Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomj ENTER-t ha valaki a közeledben van és ki akarod õt hívni.
Visszavonni a H-val tudod, akkor is ha téged hívtak ki.
Ha feljön 1 lila csík "Request" vagy "Invitation" akkor nyomj ESC-et, hogy kiírja ki és
mit akar, ugyanúgy ha a csík a pontokat hirdeti.
Vezérlés:
Zöld pipa - ENTER
Piros iksz - Backspace
Sárga 6szög - Y
Kék csillag - X
Még Lobby-ban kedélyállapot kinyilvánítás(tapsikálás,nevetés, mérges, stb.) - INSERT
utána a 4 nyíllal választhatsz, átlósakat pedig 2 nyilat nyomsz 1szerre. Gyengébbek
kedvéért jobb felsõ átló ( felfelé nyíl és jobb nyíl egyszerre lenyomva)
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
roncsok autókázás közben találhatóak, villog egy kis puzzle darab, és meg kell keresni a roncsot. 2 van ibizán, 3 oahu-n, és mindegyik roncs 10 darabból áll.
a fotózás is hasonló, adott idõben (idõjárásba) kell ott lenni és fényképet nyomni.
mindenhez ott van a segítség a térképen (beírómezõ felett térkép ikonok)
All hail the double x!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
All hail the double x!
De hogy összegezzem a dolgokat.
- Xp -m van, amit tegnap telepítettem újra. (Elötte azt hittem, hogy a lan driverek keveredése okozza a lagot, ugyanis a régi gépbõl az új gépbe átraktam a vinyót a rendszer újrarakása nélkül.)
- Valamelyik nap kb. 4x egymás után felraktam a lan drivereket,és nem volt lag a gép elsõ újraindításáig.
- Router nélkül is kipróbáltam, (de a digi nethez nem kell modem, csak a felhasználó név és jelszó) a lag nem szûnt.
Továbbá a régi gépembe átraktam a vinyót, routerre visszakötöttem a netet, és a régi gépemrõl atom stabil volt a connect.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
itt adják majd élõben 8tól 😄

De szívesen csatlakozom, ha épp nem vagyok versenyben valahol.
UI: XP van neki
Frissíttet a hálókártya illesztõprogit is és azt mondta az elsö újrainditásig jo volt.
Ebbõl arra következtetek 😊 hogy vagy a halókártya rosszalkodik amit így ki lehet zárni vagy valamivel nem fér össze a hálókártya illesztöprogija.
Usamen Power: Xp vagy Win7 van fent?
TDU 2 nick: SpeedHUN
Kölcsön kérsz valakit öl egy hálókártyát azt be dobod a PCi csatiba és megnézed hogy úgy mûködik-e.
Ha esetleg nincs kitõl kölcsön kérned akkor én tudok egyet adni ha itt laksz Pest környékén 😊.
Amúgy 1500-3000 között már kapsz. Ha jól emlékszek én kb 2 hónapja vettem 2200-ért vettem.
Szabi: Délután ha leszel kellene nyomni már pár klubversenyt. Reméljük hogy ma már lesz Ferke kolléga is 😊. ja és ha megkérhetlek dobsz majd egy meghívott Raga-nak ( ez a neve a játékban, õ is sg-s)
na pacsi <#wave>#wave>
TDU 2 nick: SpeedHUN
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
8.-ik menekülésem a rendõrök elõl...kilép a szerver és kiírja, hogy elkaptak és nullázza ahelyezésem.
Már a tököm kivan, már lassan 3 hónapja szopok a hardverek beszerzésétõl az ilyen szoftveres problémákig, de mostmár kibaszom az ablakon ezt a szart... kb 250k -m van az új gépben és csak a szarakodás van.......
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Most meg nem megy.
Miért?????<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf> <#falbav>#falbav>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2