Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Diaz0
Én csak dobok 1 mentést,és kész<#vigyor0>
A kártyák már megvannak <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Sziasztok!
Nagyon nagyon de nagyon kellene a segítségetek!!!
Tudom, hogy a könyökötökön jön már ki ez a téma, de egyszerûen nem tudom elviselni azt, hogy ekkora kib...szásban élek.
Írtam már, hogy megkaptam a TDU2 játékot.Feltelepítettem,beírtam a termékkulcsot ami a kiskönyv hátulján volt.Ugye nem küldtek visszaigazoló e-mailt.Néztem Spam üzikbe is meg mindenhol.Írtam tehát a supportnak.Hát most olvasom, hogy tönkrement a cég, és már 3-4 hete nem kapok semilyen választ az Ataritól.Én nagyon de nagyon szeretnék a közösség tagja lenni, de így, hogy nem tudok semmit sem csinálni, se kaszinó meghívásokat fogadni, se semilyen extrát.Tényleg itt van egy eredeti játékom és az ég egy adta világon nem érek vele semmit.Egy-két héttel ezelõtt történt az is, hogy amelyik fiókomon regisztráltam a játékot telepítõkóddal, elveszett.nem engedett be se a játékba, se a TDU2 oldalára.Regisztráltam egy másik e-mail címet is, ahol ugye természetesen nem fogadta el a telepítõkódomat, mert már használatban van ugye.
Mivelhogy teljesen tanácstalan vagyok, és mostmár tényleg senkihez sem tudok fordulni, ezért kérem a ti segítségeteket.Bármilyen ötlet érdekel.Nem merem mégegyszer megvenni a játékot, hiszen semmi biztosíték nincs rá, hogy sikerül összehozni amit eddig sem sikerült.De pl ha valakit ismertek aki régen használt TDu2 felhasználót, de már nem használja és eladná a felhasználóját....vagy akármi ami segítene, hogy eredeti, rendes TDU2 felhasználó lehessek.Nagyon szépen megkérlek titeket, hogy ne fussátok át ezt az üzenetet, hiszen ha összetartó csoport akarunk lenni, akkor nem csak a játékban kellene segítenünk egymást.Bárki aki megpróbál legalább segíteni annak elõre is nagyon nagyon de nagyon megköszönöm.
Nyugodtan kiirhatja ide bárki mi az elképzelése a nyeréshez hamár olajkályhát hirdettek meg 😊)) itt nemrég.A képlet amúgy nagyon 1xü.Ha csak magyarok lesznek akkor akinek kell a nyerés az marad a többi meg kilép.Akkor necces ha lesz külföldi.A nagy többségnek a lvl 1-2-3 hiányzik ahova nemjár senki most már.Érdemes most délután koktélt inni és menteni az esti parádéra <#wave>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

icetihi
Na ezen majdnem besz*rtam a röhögéstõl <#nyes><#nyes><#nyes>
Egyébként ha már itt tartunk, az én szintemre is ráférne, uh. ott leszek Norba!

youtube.com/user/icetihiii22

Ztech
a korábbiakból okulva én ezt annyival egészíteném ki hogy aki tervezi a megjelenést össze kellene szedni mi hiányzik illetve nem ártana ha olyanok jönnének akik rá tudnak szánni legalább 1 órát a dologra, a létszám már sokszor megvolt mindig a kommunikáción bukott meg a dolog
wollnerd
Na, ezt jól megmondtad! 😄DDD <#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Írd ide h mikor (van idõd) szeretnéd és jövünk segíteni A 7vége azért jobb mindenkinek

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

0Diaz0
úútényleg.. <#idiota>
Sorry, srácok/csajok elírtam.. tehát 26.-án lesz!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

[HUN]FaTaL
Holnap jan 26 van, nem 16...

http://goo.gl/gd6Zi5

0Diaz0
Miért, milyen nap van most nálad? Akárhányadika is legyen nálad, a lényeg hogy holnap lesz.. 😊

Angela147GTA
Na, errõl megint jól lemaradtam, pedig kellene még lvl2 és lvl3 gyõzelem a full karrierhez.
Sajnos ez a poszt nálam 25-én, pénteken jelent meg, de ha lesz még ilyen akció a jovõben is, akkor mindenképpen jônnék!

TDU2 > Angela147GTA

Szabi
ott leszek Marty, persze csak ha összejön a 88mph.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

0Diaz0
Na srácok, akkor amit terveztem saját részre ( közben kiderült hogy sok emberen segiteni kéne ilyen témában ) az a Kaszinós "karrier" teljesítése pokerben . Remélem összetudunk zördülni magyarok,segiteni egymáson, utána pedig ha még van idõ és kedv , nameg még élénk az ember,akkor egy 8-as magyar krúzon szivesen résztvennék! <#taps>

Tehát a dátum-idõpont-helyszín :
'13.01.16 ( Holnap )
20:00
Kaszinó elõtere.

[HUN]FaTaL
Sorry, akkor rosszul emlékeztem. 😊

Dj Tommy
Akkor elnézést a téves infóért, látszik már régen vettem tokenért autót.<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

0Diaz0
Mindent a márkakereskedés(ek)be rak be! <#vigyor0>

Köszi a segítséget,megpróbálom a keresést mindkét helyen.
[HUN]FaTaL
Csak a DLC2 autóit, nem?

Oda már szerintem nem rakja be a tokenért vásárolt autókat, a DLC2 óta az exkluzív autókat is a márkakereskedésnél kell keresni.

Dj Tommy
A használatautó kereskedésnél lesz a kocsi.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Helló sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni,mert kezdõ vagyok még ebben a játékban,pontosabban a kisfiamat próbálom segíteni. Vettem neki egy új autót egy Bugattit 80Token-ért és rendben ki is fizettem. Sajnos most ott tartunk,hogy a frissen megvásárolt autónkat nem találjuk,mert gõzöm sincs,hogy hol is keressem. A garázsban nincs neki csak a régi autója,mert azt gondoltam,hogy ha kifizetem,majd biztosan ott lesz de sajna nincs ott. <#rinya> Szóval megrekedtünk,mindjárt az elején. A segítségeteket köszi elõre is!
Menj és játssz egy kicsit a PokerStars -al, aztán tedd fel a kérdést még egyszer. Hamar észrevehetõ a különbség, nem is véletlenül játsszák több tíz millióan a világon. Persze az afféle csalás ott is megvan (mérsékelten), hogy a gép annak dob aki bátran játszik, ahogy minden olyan helyen ahol a gép dobál. Ez utóbbit hívom én szopatásnak. A #38041 -ben viszont inkább azt akartam kifejezni hogy a TDU2 póker egy programozási fail.

Angela147GTA
Ugye nem hiszed, hogy bármelyik netes pókernél plusz energiát/pénzt/erõforrást fordítottak arra, hogy AI-t programozzanak mögé??? Direkt azért, hogy téged szopassanak? <#nyes>

TDU2 > Angela147GTA

A 13 -ik képnél azt a full house -t alaposan beszoptam, na ez az amiért én nem játszok ezzel a kamu szarral. Örömömet nem lelem benne, helyette felkúr agyilag, pedig szeretek pókerezni. A forgatókönyv pedig minden menetnél ugyan az, ennél bármelyik netes póker kiforrottabb AI -val rendelkezik. Bár ha jól emlékszem hasonlót szoptam be már a PokerStars -on is, na ott meg az a cink ha valaki éles pénzel bukik egy ilyenen. Akárhogy is nézem ez a gép dobálja a lapokat mûsor egy szar.

Nyertem még1et 😊 Na meg gurultunk kicsit Derek,Zero,MrFord meg én.Dobok fel pár képet majd

0Diaz0
Bocsi Stock,hogy leléptem, csak elugrottam picit mással is játszani,aztán végül ottragadtam..
A plakátra meg majd kitalálok valamit.. vagy csak kiirom ide ha nemlesz ötlet..

cenobite
<#eljen>

Jóak! Hipis nagy karakter, nekem is beköszönt magyarul nem kétszer. 😊 <#taps>

gamertag: kenobita

0Diaz0
Értem.. köszi!

Szabi
van követés, rendõrözés meg egy rakat versenyzõs (klasszikus verseny, autócserés verseny, drift, ugrálgatás, stb) , van szabad mászkálás is, de nem olyan mint TDU-ban 😄
(szobákba lehet belépni/csinálni és akkor ott mászkálni, nem csak egybõl az utakon menni és úgy vált random layer-eket 😄)

Dj Tommy
Szerintem is nagyon jó játék a Driver SF, lassan folytatnom kéne, ha már sok pénzt adtam a gyûjtõi változatért. <#rolleyes>

0Diaz0
és versenyezni lehet csak? vagy van kóborlás mód is? 😊

Szabi
találni mindig random ellenfeleket, de kevés magyar játsza már :/

0Diaz0
Reménykedjünk hogy nem...

OFF..
Srácok.. akinek eredeti a Driver:SF.. érdeklõdnék,hogy mennyien játszanak vele ? Megérné egyre beruházni? Ha igen / nem akkor indokot is írjatok, legyetek szivesek! Köszönöm!

[HUN]FaTaL
Igen, nekem is az ubi jutott eszembe elõször 😊

De csak, akkor, ha nem szopatnak halálra a védelmükkel.

#38026: Ebben egyetértünk. Az ótvar support kinyírta ezt a játékot, pedig pár komolyabb patch-csel és több DLC-vel szerintem simán rendbe lehetett volna tenni (még akkor is, ha esetleg a cheaterek maradnak, mert a nagytöbbség úgyis krúzol).

Mivel becsõdölt az EDEN is, ha jól tudom én attól tartok, hogyha meg is veszi valaki a jogokat, nem lesz több unlimited. 😞 Mert a pénz miatt majd egy NFS konkurenciát akarnak és visszatérnek a régi testdriveokhoz (zárt pályák, különbözõ városokban). Remélem nem így lesz 😊

0Diaz0
Láttam,amit küldtél.. még átgondolom. Bár már nemnagyon akarok gépre költekezni..

Örülök neki. <#smile>

Minden esetre az adósságuk jókora hányadát már azzal meg tudták volna oldani, ha ezt a játékot úgy adják ki ahogy kell. Saját maguk vágták a léket a hajón, azt egy-másfél évig a vizet próbálták kimerni belõle kiskanállal, de most már menthetetlen a helyzet, nem lehet sunnyogni. Ennek a leszûréséhez nem kellenek üzletvezetõi tapasztalatok.

0Diaz0
az zsír.<#eljen>

Szabi
egy napig egy euró volt 😊

megbízható magyar kulcsos oldalon 2.699Ft, a limitált kiadás 2.899Ft

0Diaz0
<#pardon1>
LOL.. én most 5300ért tudok eredeti sorozatszámot hozzá...
<#pardon1>

Szabi
én 290ft-ért vettem meg nyáron uplay-en 😄

0Diaz0
miért , lehet origi nélkül multizni? Ha lehet akkor tõlem mehet a menet.. <#idiota>

Szabi
már töltöm én is.. nem csapatunk este egy közös multyt ? 😄

0Diaz0
Én meg mindjárt rakom fel.. <#zavart1>

wollnerd
Aztamindenit! Kedvet kaptam újra a DRIVER SF-ot játszani. 😊 Én is szeretem a rendõrösdit. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

0Diaz0
<#eljen><#smile>

A Test Drive jogaival kapcsolatban én az Ubisoft -nak drukkolok. Õ vette meg az Atari -tól a Driver jogait is, és lássuk be a San Francisco jó lett.

[HUN]FaTaL
Ki hitte volna. Szánalmas volt, amit a játékaikkal mûveltek, köztük evvel is.

Remélem értelmes kiadó veszi meg a TD jogokat (nem az EA) és csinál egy normális harmadik részt.