Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy lehet hogy egy subarut nem tudok megfogni egy Ferrari 458-assal elvileg esélye nem lenne és hirtelen elugrik milyen csalás ez ?
Na ilyen is régen volt h 58 koktélnál se adta be a cherry-t.Nyertem ma egy lvl4-t és általában nyerés után 10-15re adja de ez most lerakott agyilag.Még régen az elején ha jól emléxem Petryx meg Ducki ittak rekordot.Én is kocogtattam a 70 koktélt megjelenés után <#fejvakaras><#levele> .Lassan 2 éves a TDU2 <#vigyor1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem tudom hogy értelmezzem a kérdésed, én kétféle választ látok bele, leírom mindkettõt.

1. Cup eseményeknél csak sorba lehet haladni a hálón. Megcsinálod amelyik nyitva van, utána lesz elérhetõ a következõ.
2. Ibizán csak egy db Cup esemény van, a másik kettõ Hawaii -on. (Link)

[HUN]FaTaL
Látom az official fórum még mindig nem megy, röhej.

A tokenvásárlás mûködik rendesen?

http://goo.gl/gd6Zi5

aronka98
Lehet várni kell picit. Nekem pl. amikor megnyertem az összes "cup" versenyt, akkor kb. 3-4 nap telt el mire a global szint feljebb lépett 1-2 szintet xD vagy ki tudja...

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Gyári game!Meg is nyertem az elsõt de mégsem engedi. :-( Azért kösz szépen.még próbálkozom.
aronka98
Nem azért mert csak akkor enged tovább a köv. futamra ha megnyered az elõzõt? Én úgy emlékszem hogy csak úgy lehet. <#fejvakaras>

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

icetihi
Passz, PC-n toljuk. Nem demoval játszol?<#idiota>

youtube.com/user/icetihiii22

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy miért nem tudom megnyitni ibizan a "cup" versenyt?Csak 1-et hagy belõle elindítani a többi pedig zárva van.Ja és ps-en tolom.thx
0Diaz0
óóóóóó.. hát azzal is lehet.. <#idiota><#eplus2>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

icetihi
Nem a Quattroval, a 320-al <#eplus2>

0Diaz0
...Aki megteheti.. Mondjuk Quattro-val lehet is.. 😄
Engem még nemsorsolt ki a jóélet,hogy jogsit adjanak a kezembe.. <#idiota>
De remélem holnap kimegyünk kicsit csúszkálni.. <#eplus2><#eplus2>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

icetihi
Én kimentem az utcára rémisztgetni a jónépet a kilincseimmel <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

0Diaz0
Jah..

Amúgy srácok, van valami normálisabb téli mód csinálva ehez a játékhoz? <#idiota>
Mert most hogy élõben is kezd vészesen bitang nagy hó esni, megjött a kedvem TDU-ban is csúszkálni a hóban 😄

icetihi
Plakát....öööö....ja. De még azt sem látom, hogy ki Õ, és hova kellett volna csatlakozni.<#fejvakaras>

0Diaz0
Gondolom rengeteg résztvevõ lehetett... <#idiota>
Amúgy ha ilyet akarsz szervezni, kreatívkodj kicsit! Csinálj plakátot.. <#eljen>

chase
Ferrari 308 GTS Quattrovalvole túra most? Join, ha van kedved!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Ha rászán az ember idõt az irányításra használt eszköz beállítására (illesztõ szoftverben és a játékban egyaránt), el lehet érni tûrhetõ állapotokat. A többit a társaság (abban az esetben ha jó) kompenzálja. Igazi Test Drive fant viszont még nem láttam, aki dobja a TDU2 -t egy esetleg felhájpolt szimulátor miatt, mert egy Test Drive fan ismeri mi a kettõ közt a különbség. Olyat viszont láttam hogy valaki dobja a TDU2 -t és helyette inkább gurul egyet idõnként a TDU1 -ben, vagy mindemellett játszik valami szimulátorral is, persze ez utóbbit nem azért hogy az elõbbit kiváltsa.

0Diaz0
Ha a TDU2-re gondolsz itt,akkor csak megszokás kérdése.. énis, billentyûvel kezdtem, tudtam tartani a tempót az esetek 90%-ában... most gamepaddal nyomom, még gyakorolni kell,de tudom tartani azért a tempót bárhol,bármilyen útszakaszon.. és más is így van ezzel.. <#vigyor0>

bpeti72
Lehet hogy van itt hatalmas szabad terület, de az irányítás ultra fos.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Szabi
stoppos küldi.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Ritka, de egyetértünk 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Seangaijin
Nekem ami zártpályás játék az a Forma1, mást tuti nem tolnék. Én ferkákkal meg lambókkal mennyek a pályákon dög unalom. Ki se lehet normálisan használni a pályákat mert kanyargósak, nagyon kevésen van hosszú egyenes ahol mehet az autó végsebességig. A TDU-ban meg külön feeling 400-nál szlalomozni a civilek között illetve terelni körbe Oahun. Aki meg annyira szimulátorozni akar, üljön kocsiba, nem egyszer mondtam már 😄DD

0Diaz0
Semmi gond vele.. teljesen egyetértek ebben.. <#eljen><#eljen>

Talán elhúztam az elõzõ hozzászólásom, de rövidebben fogalmazva az a probléma hogy vannak akik a szabad, másokkal való autózás élménye mellé próbálják állítani a zárt pályás mûsort. Felesleges !

kifli
egy csomó autó a gt4-bõl van átemelve, ami ps2-es játék. Ezeknél belsõnézet sincs.

zártpályás tdu-val össze sem hasonlítható. Fotó modban pedig tényleg szép, de mozgásban nem így néz ki...
És még is mit ér az az 1000 autó (mert ugyan szép grafikával akad jó pár autósjáték PC -n is), hogy ha csak egy versenypályán lehet körbe-körbe menni ? Jöttek itt lihegõ emberek már nem egyszer, hogy így hagyta abba a TDU2 -t, meg úgy kezdett bele más játékba, a probléma csak az hogy az érintettek által újonnan elkezdett autós játékok mind-mind valami csilivili grafikás zárt pályás maszlag volt. Az egyetlen zárt pályás játék talán az rFactor (PC) amit már én is fontolóra vettem nem egyszer, mert a real pénzes fizetõs klubbok rendkívüli karrierlehetõséget biztosítanak, ráadásul egy neves szimulátorról beszélünk amin nem egy real life autóversenyzõ is kezdett. Ehhez képest konzolon talán a Forza ami még sokra vitte, bár az elõdökhöz képest a Horizon nem mondható akkora nagy slágernek, talán a sok zárt pályás tizedmásodperc bajnok nem tudott mit kezdeni a hirtelen nagy területtel, ami a Horizon esetében az O'ahu területének a felét sem éri el. A másik meg hogy még is ki vesz manapság konzolt ? A jelenlegi generáció már szart nem ér, szebben fogalmazva a mai igényektõl távol áll (bár kinek mi az igénye), ugyan veri mindenki a mellét hogy jön a következõ generáció, máshol meg arról lehet olvasni hogy a mobilgeneráció szépen lassan átveszi a konzolok helyét. Nos ez utóbbit eddig a PC -re próbálták rámagyarázni, de a PC fogalma olyan mint a vasbeton, megtörhetetlen és nincs mi kiváltsa. Na errõl ennyit, és a játékodról.

Kit--Kat
Megtudnátok mondani a legnagyobb addon gyûjtõhely címét? Eddig amit találta, az elég vérszegény.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szabi
<#integet2>

vannak ennék sokkal szebb autós játékok pc-n.. 😊

több mint ezer autó, abból vagy 150 szépen kidolgozott is 😄

Sony és Gran Turismo fan vagyok, de 60-70ezerbõl inkább procit/videókártyát veszek.. és kibírom valahogy GT nélkül 😊

én Kunos új játékát várom nagyon:

SylarHun
Sziasztok!

Asszem én ebbõl a buliból is kiszálltam. Sõt az összes PC-s bõl is.
Az eddig játszott játékaim, mind befejeztem egy újabb game miatt.

Gran Turismo 5 Academy (PS3)

Nincs Pc-n ilyen jó és szép játék, no meg összetett és ennyire jó online kivitelezés.
Nincs lag, szerver error stb.
No meg több mint 1000 autó! Igen több mint ezer.

Csak egy kép az egyik autómról, így néz ki az egész játék.

További képek http://sylarhun.picturepush.com/album/249119/p-GT5.html, ha érdekel valakit.

Sharks
Örülök... :S Köszi az infot!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Szabi
a termékkódot a fiókhoz csatolja, visszavonni onnan nem lehet szerintem

Sharks
Tehát a fiókomat azzal a nickel át kell adnom? (És ha késõbb megveszem újra és a mentésemmel folytatnám?)

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Szabi
új ataris felhasználónévre nem tudja majd beregizni..

Sharks
Sziasztok! Eladtam a game-et és az lenne a kérdésem, hogy elég ha törlöm vagy kell deaktiválni is valamit, hogy az új tulaj tudja telepíteni és használni?

Kit--Kat
Upsz... Valamiért az volt bennem, hogy ez a 2. részhez van. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

0Diaz0
Erre TDU1 topikban keresd a választ.. 😊
Itt TDU2-rõl folynak a bájcsevegések... ( kivéve amikor nem.. 😊 )...

Kit--Kat
Sziasztok!

Az elsõ videóban szereplõ Lee Tábornokhoz nem tudtok véletlenül egy linket? Igyekeztem körebe nézni TDU-s modder oldalakon, de semmi. Az elsõ azért tûnik nagyon unikumnak, mert amennyire kilehet venni a hangos zene mellett a játékban található eredeti gagyija helyett, az igazira nagyon hajazó motorhangot kapott.

icetihi
OFF!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Építsünk hóEmbert <#nyes>

Angela147GTA
Persze, az egész program egy vicc. Szép csomagolásban egy nagy repetitív semmi, 3 napja van meg, mire megszoktam az irányítást már tökunalmassá is vált.

TDU2 > Angela147GTA

Szabi
én nagyon utáltam azt a járgányt, elég lehangoló rallyzni brutáltapadó járgánnyal 😄

Angela147GTA
/off

Kicsit elmentem más irányba <#vigyor>

TDU2 > Angela147GTA

0Diaz0
Bár,annyira nem jó mint a yt,de helyette rakd fel vimeo-ra a videódat.. ott nem tiltogatnak le senkinél semmit.. bár kisebb tárhelyü is mint a youtube, meg kisebb nézetségü is, de szerintem tuti 😊

Rányomtam egy flag for spam -ot arra is miután visszakérdezett arra amit írtam neki, azt eltûnt. De nem baj így is jó.

A másik dolog hogy idáig csak egy figyelmeztetés volt a videómon, de ma jött egy üzenet hogy blokkolták a németeknél. Írták is a németek hogy nem tudják megnézni a videómat, csak ha proxy -n keresztül letöltik. Az UMG és társainak a székházát fel kéne gyújtani a francba, mert õk csak úgy blokkolgatják a másik munkáját kedvük szerint. Ez a demokrácia barátaim. Vagy mégse ? Kéne már az a tavaly elmaradt világégés.

0Diaz0
törölted a hsz-ét,vagy õ törölte? mert már nincs ott!

icetihi
Done

Norby646
Rohadt jó lett a videód, grat hozzá. Megint rengeteg munkát tettél bele, de láttszik is rajta, minõség mindenek felett! 😉 <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb