40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
mark0ba #38353 Sziasztok! Kb 1 éve nem toltam a játékkal, de most nem enged be, az oldal meg https-sel nem tölt be, mit tudok tenni ilyenkor? :) -
#38352 Jah sry félreértettem. Sztem mennek, bár nem teszteltem őket. MIvel ez a modellben egy módosítás ezért max nem a frissített modellel fogsz menni. -
#38351 :-/
Akkor gondolom emiatt nem készült el a többi kocsihoz. Pedig az Aston DBS-hez jó lenne :)
Igazából nekem elég lenne a hang mod is, de azt már nem fejlesztették és a legutolsó patchcsel nálam nem működött :( -
#38350 elméletileg működnie kéne, mert a modelleken nem változtattak, viszont mivel hibás a zmodeler kiexportáló progija így sok furcsaságot okozhat.. :-/
(textúra, funkció hiba) -
#38349 Nem a hang alapú indicator modról beszélek (ami a legújabb patchcsel már ha jól tudom nem is működik), hanem 1-2 autónak a belsejét moddolták, hogy legyen index.
Viszont a DLC2-ben változtattak az autókon és nem tudom, hogy ezek ahhoz készültek-e :) -
#38348 Nálam megy az indicator mod csak gyakran behülyül a hang és csúszik meg akadozgat... Mondjuk ez mindig probléma volt nálam az indicator moddal. :) -
#38347 Amit korábban csináltatok index modokat kocsikhoz (belső nézethez) azok működnek még a mostani verzióval, vagy még a DLC2 előtt készültek és felejtős? -
Pedig régen volt róla szó, hogy a kulcsot csak accal lehet eladni.
De lehet, hogy a support hozzárendelte az új kulcsot a profilodhoz. -
#38345 Na sikerült aktiválni, és a profilom is megy, legalábbis egyelőre. :) -
#38344 Fasza... :/ Na mind1 megnézem gyorsan azért, hátha... -
#38343 Elméletileg kell, mert a profilban benne van a kulcs (sőt, talán új atari acc is kell, de ebben nem vagyok biztos). -
#38342 Na ma kaptam választ atariéktól. Hát berágtam rájuk rendesen a hülye biztonsági megoldásuk miatt, de végülis support ezen része nem mondhatok rosszat, mivel a válaszukban küldtek nekem egy új kulcsot. Minden jó ha a vége jó, bár még nem teszteltem le hogy működik-e vagy sem. :) Viszont remélem nem kell új profilt vagy egyéb marhaság az új kulcshoz... -
#38341 :)) cockpitben jol szol, olyan mely morgos, de legkozelebb megyunk a ferrarival megyek:) -
RYO21 #38340 Van valaki aki elcserélné a már megunt vagy nem használt TDU 2 accountját egy origin accountra, amelyen van egy eredeti Burnout Paradise: The Ultimate Box? -
Entex #38339 Én is kösz, fasza volt tényleg, csak az Audidnak milyen mákdaráló hangja volt :D A Ferrari már jól szólt.. -
#38338 Hol működik, hol nem, ez a probléma.
Meg az, hogy megszűntették a barmok a sima bankkártyás fizetést. -
#38337 működik. én múlt héten vásároltam ott, paypal-lal fizettem, minden rendben volt. -
#38336 Csak az ataritól tudod megvenni... de az atarinak meg a dlc shopja, álá az egész weboldala egy nagy rakat sz.r... -
#38335 Sziasztok!
Úgy néz ki, a héten csatlakozok hozzátok, sikerült olcsón szerezni egy steam giftet. Szivesen fogadnék tippeket a DLC-kkel kapcsolatban, főként a kaszinó érdekelne, minél barátibb áron!
Dante. -
#38334 Amúgy kösz az autókát, volt egy két jó pillanat :D -
#38333 Fraps. -
#38332 hogyan tudok screenshotot késziteni? a steam-es nem megy, a játékbol nem tudom kinyerni a fotokat :( -
#38331 :DDD -
#38330 ki vett fel görögöt ? :DD
-
#38329 Na természetesen activation failed fogadott... Hogy rohadna meg a fasz megoldásaival ez nyomorult atari.
Na mind1 írtam a [email protected] hogy mivan, lőttem 3 képet a dobozról meg a kulcsomról. Az egyik képet úgy csináltam hogy a füzetet amin van a kulcs odatartottam a monitorhoz miközben írtam a levelet nekik, mert máshogy nem tudom bizonyítani hogy ez az enyém és megvettem, mert nincs már meg az a rohadt számla. Gondolta a franc 2 éve hogy egyszer kelleni fog még... -
#38328 nem probléma -
Entex #38327 Bocs, hogy eltűntem elment a netem... -
#38326 Ez a revoke szarság tényleg egy nagy hulladék. Ma újrahúztam a gépet egyelőre rendezgetem a windows-t de újratelepítés előtt én is elfelejtettem revoke-olni ezt a szart ráadásul tegnap is volt egy ilyen eset így már 2x tuti ellőttem ezt. Remélem megy még a kulcsom, nincs sok kedvem írkálni a support-nak.
Am tegnap moddolgattam a dodge chargher srt8-at majd dobok 1-2 képet a változásokról ha vkit érdekel esetleg. :) -
#38325 meg vagy:) -
Entex #38324 Az előbb utasítottam el valakit, nem magyar zászló volt, az te voltál? -
#38323 lvl20 körül vagyok, majd felveszlek mindjárt -
#38322 Ovistílus..
1000x + 1x leírtuk hogyha törlöd a játékot,akkor revokeld is,mert elb.szod a kódot.. szerinted én miért revokeltem mikor már nemhasználom? Éppen ezért... Úgy van,ahogy Fatal mondja... -
Entex #38321 nekem az is jó. 10-es szint megvan már? mert akkor hawaii-n kéne menni. mi a nicked TDU-ban? -
#38320 Á leszarom szarjáték bb -
#38319 5x használtad és nem revokeoltál, pedig ezerszer le volt írva hogy kell, mert egyszerre 5 helyen lehet aktiválva, és ha nem vonod vissza, akkor számolja tovább.
Írj a supportnak.
#38318: Offtopic, nincs crack a legújabb verzióhoz. -
#38318 Micsináltam?
AZ online authentikációs szar is ezt írja
Jó leszarom adna valaki egy crack-et? úgy sem akartam multizni. -
#38317 -.-
"It appears that you have exceeded your activation limits.
Please contact [email protected] to have your activation limit increased."
Most akkor pereljem őket? kb 2x ha használhattam ezt a kódot. -
#38316 Revokeoltál régen? -
#38315 KEdvem támadt újra játszeni erre ez a szar nem fogadja el a serialomat... miért? -
natalyel #38314 Oahu-n a secret barlangba nem lehet már bejutni? Valamelyik patch-ben fixálták?