40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#22529 Én még nem láttam, Chargert várom ! :) -
#22528 Nem tudom, hogy volt e már, de:
Stratos és Charger képek -
rusher4587 #22527 Festésre valaki? (#22509) -
jaddz8 #22526 Biztos voltam benne, hogy ez nem a ti ötletetek. Régebb óta fent vagytok már mind a hárman (Te, Zero, Mysterion) a friendlisten, gurultunk is együtt párszor és egyikőtök sem ez a modor. Mindegy, folytatja az előrébbvaló érdekeinek felhőtlen érvényesítését a klubunkon kívül, igen én dobtam ki, gondolom nem kell magyarázatot adnom rá. Most reppelt nekem egy ilyen pársorosat privátba, aztán letiltott, nehogy válaszoljak valami csúnyát.. -
#22525 Szia ts! -
Szabi1991 #22524 -
#22523 "csak zero, mysterion, angela és én versenyezhetünk" --- OMG
Én kérek elnézést. Az ilyesmitől messze elhatárolódnék. :( -
#22522 Tetszett!
Pont jólesett most este párszor neki szaladni illetve le a hegyről. Érdekes, hogy A3-ban csak Ferrarim volt... :o (Nem is emlékszem már azokra versenyekre...) -
#22521 Szia Ferke! -
#22520 :) Köszönöm, azt teszem. Amúgy jól számoltál, az én érdekeim fontosabbak. -
#22519 Az 1 ből ismerek vagy 10-20 csayt, többről képem is van, bár a 2 ben még nem sokkal találkoztam. -
Bandey #22518 Na akkó izé, lépjél be vagy benn vagy mer mi nem vagyunk friendek e... :)
Amúgy ts féle játékosságban érdekes de tényleg nem remekelnek azok az SS-ek, lehet ki se tolom a használtautóstól :D -
jaddz8 #22517 nem is számítottam érdemi válaszra :) további jó mulatást -
#22516 :DDD Ez jó volt, még több ilyen kifakadást ! Inkább menj a sarokba, és törölgesd meg a könnyeidet. -
#22515 Ja, ez végig lemaradt: -
#22514 Sziasztok Fiúkák!
1. Annak nem igazán örülök, hogy a bomba alakommal válok híressé és nem a vezetési tudományommal.
2. Kikérem magamnak, hogy én lennék a klub ribanca. Jó, belátom Weed pénze kicsit megszédített, de részemről csak futó kaland volt.
3. Az első részben több lánnyal is gurultam, két magyart meg egy németet is ismertem. A második részben pedig felvett minket barátnak egy orosz csaj. Ezt Szabi is megerősítheti. (Bár lehet, hogy valójában Igor, és 40 éves).
Köszönöm! -
#22513 Megsasoljuk :D -
-
jaddz8 #22511 tettem ki egy challange-t. nagylelkű vagyok 1misi a díjazás, 1000 pénz a beugró, A3. jó szelet! -
#22510 Dehát az FFBnek nem az a lényege, hogy leszaggassa a kormányt az asztalról. Nekem mindig lejjebb volt véve, itt nem kell. :D -
rusher4587 #22509 Sajna most nem találom, de pár napja volt egy videó egy progiról, amivel át lehetett festeni a "festhetetlen" kocsikat, betudná ezt linkelni nekem valaki? A belső átfestésére született már megoldás? -
#22508 huhh most feltekertem elég nagyra a driverben és gecierős :DDDDD azt hiszem lesz pár kalibrálási lépés... :D na most már örülök
egyedül a holtpont tűnik úgy mintha még mindig lenne a kormányban pedig 0-ra levettem -
#22507 hát basszus, tényleg működik, de valami hihetetlen gyenge, alig érzem... előbb race wtcc alá bementem bazz NA AZ FFB ami az alatt megy. Ez meg... nekimegyek valaminek meg megcsúsztatom a kocsit meg rámegyek a zöldre és kb 1 centit ha bemozdít. Lehet akkor a defaultot felnyomom maxra ami a driver beállításnál van mert ott meg levettem valamennyit. -
rusher4587 #22506 Basszus, eszembe jutott, hogy volt régen egy Delta S4 Burago-m 1/24-ben, felrohantam a padlásra és megvaaan! (^^.) Ide is rakom a monitor elé kabalának, hátha hamarabb jön a rohadt DLC! :D -
#22505 Thrustmaster. rgt ffb -
#22504 hülye XXXD -
rusher4587 #22503 Aztán meg kimászott a Yeti repedt seggel.. :D -
#22502 Érdekes, nálam az is működik. Milyen komrány? Logitech? Tedd fel a legújabb drivert. -
#22501 bazdmeg én a nagyon kanos korszakomat élem immá 10 éve folyamatosan XXD -
link14 #22500 weed még egy szúnyogra is felizgul :D Múltkor is gurultunk a hegyi szerpentinen és egyszer csak azt vettem észre hogy eltűnt a bokrok között xD -
#22499 Akkor lehet csak nem vettem észre
azonban még valami: beállítottam mindent ahogy kéne és ha jól nézem, hiába állítom a deadzonet meg bármi kormányhoz köthető érzékenységet, le se szarja (?). FFB-t is feltoltam maxra. -
rusher4587 #22498 Egyből begerjedtél? :D -
link14 #22497 Ezt én is támogatom nem szabad a játékban csajozni.
Ferken mindenki át ment már de akkor is az enyém és egyáltalán nem csúnya :).
Már bejelentkezett a plasztika sebészhez a mellei meg a segge miatt ja és persze weed fizeti a ceket :D -
#22496 Ja sokan szopnak vele, csak jeleztem, hogy nem attól függ, hogy van e gyári profil a gameben. Milyen kormánnyal nincs FFB-d? -
#22495 nekem sincs ffb a játékban -
#22494 Újra aktivizáltam magam. Sunday Drivers tagok: Jöhetnétek este egy kis klubos mókázásra. :) -
#22493 hát multkor kaszinoban beszélgettem egy játékban bomba nővel és már az elején szólt, hogy ő 43 éves, Tibi és két gyereke van XXXD -
#22492 Annak semmi köze a támogatáshoz, force exet sem támogatja (nincs hozzá profil) kézzel beállítva azonban megy az FFB. -
rusher4587 #22491 Nem állt szándékomban egy magát csajnak kiadó pocakos szőrös orosz fickóval megismerkedni!:D Csak kíváncsi vagyok, hogy vannak-e egyáltalán lányok. Amúgy lehet tudni, hogy hányan játsszák összesen? -
#22490 nyugi a tapasztalat beszél belőle XD