40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
jaddz8 #22128 mi az összefüggés a futott időmmel és a videó hosszával? a videó olyan hosszú amilyenre én csinálom, a fraps gombját akkor nyomom amikor én akarom, és a replay számlálója sem akkor indul amikor a stopper -
Bandey #22127 3:36 a 8mpes büntetéssel van neki -
#22126 Csak nekem fura, hogy 3:36,94 - 8mp nem egyenlő a videó 3:34-es hosszával...? -
jaddz8 #22125 na mégegyszer
-
jaddz8 #22124 akkor a videó: (tettem alá egy kis tiktak zenét hogy mert)
-
#22123 Én nem, csak az RS5-t, a maradék 4el meg lehet megvárom a rendes DLCket. Még a DBS Black Carbonon gondolkodom. :) -
Stockbauer33 #22122 Gratula nagyon faszalett -
jaddz8 #22121 hát mentem pár kört.. azt hittem szétverek valamit. ez egy 8mp büntis, billentyűzetes idő:
videó jön mindjárt, hogy miért a ~8 másodperc plusz :/ -
Bandey #22120 És mindet meg is tudtad venni a játékon belül is? -
#22119 a topicban mindenki emgvett mindent? én is fullon vagyok XD -
#22118 Bevásároltam:)
-
Petryx #22117 A festegetős témához hozzászólván...
Némi türelemmel és kitartással sok mindent meglehet a játékban valósítani, csak akarni kell.
Én ezt festegettem össze magamnak.
Nem tökéletes, de még alakítgatom majd:
-
#22116 Bronco Harakiri pályáját próbáltad már? :) -
#22115 :DDDDDDDD -
bazso29 #22114 Este kipróbáltam. Mentem másfél percet rajta, kerestem az utat, de annyi elég is volt, nekem túl hosszú és nehéz, nem szenvedek rajta.
Van most pénzem bőven amit szívesen elvernék arra a Bomba Veyronra.. Kibbaszott jó, semmi túlzás, igényes munka. -
Stockbauer33 #22113 De inkább zsugázok magyarokkal mint a fasz oroszokkal.Vagy van 1-2 ork is :D Olyan fejekkel ülnekle h tiszta para vok :D Olyan uruk hai kollekciom van frapsal h az hihetetlen.De a krúz legyen fasza aztán meglátod h ok a brigád v hagyjuk -
Szabi1991 #22112 8kor klubnál versenyek.. :D -
#22111 A pókerpartit nem én szerveztem, hanem PH-n szervezték. :) Csak nem voltunk meg és aki online volt a listámról azt behívtam. :D -
#22110 A pénzből lehet látni, mennyi rajt ment plusz ha látok friendet és tudom mennyiben állt eddig abból lehet következtetni. Nincs egyénre bontva semmi.
De én is bele tettem egy 40-et mert kíváncsi voltam a részidőkre :) -
Petryx #22109 Persze, abszolút!
Ezzel tökéletesen tisztában vagyok, amolyan "ismerkedés a pályával" project keretein belül mentem rajta kb 10-15 kört este 10-kor, szóval nem egy bajnok idő az tuti.
Plusz néhány "hol a pi**ába van az út" próbálkozás volt.
Amúgy Te látod hogy ki hányszor ment rajta? Vagy csak összesítés van?
-
#22108 Köszi! :)
Azért van a térkép rajta az összes checkponttal, hogy ingyen tudj gyakorolni :)
De a te időd bár szép teljesítmény, és nem is hibátlan - a checkpontok szerint - még billzettel is hozható :)
-
Petryx #22107 Egyébként gratula a pályához Tomsolo!
Az agyam levágta az ékszíjat párszor... sokszor azt sem tudtam merre kellene hogy álljon a kocsi eleje!
Van benne fantázia, de nekem az első jobban tetszett. (sry)
Ebbe biztos nem fogok belepumpálni 200k-t hogy megfogjam az elsőt, főleg hogy pár óra múlva lenyomtak a ge**be! -
Petryx #22106 Én vezetek Trick Track 2-n???
Majd elmúlik! ...jön Opelos azt rám ver 10 másodpercet!
Krúz szervezőktől kérdezném hogy szoktatok kicsit későbbi időpontban is gurulni?
Mert sajnos meló miatt 21-21:30 körül szoktam odaérni hogy játszak, korábban esélytelen.
Viszont néha én is szívesen csatlakoznék egy csoportos csapatáshoz ha beférek valahova... -
#22105 Valaki tudna adni valami beállítást vagy tippet egy momo racinghez? Mert legalább félig el kell tekernem a kormányt, hogy a kocsi legalább egy kicsit kanyarodjon.Más játékoknál jól működik szóval nem a kormánnyal van a gond. -
Stockbauer33 #22104 Én merci ML-l jövök ha már offroad -
#22103 Én is ott leszek! :))
Milyen kocsival? -
#22102 Nyert :D -
#22101 Gyenkébb IQval rendelkezők miatt (mint pl. én) megsúgnád mi az az "aranka emelt(ML)"? -
Stockbauer33 #22100 Bármi lehet Ducki :D Hozom az aranka emelt(ML) aztán ha nemdobálszét akkor . . . Te is gyere ha tudsz -
#22099 Bétában csináltunk olyat (Ibizán ugye), hogy a sziget két ellentétes oldaláról indult a két csapat (2-2 autó) egymással szemben LÉGVONALBAN! Volt egy középpont, amit el kellet érni. Amelyik csapat előbb ért oda, az nyert :D -
Stockbauer33 #22098 Na akkor feküdjneki és nézz vmi tuti krúz útvonalat ibizán Na meg utánna szervezhetnél egy ugyan olyan pokerpartit mint a múltkor.Bejött nadon -
#22097 Oahu :(
Ibiza rulz :) -
Stockbauer33 #22096 Még szép :D Má mondani akartam h nehanyagold el ennyire a játékot.Előhozzuk a teheneket aztán nyomunk egy roncsderbit Oahun a keleti szírteken -
#22095 Lehet, hogy ott leszek. :) -
Stockbauer33 #22094 Sean meg akinél fent vok a barátlistán holnap nyom6nánk vmi offroad vagy Aston krúzt .A F1 most nemzavarbe 3kor indulnánk
-
#22093 Igen!
1. Petryx
2. mysterion
3. te
4. én
5. Raga
6. Zero -
#22092 Még mindig Petryx vezet? -
ATi0021 #22091 Pedig ott is részt vettem. -
#22090 Az is voltam! -
#22089 Én is az voltam! Akkor hol a ruha???