40335
  • Bronx South
    Én még nem láttam, Chargert várom ! :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, hogy volt e már, de:

Stratos és Charger képek
  • rusher4587
    Festésre valaki? (#22509)
  • jaddz8
    Biztos voltam benne, hogy ez nem a ti ötletetek. Régebb óta fent vagytok már mind a hárman (Te, Zero, Mysterion) a friendlisten, gurultunk is együtt párszor és egyikőtök sem ez a modor. Mindegy, folytatja az előrébbvaló érdekeinek felhőtlen érvényesítését a klubunkon kívül, igen én dobtam ki, gondolom nem kell magyarázatot adnom rá. Most reppelt nekem egy ilyen pársorosat privátba, aztán letiltott, nehogy válaszoljak valami csúnyát..
  • jofer
    Szia ts!
  • Szabi1991
  • Angela147GTA
    "csak zero, mysterion, angela és én versenyezhetünk" --- OMG

Én kérek elnézést. Az ilyesmitől messze elhatárolódnék. :(
  • tomsolo
    Tetszett!

Pont jólesett most este párszor neki szaladni illetve le a hegyről. Érdekes, hogy A3-ban csak Ferrarim volt... :o (Nem is emlékszem már azokra versenyekre...)
  • tomsolo
    Szia Ferke!
  • Bronx South
    :) Köszönöm, azt teszem. Amúgy jól számoltál, az én érdekeim fontosabbak.
  • Bronx South
    Az 1 ből ismerek vagy 10-20 csayt, többről képem is van, bár a 2 ben még nem sokkal találkoztam.
  • Bandey
    Na akkó izé, lépjél be vagy benn vagy mer mi nem vagyunk friendek e... :)

Amúgy ts féle játékosságban érdekes de tényleg nem remekelnek azok az SS-ek, lehet ki se tolom a használtautóstól :D
  • jaddz8
    nem is számítottam érdemi válaszra :) további jó mulatást
  • Bronx South
    :DDD Ez jó volt, még több ilyen kifakadást ! Inkább menj a sarokba, és törölgesd meg a könnyeidet.
  • jofer
    Ja, ez végig lemaradt:
  • jofer
    Sziasztok Fiúkák!

1. Annak nem igazán örülök, hogy a bomba alakommal válok híressé és nem a vezetési tudományommal.

2. Kikérem magamnak, hogy én lennék a klub ribanca. Jó, belátom Weed pénze kicsit megszédített, de részemről csak futó kaland volt.

3. Az első részben több lánnyal is gurultam, két magyart meg egy németet is ismertem. A második részben pedig felvett minket barátnak egy orosz csaj. Ezt Szabi is megerősítheti. (Bár lehet, hogy valójában Igor, és 40 éves).

Köszönöm!
  • gduck
    Megsasoljuk :D
  • tomsolo

• jaddz8
    tettem ki egy challange-t. nagylelkű vagyok 1misi a díjazás, 1000 pénz a beugró, A3. jó szelet!
  • [HUN]FaTaL
    Dehát az FFBnek nem az a lényege, hogy leszaggassa a kormányt az asztalról. Nekem mindig lejjebb volt véve, itt nem kell. :D
  • rusher4587
    Sajna most nem találom, de pár napja volt egy videó egy progiról, amivel át lehetett festeni a "festhetetlen" kocsikat, betudná ezt linkelni nekem valaki? A belső átfestésére született már megoldás?
  • Büdös Bohóc
    huhh most feltekertem elég nagyra a driverben és gecierős :DDDDD azt hiszem lesz pár kalibrálási lépés... :D na most már örülök

egyedül a holtpont tűnik úgy mintha még mindig lenne a kormányban pedig 0-ra levettem
  • Büdös Bohóc
    hát basszus, tényleg működik, de valami hihetetlen gyenge, alig érzem... előbb race wtcc alá bementem bazz NA AZ FFB ami az alatt megy. Ez meg... nekimegyek valaminek meg megcsúsztatom a kocsit meg rámegyek a zöldre és kb 1 centit ha bemozdít. Lehet akkor a defaultot felnyomom maxra ami a driver beállításnál van mert ott meg levettem valamennyit.
  • rusher4587
    Basszus, eszembe jutott, hogy volt régen egy Delta S4 Burago-m 1/24-ben, felrohantam a padlásra és megvaaan! (^^.) Ide is rakom a monitor elé kabalának, hátha hamarabb jön a rohadt DLC! :D
  • kemszi2
    Thrustmaster. rgt ffb
  • w77d
    hülye XXXD
  • rusher4587
    Aztán meg kimászott a Yeti repedt seggel.. :D
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes, nálam az is működik. Milyen komrány? Logitech? Tedd fel a legújabb drivert.
  • w77d
    bazdmeg én a nagyon kanos korszakomat élem immá 10 éve folyamatosan XXD
  • link14
    weed még egy szúnyogra is felizgul :D Múltkor is gurultunk a hegyi szerpentinen és egyszer csak azt vettem észre hogy eltűnt a bokrok között xD
  • Büdös Bohóc
    Akkor lehet csak nem vettem észre

azonban még valami: beállítottam mindent ahogy kéne és ha jól nézem, hiába állítom a deadzonet meg bármi kormányhoz köthető érzékenységet, le se szarja (?). FFB-t is feltoltam maxra.
  • rusher4587
    Egyből begerjedtél? :D
  • link14
    Ezt én is támogatom nem szabad a játékban csajozni.
    Ferken mindenki át ment már de akkor is az enyém és egyáltalán nem csúnya :).
    Már bejelentkezett a plasztika sebészhez a mellei meg a segge miatt ja és persze weed fizeti a ceket :D
  • [HUN]FaTaL
    Ja sokan szopnak vele, csak jeleztem, hogy nem attól függ, hogy van e gyári profil a gameben. Milyen kormánnyal nincs FFB-d?
  • kemszi2
    nekem sincs ffb a játékban
  • [HUN]FaTaL
    Újra aktivizáltam magam. Sunday Drivers tagok: Jöhetnétek este egy kis klubos mókázásra. :)
  • w77d
    hát multkor kaszinoban beszélgettem egy játékban bomba nővel és már az elején szólt, hogy ő 43 éves, Tibi és két gyereke van XXXD
  • [HUN]FaTaL
    Annak semmi köze a támogatáshoz, force exet sem támogatja (nincs hozzá profil) kézzel beállítva azonban megy az FFB.
  • rusher4587
    Nem állt szándékomban egy magát csajnak kiadó pocakos szőrös orosz fickóval megismerkedni!:D Csak kíváncsi vagyok, hogy vannak-e egyáltalán lányok. Amúgy lehet tudni, hogy hányan játsszák összesen?
  • kemszi2
    nyugi a tapasztalat beszél belőle XD