40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
szatyiii #22649 köszönöm örülök hogy tetszett, a tied is nagyon jó ám ! -
jaddz8 #22648 -
jaddz8 #22647 szatmari pályája (nagyon tetszett, köszi!!)
-
#22646 Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni,hogy Hawaii-on miért nem esik nekem az eső,hanem csak Ibizá-n?
Fentvan mindegyik (mind a 4) patch. Tud valaki segíteni nekem ebben?
Köszönöm! -
#22645 azok általában pénzajándékozós akciók. Én is volt anno, hogy valaki kért pénzt, feltette valamelyik kocsiját kibaszott drágán én meg megvettem...
akinek pénz kell és itt is így fog működni a dolog, szivesen segítek majd most is... -
#22644 de persze válaszolni képtelen lennél a kérdésre, nézd meg utánad is kérdeznek valamit és semmi... terelsz mint egy politikus -
#22643 Grafikai beállítás hibával találkozott már valaki, vagy csak nálam fordul ez elő ? Lényeg az hogy nekem az environment very highra van állítva, a játékba belépéskor van 60 fps -em kb. A grafot visszavéve highra fps növekedést nem okoz, a grafika látványa is marad, majd visszavéve very highra szebb lesz a látvány (nem sokkal) és az fps leesik olyan 45-49re. Ez szerintem egy bug, mert amit én egyszer beállítok az úgy kéne maradjon, és belépéskor high grafikát kapok miközben nekem veryre van állítva, és ezt az fps is jól mutatja. -
#22642 Az 1ben én sem értettem, hogy miért vesz meg valaki 10 millióért egy autót amikor a tizedéért megkapod a szalonban? Itt a matricázás miatt fasza lehet. :) -
#22641 Erre csak annyit mondok, ha neked ennek semmi értelme sincs, akkor nem fogod használni. Gondolom az egyben is megvoltál úgy hogy benne volt a játékban és nem használtad, itt meg csak a neve változik és maximum az eladási ceremónia. Rajtad kívül viszont sok ember fogja használni, ennyi. -
#22640 ragozásra figyelj :D amúgy meg felvilágosíthatnál, mert szvsz semmi értelme nincs. Nem jutányos, de azért elfogadható áron azonnal el tudtam adni kocsit az első részben, vagy az új ár alatt valamennyivel el tudtam passzolni, ha nem kellett. Ennyi. De láttam már olyat is ott, hogy milliókért adott valaaki egy szar tragacsot és nem értetttem, hogy miért -
#22639 Akkor nem vagyok képbe miért írtad azt amit, mert aki játszott az egyel az tudja hogy mi értelme van ennek, miért fontos ez a játékba, és nem rak kérdőjelet a dolog végére. -
#22638 én kb a kezdetek óta toltam az eggyel, szóval -
#22637 nem különösebben dob fel, de mondjuk igaz -
#22636 Hát játszottál volna az egyel akkor nem írnád ezt. -
#22635 szépen matricázott kocsiknál jó az... -
rusher4587 #22634 Nekem ilyen egyetlen egyszer volt, amikor trainerrel indítottam a játékot! Negyed óra után nekem is elfogyott az út, többször is megismételte. Azóta sosem csinálta sok-sok óra játék után sem, szóval gyanítom, hogy ez a trainer/belepiszkálás miatt lehet! -
#22633 Pl lehet majd eladni matricázott autót? -
#22632 ha annyira nem számít a pénz a játékban, akkor én azt mondanám, hogy "vajon mi a rákot ér egy aukciós terem?"
netán eladhatom másnak a dlc kocsijaimat és akkor nem kell neki igazi pénzért megvenni? Mert más értelmes dolgot ebből nem lehet szvsz kihozni. Az olyanok, akik szeretnék azt látni, hogy a kocsiban 2239923 km van még esetleg kiadnak egy rakat zsét egy szarráhajtott kocsiért (érdekes a való világhoz képest :D) -
Szabi1991 #22631 -
jaddz8 #22630 hát gondolom vhogy a CRC-hez hasonlóan kell elképzelni, lesz neki külön kis házikó, beállíthatod hány óráig/napig mehet rá a licitálgatás aztán csókolom -
#22629 mondjuk ha ilyen vaterás feeling akkor az komoly lenne -
#22628 Bizonyára :) -
KASZAS1991 #22627 hát énnekem többnyire a pénzel van gondom -
jaddz8 #22626 "> Bikes dealer, Auction hall, clothes shop are in “under construction” mode "
auction hall remélem a trade megfelelője akar lenni...
-
#22625 Na végre egy új peccs, remélem javít is valamit, mert eddig még mindig egy vicc ez a játék! Egyszerűen nem bírok vele rendesen játszani, mert felbasz ez a sok bug! -
#22624 Kikapcsolást nem találtam meg. Amúgy az lófasz terhelés a netnek, nem attól leszel lagos. Nekem le van húzva a hangereje. -
rusher4587 #22623 Nah akkor ez az elbocsájtósdi vagy rosszakarói kamu, vagy rendrakás van a cégné, kipöccintgetik a naplopókat!:)
Tényleg, IP voice-ot hogy lehet kikapcsolni? Ha lehúzom minimumra a hangerejét, nem vagyok benne biztos, hogy nem terheli ugyan úgy a netet az a szar, csak épp nem hallom -.-Erről tudtok valamit? -
#22622 akkor megvárom amíg felkerülnek valahová a pontos helyek XXD -
#22621 Szerintem az egyik Hawaiion lesz, a másik Ibizán aztán keresd meg. :D -
#22620 de azóta nem is volt csak akkor 1x -
#22619 azé remélem a roncsoknál adnak majd egy kis segítséget mert elég necces mind a két szigetet végigjárni az utolsó centiig.. az előzőeknél legalább ott volt a támpont, hogy ahol eddig nem jártál ott lehet elvileg, de mostmár minden fel van fedezve... -
#22618 Képváltás az lag, és az más.
Ez nem képváltás hanem egyszercsak nem rajzolja ki az utat eléd. -
bruna #22617 kár :/ , majd a motorokkal együtt egyszer betehetnék ezt is a játékba :D -
Stockbauer33 #22616 Még a játék elején mikor megvettük miután át tudtam menni Oahura A Marcival gurultam.Marci 599-el én Enzoval keleten le délre és sima útról képváltás és benne voltam a vizbe.Mondja a Marci eltüntél a betonba.Van ilyen bug.Sajnos -
#22615 Nem, kivették a balfaszok az ülés állításával együtt... -
#22614 nem lehet sajnos
én is kerestem már:(:( -
#22613 Nem. -
#22612 nekem már be volt minden töltve:):):) -
bruna #22611 Sziasztok ,valahogy lelehet állítani a kocsi motorját játék közben ? mint az előző részben ? -
KASZAS1991 #22610 Ezaz végre valami fincsi dolog is jön
és a két új roncssot már alig-várom hogy összegyűjtsem a darabjait