40335
  • Angela147GTA
  • 0Diaz0
    Hát ha olyan a laptop akkor lehet rajta.. :D

De momentán,ami nagyfateréknak van laptop,azon a tdu 1 is akad.. az pl netezni tökéletes..

Tikal : Elmondtam már miért váltok.. de ha még nem vetted volna észre,akkor elmondom neked.

Azért váltok Xboxra, mert mióta eladtam , hiányzik. Jó volt rajta játszani, lag nélkül, még kis felbontásban is. De mivel lett fullhd tv-nk, így még nagyobb a késztetés. Mellesleg,van egy csomó olyan játék,amiért odavagyok meg vissza, és ezzel csak xboxon tudok játszani... Mellesleg, sok ismerősöm játszik még, és akár multizni is tudunk még...
  • Tikal #38271
    Kar hoy nem sikerult kijavitaniuk azt a hibat higy az autok csak ugy eltunnek... Elegge bosszanto:)
  • aronka98
    1
    2
    3
    4
    5
  • aronka98
    Ennek a Golf-nak mindig más színe van belül a műszerfalnak:D

• [HUN]FaTaL
    A dobozos is revokeol uninstallkor.
  • Kotel2000
    Köszi szépen :)
  • HeadHunter86
    STEAM-es megcsinálja magától a revoke-ot. Mondjuk én manuálisan előtte revoke-oltam, de mikor uninstaláltam, akkor kiírta, hogy nincs mit revoke-olni. Ezért gondolom, hogy amúgy megcsinálja. Majd valaki megerősít.
  • Kotel2000
    Kell a TDU 2 uninstallálása előt bármit dekódolni vagy valami?
  • Tikal #38264
    Tényleg nehezen megy a szövegértés...Az nem érdekel mire költöd a pénzed, az érdekelt volna MIÉRT váltasz :)
  • heky
    Üdv nem érdekel valakit egy Test Drive Unlimited 2?
  • icetihi
    Én meg laptopon játszom mert arra való . Z-nek meg igaza van, ennyi oda-visszától csak összefolynak előttem a betűk.
  • 0Diaz0
    Ha nemérdekel, akkor nemgondolod hogy fölösleges volt koptatni a billentyűzeted? Ráadásul ha még tudod is hogy nemérdekel.. :)

És nem engem sértegettél.. én teszek rá magasról,ismét :)
  • Ztech
    köszönjük mindenkinek az értékes hozzászólást, biztosra veszem hogy norba megértette a generációváltás lényegét és következményeit és ezen információk tudatában döntött úgy hogy áttér a jelenlegi konzolgenerációra bármennyire is nem kifizetődő hosszútávon, ezen túlmenően konzol vs pc vitának itt helye nincs van erre megfelelő topik
  • Tikal #38259
    LOL, képzeld nem érdekel mire költöd a pénzed, nem azért írtam, amit mert azt hittem majd fogod magad és meggondolod az egészet és mégse mész boxra, csupán leírtam a véleményem, semmi több. Látom nagyon viráglelkü vagy te is, ezért megkérhetnélek hogy mutasd meg hol sértegettelek?
    De mint látod nem én vagyok az egyetlen aki nem érti a döntésed, de szerintem ők sem akartak meggyőzni hogy ne válts, csupán csak nem értik..szóval ezért kár volt átmenned bunkóba, és leírnod mennyire szarsz a másik ember véleményére, vagyis az enyémre...
    egyébként mindenki annak ad a véleményére akit ismer, nyilván, ezt kár is volt kifejtened...

Mindenesetre érdekes, hogy elsőre még sikerült normálisan reagálnod a VÉLEMÉNYEMRE, ott még nem szartad le, csak miután a cimborád félreértelmezett egy hsz-t.. hm...
  • 0Diaz0
    *csak mert te..
  • 0Diaz0
    Fatal,Szabi, Példának mondtam az i7et.. de alapjában véve, egy jobb,és drágább processzorra gondoltam itt...

Tikal.. ha megkérhetlek.. erre a konzolos véleményedre reagálva!

1. Fogj egy A4-es lapot
    2. Írd le a véleményed
    3. Rakd be egy borítékba
    4. Menny el egy postára
    5. És add fel annak akit ez érdekel...

Mert engem, részedről bármilyen szomorú is lehet.. de nemszeretném kifejezni,hogy ez mennyire nemérdekel. Főleg úgy hogy te csak úgy betoppantál mostanság ide... egy noname emberke vagy, esetleg csak olvasgattál... és tudom hogy igencsak elszomorító.. de én annak adok a véleményére, akit azért már, egy szinten ismerek.. és te nemvagy ezek az emberek között.. magyarán, tojok a véleményedre...

A többi hsz-edre meg inkább nemis reagálnék,és inkább nemis írtál semmit.. Ráadásul még sértegeted is az embert...

ui: Azért egy valamire adjál választ.. egy valami mégiscsak érdekel... te mit éreztél,és mit gondoltál akkor amikor leírtad nekem hogy szerinted konzolra menni hülyeség.. ? Aztgondoltad hogy ez a mondatod miatt, fogommagam,és elmegyek boltba ,venni egy videókártyát, csak te ezen a véleményen vagy?! Ha igen,akkor nagyon elvagy tévedve.. Ez itt nem a te világod..

De sebaj.. nekem ettől nemfog változni a döntésem,és a véleményem sem 1-2 emberről... Attól én még újra megyek xboxra.. és szeretni fogom aztis..

ON!
  • Kotel2000
    az megvolt.
    és ha csak a windows lett újrahúzva?
  • [HUN]FaTaL
    Revokeolni ne felejts el winreinstall előtt :)
  • Kotel2000
    köszi

49.szinten vok, meg van egy csomó jó verdám, úgyhogy nem lennék boldog ha elveszne :D
  • [HUN]FaTaL
    Dokumentumokban.
  • Tikal #38252
    De csak hogy tiszta legyen, nem hulye vagy buta nem ezt mondtam, hanem a dontese butasag, ha nem erzed a kulonbseget akkor sajnalom....
  • Kotel2000
    köszi.
    és tudsz segíteni melyik könyvtárban találom meg a mentésem?
    sry, de nem vok ebben egy pro :D
  • [HUN]FaTaL
    Ha nincs lementve a mentésed, akkor nem, mivel azt a gépen tárolja.
  • Tikal #38249
    Mi bajod van??? Ez a velemenyem. Pont. Ez meg egy forum. Nem hulyeztem le, azt irtam butasag! Te vagy most a hulye hogy olyat latsz bele ami nem kene.
  • Kotel2000
    Sziasztok!

Játszottam a TDU 2-n, de újra kellett húzni a gépet... Ha újratelepítem a játékot és ugyanazokat az adatokat írom be bejelentkezéskor folytathatom onnan az online karakterem, ahol abba hagytam?
    köszi :)
  • Stockbauer33 #38247
    " most konzolra menni nagy butasag " jó h le nem hülyézed mert úgy döntött ahogy

#38225 Köszi azt a jó pár ezer km-t Norbi
  • Tikal #38246
    5-6 evvel ezelott egyetertettem volna ezzel az ervelessel, de a konzol generacio halalan nem:) most konzolra menni nagy butasag, semmi pluszt nem ad, ha csak nem az egy ket exkluziv.
  • [HUN]FaTaL
    Csak i7-ből létezik 4 magos? Ne röhögtess, i7 kb. semmihez sem kell, elég a húzott i5 még egy FSX-hez is, aminek pedig brutál gépigénye van.

Konzolon meg ugye alapból mennek a szimulátorok, tök simán.

Ja várjunk csak, nincs is rá.
  • Szabi #38244
    szedtem már szét mindkettőt.. a fejlettebb technika annyi hogy nem hátul vannak a ventik hanem felül :D

mert csak az i7be vannak 4 magosok

a tuning procik ára nem csökken nagyot, a ramok és lapok árai se, ha valaki használt jobb vga-t akar venni de mást nem akar cserélni akkor képes jó árat fizetni ;)

bőven elég kulcsot venni, minek gagyi tok meg hibásan nyomtatott borító ? :D

nemfeltételen az ár az érdekes, de pcre ilyen sincs
  • 0Diaz0
    Nem reklámnak szántam, csak egy lehetséges dolognak. Senkit sem bíztattam azzal hogy töltsön le / ne vegye meg...

Azért sokkal másabb.. fejlettebb technika már a slim-é mellesleg a hűtés is sokkal jobb,amiért a napi akár 10-14óra se kottyan meg neki...
    Jó,nem muszáj, de ha tényleg mindent maxon akarsz futtatni,akkor nemhiszem hogy egy 2magos procit vennél..

ütés?!

Nalátod.. de én nekem megmarad a pénzem,és a sz.gépnek mennek lefele vészesen az árai.. tehát ,ne legyél olyan biztos abban hogy 3-4év múlva ha 100ért felujitott géped, 70alatt leszel.. vészesen mennek ám az árak lefele.. ahogy jönnek ki az új cuccok,a régiek annál olcsóbbak lesznek.. és ha a te cuccod is régi,akkor azért sokpénzt már nemfognak adni..

Ismét kétlem ezt az állításodat.. De itt lép életbe az amit én mondtam.. ha tudod honnan,és kitől kell venni.. akkor az a 16000 az lehet 6000 is.. évekkel később már egy pusziért odafogják adni,mert annyira nemlesz ára..

Lapit én csak netezni vennék mostmár.. meg yt-zni.. többre már nem.. laptop az nem játékra való..

havidíjat? Annyira sokat nem,hogy belepusztuljak abba a havi 700-800ft-ba..
  • 0Diaz0
    Hidd el hogy dehogynem.. dehát mondom.. kinek ez,kinek az
  • Szabi #38241
    a 2005ös és a 2011es belsejében pontosan ugyanaz van, max nagyobb hdd :D

minek kéne i7 játékhoz ? :DDD

monitor/tv konzolhoz is kell, hűtés is praktikus konzolokhoz... főleg a dobozhoz.. :D

igen 3-4évente ráköltök 100at új gépre, de az előző gépem eladom.. így ugyanúgy 70alatt vagyok ;)

igen, pc-re megjelenés napján könnyedén meglehet venni a legtöbb játékot 6-7ezerért, ami boxra 16000... és évekkel később is 10körül vannak

igen, csak a 60ezres procimmal rengeteg mindent szuper sebességgel csinálhatok, míg te recésen játszhatsz és veszel egy gyenge laptopot amivel utána szenvedsz egy winraros kicsomagolással is :D

a szoftverhamisítás megint más téma.. lehet nem kéne publikus oldalon reklámoznod..
  • balazsgigi
    Itt a gépújítás arról szól,hogy max.-on menjen a játék.
    Ha olyan kinézet elég,mint a box,akkor nem kell annyit rákölteni.
  • 0Diaz0
    Mellesleg,aki tudja hogy honnan és kitől kell venni a játékokat.. az megússza annak a többmint 10e-nek a felével.. Dehát.. Kinek a Benzin,kinek a Dízel..
  • 0Diaz0
    Annyira azért nem állok jól,és különben sem én vettem.. és nemis magamnak.. nagyfaterék cserélték le a tv-jüket a régi ócska sz.r helyett.. én meg ha nem nézik a tv-t vagy nincsenek itthon akkor betudok ülni elé, és fullhd.. a saját tv-m csak egy kis dobozos sz.r.. de jobb mint a semmi..

Viszont,Tommy..

Szabi : attól hogy te 8évesnek gondolod,attól még nem az.. különbenis, csak 7.. de nem arcade-t akarok venni.. hanem slimet.. az meg '11-es széria.. Mellesleg, a konzolt azt nemis irodai használatra találták ki.. hanem játékra.. bár,én megoldottam.. mert ment a face meg yt is rajta..
    100.000ből? Hát, ha tényleg a legújabb játékokat akarja maxon vinni, akkor picit több mint 100k.. mondjuk a duplája de még talán picit több is.. egy jó alaplap, i7, sok giga ram, egy olyan videókártya, monitor, táp, hűtések stbstb.. kicsit többe van mint 100k.. és tegyükfel, ezt 3-4évente.. kicsit drágábbak a cuccok,mindig.. amig te 3-4évente 100.000ezret ráköltesz a gépre? ( ami azért megfelel 1-2évnek is,hogy "haladj a korral" ) addig én esetleg a slimnél 6évente kiadok 40-70ezret-et.. és játszok, kicsit olcsóbban kijövök. És ez a megjelenéses dolog nemigazán valós állítás. Pc-re először 6-7000ért? Ugyanmár. Azért árulják a legújabb játékokat is 10e fölött,nem? És azt még nemis néztük,hogy te esetleg 60-70ezerért veszel egy izmos procit, amig én abból komplett boxot veszek,utána pedig lagg nélkül játszok.. ha úgynézzük,akkor rghsat veszek.. letöltöm,rárakom,és játszok vele.. megse vettem.. (mintha teis letöltenéd.. ) és amig te csak egy procit vettél,ahoz kell videókártya, memória, jó alaplap, és minden amit előbb felsoroltam.. és kicsit neked több pénz ment ki a kezedből mint nekem,nemgondolod? Tehát innentől fogva meg...
  • Szabi #38237
    "először kiadok rengeteget az xboxra" ...egy 8éves szerkezetre.. amit jelenleg is majdnem a megjelenés kori árán árulnak és pár hónap múlva itt az új generáció.. ja és veszel mellé egy másik számítógépet, mert a xdoboz gyakorlatilag csak játékra jó.. :D

"amíg a pc-sek a zsír új játékokra fejlesztik a gépüket hogy fullon menjen,ráköltenek akár 6 számjegyű összeget is"
    aha, 3-4évente egyszer 100.000ből 3-4évre elegendő gépet lazán összelehet rakni :D

"addig én 1x.xxx-ért megveszem a játékot maximum, rákötöm a tv-re a boxot,és játszok fullhd-ban,lagg nélkül... Ennyi."
    jaja, megjelenés napján pc-re vehetsz játékot 6-7000ftért, 1 év után akár 2ezer ft alatt is... viszont a 8éves dobozra 2évvel megjelenés után is 10000 fölött van :DD
  • Dj Tommy
    Értem, akkor kösz a gurulásokat!
  • icetihi
    Ja, hogy neked telik fullHD tv-re? Úgyis visszatérsz, vagy majd a 3. résznél.
  • 0Diaz0
    El kell hogy keserítselek , Tommy.. Ez most elhamarkodott kijelentésed volt.. Mert én a TDU2-es serialomat, ma revokelem, aztán az már a tdu sorozatot nézve, örökké offline marad..
    Mert sz.gépen már nemfogok visszajönni TDU2-be.. Xboxon sem hiszem hogy megvenném... mert sikerült már 1x kipróbálnom, egyik haverom boxán.. és 5perc után inkább letettem a joy-t és megköszöntem hogy kipróbálhattam.. Ezután már nemszeretném kifejteni hogy mivolt a konzolos TDU2-ről a véleményem..
    ( mellesleg sajátomon kipróbáltam a demó tdu1et... nos, az mérföldekkel jobb volt.. csak a grafika volt ott az ami lehuzta az élményt.. )

Natalyel : Nem írom le a PC-t.. a konzolnak,és a PC-nek is megvan a maga előnye és hátránya.. És bevallom hogy Xbox-ba már buktam bele ,mikor tudatlanul és körültekintetlenül vásároltam meg az első arcade-t... ott volt galiba rendesen, a géppel is,és utólag az eladójával is. De az utána következő Slim-em , 180fokban változtatta meg a véleményemet az egészről.. Na, ez hiányzik nekem..

Tikal : Nekem az az előnye,őszintén szólva, hogy bár a játékot és a netet kell megfizetni.. de nekem az hogy bár először kiadok rengeteget az xboxra ( mivel azt szeretnék venni ismét ) de, idővel visszahozza az árát.. és nem leszólom ezzel a pc-t, de amig a pc-sek a zsír új játékokra fejlesztik a gépüket hogy fullon menjen,ráköltenek akár 6 számjegyű összeget is, dolgokra.. addig én 1x.xxx-ért megveszem a játékot maximum, rákötöm a tv-re a boxot,és játszok fullhd-ban,lagg nélkül... Ennyi.