Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
#19587: Nem volt ilyesmi gondom, felfedeztem minden utat mindkét szigeten. Esetleg menj ki térképre és menj át újra az úton.
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
[merlinw.org]
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Azóta nem tudok visszalépni!! <#wow1>#wow1>
B+ nemenged vissza <#boxer>#boxer><#conf>#conf><#phone>#phone>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
szedem én is a pecset, remélem holnap lesz chargerem 😄
(nem tudom meg kellett volna-e kapnom azt a negyed millát, de nem kaptam egy fillért sem, csak egy öltönyt... )
[merlinw.org]
érdekes hogy a 370znél nincs adat 😄
kár hogy ien gagyi a festése :S

Na, én is beleestem a 99%-os agyrémbe 😊. Ibiza mindkét területén 99%-ban fel vannak térképezve az utak. 1 órán keresztül módszeresen, lassan végignéztem többször is a térképet, de az istennek sem találom a hiányzó útszakaszt. Az alagút melletti kis út is megvan, amit nemrég képpel illusztrált valaki.
Illetve van valami, ami valahogy nem stimmel.
Az egyik körforgalomnál van egy út, ami a körforgalom felett megy át. Ha átmegyek rajta, pont a körforgalom közepénél jelzi, hogy átértem az Area 2-be, tehát pont ott a határ. Namost, azt a kb. 20 m-es útszakaszt - hiába mentem át rajta ide-oda sokszor - a térkép nem jelöli kéken, tehát szürke marad.
Találkozott már valaki ilyen buggal? Lehet, hogy ez a hiányzó maradék út?
Köszi elõre is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN