Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
1. Cup eseményeknél csak sorba lehet haladni a hálón. Megcsinálod amelyik nyitva van, utána lesz elérhetõ a következõ.
2. Ibizán csak egy db Cup esemény van, a másik kettõ Hawaii -on. (Link)
A tokenvásárlás mûködik rendesen?
http://goo.gl/gd6Zi5

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Engem még nemsorsolt ki a jóélet,hogy jogsit adjanak a kezembe.. <#idiota>#idiota>
De remélem holnap kimegyünk kicsit csúszkálni.. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
youtube.com/user/icetihiii22
Amúgy srácok, van valami normálisabb téli mód csinálva ehez a játékhoz? <#idiota>#idiota>
Mert most hogy élõben is kezd vészesen bitang nagy hó esni, megjött a kedvem TDU-ban is csúszkálni a hóban 😄
Amúgy ha ilyet akarsz szervezni, kreatívkodj kicsit! Csinálj plakátot.. <#eljen>#eljen>
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
zártpályás tdu-val össze sem hasonlítható. Fotó modban pedig tényleg szép, de mozgásban nem így néz ki...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
vannak ennék sokkal szebb autós játékok pc-n.. 😊
több mint ezer autó, abból vagy 150 szépen kidolgozott is 😄
Sony és Gran Turismo fan vagyok, de 60-70ezerbõl inkább procit/videókártyát veszek.. és kibírom valahogy GT nélkül 😊
én Kunos új játékát várom nagyon:
"Nulla tenaci invia est via"
Asszem én ebbõl a buliból is kiszálltam. Sõt az összes PC-s bõl is.
Az eddig játszott játékaim, mind befejeztem egy újabb game miatt.
Gran Turismo 5 Academy (PS3)
Nincs Pc-n ilyen jó és szép játék, no meg összetett és ennyire jó online kivitelezés.
Nincs lag, szerver error stb.
No meg több mint 1000 autó! Igen több mint ezer.
Csak egy kép az egyik autómról, így néz ki az egész játék.
További képek http://sylarhun.picturepush.com/album/249119/p-GT5.html, ha érdekel valakit.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Itt TDU2-rõl folynak a bájcsevegések... ( kivéve amikor nem.. 😊 )...
Az elsõ videóban szereplõ Lee Tábornokhoz nem tudtok véletlenül egy linket? Igyekeztem körebe nézni TDU-s modder oldalakon, de semmi. Az elsõ azért tûnik nagyon unikumnak, mert amennyire kilehet venni a hangos zene mellett a játékban található eredeti gagyija helyett, az igazira nagyon hajazó motorhangot kapott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDU2 > Angela147GTA
A másik dolog hogy idáig csak egy figyelmeztetés volt a videómon, de ma jött egy üzenet hogy blokkolták a németeknél. Írták is a németek hogy nem tudják megnézni a videómat, csak ha proxy -n keresztül letöltik. Az UMG és társainak a székházát fel kéne gyújtani a francba, mert õk csak úgy blokkolgatják a másik munkáját kedvük szerint. Ez a demokrácia barátaim. Vagy mégse ? Kéne már az a tavaly elmaradt világégés.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb