40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
rusher4587 #22408 Jah, meg ehhez persze értelmes verseny-útvonalakat kitaláló emberek is kellenek, mert hegyi szerpentinen az versenyezzen ezekkel a kocsikkal, akinek két anyja van, a játékkészítők meg nem tudom, mit gondoltak, amikor kitalálták az Oahu-kört az A1-nek. Itt világos, hogy semmi mással nincs esélyed, csak a Veyronnal. -
Petryx #22407 Azoknak a fejébe beleverni valamit? Azt kéne! Satupadot! :-)
Tehát akkor a Bugattik közt teljesítménybeli különbség nincs? Vagy minimális? Vagy a SS a legjobb? -
rusher4587 #22406 Hát akkor már igazából ezek, meg egyéb 400 körüli végsebességű autók, az említett F1, meg SSC Aero. Na így már lenne 6-7 autó, értelmet is kapna ez a kategória. Már csak az Atarisok fejébe kéne belekalapálni! :D -
Petryx #22405 Maximálisan egyetértek!!! -
zolee555 #22404 Osztom a véleményedet!
Viszont általában (NEM MINDIG) a Tricolore-val meg lehet verni a Vejront mert kanyarokban szebben fekszik. -
#22403 igazából CCXR, Cinke, Saleen S7 meg ilyeneket tudnék elképzelni mellé.. -
rusher4587 #22402 Nem hülyeség, amit mondasz, de ha a Veyron átkerülne egy "A0" kategóriába, mit állítanának ki vele szemben? CCXR-t? Kéne még legalább egy McLaren F1, meg még ki tudja mi, hogy ne csak egy zseb-kategória legyen, mint az A7... -
#22401 Nem tudom, nekem az SS jobban bejön a többi Veyron közül. A divat meg olyan, hogy eddig SS-el riogatták a népet, most elképesztő nagy számban látok Tricolore-t.
MIndenki azzal akar menni amivel biztosabb a pénz, illetve ami fekszik neki jobban. Ilyen egyszerű. -
#22400 Velem a Veyront ez a játék utáltatta meg azzal, hogy az A1-be rakták. Kellett volna neki egy másik csoport, ahova raknak mellé más ilyen kaliberü kocsit, de a faszom tele van azzal, hogy ott a sok szebbnél szebb A1-es kocsi és a seggemet törölhetem ki velük online versenyen... -
#22399 zöldet ne vegyetek, mert nem lehet hátra nézni benne :D ott egy fal :P -
Petryx #22398 Nekem nem kell hogy szép legyen, a leggyorsabbat akarom! -
rusher4587 #22397 Ja így már értelek!:) Hát akkor vegyél egy DLC Veyront, talán azok még annyira nem gyakori... gondolom, minden suttyó hacker a Super Sporttal nyomul, te vegyél Sang Bleu-t, az a legszebb! ;) -
Petryx #22396 -
Petryx #22395 Semmi bajom nincs (nem volt) a Veyronnal, amíg lépten nyomon nem azok kacsáznak körülöttem ha gurulok békésen valamelyik szigeten.
Tömegautó, mindenki azzal megy. -
#22394 formája, színe, hangja, belseje, kezelhetősége, ára. kb ennyi -
rusher4587 #22393 Jól látod, bár ha jól értem a többieket, a kanyargós részeken egy cinkével vagy tricoloréval is megszorongathatod a veyronos ellenfelet. Amúgy mi bajod a Veyronokkal? A formájuk vagy a színük nem gyere be? -
rusher4587 #22392 Ilyen nem is létezhet, mivel ahogy kapod a bónuszt a fejlődésed soránl, úgy változik az autók ára is, és ez egy Super Sportnál százezres különbségeket jelent. -
Petryx #22391 Köszi.
Igazából nem különösebben kedvelem a Bugattit, de látom hogy ha A1 versenyen labdába akarsz rúgni, egyszerűen nincs más megoldás, venni kell egyet.
A többi A1 kocsi egy lépcsőfokkal hátrébb van mint a Veyron.
Vagy nem jól látom? -
#22390 Nincs valahol egy ~ pontos lista egyébként a DLC járgányok játékbeli áráról?
Csakhogy lássa az ember mekkora volumennel kell számolni ha már megveszi őket STORE-ból. -
rusher4587 #22389 Én tegnap vettem meg mindkettőt, a Veyron 2,7 misi egész pontosan. Szerintem nem érdemes megvenni, 350 fölött iszonyat lassan gyorsul, én egy helyet ismerek, ahol kihúzod belőle a 451-et, ezért meg nem érdemes beruházni rá. A Tricolore gyönyörű, sokkal szebb, mint amire számítottam, szép darab a gyűjteményben!:) Ha Veyront vennél, akkor Sang Bleu, gyönyörű, és feltételezem, hogy semmi különbség nincs közte és a sima Grand Sport között. Előbbit nem nagyon próbáltam ki, utóbbiba viszont 1500 km-et tekertem az elmúlt pár napban, azzal fedezem fel egész Oahut! :) És a kanyargós részeken is elégedett vagyok vele... -
#22388 Van valamennyi delay a lejárat után - ráadásul mivel a jelentkezésnek szab csak határidőt,
a próbálgatásnak a pályán nem* - simán eltelhet jól sok óra mire jön a pénz.
*bár vhol olvastam mintha lenne azért egy játékbeni 24 órás korlát. -
#22387 Ezt visszavonom, megkaptam. -
#22386 Az is nagyon nagy baj hogy bugos a Roulette és benyeli a lovét, de ez most pofon volt hogy a CRC is. Nem nagy lové, 10k -t perkáltam egy versenybe amit megnyertem, majd 60k -t kellett volna kapjak amit még mindig nem kaptam meg pedig van vagy 10 perce hogy véget ért a verseny. Akkor kapom meg esetleg mikor játszik majd a kreátor is, vagy elkell telnie pár órának, vagy mivan ? Ha nem kapok semmit az biztos hogy ez is felejtős lesz mostmár, és nem fogok több 10k -t perkálni egy olyan versenybe ahol milliós a nyeremény. -
Keca #22385 Köszi, király volt a pálya, tetszett. Videó van, holnap délelőtt fel is rakom, mert most per pill 0 agyam van... Majd holnap pihenten. -
#22384 Nem tom én az SS -el az összes Paganit állvahagyom, talán a hegyi utakon előnyösebb de nagyon minimálisan, máshol nem. -
#22383 Irányítása könnyebb sokkal, szóval kanyarokban szerintem simán lehet gyorsabb. Egyenesben és végsebességre a veyron megveri azért. De én rühellem a veyront így marad a zonda. :D -
#22382 430 körül van SS max azon pályán - az elején sok a bukkanó, utána meg elfogy hamar - de én nem vagyok HC szakértő. -
Petryx #22381 Amúgy a Cinke (vagy a Tricolore) van olyan jó mint egy Bugatti? -
Petryx #22380 Jesszusom. 2-3 milla egy kocsi és plusz még 1.5-2 a tuning?
No akkor ehhez még el kell rendezni pár bajnokságot, vagy meg kell nyerni valami Trick Trackot. -
#22379 Igen
Igen, DLC
Asszem 3 millió meg gondolom + 2 milla a tuning de erről megoszlanak a vélemények hogy érdemes e
Tricolore adatai papíron ugyanazok mint a Cinquenek, a gyakorlatban (egyelőre) jobban gyorsul mint a Cinque, de sztem ez bug és az autófix javítja majd.
Ha jól emlékszem 2 millió 130ezer az ára + szintén 1,5-2milla a tuning. -
#22378 SS olyan 2.8 ha már ibiza 100% (ugye akkor 10% bonus már jár) Tricolore meg asszem 2.3 (de ez csak tipp olyanom nincs)
Mindkettő DLC. -
Petryx #22377 Lenne egy kérdésem a Bugatti fanokhoz.
Csomó CRC-n látom hogy Bugatti Super Sport vezet. Az a legdurvább Bugatti?
Az DLC autó?
A játékban mennyi az ára?
Valamint a Zonda Tricolor is érdekelne aki tudja hogy azt érdemes megvenni ha nem rajongok a Bugattiért?
(léptem nyomon mindenki olyannal futkozik)
Annak mi az ára a játékban miután DLC-ben megvetted?
... azt hiszem hirtelen nincs több kérdésem. Köszönöm! :) -
Petryx #22376 Gratula KeCA-nak, jó csörte volt.
Tomsolo-nak köszi az újabb agybajos pályát, nekem tetszett!
Sok hasonló jót még... még... még... :) -
#22375 TRICK TRACK 2 eredményhirdetés:
A titokzatos sofőr nem más mint: KECA!
Nyereménye az 1 millió dolláron kívül plusz 1 millió 356 ezer bónuszpénz, melyet Cápa Billy adott a leggyorsabb körért - bár Bálnás Böbe feje nagyon csattogott az oldalablakon, a visszafordítok alatt :)
Min. 17 ember tolta, összesen 1356 rajttal, mindenkinek gratulálok aki kipróbálta, itt egy eredmény lista 10 perccel a vége előtt:
A kreátori bónusz pénztt, feldobtam egy laza levezető - kb kanyar mentes - rohanásba ,nullás rajtpénzzel lehet neki esni, cserébe minimális forgalom van. (Brick on Gas) A1 a megkötés csak.
Ps: Aki készített videót - például a győztes - és felteszi annak nagyon örülnék.
-
KASZAS1991 #22374 Én meg egy ideje versenyeztem -
#22373 megesik:D most én se vagyok fent később megyek -
#22372 sry zero, az alvás kicsit elhúzódott.. :D -
#22371 még egy óra van vissza a Trick Track ből, jelenleg KECA vezet egy 3:19-es idővel... $2.353 000 áll a stuff... -
#22370 ugyanaz az ip mint az előző okostónié... -
#22369 ha social pontokra gondolsz az csak online üldözésért jár