40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#23610 A Blur single playerben béna, szinte csak gyakorlásnak jó mielőtt elkezded a multis karriered. Tehát ha letöltöd, és kipróbálod az sajnos nem adja vissza az igazi multi élményt.
De szerintem van egy bája annak mikor igazi licenszelt kocsikkal de ezzel ellentétben neonfényes, tűzijátékos pályákon mindenféle techno-drogos trip-be illő powerupokkal nyírod a többieket miközben Drum & Bass és dance szól a háttérben.
(Na ez jó kis reklámszöveg volt.)
A Split/Second multija hihetetlen rossz és unalmas, plusz sok csaló van. -
#23609 Ja igen, igazad van. xD fail, viszont a másik fele igaz. -
#23608 Kevered a Split Seconddel. :) -
#23607 A legjobb multi autóverseny amit valaha játszottam. Period.
Tavaly nyár óta nem tudtam letenni.
A Multi rész személytelenebb mint a TDU, kevésbé szociális, de sokkal pörgősebb. -
#23606 A Blur egy hatásvadász szar. Biztos nagy fless a dőlő építmények között versenyezni, de a nyílt terü, oda mész ahova akarsz online játékoknak mindig is nagyobb sikerük volt. A TDU2 -nek kell a jelenlegi mellé egy új irányítás, vagy a jelenlegi fejlesztése, a bugok kijavítása, és ok lesz. (A DLC -k meg majd úgyis jönnek.) Nagyok az erőfeszítések, és izzik a TDU2 fórum, én is próbálom bombázni nap mint nap, elöbb utóbb lesz valami. -
#23605 na hát a blur-ról inkább ne beszéljünk :D -
#23604 Valami csak jó lehet benne, hiszen mégis sokan nyomják. És eleinte nekem sem tetszett úgy mint az első, de simán rákattantam.
A szégyen inkább az, hogy a másabb, de technikailag bugmentesebb és jobb multival is rendelkező Blur c. játék nem lett népszerűbb. -
#23603 Én mikor kezdtem ezzel játszani akkor gyanakodtam a routerre, mindenki laggolt, azt kiteszteltem hogy a hálókártyával "van" gond, akkor még Xp -m volt azt a Win 7 feltelepítése után minden ok lett. -
koalika #23602 Én is láttalak ugrálni/laggolni. Írtam is neked de alighanem azt sem láttad. Ha igaz hogy ez a router miatt van, akkor ugyanaz a problémánk? Mert te sem látsz engem, és én sem téged. -
HollandRules #23601 nem is rossz az Opeled W77d -
#23600 lassan kezd olyan érzésem lenni, bár bevallom 2 hónapja nem játszottam ezzel, (nem véletlenül) de olvasom itt a sok bugot, csítet stb. szval ez olyan mintha csinálnának egy nagy rakás szrt, és bemutatnák a fejlesztőknek, hogy na gyerekek ezt nem szabad csinálni ok, akkor hajrá... -
Bandey #23599 jajaja, tetszetős!
Az hogy nem látom az embereket az akkor lehet router problematika? Koá-t még autózás közben sem látom, vagyis ugrál/laggol. Meg még pár embert... akik közben ugyanúgy ott vannak a barátlistán. :/
Már nem tudok másra gondolni... -
#23598 Petryx jó lett a Rallys challenge! -
#23597 Tessék.
Ibiza térkép -
#23596 Igazad volt, tényleg kihagytam egy pici szakaszt. -
#23595 de. ez a lotus felvonulás idején volt, tötyörögtem a dugóban. láttam ám őket fotózni, volt ott valami öreg csóka is fényképezővel XXD -
Petryx #23594 Ezt bazze nem mondod hogy Pesten fotóztál egy 458-at és a háttérben tényleg pont Weed megy el a TwinToppal??? -
HollandRules #23593 Köszike -
Szabi1991 #23592 ügyi vagy -
HollandRules #23591 Köszi a segítséget , megoldottam magamtól. -
#23590 háát később nem tudtam visszamenni mert jelentősen bebasztam XXD a képen tényleg én vagyok, akkor téged láttalak ott fotózkodni XXD -
#23589 Tegnapi krúz alatt mennyit ittál ? :D
Weed van 1 képem rólad :D Igaz se nem oahun,se nem ibizán. Pest :D
Weed
-
#23588 Úristen :DDDD -
Bandey #23587 És bejártad azt a részét a szigetnek? Ahol ott van út? -
Z33noo #23586 Ave, van valakinek használható infója arról, merre találhatom Ibizán az ázsiai tunert? mert a Google féle segítség a tengerbe jelzi -
#23585 te nehezen? :D
És akkor a női autót mirevéljem? -
#23584 jó a videód
csak kár hogy nem vagyok benne:D:D -
#23583 kösz a csapatást
hiányzott már egy ilyen örült száguldás
23582:
xDxDxDxDxD
ütni való feje van:D:D -
#23582 Ezt ma fotóztam a CRC központba:
-
#23581 "nem tud" -
#23580 Na ez szép társaság... PL4NB jele az óvodában mákosguba volt, leecheukhin meg tud kulturáltan veszteni... kerüljétek őket! :D -
#23579 Legalább egy jellemző kommentet vártam volna a videómra, np... -
Bandey #23578 az engem nem zavar felőlem csinálják csak az volt a gond hogy azt én vezettem és ott volt a szele hogy esetleg meg is nyerhetem :D -
#23577 nem baj azt is meghekkeljük
[VICCEL CSAK]
Petryx: megnézem majd :) -
Bandey #23576 ennek örömére csinyátam még1et, már azért jobb fődíjjal, mondjuk még mindig nem a milliós, de épp ennyi volt a kasszámban :D -
HollandRules #23575 Hali rámegyek a PLAY gombra és ez jön ki:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Valami tipp?
Legújabb Patch van rajta ,jah és tegnap még nemvolt baja. -
#23574 érdekes.
Nekem SEMMI bajom nincs az irányítással!
Sőt, a TDU1-ben sokkal nehezebb volt vezetni a gyors verdákat! -
#23573 Érdekes, tipikus csíra hozzászólás némelyik.
Úgy írják mintha a jelenlegi irányítás olyan kúrva jó lenne, szánalmas. -
Petryx #23572 Örömmel jelentem, elkészítettem első Challenge-em.
Barátoknak és klubtársaknak elérhető, kicsit más mint amit mostanában megszokhattunk.
Hajrá!
Várom a visszajelzéseket! -
Bandey #23571 Akkor így?