Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
hát nemtudom:S akkor csak én vagyok ennyire gyökér😄 próbálgattam de lehet hogy fantáziám sincsen😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

[HUN]FaTaL
Lehet nyújtani õket meg forgatni meg mittomén, gyakorlatilag bármit ki lehet hozni belõle.

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
légy kreatív. a sok hülye formát összerakosgatva variálgatva nagyon profi dolgok születnek...

LeWyTy
Lehet lapozni is<#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hoffi
ilyen egyedi festéseket hol lehet csinálni?Azt tudom hogy a stickers shop-ban de ott csak ilyen hülye formák vannak:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

szerintem jók, csak a színeket cserélném. próbáld ki a mustangot úgy, hogy a piros helyére fekete, a fekete helyére szürke/ezüst. a 370Z mintája meg szerintem egymáshoz közel álló színekkel nézne ki nagyon jól, mondjuk fehér-szürke, vagy marad ez, csak a fekete helyére világosabb barna 😊) mindegy, csak elmélkedtem, jók (Y)<#smile>

Fehercsoki
Nem rossz,én sajnos semmiféle egyedi festést nem tudtam csinálni eddig.(nem is nagyon próbálkoztam,semmi ötletem nem volt)

LeWyTy
Ráértem<#smile> LEHET FIKÁZNI!<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nahh, én is beálltam a sorba, kinyertem az R8-at a kaszinóból <#wink> fél óra huzigálás, +4x kijött a kupa, meg a zászló kivételével jópárszor a többi, fõleg az óra, szóval elég nyereséges kör volt 😊

Hoffi
helyes😊

Bronx South
http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=40580 - Update van készülõben. Sry, ha már volt.

PC Dome teszt

Elég korrekt cikk. Ezen az oldalon mindig korrekt teszteket csinálnak.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

MerlinW
a felkiáltójeleseknek az utolsó ismert helyüket mutatja - menüben vannak, térképen, vagy még nem frissült az a layer. Akin nincs felkiáltójel az éppen ott áll vagy gurul, ahol a térkép mutatja.

Egyébként ezt is írja is a játék, és a szûrõben is lehet variálni.

[merlinw.org]

w77d
jaa így a térképen már in is belefutottam... nem velük vagy egy layeren??

Scrat

w77d
tényleg, ezzel nem is számoltam..

w77d
felkiáltójel?? ilyennel még nem találkoztam..

[HUN]FaTaL
Ha 3an valahol co drivingben vannak akkor elvileg lehetséges.

Bronx South
pixxel gondolom mindjárt kiírja a nickemhez, már sokszor mondtam neki. 😊 most megyek elbaszni a lovém a kaszinóba, ha gondolod találkozhatunk.

ja iet nálam is csinált az elõbb :/

Scrat
Pedig volt! Most már kétszer! :-)
Elkezdett számolni és még éppen megjelenítette a 11-et és három darab pötty.
Most folyamat elkezd felpörögni, majd semmi.

Egyébként mit jelent egyes játékosoknál a felkiáltó jel?

w77d
11 nem lehet

Scrat
Szuper! Akkor remélem csak annyi a gond hogy kifogtam egy rossz idõpontot a tesztelésre.

Érdekes, mert Ibizán azért csak csak összedob 6-8 játékossal, de sokszor jön valaki szembe és eltûnik.

Remélem tényleg valami pillanatnyi szerver gond...

ma megint be van hülyülve a szerver, mert multys versenyeket se lehet indítani :-/

[HUN]FaTaL
Nálad lehet valami, sokkal jobban mûködik ez a része, mint az 1ben, általában nem kell szenvedni, hogy beadja azt akit akarsz (barátok, klubtagok stb.). Sõt sima krúz közben is sokkal többször látok magyart mint egyébként, így lehet hogy ország szerint is próbál rendezni.

Scrat
Pedig volt az 11 is :-D én láttam! (vagy már belehülyültem a számokba :-P)

De akkor ez így szarabb mint az 1-ben volt, ott azért egy perc alatt összerendezett valakivel, valakikkel... itt percekig semmi.
Nálam lehet valami hiba? Vagy ez szimplán ilyen.
Így érdekes lehet összehozni 6-8 fõs krúzokat.

pxxl
11 nehezen 😄

All hail the double x!

pxxl
elõforul persze, ha "lemész az útra" nem biztos, hogy azokkal rak 1 layerbe, akiket látsz térképen, vagy ha join-olsz akkor lehet, hogy ahol õ van, az a layer már tele van, és nem rak be mellé.

All hail the double x!

Scrat
Percekig nem lát bal alul a kis számláló senkit, pedig a térképen rengeteg ember van a környéken.
Aztán elkezd felpörögni, 4-7-11... majd hirtelen ...

Mi lehet a gond?

Scrat
Az normális hogy térképen látok vagy 6-8 embert 1km-es szakaszon belül és letesz az útra, sehol senki.
Ha rányomok valakire hogy "Join", letesz de sehol senki. :-(

Scrat
Nincs valakinek egy szabad 10 perce NOW? :-)
Megvettem a játékot és szuperül be is vette a mentésem, Ibizán kicsit tesztelném a multit.

[HUN]FaTaL
Na ez még nem jutott eszembe pedig király ötlet 😄

MerlinW
Én krúzolás közben cigiszünetre szoktam használni a coop-ot😊

[merlinw.org]

w77d
jah, tök jó zavaróberendezés tud lenni az ember... balra, jobra,balra, méégis jobra, elõre ÁÁLLJJ!! XXXXXD

MerlinW
Navigálhatsz is, dobálhatod a nyilakat a pilóta elé, mint a GPS😊

[merlinw.org]

Scrat
Köszönöm!
Más valamit tud a coop? Vagy csak annyi hogy utasként nézelõdhetsz?
Tényleg, amit én az egybõl online nagyon hiányoltam, hogy nem lehet kocsit cserélni.
Krúzolás közben átülni egymás verdájába és kipróbálni! :-) Mekkora lenne...

[HUN]FaTaL
Mert azt még nem lehet.

jofer
Azt mondjátok meg, hogy hol lehetne Bugatti Veyron Super Sport kódot szerezni? Nagyon bejövõs, kár, hogy nem CDG-tõl rendeltem meg a játékot. <#falbav>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

pxxl
igen.

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Na igen, van benne 2 bmw, 2 porsche meg 2 lambo. EA...

Scrat
Mûködik online ez a COOP dolog?
Valóban át tudsz ülni a másik mellé és együtt kocsikáztok?

shumika
mérnem az SS-t?

Szabi: Hát mért nem az? 😮 XXXXXDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

pxxl
leszarom a veyronodat, megvettem a Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Sang Bleu-t

All hail the double x!

ennyi erõvel a veyron egy tuningolt bogár..

shumika
most mond azt hogy nem igaz 😄DDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

pxxl
<#wow3>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Még egy óvodás is tudja, hogy a RUF csak egy Porsche-tuning cég. Azaz, a RUF =/= Porsche.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shumika
Valaki adja már oda pixelnek a veron S-t mer vergõdik emesenen hogy nem adom oda enyém amit nem használok.

shumika
te nagyon...nem érted látom.....poénból írtam

kemszi2
hagyd én jól elröhögök rajtuk😄