Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Na akkor csak pénz kérdése a klub ugye? Ha megvan a 50ezer dolcsi akkor már csinálhatom is?
A másik hogy néztem a DLCket, hogy ilyen 80credit körül mozognak a kocsik. Jól látom hogy ha veszek 400creditet akkor az csak 5dolcsiba kerül?
Virtual SimRacing
gviski/DzSiBi/dolgozok rajta/PC
Club:
Nem lehet még Clubot csinálni vagy én vagyok hozzá béna? Ha béna vagyok akkor mit csináljak?
Egy kis összegzés:
Hát a Versenyek unalmasak, tényleg csak a pénzszerzés miatt csinálja az ember, de hát nem is ezért szeretjük, vettük meg a játékot, hanem az online rész miatt, és a filling miatt :-)
Sajnos még nem tökéletes az online rész, még vannak gyerekbetegségek, valamint ez volt az elsõ hétvége a megjelenést követõen, így érthetõ hogy egy kicsit még túl tehert volt a rendszer. Azt
nem értem, hogy a srácok mért nem vettek meg egy komolyabb MMO játék engine-t ami akár 100játékost is képes lenne lekezelni, lássuk be 2011ben ez a 8fõs megoldás már kicsit elavult.
Na mind1 találkozunk majd a szigeten 😄
Virtual SimRacing
Ha online profilt nyitottam, azt tudom netkapcsolat nélkül is tolni, ha éppen nem vagyok netközelben (laptopos vagyok) Eddig úgy vettem észre igen, de te mit tudsz errõl?
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Bár tudjuk hogy van a sok szájhõs, hogy "teccik, úúú, elõrendelem, megveszem", aztán lewarezolja, játszik vele, el is felejti hogy létezik bolt a világon, ahol tudjuk honorálni a fejlesztõk fáradozásait egy papírfecnivel (10.000-es). Undorító. Aztán meg megy fel a tört szerverre (mert biztos hogy lesz) nehogy lebukjon. Én már pénteken fogtam a kezemben a dobozt, meg a lemezt (mondjuk a lemezt nem sokáig, mert az beköltözött a gépembe<#nevetes1>#nevetes1>) a doboz meg kapott egy "lakosztályt" a polcon, ahol magányosan, a lemez nélkül éldegélhet pár hónapot, vagy pár évet...<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
ennyi.
A konzolos eladás meg tudjuk miért haladja meg jóval a pc-s eladást...
Na de mind1, ez szubjektív vélemény
Én tükörbe tudok nézni miután vérben forgó szemekkel felkelek a gép elöl 0-24-es party-k után.
A hiányosságok (amik nem vészesek) meg kellenek a játékba.
Ha minden tökéletes lenne értelmét vesztené a fórum!<#eplus2>#eplus2>
Amúgy miért spanyol nyelvû?
I will use google before asking stupid questions.
Tegnap átkerültem Oahu-ra, gyorsan megcsináltam az össze A-s jogsit, azután elindultam a Classic felé. Persze át keresztül a szigeten. Full éjszaka volt, esõvel, mondhatom, jóóóó érzés volt. Visszajött az amit a TDU1 ben úgy szerettem. 😄
Viszont a jogsik elég könnyûek, cserébe van jópár 😄 😄
nem tudtok beleírni, mert Szabi, meg én tudunk csak módosítani rajta, mert valamelyik gyökér kitörölte az elõzõt...
All hail the double x!
pointer4 / Pointer / na / PC
All hail the double x!
Még egy kérésem/kérdésem lenne ha valakinek g25 je van és sikerült beállítani jól a kormányt akkor legyen szíves küldjön róla egy képet hogy hogy állnak a cuccok a kormány beállításnál.V. ha van esetleg róla valami a neten videó / kép az is jöhet . V. ti hogy állítottátok be?
Üdv. Totoo
Nekem a noname teszkó kormányt gond nélkül felismerte.
Egyszerûen rádugtam a gépre, semmi driver.
Bementem a tdu2-ben (már a játékban) az Options--->Controls-ba, és az egyes irányoknál (acc. brake, left, right) egyszerûen elforgattam a kormányt (vagy nyomtam a pedált). Amikor írta, hogy engedjem el, akkor elengedtem (a pedál feljött, a kormányt a force-feedback motor visszarakta alaphelyzetbe) és jó volt.
A deadzone-t levettem nullára, meg a fék/gáz linearitást asszem középen hagytam, és minden fasza.
Van egy minimális holtjátékom, de annyi kell, nagyon fainul lehet vele menni. (persze kormánnyal ajánlott a "motorháztetõ" nézet), belsõ nézetben zavaró (nekem) hogy nem teljesen szinkronban mozog az autó kormánya a kontrollerrel, a külsõ nézet meg ugye kormánnyal elég ratyi
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
A játék megy jól de viszont ha a kormányt be akarom állítani a játékba (G25 ) akkor nem mükszik mert a gázt beállítom akkor a féket nem fogadja el.
Próbáltam berakni Logitech Profillerbe de úgy nem indul a játék . Már próbáltam hogy a Test Drive 2 exe. fájlból inditani a játékot ott azt írja hogy inditsam az upLauncher exe. fáljból ilyenkor viszont nem történik semmi.
Mi lehet a gond ? Mit tegyek ?
Mit töltsek be Logitech Profillerbe?
Lécci írjatok.Elõre is köszi
Totoo
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Kedves 576! Hol a DLCm???😄
Nagyon faja
Ráállítottam az "ócsó teszkó kormányt", nagyon fain volt vele.
Analóg pedállal szépen krúzoltam 100-al a Lancia Delta-val.
Ki akartam rá írni, hogy HGT (mint Hungarian Ghost Team) de még az elején nem, mert vagy 30ezerbe került volna<#falbav>#falbav>
Majd ha már több lesz a szórható pénz.
Amúgy az online profillal lehet offline-ba tolni? (ha olyan helyen vagyok a laptoppal hogy nincs net)
Hát még ha beindulnak a krúzok, akkor mennyi lét össze lehet majd kapirgálni 😄
Amúgy én 2500-nál el szoktam bankolni, mert annyit már nem kockáztatok <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
All hail the double x!
Én 2500-nál nem tudok többet.😞
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller