Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Diaz0
Ne akard hogy kifejezzem szóban,azt amit én most gondolok....
Nagyon köszönöm szépen,Tihi!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

icetihi

youtube.com/user/icetihiii22

A banner alján ott a JÁTÉKOSOK gomb.A játékban írjbe belõle minnél több nevet és biztos felvesz pár magyar barátnak.Ha veszed a fáradságot és visszaolvasol 3-4 oldalt itt a topikba kb szemlélteti is h hányan és kik aktívak a szigeten(játékban).

#37807 Kire(kikre)gondoltál?Tiszteld meg a fórumozókat ha már elküldted õket a ...... hogy nevesíted is.Gondolom ezentúl jó sokan invite-olnak majd<#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hello sziasztok!
Karácsonyra megkaptam végre a TDU 2 -t eredetiben.Most az, hogy örültem neki aztán mégsem az sajnos az Atari hibája ugyebár.Tényleg nem igazán értem hogy hogyan lehetne újra életre kelteni a játékot, de ez most mekllékes.Érdekelne, hogy csatlakozhatnák-e a csapathoz.KingofÍLioness találtok meg a TDU világban.Köszi elõre is mindent.Majd jelentkezem még, hiszen ahozképest hogy egy egyszerûnek tûnõ autószimulátorról beszélünk, nekem egy csomó ködöt kell eloszlatni a fejem felõl :3
icetihi
Felraktam 2 versenyt friendeknek, Community race centerben megtaláljátok. Fõdíj 1 millió mindkettõnél, 5 napig ehet tolni. Mindkettõ "trükkös"<#eplus2>, és díjas, szóval nem az a százszorújrakezdõs fajta. Sok sikert hozzá!

0Diaz0
Ezt most külföldi emberekre érted?<#zavart2>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Csak tudnám mi a faszért van az hogy én egy csomó embert meghívok a cruiseaimba, és a sok köcsög arra nem képes hogy legalább egy visszainvaitot küldjön nekem ha épp én nem tudok csatlakozni. Bassza meg a kúrva anyját a sok hálátlan buta paraszt. <#levele>

Mayorpapa
igen, regisztrálni kell, akkor láthatóvá válnak, van rengeteg festés, egyik jobb mint a másik 😊
Még egyszer kösz icetihi!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

icetihi
Nem ez az, itt csak szórakoztunk Marcival. Még valami hiányzik neki.

Mondtad régebben h van egy videó amin dolgozol meg az Ice-nál is van anyag egy fasza videóhoz.

Ez lenne az? #37767 <#fejvakaras>

Te megcsinálod mielõtt kimész?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

icetihi
Igen

Mayorpapa
OH, tényleg <#miaz> Köszi!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Szabi
Unlimited (^^,)

"Nulla tenaci invia est via"

Mayorpapa
köszi. Próbálok regisztrálni, de erre a kérdésre nem tudom a választ: "How limited is TestDrive? "

wollnerd
Az letöltéseket nem látom az oldalon.<#fejvakaras>
Vagy csak akkor látom, ha be vok regisztrálva/jelentkezve?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

icetihi
Olvasgass vissza a fórumba. Vagy akár regelhetsz ide

Azt mondod hogy ez jobban tapad ?

Angela147GTA

TDU2 > Angela147GTA

Mayorpapa
sziasztok! tudna valaki nekem linkelni egy olyan oldalt, ahonnan teljes autófestéseket tudnék letölteni? vagy közületek megosztaná valaki az övét?

icetihi
Keress magyarokat, gurulj velük, s majd ha lesz pár barátod bent, biztosan bevesznek<#law>. Ez egy folyamat. Jó gurulást!<#nyes>

0Diaz0
Nemigazán van aktív klub.. ami van,ott meg picit profibb tdu-sok vannak..<#vigyor0>

Szevasztok. Múlthéten megvettem a játékot, nincs valami klub vagy közösség ahova lehet csatlakozni?
Kicsit megkésve, de annál boldogabb új évet kívánok mindenkinek! 😊

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

0Diaz0
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

És köszönöm a múltkori gurulást,ha valakit megbántottam,elnézést,nem voltam toppon!😊
Majd igyekszem helyrehozni!Jó gurulást!
dragon11
én boldog új esztendõt kívánok, hogy ne csak 1napotok legyen boldog, hanem az egész évetek.<#wink>

aronka98
<#eljen><#eljen> én is boldog új évet kívánok mindenkinek!😊

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

icetihi

dragon11
ja meg gamertagban miért nincs benne a tdu2 profilba? 45játéknál megállt .. köszönjük<#worship><#worship>

Dj Tommy
Boldog, krúzokban gazdag Új Évet Kívánok minden TDU2 játékosnak!<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

dragon11
hali.

egyik haver nagyon zargat engem az xbox360 verzióra vlmi title update ami kiavítja a bugokat.. tudom ez PC-s topik, de vlki segítene ?

köszönjük

Boldog, és sikeresebb új évet kívánok mindenkinek !

Boldog, és sikeresebb új évet kívánok mindenkinek ! <#pias>

LaszloLedzenyi
köszi, hát majd próbálkozunk, de ma már nem<#pias>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

0Diaz0
pedig befog akkor tölteni.. csak várni kell rá.. miis , Derekkel meg Marcihusival elvoltunk, mert nekünk se adta be soha egymást.. aztán a végén sikerült 😊

LaszloLedzenyi
igen zöld, a térképen látom hogy ott van de a terepen nem. más felhasználókat viszont látok közlekedni.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

0Diaz0
Nemlátjuk a képet....

0Diaz0
Várjatok egy picit utána... egyáltalán ott a térkép sarkába nektek zöld az a kis ikon,mint nekem?

LaszloLedzenyi
2 órát elmókáztunk de 1x sem rakott 1 layerbe<#ticking>

tomsolo
Mert szilveszter van.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szevasztok!!!
B.U.E.K.
Tudjatok hogy miert irja ezt ki???

Elore is kossz!!!
Surgoss lenne!!
Az is eleg hogy-ha egmondjatok hogy mit kell csinalni!
Szevasztok
0Diaz0
Elugrasz egy másik helyre.. ( pl a sziget egyik végébõl a másikba.. , vagy bementek házba,vagy bárhova.. )..
Ha egyedül vagy,akkor inviteld meg saját magadhoz és egy layerbe dob titeket.. ( remélhetõleg.. )

LaszloLedzenyi
és layert hogy lehet váltani?

[HUN]FaTaL
Kattints rá a térképen és join, vagy invite és akkor õ tud csatlakozni. Valószínûleg másik layerben van.

http://goo.gl/gd6Zi5

LaszloLedzenyi
Üdv! Most vettük meg páran a TDU2-t Steam akcióban. Van egy olyan gondunk hogy szeretnénk közösen bóklászni a szigeten de nem látjuk a másik autóját, a térkép szerint ott van de az autó sehol. mi lehet a gond? a segítséget elõre is köszönöm.,

wollnerd
Ahogy te felrepültél a tengerbe! 😄D
Meg ahogy sikeresen bukfenceztél a mociddal! xD
Hatalmas! 😄DD<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

icetihi

<#idiota>

icetihi
a Turboduck-ról <#bohoc>. Nincs hang hozzá, de nem gáz, mert nem sokat hallgattam eddig a KZ1et (azt cseréli)

[HUN]FaTaL
Countach honnan van? Hang is van hozzá? 😊

http://goo.gl/gd6Zi5