40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#23450 Lehet,hogy én is ott tudok lenni :) -
#23449 Sztem megyek én is ha lesz gép, jó lenne már egy nem száguldozós kis menet. -
#23448 Meglátom, ha fent leszek jöhet az invite nekem is. -
#23447 Felírhatsz,ha nem felejtem el én is jövök. -
#23446 Nem kézi kuplungozott ezen a pályán - akkor egy 1:50 időt nézegetnénk :) - csak van pár hely ahol lágyan kellene fordulni, ez billel nem megy, muszáj fékezni/gázt elengedni, különben elkezd kifordulni a kocsi és akkor máris 1 másodperc plusz, így meg csak 0,2-0,5 :D
Nem tartom lehetetlennek egyébként billel sem 2 perc alá vinni de sok mindent kell ahhoz jól csinálni. -
Petryx #23445 Opelos kézi kuplungolós idejét általában nem egyszerű űberelni. -
#23444 Hidd el billel, nem olyan egyszerű eset - simán a rajtnál első checkpont és már átlagban 2,2 másodperc minuszban vagyok, ami folyamatosan nő - kanyarokban tudok hozni (ott sem mindegyikben), meg ahol direkt elrontottad :)
Ez is csak úgy ment ha pár kanyart máshol vettem be; ha nem hiszed próbáld ki -
#23443 "poker tournament 4 egy külföldi barátommal játszottunk és írja nekem hogy xy nevű gyerek mondta neki hogy emeljen nyugodtan mert nálam egy10-2 es lapom van, nem tudta hogy ismerjük egymást"
És hogy írta neki hogy te nem láttad? -
#23442 szerintem én is megyek -
Petryx #23441 Na srácok, úgy döntöttem félreteszem kicsit a CRC-t, a pókert és Oahu-t.
Visszatérek Ibizára és egy kellemes szigetkört teszek az este folyamán.
Akinek van kedve csatlakozzon, a játékban is Petryx néven megtaláltok ha még nem lennék Friend..
Indulás 21:30 körül várható, a gyülekező helyet meglátjuk, most nincs elöttem a map hogy hol érdemesebb összefutni ahol nincsenek sokan. (írok még ide indulás elött)
Bárki jöhet bármivel, de kellemes, közepes tempós, egymásra figyelős krúzt szeretnék.
(de azért ne Kacsával vagy Bogárra, azt majd legközelebb :-P)
Ketten már vagyunk...
1. - Petryx
2. - KeCA
... -
bazso29 #23440 Az Arielesre gondolsz? Láttam 1 másodpercen belül vagy, azt simán megcsinálod. Automata kuplunggal is lehet menni 2 perc alatt. -
rusher4587 #23439 Azért furcsa, hogy egyetlen sticker fájl ekkora galibát tud okozni, ezt finoman szólva elbaszták... Ha nem az lenne a lényege a külön fájlba mentésnek, hogy csereberélni meg ki-be másolni tudjunk, akkor mégis mi?
-
#23438 Hát akkor passz, mindenesetre biztos annak van köze a dologhoz, hogy te megbabráltad a mentést. Ez nem biztos hogy bug, legalábbis a fejlesztőknek azt miért kéne kalkulálni, hogy vki ki-be másolgat majd fileokat a mentéséből. Ki tudja hogy a lauchernek mennyi köze van a mentéshez, és milyen változások jöttek létre a játékodban a megturkált mentésfájlok által. Telepítsd újra a játékod, ha a dolog változatlan marad akkor meg ez egy lecke volt. -
rusher4587 #23437 @ BS (#23416), Sean (#23413):
Ne nézzetek már ennyire lámának! :D A bug minden festőműhelyben jelentkezik, ibizán is, márpedig ott 100%-os vagyok, mellesleg Hawaii-on is elérhető volt eddig is az összes matrica, szóval nincs köze a zóna szinthez.
Nagyon sok backupot csinálok, ez előtt az eset előtt is direkt csináltam, vissza is raktam, előtte pedig teljesen törölni szoktam a savegame mappát, nem csak rámásolok.
Kipróbáltam egy sokkal régebbi mentést is(de a matricák már ott is megvoltak), ugyan ez a helyzet. Csak reménykedni tudok benne, hogy egy újratelepítés segít, csak idáig még nem volt rá időm... -
#23436 [URL=http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=29276]" i have a mod i can see your cards."[/URL]
-
Bandey #23435 Hát ma nem akar összejönni ez a lvl4 póker... 9en voltunk még mikor 600vhányezer lett a nagyvak. Én meg folyamatosan 2-3, 3-6, 4-5, 2-4, meg folyamat ilyen szar lapokat kaptam. Mikor meg volt mondjuk 1 párom mindig színsora lett vkinek, meg full haus, meg stb... nevetséges. 1 kört nyertem csak meg, és 5ik lettem a végén, hála az égnek megmaradt a meghívó :) De kiidegelt nagyon most :D -
Petryx #23434 Én biztosan megnézem őket, mert Te is és Tomsolo is elég jó kis Challenge-eket raktatok eddig, reméljük a bug sem kavar többet be és akkor lehet harcolni egymás ellen korrekt módon.
-
#23433 "TDU2 TestDriveUnlimited 2
11:00 PM Apr 28th - Hey Everyone - we're still working hard on the exploration pack DLC. The build is being tested in QA. #TDU2"
ahaha, még csak most állnak neki tesztelni. -
#23432 -
#23431 Én is dobtam fel 3 versenyt,nem egyszerűek,akinek van kedve autózni az nyomasssa. -
Petryx #23430 Igen, ilyen progit láttam youtubon működés közben.
A csávó nagyjából azt csinált amit akart. Oda is tudott teleportálni ahol nincs út, simán lerakta magát a reptér közepére.
Ment egy Penalty-s futamon, egy gomnyomás és nincs Penalty számítás... stb.
Tisztelem a tudását hogy így beletud nyúlni egy játékba, de elmehetnek a büdös pi***bá, mert előbb utóbb úgyis ki fog kerülni a netre és az használja aki akarja.
Ahogy pedig Edenék eddig álltak a dolgokhoz, esélyét nem látom hogy bannolják azokat akik trükköznek.
... és ez basszus tönkreteszi lassan az összes online játszóteret. Itt meg még az sincs hogy zárt szerver és a szerver admin kidobja az csá. Senki nem tud tenni semmit. -
Petryx #23429 Az komoly wazze! Gratulálok! :-((((( -
szatyiii #23428 De De mondom sajnos igaz, és ki is estem gondolom hogy ö nyerte meg. Egyébként6 az állam akkor le is esett egy csöppet -
#23427 Nem tudom talán szombatig megy mind a 3?
Az egyiken ment Opelos is egyet - azóta se tudtuk megfogni :D
[A cheaterekre meg nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=IGMVKw8QBw8] -
Petryx #23426 Azt még pont nem néztem meg. Meddig elérhető?
Nekem lassan bármilyen challenge meg fog felelni, csak private legyen és tudjunk egymás ellen harcolni korrekt körülmények között. Mindéééég minden körülmények között!
Na jöjjenek a Hot Rod-od, a lvl4.es Ferrarik és a lehetetlen autó a lehetetlen idejével.
-
Petryx #23425 Ezt nem mondod komolyan hogy pókerbe van olyan hogy tudja milyen lap van a kezedben?!?!?!?!? -
#23424 Az a fajta verseny mint ami most a Buggyval van mennyire jön be nektek? Legyenek még ilyenek? Mondjuk Land Roverrel már akkor ...
[kérdez] -
Petryx #23423 Azt örömmel venném ha betennének úgy 5-600km plusz utat ami mentén meglelhetőek a roncsok.
...és legalább a felét úgy tenném hogy ne csippanjon be a detektor az útról! :-P
-
#23422 "Kíváncsi leszek a patchben ígért 2x10db új roncsot hogyan fogjuk felfedezni..."
Én arra gondolok, hogy a patchben lesz egy csomó hely ami most már útnak lesz bejelölve a térképen bár eddig nem volt - Ohaun pl rengeteg ilyen van, de szép számmal akad Ibizán is (offroad mind). -
Petryx #23421 Az area discovery bugot én is megtudom cáfolni.
A napokban bejártam Oahu-t is 100%-ra.
Igaz, én is úgy csináltam már az elejétől hogy ha befordultam egy kisebb szakaszra, amit berajzolt kékre, akkor is végigmentem rajta. Így egy picit kellett keresni mert kimaradt egy centis átkötő egyik areában, de ezt leszámítva tökéletesen hozta a 100%-ot.
Sőt minden roncsot és minden fotót is megtaláltam segítség nélkül. Ez is kivitelezhető, csak türelem kell hozzá. Kíváncsi leszek a patchben ígért 2x10db új roncsot hogyan fogjuk felfedezni... -
szatyiii #23420 Bazd ki ez nagyon durva !!!! A cheaterek valóban nagyon elszaporodtak, elég sokan vannak most már. Konkrétan volt nekem is 2 teljesen más esetem1: poker tournament 4 egy külföldi barátommal játszottunk és írja nekem hogy xy nevű gyerek mondta neki hogy emeljen nyugodtan mert nálam egy10-2 es lapom van, nem tudta hogy ismerjük egymást. 2: hosszú egyenes pálya a reptérnél nálam bugatti s.s xy-nál az ARIEL az ördögi mosolyom hamar elmúlt amikor a rajtnál legyorsult és bár hiba nélkül mentem egy pillanatra sem értem utol. Petryx megértelek ! -
#23419 Na egy érdekes dolog történt, ami megcáfolja az Area 2 bugot.
Volt még hátra egy kb. fél kmes Area 2 -es(!) út mikor megkaptam a 100 % -ot Area 2 -re, viszont a necces helyeken erősen koncentráltam, többször ellenőriztem amit már felfedeztem, továbbá az olyan leágazások, kereszteződésekben ahol már előre felfedezi több méterrel az utat a gép, érdemes végig menni a biztonság kedvéért, ki tudja hogy ott nem -e bugos és mégse fedezi fel, stb. Nincs ezzel kapcsolatban semmilyen bug, oda kell figyelni. -
#23418 Már jópárszor elmondtam, a public crc egy aknamező. Kikapcsolódás céljából jól néha futni némelyiken - főleg a kisebb összegűeken - de pénzt inkább már máshonnan kell szerezni, mert csak bosszankodni fogsz.
(Ugyanis olyan crc-t is betudsz küldeni, amit nem tud megdönteni senki - az még nem is hekk, csak egy újabb luk a gyökér rendszerükön.) -
Petryx #23417 Eddig nem érdekelt hogy ki mit hekkel be magának... de most már azért kapja be a sok kis köcsög csíra ge*i is meg a nagy Eden/Atari páros is a kemény fellépésükkel a csalók ellen.
Éljenek a lvl4 tuningos Ferrarik:
-
#23416 A helyedben nem babrálnám a mentést, amúgy is bugos és van mikor felejt, hát ha még meg is babrálod. Az is fennáll amit a Sean írt, nézz utána.
Ha megunod egy autó festését, veszel helyette egy másikat, azt meg máshogy fested, ennyi.
ui.: Biztonsági mentést mindig csinálj a save fájlokról ! -
#23415 Az milyen jó mikor megnyered a CRC-t és kevesebb pénzt nyersz mint amire kivan írva a challenge
-
#23414 Nem értem oda időben, sry :)
(De a Lotusos is jó ötlet.) -
#23413 Nincs köze hozzá,sztem szimplán nincs minden felfedezve azon a helyen ahol matricázol és ezért nem engedi amit eddig megszereztél.Próbáld olyan helyen ahol 100% megvan minden.Nekem volt már ilyen,ha meg a cserélgetés miatt van akkor meg nem kell cserélgetni. -
rusher4587 #23412 Üdv nép! :)
Új bugot fedeztem fel, legalábbis számomra az :
Van egy matricázott mercim, egész sokat szenvedtem vele, de már kicsit untam, gondoltam, gurulok a gyári festéssel, és hogy ne vesszen el a munkám, kimásoltam a fájlt a STICKERS mappából, majd később visszatettem, szerettem volna matricázni még, és ekkor vettem észre, hogy a már feloldott matrica készleteket nem lehet elérni, csak az alap 13 lap látható! Egyes autókkal működik, tudom használni az összes matricát, másokkal meg nem, és teljesen lutri, hogy melyiknél engedi és melyiknél nem. Olvastam, hogy itt többen is cserélgettetek, másoltatok sticker fájlokat, ezek után nem tapasztaltatok ilyesmit? -
#23411 eh 4 crc-nek tartom most a rekordját, abból 2-3 lefutott, de semmi visszajelzés. Egyiket tuti megnyertem, de nem írja ki semmi, hogy most mi van
sőt, mikor kiléptem a crc-ből, nem kaptam XP-t se ma egyszer se... pedig kurva sokat megcsináltam és semmi pont...