40335
  • [HUN]FaTaL
    Úgy beszélsz, mintha az oda postolt bugokat javítanák... :D
  • Bronx South
    Ez egy elég jelentős hiba, van pár képed, bizonyíték hogy ez elég nagy bug, a tdu2.com bug fórumon miért nem jelzed ?
  • Petryx
    Kaptam egy üzenetet Sean Challenge-jéről:

Azt hiszem ennyi volt...
  • atomboy
    Koszi.

#22795: Hat... 23 lvl-s a karakterem.

Mostanra sikerult megszokni a kontrolleres iranyitast, mostanaban het kozben nem nagyon van idom jatszani, igy csak most sikerult megszerezni a C4-es jogsit.
  • SNOG4RD
    bakker nincs valami mod ami lecseréli a hangokat? ezt nem lehet elviselni XD
  • Szabi1991
    :DD

#22802 : arra gondoltál-e hogy azt nem lehet festeni mert nincs mit rajta ? :D
  • [HUN]FaTaL
    Minek vettél Sang Bleut, hogyha nem a színe miatt? Sima Veyron :D
  • rusher4587
    Szabi, te hogy a nyavalyába festetted át a GT500-at? Nekem sikerült bevinnem a Sang Bleu-t a paintshopba, engedi festeni, csak ez nem látszik a kocsin! Amikor garázsba hackeltem Lancia helyére, akkor ugyebár az azonosítóját (név, meg ami ezzel jár gondolom) nem cserélte le, ezért be tudtam menni a paintshopba. Te másképp csináltad? Részletezhetnéd egy picit!:)

(NE jöjjön senki azzal, hogy ne csaljak, ez nem csalás, minden DLC kocsit megvettem, csak a színük nem tetszik!)
  • w77d
    nnna visszatértem a hétvégi pihenésből... van már valami új verda? :D
  • jaddz8
    mondom, leaderboard-on rendesen mutatja
  • tomsolo
    Dunno, de amikor mész rajta akkor a 2.07-es időt kéne menni - a PH!-n is van egy hasonló CRC ott még a checkpontok sem stimmelnek és 0:54-es időt kéne menni egy kétperces pályán.

Hogy mennyire vizuál csk azt nem tudom de egyre többet látok belőlük és a hozzájuk tartozó panaszkodó usereket.
  • jaddz8
    Csak visual bug, nem ő fogja kapni a lóvét. Ugyanolyan, mint amikor Angela challenge-ére rákevert valami 500+km/h eredményt nem tudom már kitől. Az eredményjelzőn ugyanúgy Petryx az első, stb..
  • tomsolo
    Hehe, vicces: SpeedHUN idejét veszi alapnak - aki nem is ment rajta - de a leaderboardon
    1. Petryx 14-es idővel.

Érdekes eredményhirdetés lesz. Ellene nem lehet tenni semmit.
  • Petryx
    Az király!
    Én is beletoltam egy millát mire mentem egy elfogadható időt erre ez a szar bekavarja.
    Az a legdurvább hogy mentél rajta ténylegesen és a valódi idpdet meg nem is mutatja.

Tomsolo! Hogyan történik ilyen CRC-vel? Na és mit lehet vajon ellene tenni? (gondolom semmit)

Lehet hogy néha így születnek irreális eredmények???

Fasza lesz ha ezt sem lehet korrekt körülmények között tolni. Csesszék meg!!!

Arra azért kíváncsi lennék ha valaki megdöntené a legjobb időt, vajon befrissülne-e. Este hazaérek, meglesem nekem mit mutat, mert mondom nekem is mutatta egyszer ezt, de utána jó lett. (reménykedik)
  • Petryx
    Egész pontosan Global Level 7 elérésekor kapod meg a detektort.
  • Petryx
    A rendőrösdiben csak menekülőként kell zsinórban megszökni (azt hiszem 3 után outlaw matricák, 5 után kapsz rucikat, és 8 után kapsz egy Outlaw Mercit), ha elkapnak, reset és kezdheted elölről.

Ha rendör vagy és nem csíped meg a rossz fiút, semmi gond, majd legközelebb.
    Jegyzi hogy mennyinél tartasz. (ha jól tudom 5 vagy 8 után matricák, 15 után rendőr ruci, 35 után rendőr Viper) Nem resetel.
  • Petryx
    OMG! WTF???
  • tomsolo
    Pedig sajna lehet így hekkelni crct-t...
  • Fehercsoki
    Ez a rendőrös dolog hogy van?Most behívott 2x rendőrnek,és mindkétszer sikerült elkapni a menekülőt,ha megint behívna,és nem sikerülne elkapni akkor resetelné az egészet és teljesen elölről kéne kezdenem?
  • rusher4587
    Azt a fémdetektort akkor kapod meg, ha mindkét C4 bajnokságot végigtoltad, aztán megszerzed a B4 jogsit!
  • Büdös Bohóc
    mert csk egy bizonyos szint felett fog villogni
  • atomboy
    Neztem youtube-n par roncskereso videot, hogy ha a kozelben van a roncs, akkor villog az ikon. Ez mitol van? Nalam nem csinalja, igy a felet se talaltam meg.
  • Bronx South
    Max a kaszinóban odaadod annak akit ténylegesen megillet majd.
  • link14
    Nagyon is durva.
    Mondom utoljára Szerdán voltam fent.
    Azóta most jutottam ide mondom megnézem milyen.
    Erre egyből ez fogadott :S Újra indítottam és akkor is :S
    Tehát ötletem sincs mi lehet.
    Remélem megjavul mert nem szeretnem a játék egy ilyen durva bugja miatt elvinni. A vicc pedig még az hogy mentem egy 2.19-es időt és nem mutat a listán :S
  • Petryx
    Ráadásul Paganival!

Tegnap mikor benéztem hogy mi az állás, nekem is ezt írta ki. Néztem is nagyot.
    Aztán kiléptem, vissza és már a jó volt.

Durva lenne ha így vinnéd el...
  • link14
    Ez hogy a fészkes fenébe jött össze amikor még egyszer nem mentem Sean pályáján sőt 4 napja még a gép közelében se jártam :S
  • Bronx South
    A Honolulu Royal SS. elérhető !!

Beugró: 2800 $
    Fődíj: 500 000 $

Aki nem tud menni rajta de szeretne, az vegyen fel barátnak ! Nickem a hszem fejlécében.
    Aki meg jó időt megy rajta az készítsen videót a visszajátszásról, köszi. (Én mentem egy ló.... időt, hogy picit se zavarjak a versenyben.)
  • jaddz8
    már belepróbáltam másfelet, én tuti nem indulok rajta többet :D
  • SeanJRRussel
    Srácok már 5misii felett jár a versenyem, nyomjátok nyomjátok még 3 nap hátra van.
  • tomsolo
    Sokan lesznek így :-D
  • jaddz8
    ez az Enzo3.. nem jön be :D
  • Büdös Bohóc
    fsgsgdfsgdfg szétverem a gépet nagyon nehéz irányítani az enzot, most vettem egyet hogy nevezzek a versenyen, de épphogy maradt 1-2 ezer dollár, szóval csak "benéztem" aztán majd meglátjuk... gyakorlok még holnap rá :DDD
  • jaddz8
  • Bronx South
    A Honolulu Royal SS. hamarosan elérhető, a tegnapi verzió után megcsináltam a véglegest. A1 challenge, de a leírásában ott van hogy milyen autóknak szántam.
  • w77d
    a challenge megalkotásért is jár XP?
  • tomsolo
    Kell a szintlépéshez is csinálni, beküldeni ;)
  • Bronx South
    Én is csináltam versenyt, a változatosság kedvéért. Majd Honolulu Royal SS. néven megfogjátok találni, csak volt egy fagyásom tegnap ami gátat vetett a dolgoknak. Aki akar majd menni rajta, az vegyen fel barátnak ha esetleg nem vagyok az.
  • jaddz8
    pedig én nem azért tettem ki. csak akartam én is egyet a nevemmel :P
  • tomsolo
    Feltoltam az Enzo 1 - 2-t minimal rajtpénzzel - Bohóc kérte például.

ÉS Feltoltam az ENZO 3-at a szokásos történettel: 1000 rajtpénz 1Misi reward.

Az utolsó ENZO egy klasszikus pályavezetés semmi rángatás, trick nincs benne - de azért nem könnyű, cserébe rövid: a beküldött idő 1:45.

5 napig él mindegyik, jó szórakozást.

jaddz8: nekem tetszett a te pályád is. :)
  • tomsolo
    Ja csak alapban azért van CRC hogy pénzt keress vele - fasza pálya fasza idő - ne döntse meg lehetőleg senki.