40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Entex #38393 Általában külső nézetből, mert idegesít, hogy nem látok ki normálisan és egy nagyobb domb után mindig becsapódok egy civilbe :D Ha nagyobb lenne a látószög akkor jó lenne a belső is, Forzában egy élmény belülről vezetni, itt meg szenvedés szvsz. -
#38392 Amikor egyedül gurulok: belső/kormány nézet, ha közös gurulás van, akkor pedig "motorháztető" nézetből. -
#38391 az egy testhelyzet, nem azt kérdeztem, de azért nem volt rossz.... -
#38390 én nagyrészt ülve szoktam -
#38389 Ki milyen nézetben vezet? -
#38388 Elég régen voltam itt .. és én sosem halottam erről a dologról mekkora hülyeség -
jocking #38387 Na, ezzel viszont teszünk majd egy próbát. -
jocking #38386 Pedig nem indul el, mégpedig valószínűleg azért, mert a játék meghajtója egy külső meghajtó, ami csak azután van bekapcsolva, miután bootolt a windows. Pont ez lehet a gond, hogy a meghajtó betűjele csak a meghajtó bekapcsolása után jelenne meg, de addigra azt a betűt már lefoglalja a DVD meghajtó. -
#38385 Max az lehet, hogy pont azon a vinyón van a loader (boot mappa stb.). Ezesetben szívás.
Esetleg meg lehet próbálni a registryben a játék elérési útját átírni:
32 bites winnél HKLM\Software\Atari\TDU2
64 bites winnél HKLM\Software\WOW6432Node\Atari\TDU2
és az ExePath valamint az InstallDir, LauncherPath és az UninstallExePath változókat átírni a megfelelőre.
Ha ez sem működik, akkor tdu reinstall. -
#38384 Nyílván a windowst tartalmazó hdd-t nem piszkálod, de gondolom nem annak rendeződött át a betűjele.
A többi nyugodtan basztatható, elindul a windows. Ha mégsem, akkor ott valamit csúnyán szétbarmoltatok. -
jocking #38383 Ez nem járható út, már próbálta, és ezután nem hajlandó elindulni a windows, csak nagy szívás árán. -
#38382 Na jó hogy írok a supportnak hogy csinákjék meg nekem a serialomat?
Mert ez kötelező...nem ismeri valaki honnan töltöm ezt le?
http://www.youtube.com/watch?v=k_Q40I3-x8w
-
tothbalu99 #38381 Mondj egy időpontot -
#38380 valaki közös autozás a hétvégén? -
#38379 Alternatív lehetőség a játék újratelepítése, de felesleges. -
#38378 Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management és visszarendezitek a betűjeleket (jobb klikk először a CD-n, change drive letter and paths, kitörlöd, hdd-nél ugyanez és beállítod H-ra, majd a CD-t visszarakod valami másra). -
jocking #38377 Hali!
Az egyik ismerősömnek van egy nagy gondja a játékkal. Neki nincs regisztrációja ide, így tolmácsolnám a gondját.
A probléma a következő:
A játék eredetileg a H: meghajtójára lett telepítve. Miután a gép háttértára bővítve lett (még egy új HDD) a meghajtó betűjelek összekutyulódtak. Így a játék meghajtójának a betűjele H-ról J-re változott, a H-ból pedig optikai meghajtó betűjel lett (DVD meghajtó). Ezután a játék már nem volt hajlandó elindulni, a launcher mindenáron le akarja tölteni a játék fájljait a H meghajtóra, de nem bírja, mivel az egy optikai meghajtó.
Tudnátok segíteni ez ügyben? Hogy lehetne megoldani ezt a problémát? -
#38376 Lazy driver nincs meg valakinek véletlenül? -
#38375 Sokkal szebb! :) -
#38374 Jah értelek, igen ez sajnos igaz. Az összecsapott módokat meg én is utálom, pedig ha az ember egy kicsit több időt fektet bele akkor sokkal szebb lesz a végeredmény, persze csak ha tudja mit csináljon. :) -
#38373 nem a moddolhatosággal van gond, hanem hogy többen csinálták a modelleket és mindenki másképp, de mindegyik csak össze lett csapva :D
458asnál pl. könnyebb volt teljesen új modelt új textúrákat megcsinálni mint kijavítani a gagyi alap modellt, ha egy texturát megjavítottál, random elrontott egy másikat zmod :D -
#38372 Na itt a charger srt8:
Fabetét lett berakva, órák megvilágítása lett javítva, meg kapott irányjelzőt belülre. A gombokat is meg akartam csinálni hogy este azok is világítsanak de az nem jött össze. :) -
#38371 Kipróbáltam és úgy van ahogy írtad. Hogy miért azt nem tudom én az ilyen dolgokon nem akadok fenn mert fölösleges. Gondolom van rá megoldás mert láttam kabrió mod autót aminek ment a teteje, igaz nem alfa 8c volt hanem slk. De ha már itt tartunk. Összes cabrio-nál ezt csinálja vagy csak bizonyos autóknál hülye? TDU-t mindig is nehezen lehetett moddolni mondjuk egy san andreas-hoz képest, viszont szinte mindig megoldhatóak az ilyen dolgok. -
#38370 Sziasztok!
Tegnap este óta én is tolom a játékot, egyelőre egy régi, vacak kontrollerrel. Viszont az irányítás, még ahhoz képest is borzalom, mint a beta-ban volt, egyszerűen nem tudom jól belőni... Valaki, aki kontrollerrel tolja, lőne nekem egy screent, nála hogy is működik? És mivel pár napon belül beruházok egy kormányba, ( Compressor Supreme Férce Feedback , most erre telik ) egy jó kormányos beállításról se ártana egy képecske....
Előre is köszi! -
#38369 importáld be pl, a 458 italiát majd exportáld is vissza egyből, vagy pl. az alfa 8c nyitható tetőset, majd utána próbáld becsukni a tetőt -
#38368 Ha megnyitod a zmodit és csak simán beimportálsz egy tdu 1-es modellt majd exportálod akkor az is szar lesz. Messze nem tökéletes a zmod ez tény. Nagy módosítgatást még nem csináltam tdu 2-es modellben, sajnos elég hülyén van megoldva a common_car.bnk mivel midnen szar külön mappában van és mindegyiket egyesével meg kell adnod a zmodellernek, bár gondolom ezt te is tudod. De ha ez megvan akkor simán ki kellene hogy exportálja hiba nélkül, ezért nem értem a problémát. -
#38367 igen, egy import majd export radikális változtatás... common textúrák nélkül meg lila lenne minden..
#38366: sok-sok órát basztam el azzal hogy próbáltam megoldást keresni, majd a progi készítője is kimondta hogy passz és nem is akar foglalkozni vele.. de igen, természetesen user error.. -
#38366 Egy gyors szerkesztés... Ez is csodálatos! Am nem értem mi bajod, segíteni próbáltam de én kérek elnézést. -
#38365 Nem tudom te mit használtál meg mit nem, én csak azt mondom hogy 2.2.6-al tökéletesen lehet exportálni a tdu 2-es autókat, ha vmi probléma van akkor az nem a progi hibája, hanem vmi hiányzik, módosítva lett...stb. -
#38364 csodálatos.. -
#38363 Nálam nem működik:
Currently in house/map/etc (not driving)
Indicator: 0
Blinks: 0 -
mark0ba #38362 Már csak egy gond van.
Beírnám a jelszó emlékeztetőbe a mail címemet, erre kidobja, hogy "Unable to send mail. Please contact the site admin.". -
#38361 Elvileg mennie kell. Am ha megy akkor engem meg az érdekelne hogy nálad nem csinál olyat hogy megzavarodik az egész és össze vissza adja le a hangot? :D -
#38360 Na akkor mindjárt kipróbálom, pedig határozottan úgy emlékszem, hogy nem működött. -
#38359 Hát igen kicsit lemaradt de gondolom azért nem frissítették mert megy így is.
Igen retail van. -
#38358 Én is azt próbáltam, ha jól emlékszem. Az oldalán az van, hogy v031 build 15-höz való, de már 034 build 16-nál jár a játék.
Retail verziód van? -
#38357 Persze. :) v1.43 van nekem. -
#38356 Az nem a zmodeller hibája. Meg kell adni a proginak hogy hol találja az autó és a különböző common texturákat. Ha nincs megadva az összes akkor nem tudja betölteni, így a material üresen marad (vagy csak hiányosan ha pl van rajta egy másik textúra amit viszont megtalál) és ezért lesz textúra hibás. Persze ha a mtaerialok nevén módosítanak (vagy esetleg a modell vmelyik részén) akkor az is okozhat vmilyen működési zavart. Múltkor kicsit megpiszkáltam a charger srt8-at, raktam bele indexet, meg fabetétet, és megy tökéletesen. :) -
#38355 Betölt az, csak bugos, írd elé a www-t, mert a sima testdriveunlimited2.com-ra irányít és csak www-vel működik (még egy web szervert sem tudnak beállítani normálisan?). -
#38354 Nem tudtam, hogy külön fájlban van a modell meg a fizika (nem figyeltem még ennyire a fájlokat, a modellekhez valóban nem nyúltak). Meglesem majd :)
Egyébként ezekszerint nálad még mindig működik az indicator mod, a mostani verzióval?