Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel
Sztem pont azért csinálták meg úgy h falig menjen a sebesség me TDUPE pont erre volt jó mert a játékosoknak sebesség kellett,most itt van leeht szabályzásig menni,semmi gond nincs ezzel én se szeretem ha megáll jóval végsebesség elõtt és csak tötymörgök.Ez már csak szõrszál hasogatás.Az tény h az irányítás szarabb az 1 hez képest de hát ez van.Kárpótol a grafika meg a feeling,legalább is engem.Irányítás meg megszokható....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

+1 Tulajdonképpen pont így van 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

shumika
Ha valakit tényleg a fizika érdekli nem teljesen a grafika az próbálja ki a Live for Speed-et(LFS). Fõleg akinek G25-je van.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Egy konzolbuzi majom. Ezrével nyüzsögnek errefelé, olyanok mint a zombik.

Nem nem és nem. A TDU1 se volt szimulátor, mégis a fizika sokkal jobb volt. Érezni lehetett a kocsik erejét, a sebességet, a tömeget. Volt szélárnyék, a végsebességet rendesen érte el, nem pedig szépen pörög a számláló és fal. Nem megy tovább se kis lejtõn se kis emelkedõn nem mozdul. A Golf GTI-t tényleg nehéz kezelni, egyszer alulkormányzott, egyszer meg úgy kitör a fara, hogy csak na. Lehet vele szenvedni. Motorfék is elég gyenge, 300nál a veyron szinte megy magától. Sok kicsinál tapasztaltam azt, hogy betettem egyesbe, kézifék, padlógáz és elenged a kézifék. Ilyenkor is két eset lehetséges, az egyik az rendben van, de van amikor a fordulat azonnal leesik alapjáratra és onnan gyorsul. A kanyarokat se lehet olyan kiszámíthatóan bevenni. TDU1-ben voltak versenyek PH-n, olyan szépen és kiszámíthatóan viselkedtek a kocsik nagy sebességgel a kanyarokban... Legfõképpen a derékszögû kanyarokra goldonok.Itt meg imádkozhatsz, hogy mégis hogy akarja bevenni a kocsi. Csak ennyit akartam, lehet kövezni.
<#vigyor0>
pointer4
Nem olvastam vissza, de milyen majom állítja azt, hogy a GT5 szimulátor?
Pont olyan messze áll az a szimulátortól, mint az NFS:Shift, vagy a forcsa.
Senkise várt szimulátort szerintem 😊 De a reálistól ez nagymértékben eltér, engem ez basztatott.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A Gumpert Apollo klub autó, a másik kettõ már nem az, mert közkívánatra kivették a klubos részrõl õket. Jelenleg senki se tudja megvenni, mert egy hiba javítása miatt le van zárva a klub része a játéknak. Amúgy ma egy offline játékosnál láttam Gumpert Apollo-t. 😊
SeanJRRussel
garázsban az i ikonra rámész és kiválasztod a kocsit amit vezetni akarsz és ott lesz.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

nemtudjátok hogy kell átimportálni majdnem minden kocsimat egyik szigetröl a másikra vagy valami ötlet?

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

Fehercsoki
Azoknak tér el a véleménye,akik azt gondolták hogy szimulátor lesz,és nem képesek felfogni hogy ez nem szimulátor,és nem is lesz az,senki nem mondta hogy az lesz,és az 1 sem volt az.Jönnek itt a GT5el,pedig ez a 2 játék össze sem hasonlítható,mindkettõben autók vannak,ennyi.Szerintem teljes mértékben jó az irányítás,nem szimulátor,de azért reális,egyedül az ütközéseknél lehetnek érdekességek,mivel ugye a kocsi nem törik,csak minimális mértékben.

somdav95
Igen, gameplay-ek alapján mintha valami fejlõdést látnék a BETA-hoz képest, de kicsit "darabosnak" tûnik nekem az irányítás, meg a fórumozók véleménye is kicsit eltér.. Szóval még gondolkozom rajta (:

Hát az csöppet azért viccesen néz ki, hogy körversenynél már negyedjére verem ki ugyanazt a táblát.<#nevetes1>
Gumpert Apollo-t hol a jó büdös f*szba tudom megvenni? azért nem értem, mert pl az Aston One-77 és a McLaren MP4-12C is klub kocsinak volt kiírva, mégis mind2 megvehetõ a szalonokban.

jofer
Szia Somdav!

Teljesen szokható, finoman hangolható! Nekem nagyon bejön. <#nyes> Tervezed a vásárlást te is?

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Khm Khm...szóval hogy is mûködik ez az online/offline cucc ? Ha disconnect, lehet folytatni, vagy nyitóképernyõ ? Bár ahogy elnézem, ha nem enged alapból be akkor olyan a rendszer, mint a TDU1 esetében.
gabo91
Azért ez így már nevetséges, próbálkoztam reggel, délben és most... hát nem nyert jelenleg nem elérhetõ a szerver...
rohadjon meg az összes, aki pénzt mer kérni ezért a szarért...
jólenne ha közölnék elõre, hogy mikor elérhetõ a szaros szerver, aztán majd akkor úgy tervezem a szabadidõmet.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

TomSolberg
Mer elvileg mindbe van EDS

[HUN]FaTaL
Este 7kor.

http://goo.gl/gd6Zi5

TomSolberg
szerintem gagyi, a hátulja minden elõjel nélkül kezd el csúszni, és azt is hirtelen teszi.

TomSolberg
fúúúújjjj na ez nemteccik
há nem elkapar a kanyarbelsõ kerék kanyarba fulll gázon.......a gti be... na ez nagyon tré.

Nálam is ez van. 1órája nem találkoztam, egy emberrel sem.

somdav95
Valaki játszik G25-el? Írna néhány sort hogy milyen a játék alatt az irányítás? Köszi..

drot
A faszomat már hogy nem enged be!!!!! <#boxer>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

wollnerd
Na végre!!! ez már valami!
remélem valóban érkezik frissíteés este 6-kor!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Igen, fel lehet menni, de utána olyan, mintha offline lennék. Még a kijelölt multiplayer versenyeket sem tudom elindítani, mert azt írja hogy offline vagyok, közben meg sárga a jelzés a GPS-en, ami elméletben azt jelzi, hogy online vagyok. Nektek is így van, vagy a gebasz nálam van?

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Én már 11:00-töl fogva fent vagyok:-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Majd ha fel enged keress meg 😉

jofer
3X-i próbálkozásra beengedett a szerver...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Norbi1990
Húúúúúúúú.
Aston Martint ne vegyetek. A hangja ultra gáz. Teljesen elment a kedvem most.
Akkor vedd semmisnek a kérdést😊 Meg sem szólaltam.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

gduck
A bajnokság ikonjában a betû és a szám a kategóriát jelöli. Csak a megfelelõ kategóriájú verdával tudod elkezdeni 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

sziasztok vki megmondaná nekem h mit kell tennem akkor ha van 3 autóm a térképen is van pár bajnokság de nem engedi egyeiket sem vinni ?? thx
Faszom ebbe a retkes szar Atariba nem enged be jácani..GRRRRRRRRRRR<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Fehercsoki
Na már jó...De elég sokat kellett nyomogatni a gombot hogy végre be tudjak lépni.

Fehercsoki
Megint nincs szerver?Engem legalábbis nem enged be.

gduck
Tudod aki saját magát csapja be, az meg is érdemli. Én szerencsére még gyerek maradtam és szeretek JÁTSZANI <#nyes>

Prince23
Nekem is meg van a HP, de az elsõ hetekben tök jól mûködött minden. meg amikor mindig mentem multizni, akkor is simán ment minden.😄

gduck
TIPP:

- free ride
- kategória versenyek (több százezer dodó/kupa)

[HUN]FaTaL
Dehogynem, a hp topicot olvasva ott is elõfordult. Amúgy szerintem fele annyian nem vették meg a HP-t az elsõ napokban mint ezt a játékot. Már a topicot olvasva is ez látszik. 😊

Prince23
azért HP-nél az AUTOLOG egyszer sem szarakodott. itt ugy látszik ilynere nem tellik a Namconal és az Atarinál.

[HUN]FaTaL
Eredeti? Mert akkor backupolgatok mint az elsõ résznél 😄

Prince23
Errõl van szó, pont ezt akartam írni.

Tapasztalt már valaki Korupt mentést? Nekem délelõtt ez jött fel.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

[HUN]FaTaL
Ettõl függetlenül továbbra is az a véleményem hogy a saját játékélményedet rontod vele, de a te dolgod. 😊

Köszönöm szépen, pontosan errõl beszéltem...Én ha ránézek a térképre magas ívbõl leszarom kinek mennyi a pénze, hol érdekel???
[HUN]FaTaL
Az õ dolga, amíg nem idõt csal és nem kilökdös addig nem nagyon érdekel, mert nem rontja el más játékát.

Én is hasonlóan vagyok vele. Szóval meggyõztem magam, hogy majd megveszem, ha olcsóbb lesz. Tetszik, tetszik, de az 1 után valahogy hiányérzetem van, nem sokkal nyújt többet ez.

Egyébként pár dolog: O'ahu-n pár hegyi (aszfalt) úton nincs forgalom, jó lenne, ha a lámpa nem automatikus lenne, sokszor késõn kapcsolja fel (ill reggel túl korán ki) és kicsit fárasztó lenyomott fényszóró gombbal vezetni, a belsõ nézet kb. használhatatlan a fej rángatás miatt, meg az ülés is elég szar pozícióban van 1-2 kocsiban, meg a gps vs. föld utak, de ezt már páran írtátok ((idõjárás változás hiánya offline-ban)). A vezetés is so-so, van olyan kocsi, amit nagyon jó vezetni, lehet érezni, de van, amelyik borzasztó. Nem vagyok Impreza fan, de õ lett a kedvenc a játékban. 😊

Prince23
Te is az a típus vagy, aki várja a sült galambot a szájába <#szomoru1>
bánatért kell csalni. van értelme így a versenyeknek? nem hinném!

gviski
na felvettem egy halom embert Barátnak innen SGrõl, majd fogadjátok el 😄

Virtual SimRacing