40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#22449 A téma nem ez volt, hanem az, hogy az SS nem sokkal jobb. És valóban így van, nem éri meg megvenni. -
jaddz8 #22448 és azért nem privátba írtam, hogy más is hozzászólhasson. miután "kitiltottad" az embereket a klubból :D vicces gyerek vagy. bár ilyen vagy mióta "ismerlek"... -
jaddz8 #22447 csatlakoztam egy klubversenyhez, ahogy mindenki más is szokott, gondoltam végre valaki, tudunk játszani egy kicsit, elvégre azért vagyunk egy klubban, mert szeretünk együtt játszani. ha megkérsz, hogy lépjek le, az ok. de hogy állunk ott Marcival és ilyet beosztasz (szó szerint idézem) "csak zero, mysterion, angela és én versenyezhetünk" az kicsit komoly, nem gondolod? nehogy megmondd már, hogy játszhatok-e vagy sem ROFL!! majd talán a budira is az engedélyeddel mehetek? minél előbb szeretnéd látni a klubot a ranglistán. ÁMEN! támogatom! de nehogy már megszabd, hogy ki játszhat és ki nem. nem mellesleg 1 hete vagy a klubban a másik 3 emberrel együtt (akik részéről nem hallottam még csak semmi hasonlót sem) és odavágod, hogy neked ebben mennyi munkád van és hogy mi csak elbasszuk a ratinget. mintha valaha is láttál volna versenyezni.. aztán még hozzáteszed, hogy "ha ez nem tetszik, kilépek a klubból". HÁT KI NEM SZARJA LE? majd biztos a Szabinak is megmondod a saját klubjában, hogy játszhat-e vagy sem? tudod mi a te bajod? HOGY KURVA NAGY A POFÁD!! -
#22446 Nem szeretem ha beleköpnek a levesembe. -
#22445 Amúgy tegnap a 60K -s CRC verseny amit megnyertem, ott volt a hegyen átvezető autópályánál, a nagy része a versenynek az alagút elött volt még a hegyek elötti kanyargós, (!)huplis részen, majd jött az alagút, és utána olyan 2 km a hegyek között. Az érdekesség kedvéért pont Tricolorral tartotta az idejét egy csávó, az SS -t meg nem éppen lassították a huplik, mint amennyire itt mondjátok és megnyertem. -
jaddz8 #22444 -
jaddz8 #22443 áruld már el neked mi az isten bajod van? most ez feszítés? neked írtam ki? mondtam egy szóval is hogy gyorsabb a GrandSport? a tegnapi cirkusz is mi volt? -
#22442 Erre a fél secre nem feszítenék, ez akár jöhet a vezetésből adódó különbségekből, vagy a váltásból adódó különbségekből is, de ha ennyivel jobb a GS akkor legyen, attól én az SS -el még ugyanúgy nyerek bárhol. -
#22441 Szerintem ez függ attól is hogy ki mivel, és hogy tolja. Automata váltóval pl. qrwa szar az SS, tegnap vagy tegnapelött kipróbáltam úgy és halál volt, manualon meg qrwa jó szerintem, már párszor leírtam, online versenyeket nyerek vele, zeroval meg Club VS Clubot tolunk vele és 99% -ban mi nyerünk. Egyedül a Pagani szorongat meg hegyi terepen, de szerintem ez így a jó, nem lehet egy autó minden terepen fölényes. Azt ehhez még társul hogy valaki auto kuplungal tolja vagy sem, az utóbbi hozhat mégnagyobb gyorsulást, ki hogy vezet mert valaki bénább valaki jobb, én azt tudom hogy amióta megvettem az SS -t elégedett vagyok vele, és többnyire kevésbé értem meg azokat akik szídják. -
jaddz8 #22440 szerintem sincs nagy különbség
-
#22439 Ha a TDU1 -beli S7 kerülne be, ugyanazokkal a tulajdonságokkal, méltó ellenfele lehetne, de ha elbasszák, és valahol le lesz korlátozva akkor semmit nem ér. Tudni kell, hogy a real végsebessége az S7 -nek 400 km/h, habár az hogy ez a sima, vagy a TT, passz nem nagyon keresgéltem utána. TDU1 -ben ment 440 -et szélárnyékban, 425-30 -at meg önerőből. -
#22438 sima versenyen is találkoztam már vele,ráadásul terepesen :D -
#22437 CVC-n működik, legalábbis jöttek már ellenünk a rendőr viperrel A2-ben. -
#22436 az ibizás vipert kapod meg 35után .sziréna működik de csak ha dudálni akarsz folyamatosan nem és lehet vele versenyezni -
#22435 Társszerkesztőket keresek a www.tdu.hu oldalamra!
Aki szereti a TDU játékot és segítene híreket, információkat írni az oldalra, azt várom szeretettel. Részletek az oldalon! -
rusher4587 #22434 Az outlaw mercire gondolsz, amit a 8. sikeres lerázásért kapunk? Azt én is vágom, én arra gondoltam, amikor téged hívnak rendőrnek és megvan a 35 sikeres üldözésed! Mikor kapod meg pontosan a Vipert/milyen Vipert/gondolom, valamelyik rendőr verzió, be lehet-e kapcsolni a szirénát free ride-ban?/csak egyféle rendőr egyenruha létezik? Ezek az infók kellenének, felkeltette az érdeklődésem, hogy a kaszinóban csak "policia" feliratos fickókat láttam, "police" nem volt. -
#22433 mercit és vipert lehet kapni -
rusher4587 #22432 Csak kíváncsiságból, a rendőrösdiért a ruhán kívül kapsz valamit? Mondjuk autót? 35 üldözés azért elég sok, hogy egy ronggyal kiszúrják az ember szemét érte...
A másik kérdésem, hogy akárhol fakabátkodik az ember, így is úgy is a "POLICIA" feliratú inget kapja? Értem én, hogy az USA-ban sok a latin bevándorló, de hogy még a Hawaii rendőrködésért is spanyol feliratú egyenruhát kapjak, az már gáz! :D -
#22431 Mindenki avval a rakás szarral megy, de ha van kanyar a pályán akkor a zondával simán meg lehet verni őket. :) -
#22430 próbáltam már azt is, ki i lépegetnek szépen és én emg fél órákat várhatok mire összejövünk... -
#22429 ez a veyronos dolog nagyon egyszerű ha nem szeretitek,csinálsz saját szobát és aki belép szólsz neki hogy nincs veyron,én még pl alig találkoztam vele versenyen(nem mintha olyan sokat versenyeznék) XD -
Keca #22428 Azért a videó baromira nem adja vissza a rendes feelinget. G25-el játszok és a H shiftert használom kuplunggal, ezért ilyen a váltás. Ne tudd meg mennyit beleöltem, mire össze bírtam rakni ezt a kört. Amikor mész, teljesen más. Picit hozzá érsz valahol valamihez és hiba, picit elfékezed magad és 1mp. -
#22427 Fasza lett!
Annak külön örülök, hogy nem használtál ki minden trükköt így is szép időt mentél! -
Bandey #22426 Kb ugyanezeket az íveket toltam én is és mégis 3:24es időket mentem csak ( +hibák :) ) Sőt még pár résznél belefért picit több is, lehet az volt a gond akkor :D
Viszont a végén is padlóval be lehetett venni az autópálya fel le-t, ezek szerint sokkal jobb idő is lehetett volna ennél is. Meg az is fura hogy a váltás hangja teljesen más a videónál, gyorsabb, tied már vmi használtautós 1es tuningos véletlen megvett, vagy csak a felvétel alakítja át? :D Még sose néztem vissza felvételt. -
Keca #22425 Na, feltöltöttem a videót. Sajna azért felvételkor kicsit leesett az fps, de azért nézhető. Egyébként érdekes, mert visszajátszáskor hallani, mintha neki mennék a falnak, pedig amikor mentem, akkor nem értem hozzá.
VIDEÓ -
rusher4587 #22424 Addig is megyek, kipróbálom az összes DLC-t... :P -
szatyiii #22423 szerver leállás van. -
rusher4587 #22422 Nem csak neked, karbantartás van... -
szatyiii #22421 a szerver leállás nem tart már sokáig remélem. -
#22420 csak nekem nem megy most a szerver? -
#22419 Ott Brick on Gas a CRC-be, ki lehet próbálni nyugodtan az SS vs Tricolore dolgot (vagy amit akartok) 12 km-es cirka 2 perces pálya ... -
zolee555 #22418 Nem kell aggódnod attól a résztől. Simán menni fog. Cinkével rengeteg bambulással egybekötött Off-road után is asszem 6-8 perccel mínuszban értem át a célon -
rusher4587 #22417 Egymás ellen kevés az esély rá, a mobilnetemnek köszönhetően negyed óra a leghosszabb idő, amit egyhuzamban a szerveren tudok tölteni...
Viszont nemsokára ahhoz a részhez érek single-be, aztán majd öszehasonlítjuk az időt, ha így megfelel neked!:) Sőt, majd igyekszem részidőket is mérni az egyes szakaszokat (kanyargós/egyenes) illetően! -
#22416 Szép napot mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy Sp2 es OP-n megy e a game?
Mert egyik ismerősömnek meg van de nem indul neki,azt mondja azért mert Sp3-as kell neki!
Köszi előre is a választ!
További szép napot mindenkinek! -
#22415 És? Kit érdekel ez? 1 óra alatt kell végigmenni, megkapod a pénzt és kész. :D -
rusher4587 #22414 Tudjátok, én mit hiányolok baromira? Egy bazi nagy, tucatkilóméteres, nyílegyenes, döntött kanyaros teszt pályát, amilyen a VW-nek is van. Miért nem lehetett egy ilyet belevarázsolni valahova? Akár egy külön szigetre is. Van akkora létjogosultsága, meg köze a realitáshoz, mint a Kaszinó-szigetnek... -
zolee555 #22413 Sztem ami előnyt hoz az egyenesben a Vejron azt a Zonda simán behozza ha a verseny egészét nézed.
De tudod, mit? Valamikor kipróbálhatjuk. -
rusher4587 #22412 Igen Fatal, de az északnyugati sarkon végighúzódó egyenes részeken pofátlanul nagy előnyre teszel szert a Veyronoddal a Zondához képest, nem?
A szerpentines részt a képzeletbeli "A0" osztályos autókra írtam, amit előtte felsoroltunk!:) Veyron/SS, CCXR,S7, F1, Aero/Ultimate Aero! -
rusher4587 #22410 Elvileg az SS-t leszámítva tök egyformák, az SS papíron gyorsabb, erősebb, én nem ezt vettem észre... Én egy sima Grand Sporttal nyomom, és szerintem a Dél-Nyugat - Észak-Keleti irányú széles autópályát leszámítva, ami a hegyvonulatot is átszeli, nincs másik hely, ahol meg tudna verni egy SS, ha csak nincs kurva nagy mákja. A legkisebb huppanótól is baromira lelassul az SS, abból pedig az említett helyet kivéve elég sok van! :D -
#22409 Ez a kör az első részben is benne van, bármelyik A1el meg lehet csinálni.
Hegyi szerpentin meg Zondával istenkirály :)