Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lepõdöm meg, és az sem nagyon érdekel..<#wave>
[HUN]FaTaL
Ne lepõdj meg ha bannolnak 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

De igen valóban sok a pénz, csaltam. És a legkevésbé sem érdekel, hogy ez téged, vagy bárki mást feszélyez-e. Nem igazán értem mi a jelentõsége annak, ha valakinek a játékban sok a pénze. Megkárosítottalak vele, vagy mi a bánat??? Kilöklek miatta az útról, vagy szimplán csak irigykedsz..
shumika
Nah valaki jön TUNING-showra??? gyertek máár!!! gyertek mer kell a pénz gyertek MÁÁÁÁÁÁR!!!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Illetve még egy apróság...ha levág a szerver online profillal, akkor kiküld a nyitóképernyõre, vagy lehet-e tovább folytatni a dolgot ?
Megint nem enged be a szerver! Ez hihetetlen! :S

Üdv ! Az elsõ részt imádtam, viszont most aggódtam a vezetési modell miatt...sok-sok óra teszt után a virágbolti verzióval, azt kell, hogy mondjam, hiányosságai ellenére be kell majd szereznem. Csak nem tudom, hogy PS3-ra vagy PC-re...Elõbbirõl tud valaki valamit ? Saját zene lejátszása a gány XMB lejátszóval zajlik ? Illetve igaz, hogy a konzolos verziók jobban támogatottak, illetve online kevesebb a probléma mint a PC-sel ? Melyiken nagyobb a közösség ? Tartok attól, hogy kevésbé lesz sikeres PS3-on, mivel az elõzõ rész csak PS2-re jelent meg, ergó értelmét veszti a közösségi játékra alapuló koncepció, vagy legalábbis merõben csorbul annak élvezhetõsége...viszont tény, hogy ott legalább kevesebb a csaló...
pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

Prince23
Te meg tudtad nézni?

biztos Reloaded verziód van 😄

legszívesebben most én is felttenném

UDV."Hollandrules meg ·"szabi"felvettelek titeket barátlistára ha nem gond."bootsector "nem vagy kicsit csaló véletlenül eszméletlen pénzösszeg van a neved mellet két nap alatt biztos nem szedted össze.Ha mégsem így van elnézést.
Sziasztok srácok
olyan problémám van hogy nem tudok manuális váltóval menni , pedig beálitottam a gombokat is S kuplung, A-Y fel ill le váltás átállitom a játékban hogy H shifter de semmi nem reagál :/ valakinek valami ötlete van? köszi elõre is
jofer
Köszi, ott van! Este állok neki, összeszedek megint egy millát! <#worship> (csak az a gond, hogy a másik 7 versenyt is le kell nyomni...)

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Prince23
Ezt én sem tudom, hogy lehetne benne ilyet csinálni, Ibiza kupán. azért írtam így.
mert sima versenyszériát bármikor lenullázhatod.

jofer
Kérdezed, vagy mondod? <#conf> Nem tudom, megnézem!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Jó-jó, igaz, Astont én is szeretem... egyébként van már egy kedvencem itt is. Mivel bill-el tolom, a Nissan GTR-t marha jó vezetni. Veszettül gyorsul és egész jól kanyarodik. (tudom, mert szar a fizika...<#zavart1>)
TomSolberg
meg a golf 6 GTI nél nagyon nagyon nagyon különös volt a dsg viselkedése.
Én vezettem 1.4 TSI DSG golfot, de vonóerõ megszakítás nélkül váltott nagyon gyorsan, a játékba meg kb 1 msp amíg felvált az a fos, addíg meg vagy 5 km/h-t csökken a sebességem hegynek felfelé kicsit kínos.
Komolyan olyan mint vmi régi fos automata váltó.

[HUN]FaTaL
Ha nem gond, az infokat továbbítottam egy másik fórumra 😊

jofer
Láttalak ma mappon, 5 percnyi küzdelem után feladtam, hogy rád ugorjak. Aztán jöttem rá, hogy szaraxik a szerver. <#wave>

Prince23
Nincs olyan lehetõség, ha rá kattintasz a versenyre, hogy GIVE UP?
az gyakorlatilag lenullázza, és kezdheted elõlröl az egésze qualifikálást.

[HUN]FaTaL
Astont nem szidni 😊 Örülök neki, hogy vannak, kedvenc az Audi mellett. 😊

Az elsõ részt, ha a megapack nélkül nézed ott sem volt több autó csak másmilyenek.

Úgy egyáltalán igen keveslem a kocsikat... Maserati, régi ferrarik, amcsi klasszikus is lehetett volna több, szóval ami nagyjából az 1-ben már megvolt. Bezzeg Astonból van 1000, és mind egyformán néz ki.
jofer
Adjon már valaki valamilyen tippet, hogy lehet pénzt szerezni! Lenyomtam az Ibiza Tour-t, de legalább ismételhetõ lenne, naponta megcsinálnám legalább 1X, egy hét alatt szép kis summát lehetne összekaparni. De így... Kínomban már megcsináltam vagy 25 bombás versenyt is. Nagyon fukarul bánnak a pénzzel a készítõk... Van 7 verdám, 3 házam, meg vagy 100.000 dodóm.

A játékkal elégedett vagyok, csak néha kicsit egyhangú. <#wave>

[HUN]FaTaL
6 számjegyû összegrõl van szó állítólag, legalábbis ezek az infok mind egy másik fórumról vannak szóval nem 100% semmi sem.

TomSolberg
a c vel hátra lehet nézni vagy b vel, nemtom pontosan, de a g27 el rendelkezõ vásárlók kb 10%-ot tesznek ki, akik meg használják is a kuplungot meg a h shiftert is azok szerintem az 1%-t se érik el.

pointer4
Vezessél dobozos teherautót, ott se tudsz forgolódni 😄 Tükörbõl, kérlek tükörbõl.
[HUN]FaTaL
A porsche unleashed óta van a porsche az eanél szóval elég régóta van ilyesmi.

[HUN]FaTaL
Az engem is érdekelne, hogy miért hagyták ki. Ugyanígy nem értem a Maseratit sem 😞 Valószínû nem maradt pénz ennyi liszenszre.. Reméljük ezeket mind megkapjuk DLCben 😊

shumika
OFF

2011 Március 25-27 Hungexpo TUNING-SHOOOW!! Drift lesz nagy lesz! Sõõt Magyarországon elõszõr Ghymkhana verseny!! Jó csajok jó verdák EB bajnoko verdái!!! Gyertek el megéri!

ON

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Prince23
Meg amikor tolatunk hátra, a karakter lusta hátra fordulni. nem így tolatunk, hogy elõre nézünk 😄 azért ez elég nagy hiba.

szerintem ki fogják pengetni, hiszen a DLC árából simán visszajöhet szerintem a licensz ára.

TomSolberg
Így van, de sajnos amíg lesz rá kereslet addig így lesz.
Bár kicsit csalódtam a TDU2 fizikában is.. 😊
kicsit fura benne a kuplungolás elindulásnál, teljesen más a fogáspontja mint igazából.
A fék is kicsit túl erõs, akkor is ha csak picit nyomjuk meg, de kicsit eltértem a témától 😊

Prince23
Régen nem volt ilyesmi. hogy szakadna meg az ea. ha kijött egy verseny játék, bárkitõl, ott volt azért lambo.

meg azt sem értem, hogy miért nincs benne Lexus? azt is az EA vette meg?

[HUN]FaTaL
Ott van náluk a BMW meg a Porsche aztán minden NFSben van belõlük 2-2 darab kb...

Majd meglátjuk kifizetik e a sokszámjegyû összeget a lamboért, hogy legyen nekünk DLC-nk...

tök bírom hogy ez a sok köcsög nagy cég megvesz minden szart exkluzívnak -.- aztán egy normális autós játékot nem tudnak összerakni az EA-nál

TomSolberg
mármint onnan folytatom ahol jártam

TomSolberg
az nembaj, csak uncsi lenne végigtolni megint az egymillás küldiig 😞
így legalább kb onnan folytatom ahonnan elkezdtem 😄

Ztech
spykert hol a bánatba lehet tuningolni?
[HUN]FaTaL
Nincs lambo, EA megvette exklúzívnak.

[HUN]FaTaL
7 óra az itt.

Prince23
Elherdáltam az összes pénzt 😄 szal minek így neked a mentésem? 😊

nem volt pénz mindkét licenszre (Ferrari és Lamborghini) a közösség pedig azt szavazta meg, hogy a Ferrari legyen benne a játékban. Tehát Lamborghini egyelõre nincs, viszont DLC formájában még talán kijöhet

Lowrider.. 😄D

Gabisan
hi All!
Megtudna valaki mondani,hogy a Lamborgini kereskedes hol talalhato?!<#rolleyes><#rolleyes>

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Kiváncsi leszek arra a 6 órási frissitésre 😊

Egy kis infó a hivatalos fórumról:

"Még mindig sok olyan jelzést látunk, mely szerint a játékos nem tud bejelentkezni. Ezért kiemelt fontosságúvá tettük ennek a hibának a kijavítását, mely reményeink szerint hamarosan megoldóik.

Továbbá, mi is észlelünk, idõszakos kapcsolódási hibákat a PC-s platformon. Ezen hibák kivizsgálása is folyamatban van.

Egész este dolgoztunk a játék frissítésén, mely megfigyeléseink szerint növelni fogja a játék teljesítményét. Reméljük, minden egyes PC felhasználót, a lehetõ leghamarabb viszont láthatunk a játékban. Vasárnap reggel kapni fogtok egy frissítést kb. 10:00 PST (18:00 GMT) -kor."
SeanJRRussel
Nem tom ti hogy vagytok vele de sztem a régi ohau jobb volt mint ez az új,a föld utakon még nem voltam meg nem is jártam körbe,láttam van rajta változtatás de valahogy nem az igazi....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

bertino
nincs ebben semmi meglepo manapsag mar 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

TomSolberg
a mentést tedd már be pls, az ibiza kupa után.
Én a 45 perc közepénél jártam mikor elveszett a mentés.

Van valakinek kedve krúzolni?😊

Elvileg most már jó, mivel nekem belépett az elõbb.