Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lonewolf8012 3 hours ago
"im just stunned that no one has comment about the clearly textmodded cars in the vid..."
a jelenlegi mezõgazdasági gépem. 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azok amúgy ebbõl a videóból kimaradt jelenetek, anno már nem fértek bele a keretbe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube.com/user/icetihiii22
icetihi: Elõször is nem kaptam semmiféle tiltást, csak egy figyelmeztetést. A másik kommentedre válaszolván pedig, nem lesznek erõsebbek a szankciók abban az esetben ha nem engedélyezed a reklámokat alapban. Nekem sincsenek engedélyezve. Ám az jobban zavar, hogy már az alap figyelmeztetés mellett sem elérhetõ egy videó mobilon, viszont youtube pofátlanul azt írja hogy elérhetõ worldwide.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ma reggel megint csak frissen és üdén lesz hozzátok pár kérdésem.Gondoltam beülök reggel és tolok pár race-t.De hogy is gondolhattam ilyet, hát nem is értem....Ez a g..ci játék nem enged most meg belépni a profilomba.Kiírja, hogy valami nem stimmel, próbáljak belépni a TDU2 fiókómba.És milyen meglepõ?....oda se enged be.Nah kérdem én ilyenkor most mi van?Esküszöm nektek, ez a játék meg a cége direct szívat engem.Remélem tudtok segíteni ebben......"megint".
Plusz egy felemeddig idetartozó kérdés.Nem egyszer jártam már úgy online módban, hogy egyszercsak elkezdett fura hangokat kiadni a hangfalam, majd valaki másnak a játékát is hallottam a nagyvilágból.....Ilyennel találkozott már valaki?
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Akadt egy kis csúszás, de azt hiszem nem felejtettem ki belõle semmit. Másfél év összefoglalója 3 percben.
Azért néha elpattan a húr nálam is, fõként, akkor, amikor keresni sem kellene, mert 3 vagy 4 hozzászólással lejjebb ott a válasz.
Mondjuk az alt+enter is valóban már vagy 50x volt és én furcsállom, hogy nem mindenkinek az az elsõ, amit megnyom, pedig már win95-ben is ez volt a billentyûkombináció.
http://goo.gl/gd6Zi5
"az én természetem olyan hogy megoldok mindent ha kell napokig hetekig keresem a választ de segítséget nem kérek"
Ez a te dolgod, de nem kell valakit a picsába küldeni azért, mert kérdezni mert.
Amúgy , ETS2Player, ha felfedezted az adott bajnokságot, és ha olyan autód van amilyen kell oda, akkor engedni fogja biztos! Esetleg versenynél "locked" elheti le, de akkor másik verseny van engedve.. Emlékeim szerint, néhány bajnokságnál megadja a sorrendet hogy melyiket csináld meg.. <#vigyor0>#vigyor0>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
#37868 Tudom, és ki nem? <#ravasz1>#ravasz1> Viszont jól megy anélkül is.
A kuplung pedig, ha jól tudom a második részben digitális (értsd be van nyomva, vagy nincs).
Lenne 1-2 kérdésem hogyan lehet megcsinálni hogy ne ablak módban legyen illetve Logitech G25 kormányom van a kuplungnál valami nem stimmel nem úgy viselkedik ahogy kéne..
A helyzet nálam a következõ.Be vagyok jelentkezve a TDU oldalára és szeretnék atari tokent vásárolni. Ki is írja, hogy mennyit szeretnék venni.Bepipálás után megyek a next gombra és hibát ír ki, hogy nincs megadva fizetéshez a bankkártyám adata.Ezt csak akkor tudom megadni, ha meg van erõsítve az e-mail címem.Legalábbis ezt dobja ki a gép.És mivel 800At-be kerül a kaszinó, ezért jártam így ezzel a hõn szeretett játékkal.
Éshát igen....nagyon bosszant a dolog.Hisz egyik kedvenc játékomról van szó.