Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kártyák már megvannak <#vigyor0>#vigyor0>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nagyon nagyon de nagyon kellene a segítségetek!!!
Tudom, hogy a könyökötökön jön már ki ez a téma, de egyszerûen nem tudom elviselni azt, hogy ekkora kib...szásban élek.
Írtam már, hogy megkaptam a TDU2 játékot.Feltelepítettem,beírtam a termékkulcsot ami a kiskönyv hátulján volt.Ugye nem küldtek visszaigazoló e-mailt.Néztem Spam üzikbe is meg mindenhol.Írtam tehát a supportnak.Hát most olvasom, hogy tönkrement a cég, és már 3-4 hete nem kapok semilyen választ az Ataritól.Én nagyon de nagyon szeretnék a közösség tagja lenni, de így, hogy nem tudok semmit sem csinálni, se kaszinó meghívásokat fogadni, se semilyen extrát.Tényleg itt van egy eredeti játékom és az ég egy adta világon nem érek vele semmit.Egy-két héttel ezelõtt történt az is, hogy amelyik fiókomon regisztráltam a játékot telepítõkóddal, elveszett.nem engedett be se a játékba, se a TDU2 oldalára.Regisztráltam egy másik e-mail címet is, ahol ugye természetesen nem fogadta el a telepítõkódomat, mert már használatban van ugye.
Mivelhogy teljesen tanácstalan vagyok, és mostmár tényleg senkihez sem tudok fordulni, ezért kérem a ti segítségeteket.Bármilyen ötlet érdekel.Nem merem mégegyszer megvenni a játékot, hiszen semmi biztosíték nincs rá, hogy sikerül összehozni amit eddig sem sikerült.De pl ha valakit ismertek aki régen használt TDu2 felhasználót, de már nem használja és eladná a felhasználóját....vagy akármi ami segítene, hogy eredeti, rendes TDU2 felhasználó lehessek.Nagyon szépen megkérlek titeket, hogy ne fussátok át ezt az üzenetet, hiszen ha összetartó csoport akarunk lenni, akkor nem csak a játékban kellene segítenünk egymást.Bárki aki megpróbál legalább segíteni annak elõre is nagyon nagyon de nagyon megköszönöm.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként ha már itt tartunk, az én szintemre is ráférne, uh. ott leszek Norba!
youtube.com/user/icetihiii22
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sorry, srácok/csajok elírtam.. tehát 26.-án lesz!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Sajnos ez a poszt nálam 25-én, pénteken jelent meg, de ha lesz még ilyen akció a jovõben is, akkor mindenképpen jônnék!
TDU2 > Angela147GTA
Tehát a dátum-idõpont-helyszín :
'13.01.16 ( Holnap )
20:00
Kaszinó elõtere.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
TDU2 > Angela147GTA
utánna ino-al odaadtuk Jimmy-ek
Egy fasza magyar brigáddal
Z 😊
Itt Gondi kifagyott
kép1
😄
Innen lettem 3ik
Nemvolt szándékos ))
Egy nemgyenge flop
A lengyel meg a sárga pólós beharapta
riverig minden
Ez is csak a TDU-ba van
Megetettem a szembe japánt
Ment is utánna
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
😄D
Fuck You pagani
kép7
kép8
A plakátra meg majd kitalálok valamit.. vagy csak kiirom ide ha nemlesz ötlet..
Jóak! Hipis nagy karakter, nekem is beköszönt magyarul nem kétszer. 😊 <#taps>#taps>
gamertag: kenobita
version cumi
kép1
Full
nc 1
a hajamat téptem.Természetesen flop után all in és ez jött le
Full
JJ
ez volt az utolsó
Hipis 😊))
ez még a jobb verzio mert van h tök kopasz pár tincsel
nc 2
nc 3
szeretem én is a 2 ászt
kép2
AA
ennyi
egy gyönyörû straight flush
még ez szokott lenni de látok mindenkit
Full
kép3
kép4
(szobákba lehet belépni/csinálni és akkor ott mászkálni, nem csak egybõl az utakon menni és úgy vált random layer-eket 😄)
"Nulla tenaci invia est via"
OFF..
Srácok.. akinek eredeti a Driver:SF.. érdeklõdnék,hogy mennyien játszanak vele ? Megérné egyre beruházni? Ha igen / nem akkor indokot is írjatok, legyetek szivesek! Köszönöm!
De csak, akkor, ha nem szopatnak halálra a védelmükkel.
#38026: Ebben egyetértünk. Az ótvar support kinyírta ezt a játékot, pedig pár komolyabb patch-csel és több DLC-vel szerintem simán rendbe lehetett volna tenni (még akkor is, ha esetleg a cheaterek maradnak, mert a nagytöbbség úgyis krúzol).
Mivel becsõdölt az EDEN is, ha jól tudom én attól tartok, hogyha meg is veszi valaki a jogokat, nem lesz több unlimited. 😞 Mert a pénz miatt majd egy NFS konkurenciát akarnak és visszatérnek a régi testdriveokhoz (zárt pályák, különbözõ városokban). Remélem nem így lesz 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
megbízható magyar kulcsos oldalon 2.699Ft, a limitált kiadás 2.899Ft
"Nulla tenaci invia est via"
LOL.. én most 5300ért tudok eredeti sorozatszámot hozzá...
<#pardon1>#pardon1>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2