Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, 3xos lemans gyõztes.. 😄

Új játékosoknak 1 kis segítség ha bill.-el tolod::
Nyomj ENTER-t ha valaki a közeledben van és ki akarod õt hívni.
Visszavonni a H-val tudod, akkor is ha téged hívtak ki.
Ha feljön 1 lila csík "Request" vagy "Invitation" akkor nyomj ESC-et, hogy kiírja ki és
mit akar, ugyanúgy ha a csík a pontokat hirdeti.
Vezérlés:
Zöld pipa - ENTER
Piros iksz - Backspace
Sárga 6szög - Y
Kék csillag - X

Még Lobby-ban kedélyállapot kinyilvánítás(tapsikálás,nevetés, mérges, stb.) - INSERT
utána a 4 nyíllal választhatsz, átlósakat pedig 2 nyilat nyomsz 1szerre. Gyengébbek
kedvéért jobb felsõ átló ( felfelé nyíl és jobb nyíl egyszerre lenyomva)
kemszi2
akkor azok tényleg roncsok a citrom után .nem is érdekel 😄
w77d
egy régi verseny jaguar, egy shleby cobra és egy cobra Daytona

daytona, cobra, d-type 😄

kemszi2
a bogár buggy és citrom után mik a roncsok?azokat nem néztem meg még
elméletileg még a héten kéne

marcihusi
Lehet tudni hogy mikor érkeznek?

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

w77d
ecsém viszont az újakat kurva nehéz lesz megtalálni. 1 kurvára szét lesz szórva, 2 újra be kell járni az egész terepet, nem tudod azt csinálni, hogy megnézed hol nem jártál. Asszem megvárom míg valaki össze nem gyûjti aztán rakja fel youtube-ra a helyeket 😄

nemsokára 3 és 5 😊

Hát azt akartam felrakni, csak hát az új hdd -m élete hamar eltávozott. A régi vinyómra meg nem akarom felrakni, mert a Win7 -ben máshogy van a partícionálás és az egyik partíciómon fontos dolgok vannak amit nem tudok lementeni, kéne a gari vinyó.

pxxl
jah tényleg 4 <#alien>

All hail the double x!

w77d
2 ibizán és 4 ohaun

pxxl
nem azért, de ha figyelnél a játékra, akkor elmondja mindet. <#whatever>

roncsok autókázás közben találhatóak, villog egy kis puzzle darab, és meg kell keresni a roncsot. 2 van ibizán, 3 oahu-n, és mindegyik roncs 10 darabból áll.

a fotózás is hasonló, adott idõben (idõjárásba) kell ott lenni és fényképet nyomni.

mindenhez ott van a segítség a térképen (beírómezõ felett térkép ikonok)

All hail the double x!

gduck
ment PÜ!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ez még mind hozzátartozik? De melyik az a roncsos? Meg a fotózást azt hogyan kell csinálni? Elõre is nagyon szépen köszönöm.
gduck
Mert a modem portja 100Mbits/s-ot tud és a hibaleírása alapján ez is lehet egy megoldás. Mint mondtam az autonegation néha nem igazán mûködik <#wave>

w77d
hirtelen kipattant valaki fejébõl aztán megpróbáltuk összehozni szemmel láthatóan nem nagy sikerrel XXD

pxxl
én alapból win7-et raknék arra a gépre, nem kell telepíteni semmi hálódrájvert stb. lényegesen jobb mint az xp, DX11 stb stb...

All hail the double x!

Ja, közel 3 hónapos szarakodás után végre össze. Csak hát a szarakodás folytatódott utána is, az új WD 1 terás vinyóm az elsõ 1 órában megadta magát, hosszú életre tervezték biztos.. Most meg ez a hálókártya probléma, de ha nem lenne integrálva az alaplapba már kihajítottam volna, de hogy emiatt nem játszok el garanciás ceremóniát az is biztos, inkább ahogy link mondta, veszek 3-4 ért valami hálókártyát.

De hogy összegezzem a dolgokat.

- Xp -m van, amit tegnap telepítettem újra. (Elötte azt hittem, hogy a lan driverek keveredése okozza a lagot, ugyanis a régi gépbõl az új gépbe átraktam a vinyót a rendszer újrarakása nélkül.)
- Valamelyik nap kb. 4x egymás után felraktam a lan drivereket,és nem volt lag a gép elsõ újraindításáig.
- Router nélkül is kipróbáltam, (de a digi nethez nem kell modem, csak a felhasználó név és jelszó) a lag nem szûnt.
Továbbá a régi gépembe átraktam a vinyót, routerre visszakötöttem a netet, és a régi gépemrõl atom stabil volt a connect.

pxxl
csodás ötlet <#rolleyes>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Fotómod? Roncsok? Bombás küldik? Útfelfedezés?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
jah ez a horogkeresztes próbálkozásunk akar lenni XD

Sziasztok!Kijátszottam a kategória és a kupa versenyeket is,de még nincs vége a játéknak. mit kell még tenni?Elõre is köszi a segitséget!
jofer
Remélhetõleg a ma délutánom/estém szabad lesz, és mehetek kicsit szigetelni. Már kezdenek elvonási tüneteim lenni. <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

[HUN]FaTaL
Úgy próbálja és a gigabites hálókártyát miért kellene 100mbitre tenni?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

nekem este 4wd Minikkel Montrealba, de arra meg kéne gyakorolnom még bõven, szal nekem mára a TDU kimarad :/
itt adják majd élõben 8tól 😄

gduck
Jó kép <#nyes>

kemszi2
ma lesz valami ótókázás?
még egy régebbi kép.. <#idiota>

ok, behívtak pókerezni beülõsre, aztán átmentem a vipbe ott több értelme van játszani, azt gondoltam végigpróbálom a barátlistát hátha jön valaki kártyázni 😄

Szia Szabi. Láttam tegnap este hívtál kaszinóba, épp A2-es champ-et csináltam.
De szívesen csatlakozom, ha épp nem vagyok versenyben valahol.

gduck
Éppen ezért kellene próbaképpen FIX 100Mbit/s-ra beállítani. Ezek az új "csodagigabitizék" néha nem nagyon szeretik az autonegationt, még a több 10 millás eszközökben sem <#wave>

UI: XP van neki

Már irta hogy probálta ugy és ugyan úgy laggolt.
Frissíttet a hálókártya illesztõprogit is és azt mondta az elsö újrainditásig jo volt.
Ebbõl arra következtetek 😊 hogy vagy a halókártya rosszalkodik amit így ki lehet zárni vagy valamivel nem fér össze a hálókártya illesztöprogija.

Usamen Power: Xp vagy Win7 van fent?

TDU 2 nick: SpeedHUN

gduck
Elõször router nélkül kellene megnéznie közvetlenül a modemre kötve. Ráadásul úgy hogy a hálókártya sebességét beállítja FIX 100Mbit full-duplex-re <#wave>

Ezt egyszerûen megtudod nézni.
Kölcsön kérsz valakit öl egy hálókártyát azt be dobod a PCi csatiba és megnézed hogy úgy mûködik-e.
Ha esetleg nincs kitõl kölcsön kérned akkor én tudok egyet adni ha itt laksz Pest környékén 😊.
Amúgy 1500-3000 között már kapsz. Ha jól emlékszek én kb 2 hónapja vettem 2200-ért vettem.

Szabi: Délután ha leszel kellene nyomni már pár klubversenyt. Reméljük hogy ma már lesz Ferke kolléga is 😊. ja és ha megkérhetlek dobsz majd egy meghívott Raga-nak ( ez a neve a játékban, õ is sg-s)

na pacsi <#wave>

TDU 2 nick: SpeedHUN

gduck
Szépen haladtok <#wave>

gduck
Összeraktad az új géped?

gduck
A forgalom napszak és útszakasz függõ. Éjjel a hegyekben nem nagyon lesz forgalom <#wave>

adamfesto
Parádés...<#zavart2>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

GerY5
<#eplus2>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Ja és lehúzott 30E-vel <#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>
Mekkora szemétséééééggg!!!!
8.-ik menekülésem a rendõrök elõl...kilép a szerver és kiírja, hogy elkaptak és nullázza ahelyezésem.
w77d
távolmaradási igazolás elfogadva 😄

kemszi2
Szabi Weed nem tudtam hozzátok csatlakozni,vagy küldetésközben voltam,vagy csak nem engedett.plusz nem is tudok pókerezni😄
Nem vagyok nagy szakértõ de ha az alaplapom hálókártyájával van valami akkor jól nézek ki, de érdekes hogy az egy jól mûködik, ott nincs lag vagy csak én nem vettem észre. Továbbá valamelyik nap vagy 4x raktam újra a hálókártya drivert, utána a játékban mindenki atom stabil volt az elsõ gép újraindításig majd megint laggolt mindenki...

Hogy a routert kilõjem a sorból, tisztán kötöttem a gépet a netre, a lag nem szünt meg. Leszûkült a gépemre a kör, és hogy mégtovább szükítsem a vinyómat átraktam a régi gépembe, routeren keresztül, a régi gépemrõl frankón megy a játék, nem ugrál senki én is stabil vagyok másoknál.

Már a tököm kivan, már lassan 3 hónapja szopok a hardverek beszerzésétõl az ilyen szoftveres problémákig, de mostmár kibaszom az ablakon ezt a szart... kb 250k -m van az új gépben és csak a szarakodás van.......

Közben rájöttem, hogy lehet ranked meccset játszani. Map, utána klikk a Multiplayer challenge-re alatta ott van sargaval, hogy "Join a ranked match" aztán még választhatsz kategóriát és berak 1 meglévõ lobby-ba, persze ha épp ráér a szerver.
wollnerd
Itt van egyébként Salki aláírásában a válasz: Windows XP 32 bit

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nos hát az a furcsa hogy kb. 1 héttel ezelõtt simán tudtam Alt+Tabolni nyomtam az Esc-et és a Win gombot és nem fagyott ki.
Most meg nem megy.
Miért?????<#fejvakaras><#conf> <#falbav>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2