40335
  • Stockbauer33 #23169
    Megint egy jó nagy fagyivan a kaszinoba.Sehova nemenged bemenni.Mintha telennél b+ a mumusom.Végre bejött pokerezni a Zsu is .Irta megvár minket.Gjakab invitelt és kirakott egy zsákutcába a hegyekbe.Megyek gurulok inkább aztán elkenem 1-2 Veyronos száját mint ott agyaljak a kaszinoba

• Bronx South
    Most is toltam egy tourt, végjáték, már csak ketten vagyunk bent. Nekem van Q K, akivel bent maradtam a fináléban annak 4, 6, de nyomtam egy allint az elején. A szokásos volt a műsor, a 4 -ik lapig 80 % -on voltam, az 5 -ik lap meg sor, természetesen nem nekem. :D Én vagy 3 -ik, vagy 2 -ik vok a LVL4 -en, az első hely nem akarja adni magát. Mindenesetre már egy Hawaii -i Jacht árát összepókereztem, ennyi jó azért van a dologban.
  • tomsolo
    Jó lett a tiéd is :)

Bocsi hogy nem volt idő beszélgetni - csak még mindig szopoka Subarussal :/ - de pont jólesett rohanni az esőbe egyet. :)
  • tomsolo
    huh most nézem meg is nyertem az egyiket! :D
  • wollnerd #23165
    Lesz vmi pókerparti majd?
    Mint mondtam, készen állok rá.
    Csak a kezdetleges szintre hívjatok meg! (mert nincsenek még a tournamenteim)
  • jofer
    Köszi szépen!

Én meg most jöttem le a Subarus versenyedről. Angélára pályázok, kb. 2 másodperccel van előttem, de már így is beleadtam apait-anyait! A ti időtök számomra foghatatlan, viszont a pálya minden métere élvezetes, jól átgondolt. Személy szerint még sok ilyenre vágyom, az Enzo-s versenyek kicsit felnyomták az agyvizemet! Bár azokon is nyomtam pár tucat futamot.
  • gduck
    Mint már írtam, a TDU2 póker ilyen...
  • Bronx South
    Üdv újra !
  • Bronx South
    Na ismételten felbaszott a tournament.

Végjáték, 3 -an vagyunk még bent, nekem van 5 millióm, a másik kettőnek 3 - 3 millió körül.

Dáma drillem van a felosztás első 3 lapja szerint, ok allin, az egyik csávó megadja, extra a lapjai szerint nem is állt nyerésre. Jön a 4-ik lap, hú itt mondtam magamban, egy lap kell neki a sorhoz, de reménykedtem benne hogy nem jön fel neki. Jön az 5 -ik lap, nyerési mutatóm lezúgott 0% -ra, a csávónak bejött a sor. Basszameg, hogy lehet valakinek ekkora mákja ???? Ha kiesik ez a csávó, az utolsót felfaltam volna mert blöffölni a semmire ugyan tudott, de qrwa szarul játszott, ráadásul kevés volt a léje is. Utána én 1m vmennyiről meg lebuktam, akkora volt a vakok nagysága, meg nem volt semmim. Lsehiszem, ilyen nincs hogy nem tudom megnyerni azt a szart.

Tegnap ültem a kibaszott R8 -ért is 1 órát a félkarúnál, így már vagy 8-9 órát összesen biztos ültem ott, de R8 sehol, van aki meg odaül és 5 perc után látom hogy nyer. Faszom kivan már a kaszinóval, mintha direkt engem szopatna.
  • kifli
    kifogás :D
  • Bandey
    Azt hiszem nem neked címeztem a hozzászólásom. Amúgy sztem semmi rosszat nem írtam a challenggel kapcsolatban, csak a hülye szerverrel ami megkutyulta azt a szart...
  • tomsolo
    Várjuk szeretettel a GipszJakab challengeket is hogy hasonló módon vidáman kommentelhessünk róla.

Ferke!

Jók voltak a versenyeid mind a kettőn mentem párat este.
  • atomboy
    A belepoket koktelbaron lehet csak nyerni, vagy mashol is?
  • Enton
    Sit and go: beülsz fix pénzzel és ha elfogy uj asztalhoz kell ülni, a végén csak egy vissz mindent.
    Cash-game: folyton változhatnak az emberek jövök megyek bármikor, plusz akármennyiszer visszavásárolhatod magad a játékba, anélkül hogy elhagynád az asztalt.

Apokerveresenyek sit and go alapuak, plusz kell hozzájuk belépő is.
  • wollnerd #23155
    Már értek a pókerhez. :) (kártyák típusa, tétek emelése, stb.)
    Mi a különbség a Sit and Go póker és a Cash-game póker között?
  • Bandey
    aztán majd az nyeri aki nem is versenyez rajta? :D
  • Gyuracell
    Köszi! Magamtól nem nagyon jöttem volna rá Most már legalább látok is valamit.
  • tomsolo
    Demonstráltam a haveroknak egy CRC bugot csak túl alacsony időt raktam be

Kicsit féltem, hogy nem dönti meg senki, én 29 ig tudom max levinni kormány nélkül.

3:03-as Subarus idővel küldtem benne egyébként.
  • Dj Tommy
    Amúgy te hogy tudtál Enzoval menni?
  • tomsolo
  • Dj Tommy
    Ha felvetted havernak Tomsolo-t, akkor a C.R.C-ben megtalálod. a private versenyeknél.
  • Met
    Ezt merre találom? Holnap ránéznék :D
  • Dj Tommy
    Jó volt ez a Subaru-s verseny.
    Eddig ennyit hoztam ki belőle.

• Angela147GTA
    Öt kettes veri a négy kilencest
  • hangacsi
    Nekem AGP-s ATI kártyám van, és a problémát a legújabb meghajtószoftver 10.12-es verzióra való cseréje oldotta meg.
  • Szabi1991
    1: alt és enter egyszerre :D
    2: Sajnos ez ilyen, remélhetőleg javítják hamarosan :/
  • tomsolo
    Azért csináltam videót a 3:01-re ha valaki megy ennél jobbat, odadom pénzt :)

• Gyuracell
    Sziasztok!

Kicsi késéssel, de azért én is megjöttem. Páran már ismerhettek az első részből és a bétából. Eddig szinte csak pozitív élményeim vannak a játékkal ahhoz képest, hogy sok kritikában mennyire lehúzták, de mivel én se lehetek olyan szerencsés, azért van pár nem nagy, viszont zavaró hiba:

Az első:
    Miután elindul a játék(végig futtatja az UpLaunchert, majd a kis ablakocska bezáródik stb.) nem lehet kirakni teljes képernyőbe. A játék ablaka körül marad 10 centi üres tér ahol látszik az épp alatta futó alkalmazás. Átnéztem a beállítások menüt, ahol nincs semmilyen erre vonatkozó opció. Ha kilépek és ott az ablak sarkán próbálok az erre szolgáló ikonra kattintani nem történik semmi. Béta közben nem volt semmi ehhez hasonló. Ha számít valamit akkor az Op rendszerem: 32 bites Win 7. Annyira tényleg nem fontos csak kicsit zavaró tud lenni.

A másik:
    A játékban készített fotókat nem tudom megnyitni semmilyen programmal sem. Ez a béta verzióban még ugyancsak működött.

Ha valaki az elöbb felsorolt problémák valamelyikére tud valami orvoslást az kérem írja meg. Tudom fárasztóak tudnak lenni az ilyen hsz-ek, de ezeket tényleg nem találtam sehol.

Más:
    Ha van olyan klub amelyik aktív közösségi életet folytat, legalább párheti rendszerességgel krúzok, versenyek vannak és befogadnának, egy gyorsan fejlődő, aktív tagot azok ne felejtsenek el írni!

Előre is köszönöm mindenkinek aki legalább vette a fáradságot és elolvasta! Ha valaki tudja a megoldást problémámra, vagy csak egy ötlete van az kérem írjon!

Üdv.: Gyuracell (Ugyanezen a néven vagyok megtalálható a játékban)

• rotator
    Úristen... ez kemény!
  • SeanJRRussel
    Felkerült egy rövid A katos verseny, Nyeremény alap 500k beugró 250. 4 napig tart, versenyző kedvűek hajrá!
  • w77d
    nem ez a beteg, hanem az amikor a bwin-en nekem 9-es párom volt kézben, és leosztásnál így alakult (megjegyeztem mert a széken hanyatt basztam magam, márcsak az elcsalt pénz miatt is):
    9 2 9

nna mondom ez megvan... jön a következő:

9 2 9 2

nna mondom még ha a szegény párának kettes pár is van a kezében akkor sincs baj, simán all in

9 2 9 2 2

ejjmondom ez kemény, lássuk a nyereményem.. mutatja a lapjait, hát 2-es pár a kezében. 5db 2-es volt az asztalon, nekem azt írta hogy 9 poker neki meg nem írta le hogy mi van csak hogy nyert.. azóta nem játszok gép ellen...
  • tomsolo
    Mi nem jön össze a Fraps?
  • Bronx South
    Nem tudom hogy fél óra alatt összejön még 6 player, tegnap a társaság fele azt se tudta hogy mi van, hiába írtam le mindent, de remélem hogy a mai összefoglaló érthető volt.
  • Leo 1991
    1. MrFordShelby
    2. szatmari
    3. ZeroX92P
    4. Dawe2
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

csak időben szóljatok légyszi:):)
  • Bronx South
    A sit and go t szeretnénk megcsinálni. Legalábbis egyelöre csak szeretném.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=23098
  • Leo 1991
    pókerba benne lennék én is
    hanyas szint kell??
  • Bronx South
    Nincs jelentősége, 3 an nem csináljuk meg a 10 es asztalokat, de még a 6 -osat se.
  • szatyiii
    hmmmm....kajálok és megyek be kb 20 perc
  • Bronx South
    Nem tom, 3 an vagyunk a listán mára beírva, de senki sehol.
  • szatyiii
    NA MA AKKOR LESZ VALAMI ?