Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehet beállítani, hogy a GPS ne vigyen terepre?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

MerlinW
Nick: MerlinW

[merlinw.org]

gviski
De, csak ilyen feszített munkatempó van hogy egész nap megy a fa... verés 😄

Virtual SimRacing

gviski
Pénteken Munka közben hívtak hogy mehetek érte, munka után szépen átsétáltam az Alleeba (5perce tõle dolgozok) és elhoztam, ott kérték az e-mail címet és azt mondták hétfõn vagy kedden jön a DLC kód.

Virtual SimRacing

somdav95
MerlinW
Nem kell minden noname blog hülyeségét elhinni.. Fõleg, hogy a PC-s eladásokat még nem hozták nyilvánosságra. link. Az egyesült királyságban mondjuk kiszámolható a nagyjából 4%, viszont Európa többi részén sookal több a PC-s júzer.

Az más dolog, hogy ez a százalékos arányt mindig le fogja húzni a Japán, Brit és Amerikai konzolpiac.

[merlinw.org]

pxxl
nálam is Státusz: új rendelés. én pénteken mentem dél körül érte (elõzõ este szóltak)

All hail the double x!

SötétBarom
Személygépjármûveket lehet valahogy rendezni??? (a megnyert foskazalokat be akarom rakni valami istenhátamögötti tanyára, fõleg a rózsaszín mustangot, meg azt a gusztustalan ryan feliratú tuareget).

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Metwork
Nálam még mindig "Státusz: új rendelés" en van az oldalon a cucc.
Annyi történt, hogy csütörtök este odamentem úgy hogy még nem szóltak és elhoztam😊

Nálatok, akik az 576-tól rendelték hogy néz ki a történet?

I will use google before asking stupid questions.

MerlinW
Óóó pupák, a rendszeradatokra gondoltam😊

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Ez alapvetõen online játék, offline mód csak úgy van és hamar ki is halt. Tudom konzolon a forza meg a gt5 az autós játék csak nem tudom miért, szerintem dögunalmas a 120. körpályás játék, amibõl pcre sokkal jobb szimek vannak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5
Ha olyan remek volt mint most ahogy olvasom, akkor nem csodálom hogy hamar kihaltak az emberek. Talán jól mûkõdö és normálisan optimalizált játékot kell csinálni, amúgy a TDU konzolon nem AZ autós játék, hanem csak egy játék, aminél vannak jobb konzol only autós cuccok, persze ha az EDEN rendesen összeszedett játékot csinálna akkor felvehetné a versenyt a konkurenciával, de nem ez a céljuk. Amúgy igen offline is biztos sokan játszák, hisz ez nem online játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Blake írtam PM-t.
[HUN]FaTaL
Ja de én futárral rendeltem.

Engem 10 perce hívtak a boltból, ahová elõrendeltem a játékot, hogy kiderítsék milyen e-mail címre küldjék a kódot. Az általam közölt címet elküldik a központba, ahonnan küldik a DLC kódokat. Csak tudnám miért, amikor a webshopban rendeltem meg, ahol ugye elvileg ismerik az e-mail címem. <#fejvakaras>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Rég kocsikáztunk 😄

[HUN]FaTaL
Felhívtam az 576ot a napokban fogják küldeni a kódokat, szóval valószínûleg nem ma. 😞

[HUN]FaTaL
Ezzez képest a szerverek az elsõ részben mindenki szerint kihaltak voltak. Minden boxos offline nyomul vagy mi? Ki a tököm játszik egy ilyen játékkal offline? Valahol ellentmondás van.

Baszki itt senki nem dolgozik? 😄

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Eltüntek*

<#pias><#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Megint eltünted a barátok a listáról :|

gviski
itt van az iRacing ismét példának, az elején még megjelent valami szar offline warez változat, de azóta javítottak a rendszeren a fiúk és azóta nem jelent meg újabb warez változat, pedig nagyon sok új tartalom lett azóta.

Szóval nem tudom hány éve (kb. 2-3) az iRacinget nem tudták feltörni.

Virtual SimRacing

Totti5
Boxon nagy álltalánosságban mindig több fogy, mi ebben az érdekes? a pécés 2% meg hozza a szokásost, semmi kiugró.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

jofer
Te jó ég, nekem is volt backup-om, és pont úgy szállt el a mentés, hogy elõtte vagy 4-5 napig elfelejtettem backupolni. <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

wollnerd
Jól jönne majd egy karácsonyi kedvezmény! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Totoo!
Pontosan hogy sikerült beállítani a G25-öt?Elsõre nekem sem mûkszik,hiába ismeri fel a kormányt!Nálam meg a gázpedál akad be max. gázra,akármit csinálok csak üvölt a motor max. fordulaton.A többi funkció pedig jó lenne.mûködne...Elõre is köszi a segítség!Blake6

[HUN]FaTaL
Valószínûleg 4000. Nem éri meg nagyobbat venni, azért valami kedvezményt adhatnának mert így csak annyi hogy többet kapsz és nem kell sokszor nyomkodni a bankkártyát 😄

Képzeld el ha nem mi lenne szegény hardver gyártókkal <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

jofer
<#eljen>Hát igen... a Diablo... nagy érvágás volt, hogy pont azt nem kaptuk meg!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

pxxl
$50.00 - 4000 Atari Token

All hail the double x!

pxxl
"Mentés bug ott is megvolt"

én most is minden kilépés után backup-olom a mentést 😄

All hail the double x!

wollnerd
Az utolsó hány atari token?
Nincs kiírva!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Minden feltörhetõ. 😊

[HUN]FaTaL
Mondjuk én az elsõ részt nem a kezdéskor kezdtem, mert gépem sem volt hozzá, de azért emlékszem a topicra. Mentés bug ott is megvolt, szerver állandó szarakodása, ráadásul ha ment sem volt olyan stabil mint most, 50x kellett mindenkire rákattintani, hogy beadja stb. De a bugjai ellenére szerettük, és itt sem lesz másképp. Sõt így ránézésre, jobb lesz a support és talán a PC-s oldal sem lesz leszarva a DLCkkel, mint az elsõ rész esetében, ahol másfél évett kellett várni a megapackra és az utolsó xbox pack a mai napig nem érhetõ el a Diabloval.

gviski
még 1-2 évet max 5öt adni a wareznak és vége lesz. A következõképpen látom a helyzetet:
Az már tisztán látszik hogy sok fejlesztõ inkább már csak konzolra fejleszt és ha ki is jön egy PC verzió, az már csak egy konzolos átírta. Nagyon kevés olyan cég van ami kimondottam PC-re vagy csak PC-re fejleszt. Ezek a cégek biztos, hogy elõbb utóbb azt a rendszert használják majd mint jelenleg pl az iRacing, fizess hogy játszhass! Nem azt mondom, hogy havidíjas lesz minden játék, de maga a rendszer olyan lesz mint az iR esetében. Ugye aki nem ismeri annak elmondom, ott vannak olyan fájlok amiket a program akkor tölt le amikor felmész a serverre, játszol és amikor lelépsz akkor törlõdnek ezek a fájlok, így nem lehet warezolni, mert bizonyos fájlok hiányoznak, és amikor meg ott vannak a gépeden írás és másolat védettek, és megnyitni se lehet, mert ugye egy más program más használja azokat (speciel maga a játék :-)
). És ahogy fejlõdik az internet, egyre több fájt központi szervereken lesznek, és arra kapcsolódva használja maga a játék, és elõbb utóbb odafogunk eljutni hogy bizonyos számításokat is nem a mi CPU-nk fog végezni, hanem a serverek és a mi gépünkre már csak az adatok érkeznek meg. És ezzel nem csak a warezolást fogják visszaszorítani, hanem olcsóbb gépeken is jó fog menni a játék, mert csak egy jó VGA kell, a számításokat majd a központi server számolja, így a CPU már nem lesz annyira jelentõs.

Na remélem nem voltak kicsit OFF 😄

Virtual SimRacing

jofer
Hát igen! Az egynél is ugyanezek a gondok voltak. Az indulás ugyanilyen volt. Bugos, félig kész, hiányos, support nélküli, állandó online-os gondokkal teli, de mégis imádtuk. Meg az idõ mindent megszépít kicsit!

Prince23
Jogos 😄

[HUN]FaTaL
"Az 1 abszolút ilyen volt. "

Lószart volt ilyen. Ugyanilyen szervergondok voltak, nagy gépigény, csomó bug, ami a mai napig benne van. Ugyanez a rinya volt és szerintem a kettõ jóval több lehetõséget nyújt, fõleg ha fejlesztik rendesen. Nincs benne játszhatatlan bug a nagytöbbségnél. 😊

Sharks
Úgy gondoltad, hogy ha senki nem veszi meg?... Szerintem jó ez így, hogy ha online akar valaki játszani, akkor meg kell vennie. Ahhoz meg minõséget kell kiadni a kezükbõl, hogy tényleg ne sajnálják rá a pénzt az emberek és azt mondják, hogy megéri megvenni. Az 1 abszolút ilyen volt. A 2-rõl még korai ezt megmondani, de nekem elsõ blickre úgy tûnik, hogy nem lesz akkora durranás, mint az elõdje. Objektív véleményt sajnos nem tudok mondani az ár/érték arányáról, mert nekem így egyelõre egy Ft-ot sem ér, hogy játszhatatlan bug van benne (sõt, becsapva érzem magam), de majd meglátjuk, mi lesz a vége.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

jofer
Esküszöm, ugyanez járt a fejemben! Tényleg ennyire kevés lenne a pc-s eladás? Magam ellen beszélek, de tuti nem fejlesztenék PC-re...

Egy R440-es kormányom van, és nem ismeri fel a játék. Vannak másnak is vezérlõ-gondjai, vagy csak nekem jött elõ ilyesmi?

yesname
Kivéve ha a fejlesztõ részesedés alapon is kap juttatást, nem? De mind1, aki azt mondja hogy a warez nem számít a játékok jövõjénél az ostoba vagy egyszerûen túl éretlen.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

pxxl
jah lehet nem bírta a P4-es szervergép 😄

(gyere skype-ra plz)

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Ha nem veszed meg a játékot bezár a fejlesztõ és nem lesz több tdu / nem jön ki pcre.

lybrahu
Akkor az a 2% jól leterhelte a szervereket a hétvégén!! <#nyes>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Sharks
Majd írj fel légyszi engem is a listára. Nick: Shark011

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

pxxl
jah 5 USD

$5.00 - 400 Atari Token
$12.50 - 1000 Atari Token
$25.00 - 2000 Atari Token
$50.00 - Atari Token

All hail the double x!

Sharks
A fejlesztõk akkor sem kapnak több pénzt, ha megvesszük a játékot. Ne érts félre, nem akarom védeni a warezt, de a multi cégeket sem kell félteni. Hozzáteszem, én megvettem és játszhatatlan számomra a képugrás bug miatt... Remélem, jön a patch és javítva lesz, de engem ez sokkal jobban zavar, mint az, hogy más warezol (úgy sem tud online játszani... tört szerver... hülyeség, az egynél sem tudták így hackelni).