40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
rusher4587 #22569 Speed & Ferke, ti most krúzoltok a Tricolorétokkal vagy hirtelen felindulásból követitek egymást?:) Próbáltam mellétek szegődni, de reggel 8 óta csak németekkel kerülök egy sessionbe -.- -
rusher4587 #22568 Lehet, hogy ő kisebbségi! xD (már mitn nem esik le neki!) -
#22567 Egyébként tisztában vagyok vele, hogy nincs neki, de ezt szoktuk válaszolni és a többségnek leesik ilyenkor, hogy mi van. :) -
#22566 Jah :D Ha nincs olyan akkor be kell szerezni, pl. a boltból :)))) -
#22565 IJAJJAJAJAJAJ de éreztem, hogy nincs Manual meg DVD :D
engem ütöttél ki rusher :D -
rusher4587 #22564 Jaj:D Tudom! Azt próbáltam vissza adni, hogy milyen kérdések fogalmazódhatnak meg a srácban a válaszodat olvasva... -
rusher4587 #22563 Hogy ha nincs manualod (sem tokod, DVD-d meg pláne nem), akkor töltsd le PDf-ben, annak is ott a hátulján a kulcs! ;)
Viccet félre téve: ha torrentről van meg a játék, akkor nem tudsz online játszani, csak offline módban! Ha viszont tényleg megvetted (vagy tervezed), akkor ne nagyon merülj bele a játékba, mert az offline profiloddal elért eredményeket nem tudod átültetni egy új elgális online profilba! Utóbbit pedig csak eredeti játékkal készíthetsz, és csak így tudod 100%-osra teljesíteni a játékot. A crackeltel sok dolog nem érhető el! -
#22562 Az a 22554-re ment, nem véletlen írtam oda... -
#22561 Atek007 kérdésére válaszolt :) -
rusher4587 #22560 Milyen DVD-tok? Milyen DVD? Milyen manual? :D:D:D -
#22559 *dvd tokban lévő manual hátulján -
#22558 nekem a Koenigsegg a kedvencem,valahogy ráéreztem az autóra:):) -
#22557 Nem. Az lesz a klubházad, ahol alapítva lett a klub.
#22554: A DVDben lévő manual hátulján van a kód. -
#22556 milyen aktivációs kód kell??? beírod a játék kézikönyvén található kódot és mész, ennyi... -
Stockbauer33 #22555 +1 -
Atek007 #22554 Üdv!
Szóval egy kis segítség kellene ehhez a cucchoz.Nagy nehezen sikerült elindítanom,nem találtam hozzá az aktiváló kódot,azóta sem így online nem tudok nyomulni veletek.Szóval hol találok hozzá aktiváló kódot.Tegnap mikor feltettem azt kérte állandóan.Azóta feltettem rá valami javítást s így elindul.
Hogy tudnék veletek nyomulni?
Meg kellene ehhez valami felirat hogy értsem miről van szó. -
Atek007 #22553 ! -
rusher4587 #22552 És mi kell hozzá, hogy ezeket megszerezd? Mi jár értük? PC verzióban benne vannak? -
#22551 Steam-en is vannak, én már begyűjtöttem mind:) -
KASZAS1991 #22550 Van hely a klubban ? -
link14 #22549 Egyet értek Ferkevel, Sokat hajtottam én is a Cinkét de a Tricolore-t sokkal élvezetesebb vezetni nálam tuti befutó éjjel nappal azzal megyek :D a szutykos Bugatti SS-t pedig kibasztam a disznó ólba jó helyen van ott sokkal többet úgy se ér :D -
#22548 Hosszú ideig kerestem a kedvenc verdát, benne megtaláltam őt! A DLC-k előtt Cinque volt amit legtöbbször hajtottam, azóta szinte csak a Tricolore. Én látom, érzem a különbséget! -
Petryx #22547 A DLC Zonda Tricolore ugyanazt tudja mint a Zonda Cinque, csak egy hangyányival jobban gyorsul (papíron?!), exclusive (nem festhető,matricázható) színű és 1 millával drágább.
Jól látom?
Megér az a pici gyorsulás és a másik festét plusz egy millát?
Valakinek tapasztalat? -
#22546 Pucold le a vírust!
:D -
#22545 Mekkora dumaaa! -
#22544 kicsi a lyuk bammeg XXXD -
rusher4587 #22543 Akkor most vegyél szépen egy írható CD-t, és tedd, amit tenned kell... (az első gondolataidat pedig, amik a közepén lévő kis lyuk láttán támadnak, hessegesd szépen el, de gyorsan! :D) -
#22542 huhh gyerekek ma a frász kerülgetett.. délelőtt indítanám a gépet, win betöltésnél kékhalál... akárhányszor csinálnám mindig ugyanaz még csökkentett módban is. Nna mondom fasza, formatálni kell a cuccot elszálla TDU mentésem az életbe többet nem kezdem újra. Beraktam a win vista lemezt és arról indítottam, a win telepítő megkérdezte, hogy javítsa e a wint mert úgy értesült hogy legutóbb nem tudott indulni. mondom jah, erre egy 2 percnyi töltögetés után frankón megy a win :D meg van mentve az életem XXXD (igazság szerint nem tudom mit csinált a win javító de hálás vagyok neki ) -
r500 #22541 :DDD Nagyon komoly a kissrác. :) -
rusher4587 #22540 Ha megállok egy klub háznál, hogy csatlakozzak egy klubhoz, de ez nem az a hely, ahol a klubot alapították, akkor attól függetlenül, hogy hol csatlakozom, helyileg átrak abba a házba, ahol alapították?
Konkrétan a Honolulu melletti kráter peremén lévő klubnál lépnék be (kilátás ^^), akkor nekem ez is marad klubházam? -
#22539 kaszinó kérdezz-felelek -
rusher4587 #22538 És gondolom, a titkos szigetre is csak konzolon lehet átjutni egyelőre, nem? -
torpe12000 #22537 Ezeket mar ismeritek ? itt van a kaszino palyan a felebresztos is, de ezek csak konzolon adnak pontokat
:(
Island Caretaker (10 points): Wake up the Island caretaker.
Risk Taker (10 points): Give up a Three of a Kind while playing Video Poker and win the next hand.
Wanted (25 points): Get the right look to get the reward.
Western (15 points): Play the "duel" emote at the same time as your rival at a poker table for two.
a tobbi : http://www.cheatcc.com/xbox360/testdriveunlimited2cheatscodes.html
-
torpe12000 #22536 Csak ezeket lehet:
Audi Q7 V12 "Chris": Duel with Chris.
Ford Mustang Fastback "Miami": Duel with Miami.
Mercedes Benz SLK 55 AMG "Tess": Duel with Tess.
Mercedes Benz SLR Mclaren Roadsters 722s "Stuart": Duel with Stuart.
Volkswagen Touareg v10 TDI "Ryan": Duel with Ryan.
-
#22535 Nem. -
Petryx #22534 Valahol anno olvastam hogy egy Bugatti Veyront lehet nyerni Duelben.
Ez igaz? -
rusher4587 #22533 Van valaki, aki már használta a paintshop hacket? Mit kell ezzel csinálni? Nekem egyszerűen nem működik... :( -
rusher4587 #22532 Ha már rally verzió, nem kéne tele legyen bumszli fényszórókkal az eleje? -
#22531 Ha az összeséget nézed akkor minden autónak az irányítása egy rakás szar. Megnéztem a régi normal, és hc -s TDU1 videókat, próbálgattam a jelenlegit a normalhoz hasonlítani, de ég és föld a kettő. Ennél a játéknál 2 lehetőség van, megszokod, vagy delete. Igazat kell sajnos adjak azoknak akik rávilágítottak arra hogy itt már nem lesz semmi, kijavítják a bugokat, a többi parasztvakítás. Én azt választottam hogy megszokom, meg fog felelni nekem a Charger, amúgy se fogok vele sokat menni a sebességéből adódóan. -
Bandey #22530 úgy is elbasszák a vezetését... nehogy már jó legyen :D Szegény Cobra-val is jól kibasztak.