40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#21548 2 -3 óránként van esőzés mind két szigeten. -
gyupee #21547 hali! Hawaiin mikor esik az eső? mert ibizan minhawaiit véés esőt nem láttam. csak a két fotó kell és kész minden... -
Bandey #21546 Ja igen, én is úgy vagyok de aztán a vége fele mindig inkább óvatos vagyok mert ha nem máris csattanok a falnak, vagy viszem ki a táblát. :D
Tegnap baszta fő a agyam a játék lett volna olyan 3:18as időm, erre utolsó előtti nagy kanyarban leszakadt az ég, utolsót bevettem már csapta is ki a hátulját oszt neki a ház oldalának... Na ott léptem ki a játékból. De max a te idődet tudtam megközelíteni reggel is, 3:15 öt mentem, 3:14 még talán lehetséges lenne... de 3:11 esélytelen :D -
Petryx #21545 Nem vagyok benne biztos hogy a játék azt teljesen jól számolja!
Én sem tudok 1 másodpercen belül rajtolni, de utána behozható!
Illetve egyenlőre tartható! -
Bandey #21544 hát én nemtom mit csinált ez az Opelos, de az első ellenőrző pontnál már 1mp-et kapok, 2iknál még ha tartom is 3iknál már 2mp... És még az én időmre mondtad annó hogy Kuplungos... :D -
jokerdes #21543 Hali! Én is szívesen csatlakoznék! A játékban a nevem jokerdes. -
#21542 Ma vagy holnap este jár le (pontosan most nem tudom), de délután még tolhatod szerintem nyugodtan. -
#21541 Hány óráig el még a verseny?
Mert ma délután/este lenne időm játszani már végre :) -
KASZAS1991 #21540 Üdv engem bevehetsz a klubba én délután szoktam lenni leginkább 16 körül Kazz néven megtalálsz piros fekete Ford Mustang GT-al Hawaii-on a Ferrari bolt környékén -
Norris911 #21539 Hello sziasztok Szeretnék lehetöleg legtöbb embernek felajánlani egy TDU 2 Klubbot mert nagyon taghíjasak vagyunk!
Klub neve:Magyar talicska Klub
Tagok : 3
Szint :1
Nemzetiség:Magyar (bár ez gondolom nemujdonság xD)
Várunk minden lelkes és gyakran TDU 2ző embert
Jelentekzni:
Neonorris (pillanatnyilag ezután az üzi után ment aludni)
Jazzkutya nál még lehet jelentkezni
Sok szeretettel várunk MINDENKIT! sziasztok joccakát ^^ -
#21538 Tényleg semmilyen. Imádom az autós játékokat, de Shift 2 semmit sem adott nekem. Tulajdonképpen másfél-két óra után vártam, hogy kiléphessek belőle. Én vagyok a hülye, már évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy soha többet NFS.. -
#21537 Én még csak a fóliát szedtem le a dobozáról, de már annyi rosszat olvastam róla hogy el teszem ínségesebb időkre... :-) -
#21536 Shift 2 fizikája szerintem szarabb mint a TDU 2-é...Telerakták fölösleges effektekkel,de igaziból a játék maga semmi. -
link14 #21535 Nálam se bírta sokáig mondjuk én boxon próbáltam. De nem fogott meg. Viszont a Fight Night Champion nagyon ott van szerintem :D -
#21534 Shift 2 nálam 2 órát bírta, aztán kuka lett. Átültem inkább Live for Speed-be, majd lazítotam TDU-ban:) -
link14 #21533 Ez így nagyon jó ötlet.
Opelos szerintem nyerni fogja eddig a legközelebbi amit tudtam menni 3.13.12. volt de egyszerűen nem tudok többet kihozni az enzobol :S
Próbáltam már sok beállítást de nem jött össze.
Szét kellene szedni a pedált újra mert már nem érzékeli mindig 100% a gázt meg a féket. De nincs időm rá -
#21532 Jó ötlet! -
#21531 Kinek mikor lenne jó a Trick Track 2?
Nem tudom, hétvégére megleszek e vele teljesen -mert sok a meló - , meg most ugyis mindenki SHIFT 2-zni fog hétvégén, én a jövő hétre közepe fele gondoltam.
Az egyest meg ha holnap Opelos megnyeri - vagy Speedy ha összeszedi magát :) - akkor a régit majd kiteszem free ridera.
Az találtam ki, hogy a kettesből 4 féle verzió lesz:
Lesz egy fizetős millás Enzoval vagy MP4-el (ezt meglátom még mert utóbbit nem ismerem)
és lesz 3 free ride A, B, C kategóriás verzió.
-
#21530 Lehet az lesz, eddig Enzoval teszteltem, megnézem milyen MP4-el... -
rusher4587 #21529 Jelenleg van klub kezdőknek? Beszállnék valahova, de előre szólok, hogy kevés időm van a játékra. T4t4nka88HUN néven általában reggel 8 és du. 4 között megtaláltok... -
#21528 Az a baj hogy kb egy hely van az egész játékban a kiskocsikra értelmes pályát csinálni - lenne több is csak azok nem aktív utak ezért az editorba csak a meglévőket lehet addolni. - és az se valami bonyolult. -
#21527 csinálj valamit bogárra, vagy kacsára XXXD -
jaddz8 #21526 McLaren MP4-12C. ócsó. jó. -
#21525 Subaru -
#21524 Lehet javaslatot tenni, ki minek örülne, de a helyszín fix, és nagyon nehéz lesz - sőt lesz benne valami ami nem sok versenyen van. :) (Ez sok ember agyát felfogja baszni).
Ha nagyon nagy az ENZO undor lehet autóra javaslatot tenni - csak milllió alatti A-s kocsi lehet. Pénzen még gondolkodok, lehet kétféle lesz egy gyakorló verzió meg egy rendes rajtpénzes millás végösszeggel. -
#21523 ehhh
Lehet pár embert visszadobtam aki requestelt mert 95%-on áll a Trick Track 2. Sorry.
Mondjuk azok akik ~975 misivel requestelnek friendnek azoknak ha észreveszem felesleges.
Az 1-es helyezésései jelenleg (csak azok vannak benne akik legalább egyszer végigvitték:
-
#21522 Lehet pár embert visszadobtam aki requestelt mert 95%-on áll a Trick Track 2. Sorry.
[IMG:http://prohardver.hu/dl/upc/2011-03/30119_tricktrackenzo2_edit.jpg][/IMG]
Mondjuk azok akik ~975 misivel requestelnek friendnek azoknak ha észreveszem felesleges.
Az 1-es helyezésései jelenleg (csak azok vannak benne akik legalább egyszer végigvitték:
[IMG:http://prohardver.hu/dl/upc/2011-03/30119_friendtricktrackresults.jpg][/IMG]
Lehet javaslatot tenni, ki minek örülne, de a helyszín fix, és nagyon nehéz lesz - sőt lesz benne valami ami nem sok versenyen van. :) (Ez sok ember agyát felfogja baszni).
Ha nagyon nagy az ENZO undor lehet autóra javaslatot tenni - csak milllió alatti A-s kocsi lehet. Pénzen még gondolkodok, lehet kétféle lesz egy gyakorló verzió meg egy rendes rajtpénzes millás végösszeggel.
-
KASZAS1991 #21521 Hát teljesítmény az kell akkor oda
am egy kérdés itt a Nick-nél, hogy tudom odaírni a játékos nevem : Kazz -
#21520 aztán egy ilyen 20-as összezizzenésen emg sírna a nép, hogy nagyon akadozik a játék meg hasonlók.. azért 20 ilyen szép kidolgozású járgányt + időjárást + környezetet szépen megjeleníteni nem kis mutatvány... -
#21519 Nekem egyáltalán nem jött be a kontrolleres irányitás a TDU-hoz.
Lágyabb utakon még okés, de városban kilencvenfokozni halál volt vele.
-
#21518 No, vettem egy logitech kontrolt, egybol a zig-zugos foldutakon teszteltem. Sebessegben jobban tetszik, hogy nem egybol a legnagyobb sebessegre megy, bar tempomatnak azert orulnek. :)
A kanyarodassal meg bajlodok, neha ugy erzem, keson reagal, ugyhogy meg gyakorolnom kell. -
Bandey #21517 picit rontjátok a klub átlagát vele? -
KASZAS1991 #21516 de rossz pedig milyen poén lenne 20-an kirándulni/versenyezni -
#21515 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nyolc játékos lehet egy layer-en, azaz veled együtt max 8 ember kocsikázhat együtt! -
#21514 Még nem tűnt fel, de majd írok a fejlesztőknek ez ügyben. -
KASZAS1991 #21513 az feltűnt bárkinek, hogy jóformán csak 8 játékos lehet mindig látni az utakon de jóval többen vannak? -
#21512 -
#21511 És én?
Kellenének a pontok. -
Szabi1991 #21510 HRC-be jöhetsz ha gondolod :)
-
#21509 hrc-be van hely de én nem tudok tagfelvételt intézni :D