40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#38513 Én értettem mit akarsz csinálni, azért linkeltem a leírást. -
krisztian1329 #38512 Én azt kérdeztem pl hogy kell ladát belerakni?
Melyik mappába kell másolni?
Milyen programok kell hozzá?
Így már érthetőbb? -
#38511 Én úgy tudom, hogy először ki kell "bontani" a játékot.
Leírás a menetéhez. -
#38510 mi sem téged... -
krisztian1329 #38509 Ebből semmit nem értek. -
#38508 -
krisztian1329 #38507 Hogy kell autót/motort belerakni? -
jani34 #38506 -
Stockbauer33 #38505
eszméletlen hülyén oszt néha az osztó
-
#38504 Nállatok is volt már olyan hogy mentek egy alagútban és végig szaggat vagy laggol a játék, amikor pedig online vagyok akkor van, hogy le is fagy és jöhet a restart. Ha pedig ki érek az alagútból akkor meg még jobban laggol az egész. -
#38503 De ha EA tényleg átvenné, akkor a kettőét kapná, vagy valamelyik NFS-ét... Igaz, lenne BMW, évente jönne 1-2 új epizód, amiben lenne +3 autó, (Kettő ebből átfestés) 1 motor, 40 új ház, (Ill a régiek, csak máshol) Versenyek is maradnának ugyan ott, csak visszafelé kellene haladni, és a top 10 játékos által készített verseny is bekerülne.
Lenne évenként duplázódó gépigény, + sok-sok blúr... stb. Magam részéről varom, hogy az 1-et újra beüzemeljék a hackerek. Akár fizetném a havidíjat is... -
#38502 Pedig csak egy az egyben ki kellett volna másolni a TDU fizikáját=/ -
#38501 A proléma az, hogy bárki csinál TD-t, az egy rakás szar lesz, ha Atari játék lesz.
Az atari csődöltette be az Edent. -
Coral Springs #38500 Nem a banda csődölt be, hanem az Atari menti saját magát azzal, hogy likvidálja az Eden -t. Te még mindig nem érted. Az előző hozzászólásom vége pedig helytelen, úgy helyes hogy az Eden lett árúba bocsájtva, hogy felvásárolják. A tényeken mondjuk mit sem változtat. -
#38499 pont ez.. attól hogy ez a szerencsétlen banda becsődölt, még rengetegen csinálhatnak TD-t az Atarinál is, nem kell eladják a jogokat.. -
#38498 Vagy nem értem ezt most mire írtad, az is Atari játék. -
#38497 És?
Ettől még a jogok az atarinál vannak. -
#38496 TDU2 óta már volt egy TD:FRL -
#38495 Én nem hiszem, hogy az NFS mellett az EA igényt tartana a TD jogaira. Legalábbis nagy remélem. Én remélem, hogy inkább az Ubisofthoz kerül.
De egyébként a jogok az Atarinál vannak, úgyhogy amíg az nem megy csődbe, addig nem kerül sehova. -
#38494 Te miről beszélsz? Nem az Edennel volt itt a probléma... -
#38493 Hova mentek dolgozni a régi Edenesek? Érdemes lenne szemmel tartani őket. -
Timbu #38492 Ami még a bezárásnál is nagyobb baj, hogy a cikk szerint az EA-hoz kerülhetnek a Test Drive jogai. Nagyon sajnálnám, ha a TD is az NFS sorozat sorsára jutna. Nem kell nekem TD néven kiadott Burnout. -
Coral Springs #38491
Mi az hogy ideje volt már ? Valószínűleg az Eden korábbi tagjai is azért léptek ki két hullámban, majd alapítottak két új céget más kiadóknál, mert az Atari -val nem volt gond. Valószínűleg az Atari amerikai leányvállalata (Infogrames, Atari SA) azért akar külön válni, mert az Atari -val nincs gond. Meg a 30 millió dolláros adósságról is gondolom az Eden tehet, te szerinted. Az Atari kellene hogy bezárjon a francba, és az Eden -t kéne hogy felvásárolják, ez kb így lenne az igazságos. Persze a kapitalizmusban a pénz mellett nem áll meg az igazság, de bólogatni se kell a hazugságra. -
#38490 ideje volt már -
Hungarykum #38489 Hivatalosan is bazárt az Eden Games -
koalika #38488 -
balazsgigi #38487 Igen,ott talán én is ott voltam!:)
-
balazsgigi #38486 Valaki egy gurulást?Már régen voltam én is. -
#38485 Erre a célra, ha már bömös, 635csi...
-
#38484 Direkt sárga , így egy kicsit oldschool, meg egy kicsit modern is
#38483 az jó kis krúz volt... azóta sem volt nagyon időm felmenni -
Coral Springs #38483 -
#38482 Szép a verda nagyon, talán a legjobban eltalált 3-as forma ez. Mondjuk nekem az e46 a 3-sok gyöngye. :) A felni igazából nekem se nagyon jön be, mondjuk lehet élőben jobban tettszene. Amúgy fehér index búrán nem gondolkodtál még, vagy jobban bejön a sárga? -
#38481 Életben sokkal ütősebben mutat egyébként, sajnos egyik képem sem tudja rendesen visszaadni a látványt (köszi Á). Amúgy játékautónak vettem, és a fiatalkorom meg nem élt hülyeségét ez által pótlom . Komoly autónak meg van másik, szép legyen az. -
#38480 Mondjuk azt amit a csúnya felni elvesz? -
#38479 Ezen a verdán még mit lehetne fel dobni? :)
A kerék nem rossz Ice, ha viszont te alkottad akkor meg le a kalappal! -
#38478 tényleg szörnyű, pedig egy jó felni feldobná a verdát.... -
#38477 Egy Monster doboz kollekciót köré rakhattál volna..
Amúgy fasza kis felnidizájn.. -
#38476 Kösz, nekem tetszik, azt én alkottam -
#38475 Akkor jól láttam. -
#38474 Sehol.