt nem tudom hogy lehet majd aktiválni...
UI. ahh begyorsult rendesen, jön stabil 50Mbit/s sebességgel, lent lesz mindjárt <#nyes>#nyes>
Hardcore-on kezdtem, 2 retry-t leszámítva simán megszereztem a két jogsit, 4-5mp-es elõnnyel nyertem az elsõ C4-es kupát (Mustang-al). Minden autó másképp mozog, ami jó. Mustang, Lancia, WV GTI és valamelyik kis Audi-val játszottam.
Logitech Formula EX van most itthon (G25-öt eladtam), felismerni nem ismerte, de 0 deadzone és 25% steering sensitive-el minden okés.
A sok kis baromság online mókás lehet, mint a borbély, lakberendezés, stb.
Az én problémáim:
- a sokat említett fékezés (250km/h -ból amint lenyomom a féket 30km/h lesz).
- botváltós autók esetében, mint a Lancia, nem tudok 5-ösbõl 2-esbe visszaváltani, mert fokozatonként 1mp amíg megrángatja a váltót. A H váltós WV, Audi esetében nincs ilyen..
- index van, de belsõ visszajelzés nincs (tehát csak külsõ nézetbõl látszik, hanga sincs, ergo értelmetlen).
- fényszóró módokat kihagyták (csak villantás van)
- csak egérrel lehet jobbra-balra nézni, nincs rá billentyû.
- rendõrök mintha nem is lennének. Jelzi hogy nem szeretnek, de egy sem eredt a nyomomba 3 órányi "zúzás" alatt.
+1: benéztem egy szalonba a vért izzadva összegyûjtött 110k pénzemmel és már az elején az arcomba nyomta a kétmilliós Veyront😊
A hangokkal, grafikával nincs bajom, hangulatos, a fizika kb ugyanaz mint az elsõben, a rádió is elmegy (Jakwob remixe bekerült + pont), az átvezetõ videók kínosan Z kategóriás jelenetek, de átléphetõk szerencsére.
1680-ban AA nélkül, Environment Quality high, ezen kívül minden very high - teljesen jól fut a lenti konfigon. Kormány nélkül és a hátulról tologatós módot mindenki felejtse el, ez nem az a játék.
TDU sosem akart szimulátor lenni. az volt a célja, hogy élvezze a játékos a vezetést szép tájakon. Én élveztem az elmúlt 3-4 órában. NFS-hez hasonlítani pedig baromság. Ég és föld a kettõ. Lényeg a lényeg, engem meggyõzött, biztos jön hozzá pár javítás, én tuti beruházok rá valamikor.
[merlinw.org]
Bár attól nem lesz jobb a játék, ha terelsz... ;D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”