40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#38313 legjobb verdmám még csak A4, csak szép lassan haladok :) -
Entex #38312 valaki lightos gurulás a mai nap folyamán, mondjuk 5óra felé? Nissan GTR és társaira gondoltam. -
#38311 akkor gondolom domborzatilag is az... csak mert olyan hepehupás, meg olyan durva kanyarok vannak néha, hogy még ha nem is hajtok gyorsan akkor is durva :) -
#38310 Pontos, 1-2 zsákutcát kiszedtek, illetve 1-2 utat beraktak, ami a valóságban nincs (többnyire amik szintén zsákutcák egy házhoz meg ilyesmi).
A földutakat nem tudom. -
#38309 A térkép mennyire pontos? Valós utvonalak, stb? Mert komolyan néha olyan hegyi utakon kötök ki, hogy szerintem ilyen a világon nincs, olyan az utvonalvezetése..... -
#38308 Nalátod.. Ha majd az újabb fog kelleni,akkor majd tenni fogok azért. Egyenlőre jó lesz nekem ez...
És a konzolra váltásomról szóló offot, itt fejezzük be. Mert nem ide tartozik. Köszöntem. -
#38307 ÉS különbenis.. újrarakod és jólesz.. Problem solved.. -
#38306 Bocsfőnök!
Google a barátod! ;) -
Interstate 95 #38305 Ugyan én nem használok konzolt, viszont a technikai hátterükkel tisztában vagyok. Hardverileg annyival tud többet a SLIM, hogy kapott egy nagyobb HDD -t, módosított hűtést, és egy beépített wifi -t a könnyebb live csatlakozás érdekében. (Továbbá ez a verzió már kompatibilis a kinectel.) Ezek viszont a játék futását nem befolyásolják, a többi változás pedig esztétikai. Viszont már megint nem a lényegen töröd a fejed, hogy év végén jönnek a nextgen konzolok és azokat érdemesebb lenne nézegetni. Minden esetre én azt hiszem már minden leírtam, talán többet is a kelleténél. Felőlem arra költöd a pénzed amire akarod. -
#38304 Most te komolyan idegeskedsz mert nem valaszolt neked senki fel oran belul? Oriasi :)) -
#38303 En is. Gyorsan be is raktam a pc-s verziot:) -
#38302 Hát komolyan... arra képtelenek vagytok, h segítsetek valakinek... de az off topic hülye elményiteket valami szar xboxról ide írogatni az megy... -
#38301 Tehát nem a legújabb Slimmel játszottál.... Én nekem viszont egy olyanom volt,és van tapasztalatom róla.. és bírja a strapát,és ha minden megvan hozzá, ellehetne vele lenni napokat simán.. de az embernek aludnia is kell,meg egyéb szükségletei is vannak... meg ha van hozzá egy jó tv-d és pár jó játékod meg live.. -
Interstate 95 #38300 Persze a műsor a haverokkal számomra a pozitív emlékek az Xboxról, a negatívak ott kezdődnek amikor megnézek egy vs PC grafikai összehasonlítást egy mai játékból, és a különbség egyáltalán nem mondható kicsinek. Hogy ezen mennyit változtat egy szobából kilógó HD TV amit nem egy méterről nézel azt nem tudom. Azt viszont tudom hogy az X360 -ra is kiadott legújabb játékok már gyárilag le vannak butítva, értelemszerűen meghalna a gép max grafikán. Egy 7 éves konfigurációról beszélgetünk. -
#38299 Volt egy progi ha jól emlékszem tomsolo csinálta, a motort le lehetett állítani, illeve a lámpákat kapcsolgatni...stb. 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: Mi a progi neve? Működik-e még a játék jelenlegi verziójával? -
#38298 Üdv, valaliki küldjön már nekem egy olyan KEYMAP fájlt (ott van ahol a mentés) dokumentumok/név/playersave egyszerűen nem engedi hozzá rendelni az A-t semmilyen autó irányításhoz, pedig minden gombot direkt kitöröltem... azt írja használatban, de sehova nincs hozzá rendelve. ASAP !!! Itt SG pm-hez csatolva, csak 6 kb -
Stockbauer33 #38297 Meghívott a maffiózó egy hete hétvégén egy kiadós ebédre és mutatta h vett a fiának egy zsír új 360-ast.A Sleeping Dogs első negyedóráját én toltam rajta.Ati nem szar De játszottam én is jó pár játékkal 360-on -
Interstate 95 #38296 Felém volt egy játékterem még régen, ha jól emlékszem az X360 megjelenésekor nagyon sokat lejártam oda a haverokkal, pár száz forint volt egy óra. Továbbá egy haveromnak volt egy 6 -ik generációs Xbox-a (a 360 elődje) azon konkrétan végigtoltunk számos játékot, többek között a San Andreas -t. Persze ez nem mostanában volt, de még friss az agyam. :) -
Interstate 95 #38295 "Örülök neki hogy te örülsz,és kitartasz a PC mellett"
???
"Itt nem arról van szó hogy PC vagy nem PC, három konzolt ajánlottam neked megfontolásra."
Máshogy fogalmazva, itt nem PC vs konzol vita van, én legalább is végig arról papoltam hogy a helyedben kivárnék, és vennék egy nextgen konzolt, mert azokhoz képest sehol sincs az X360. Érthetőbben nem tudom leírni most már hogy megértsd, nem tudom honnan jött neked hogy a PC mellett érvelek. -
#38294 A mindenfestős nekem csak offline. -
Petryx #38293 Köszi.
Már azt hittem az Xbox vs PC topikba tévedtem! -
#38292 Örülök neki hogy te örülsz,és kitartasz a PC mellett.. énis örülök,és kitartok a PC mellett,de a 360 Slimmel sincsen semmi bajom,sőt még az Elite-vel sincs semmi bajom, és sajnálom hogy az én fejlesztésemet kell firtatni százféleképpen, ahelyett hogy mindenki a maga dolgával foglalkozna. Mert nemhinném hogy ennyire unalmas lehet sokak élete... ( Kiv. norm. hsz írók.. )..
És , akkoris xboxra fogok váltani, kinek tetszik,kinek nem, ezvan. -
Stockbauer33 #38291 " ha jó neked a szar is akkor nem szóltam " Játszottál te egy xboxos játékkal?Honnan ez a mérhetetlen nagy tapasztalat? -
#38290 Nem nagyon porog ez a topik, szerintem semmi gond ezzel... -
Interstate 95 #38289 Itt nem arról van szó hogy PC vagy nem PC, három konzolt ajánlottam neked megfontolásra. Itt arról van szó hogy inkább rakd félre a lóvét, mert ezeken a vásárolgatásokon te mindenképpen buksz már most is, azt miután kijön a következő konzolgeneráció majd örülhetsz, ha azt az ótvar X360 -at eltudod adni 1000 ft ért. Persze abban az esetben ha te akarsz minőségben játszani, ha jó neked a szar is akkor nem szóltam.
Azért lesz egy két finomság amit majd tudni fognak az új konzolok.
-
#38288 ... és most akkor egy kb.~ 50 000Ft-os cucc miatt kell ennyi ide nem való hsz?
Érteném ha házat vagy autót vennél, de azért valljuk be egy XBOX360 (használtan akár) nem a felső tízezer önfeledt játéka... :D -
#38287 Áhh... Ebből még 1 is sokk! :)
Más: Sztem felesleges ezen a dolgon tovább rágódni. Sztem Ati jól leírta a lényeget, aztán Norba meg eldönti hogy mit szeretne. Én is a gépet pártolom, mert amennyivel többe kerül min. annyival többet is ér. Én is gondolkodtam régen boxon, de mostmár egy teli tank benzinnek jobban örülnék (meg +200 lóerőnek és egy merci emblémának a motorháztetőn... ). :))
Am nem tudja vki hogy várható-e vmi új camhack? 1.3 ugye nem megy csak 1.2 viszont abban nem lehet állítani a dőlés szöget... :/ -
#38286 Nem a jobb kártyáról van szó. Hanem az egész gépről.. új proci kéne ,ha gépet akarok fejleszteni ( meg mostmár vidikari is.. ) mert ez az x2 3.2 es ami még van,ez gyenge. memória úgyahogy a 4gb-al.. alaplap elmegy.. de többet kéne költenem a gépbe,hogy olyan legyen,ami már nekemis bejön.
Nemcsak a forzáról van itt most szó. HALO-k, RDR, és kismilliom 1 játék,amivel inkább játszanék boxon.. -
#38285 Es egy xbox arabol nem jon ki egy jobb kartya a gepedhez?
Mondjuk a forza tenyleg jo autoka, megertelek :) -
#38284 Nagyon sokaknak ez nem problema... En ezert jottem vissza pc-re, es még egy ket evig maradok is, amig megveszem a ps4-et:) -
#38283 Értelek. De az X jelenleg,sokkal jobb grafikát hozna mint az én volt videókártyám. Tény hogy tudná,és tudja is a fullhd-t a volt 5670em.. de nekem sokkal olcsóbb egy Xboxba befektetni,mint egy számitógépbe.. főleg hogy csak az ösztöndíjamból tudok gazdálkodni.. ami nemsok pénz..
És lehet hogy sokmindenki úgyvan vele,hogy neki inkább a PC... de mióta eladtam a slimemet, azóta húz visszafele hogy megint legyen 1 ugyanolyanom.
Röviden,tömören ennyi. -
#38282 Igen.lehet használni.. nekemis az volt fent.. -
#38281 mint ahogy az alábbi példa is mutatja, sokaknak :DD -
Interstate 95 #38280 Na de milyen minőségben fognak azok a játékok futni ? 2013 -ban kinek élmény még úgy játszani, hogy tiszta rece minden, extra a részletek még le is vannak butítva már gyárilag ? -
Interstate 95 #38279 A másik amit mostanság nagyon emlegetnek még konzolos és PC -s körökben is egyaránt, ráadásul én szerintem egy nagyon pénztárcabarát módon fog minőséget nyújtani, az a Steambox. Ezért se értem a norbának a megnyílvánulását, senki se akart neki rosszat, csak egyszerűen olyan jó kis újítások jönnek amibe inkább érdemes pénzt fektetni, ráadásul még évekig támogatva lesznek. -
#38278 a PS4 egy brutális PC :D
a játékokat az új doboz és ps4 után is megfogják csinálni a régi konzolokra, mert még bőven lesz benne pénz :D -
Interstate 95 #38277 A Killzone széria mindig is PS exkluzív volt, a Watchdogsról meg annyit hogy az Ubisoft a PS4 bemutatóján nagy hangsúlyt fektetett ennek a játéknak, persze ettől függetlenül lehet hogy még sem PS4 exkluzív. Az meg lényegtelen hogy honnan van a videó, az új konzolok grafikailag hozni fogják megint pár évig azt amit a PC. Sőt a PC lesz igazán szarban, mert megint megkapjuk az atomerőművekre optimalizált portokat. Persze szerencsére amit nagyon várok (GTA V) az még X360 -ra lesz fejlesztve, így a portolás sem lesz vészes. -
#38276 a szöveggel egyetértek, de ha jól értem Forzázni akar amihez tényleg box kell :)
a Shadow Fall nemigazán érdekel így azt nem tudom, de a Watch Dogs olyannyira PS4 exklúzív cím, hogy még a videó is a PC-s verzióból van -
Interstate 95 #38275 Nem akartam hozzászólni ehhez a témához mert különösebben nem érdekel, de ha már ennyire fel lett fújva megteszem. Teljesen igazuk van azoknak akik azt mondják hogy rossz döntést hoztál, és nem azért mert a konzol mellett tetted le a voksod, egyéni szociális dolog ki mit pártol. Hanem azért mert belemész felesleges vásárlásokba, hol gépet veszel, hol konzolt, és szerintem már te se tudod hogy mit is akarsz igazán. Mindennek valószínűleg anyagi vonatkozása van, te is szeretnél minőségben játszani, viszont a kapkodás helyett próbálj kicsit gondolkozni. A jelenlegi géped helyett vennél egy X360 -at megint, amin lehet hogy elfut a játék, de még sem tud grafikailag többet kihozni belőle mint amit a mostani géped kitudna ? Ez pofon a szarnak, pénzkidobás nem ? Ráadásul mindemellé vennél még egy ótvar laptopot faszbookozni ? Szerintem kardozás helyett ülj vissza, és pont azért mert kihangsúlyoztad mennyire szűkösek az anyagi keretek a pénzt tedd félre, és bőven elég időd van gyűjtögetni az X720, vagy a PS4 megjelenéséig, közel egy év. Most volt a PS4 bemutatója, hamarosan lesz az X720 -é is, én a helyedben a prospektusokat bújnám arról hogy ezek a gépek mit tudnak, és nem az ótvar szarokat nézegetném. Persze ez csak az egyetértésem az előttem írókkal, a döntés teljes mértékben a tied, nem is akarom befolyásolni mert felőlem mindenki azt csinál amit akar, az én gépem úgy két évig még full grafikán viszi a játékokat.
PS4 exkluzívok ízelítőnek:
-
Petryx #38274 Sziasztok.
Kicsomagoltam a játékot a legújabb unpackerrel és a legújabb Universal Launcherrel indítva felenged a szerver. Kell valamire vigyázni? Módosítani hogy ne vágjon ki?
Mindentlehetfesteniésnemtörikakocsi exe használható? Nem dob ki miatta?
Van egyáltalán még ennek a szegény játéknak valami háttere a játékosokon kívül?
Leállt a sziget összes építkezése ha jól látom :(