40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#23650 Lerakod a pontokat kvázi kör alakban és bekapcsolod hogy loop (van ilyen felirat) a leírásban meg beállítod hogy hány kör legyen. -
Bandey #23649 Cső!
A saját versenyeknél hogy lehet körversenyt csinálni? Egyszerűen nem megy nekem, akármit jelölök ki, vagy épp még nem jelölök ki semmit, nem engedi hogy köröket állítsak be. :( -
jaddz8 #23648 ha már a fail műsornál tartunk 2009-ből, hadd nevettesselek meg én is kicsit
"Veled semmi problémám nincs, inkább magánéleti amiből akad, és hozzá jön hogy nem találom helyem a világban. Kb. ennyi az egész. Amit a fórumon látsz, az a való életben is így van sajnos.." -
#23647 az ilyen pattogós igazság matyikat kéne fejbe kapni egyszer kétszer.... -
#23646 -
#23645 De működik online és nagyon király, azért kérdezem, hogy később nem-e nyalhat vissza a fagyi? -
#23644 "This probably wont work online as i think i read the TDU2 launcher checks your files and downloads original copies of any modded files so it seems this works for offline players only" -
#23643 Értem én, de az állításom akkor is tartom.
Szerintetek emiatt a mod miatt kitilthatnak a játékból? EZ egy Grafikai mod ami sima HIGH environment detail mellett is messzebbről kirajzolja az árnyékokat.
-
#23642 olvasd már el mégegyszer, h miről volt szó... -
#23641 Na az ilyen traineres k*csögöket kéne kitiltani örökre. -
#23640 Egy kép a mai klub cruiseról:
Egy kép meg a vasamról:
-
#23639 Sajnos nekem sincs, de majd a Jaddz barátunk... -
#23638 Azthiszed hogy a fail műsorodat keresgéltem nagy unalmamban ? Naív ember vagy ám ezek szerint, mert más miatt lapoztam hátra, véletlenül ráakadtam, gondoltam megosztom, pont azért, hogy jót nevessél. :)) -
Szabi1991 #23637 Van valami jó trainered ?
folyton elfogy a pénzem és elég nehéz újat szerezni :/ -
Stockbauer33 #23636 Folyamatosan tesztelnek még.Nyugodtan menj át a Prohardver TDU2 topikban privátba kérdezd+ a Stormline fórumozót hogy hóltartanak a tesztekkel.Igazat adok sokmindenben nektek mert egy béta szart kaptunk de nem pöcsverésvan.De egy rakás szart kell játszhatóvá tenni
#23600 -
jaddz8 #23635 biztos sokat kellett visszalapoznod. szegééény... de köszi, hogy előástad, jót nevettem a fáradalmaidért itt egy vidám dal Csak Neked!
-
#23634 Ki szereti a Life címü játékot ? Olyan mint a TDU, csak jobb grafikával. Akinek kell link hozzá, az forduljon Jaddz barátunkhoz bizalommal ! :) -
#23633 Sztem is. -
jaddz8 #23632 . -
szatyiii #23631 hát nem érted ???? lassan 1 hónapja már hogy az ajtó előtt áll a DLC igen nagy az ajtajuk hogy ennyi idő alatt sem lehetett bemenni rajta. ezt a DLC-t is hamarabb reklámozták mint anno a játékot is sikerült úgy kiadni hogy nem tesztelték eleget. szerintem az ATARI jobban is meggondolhatná a felelötlen igéreteit. -
#23630 Valami olyasmi :) -
#23629 Hogy néz ki a duel bugatti?
Úgy veszem észre hogy nincs rajta idióta mintázat. -
jocking #23628 Akkor a híres dlc megjelenés ennyi lett volna? Vagy majd újra hazudnak egy megjelenési dátumot a héten? -
#23627 Fel sem tűnt, kösz. :) -
#23626 itt van a szövegbox felett google maps-os térkép... -
#23625 Google maps? Nem értem, hogyhogy?
A Google mapsba is elmentette valaki a TDU-s dolgokat? -
Z33noo #23624 Köszi, a googlemap innen kb 10 km-re jelzi és ott csak földutak vannak :) -
#23623 én is észrevettem ezt, azóta megtaláltam valahol egy menüben, hogy hány pontot lehet ebből meg abból és azért nem megy feljebb, mert elérted a maxot. -
#23622 Ez a blur kúrva nagy mi annyit nyomtuk egymás ellen,jó kis hangulata van.Engem egy kicsit a Revoltra emlékeztet csak annyi h licenszelt modern gépek vannak de szvsz baromi jó :DDDD -
#23621 Escape -> Progress -
#23620 Teljesen jogos, bocs túlhajszoltam a témát.
Sajnálom, hogy nem jött be, mert szerintem jó game.
A TDU-val kapcsolatban viszont lenne egy kérdésem:
A Social pointok miért nem növekednek miután egy jópárszor végigvittem pár eventet a community racing centerben?
Hol látom, hogy miből mennyi social pontot lehet összeszedni?
A My TDU lifeban nem találtam ilyesmit. -
#23619 Ja én pont ott léptem ki a videóból. :D -
#23618 mondjuk ettől én idegbajt kapnék elég hamar, hogy lelövöldöznek hátulról -.-
na mind1...ON -
#23617 Hát ha a videón látottak neked fun, akkor játszad, de a hatásvadász szövegeket hanyagoljad már. -
#23616 Ferrari ingben voltam én.
Gondoltam csinálok rólad egy ilyet :D
Este lesz valami gurulás? -
#23615 Pedig fun.
Amúgy nem a TDU ellen beszéltem ha eddig nem tűnt volna fel. -
#23614 Hát kár volt a videót beszúrnod, inkább megyek tolok egy kört Oahun.
Tipikusan az a játék, amitől az ember remegni kezd, és vérvörös fejjel nézi a monitort miközben egy hajszál válassza el attól hogy beleállítsa az öklét. Tipikus monkey játék, és ugyanaz a véleményem róla mint a Split Secondről. -
#23613 :)
http://www.youtube.com/watch?v=k6kXA9W1nt8&feature=related
Na többet nem offolok. -
#23612 XDDDD -
#23611 "De szerintem van egy bája annak mikor igazi licenszelt kocsikkal de ezzel ellentétben neonfényes, tűzijátékos pályákon mindenféle techno-drogos trip-be illő powerupokkal nyírod a többieket miközben Drum & Bass és dance szól a háttérben"