Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Én nemes egyszerûséggel hanyagolom az A1-es futamokat😊 Probléma megoldva😊

[merlinw.org]

MerlinW
Lenne benne BMW is ha megtehetnék, de nem tehették bele az EA miatt.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Hányszor legyen elmondva, hogy a BMW liszensze az EAnél van??

http://goo.gl/gd6Zi5

ígyvan <#taps>

utálom a veyront, de ha versenyt akarok nyerni kénytelen vagyok azzal a fossal menni... <#levele>

Sharks
Nem rosszak ezek, csak talán a BMW-t beletolhatták volna, ha ennyit vártunk, aztán lehetett volna ilyesmivel foglalkozni... de tényleg jópofa.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

cenobite
<#eljen><#eljen><#eljen><#pias>

gamertag: kenobita

cenobite
Szerintem meg az "ilyen szarok" színt visznek a játékba. Nem egy nagy kiadó pakolt relatív használhatatlan, ámbár kultikus autókat a játékaikba. Én ezt díjazom. Nyilván nem ezzel lódulok neki pénzt gyûjteni, de krúzolni, gurulgatni, tökéletes. És nekem errõl is szól a játék.
Több külföldi fórumon is van már külön VW Bogár és egyéb C4 klub... Külön Bogártalik vannak TDU2-n belül, stb...
Szóval nem mind szar ami régi... Sõt! Meg kell becsülni ezeket a járgányokat.
Nekem is volt Bogaram, nem hasítottam 170-el a pályán, de kivitt a világból is 35 éves kora ellenére. Bejártam vele szinte egész Mo.-ot és még egyéb helyeket is. Szóval elfogult vagyok. 😊
Peace.

[HUN]FaTaL
agree

egyetértek

w77d
pont hogy jobb ilyen poén jutalomautókat berakni, mint mást. A faszom keresgélné a roncsokat, ha emgkapnám érte az x-edik 300-al száguldó szart. Igenis a jutalom elgyen olyan, ami mosolyt csal az arcodra és valamilyen szinten más, mint a többi versenykocsi..

SeanJRRussel
Az a baj hogy az iylen szarok helyett rakhattak volna normális autót a játékba mert a roncsok egytõl egyik használhatatlanok talán még a shelby elmegy de a többi egy fos.

Ettõl függetlenül semmi bajom nincs azzall h neked bejön de ez a kocsi max arra jó hogy agyvérzést kapj 80 nál.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

cenobite
?

SeanJRRussel
omg

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

cenobite
Ja! Feltuningoltam, így már akár kb. 130 km/h-val is repeszthetek!

cenobite
Nos, végre megvan a drágasssssszágom! Anno a GT4-et is kitörõ örömmel vettem meg mert benne volt az örök kedvenc:

EKG kisimítós küldetésekhez T Ö K É L E T E S. 😊

Cruisin' all night!

Aki szívesen látna a klubjában egy 50. szintû, 60 autóval és klubba fektethetõ pénzzel rendelkezõ játékost, az dobjon nekem egy üzit. 😊

[HUN]FaTaL
Amúgy mi a franc van a klubrendszerrel megint? 0 pontja van a klubunknak a listában és hiába versenyzünk akkor is 0 marad. Rendberakják ezt vajon valamikor??

cenobite
Köszönöm, ez elkerülte a figyelmem.

[HUN]FaTaL
Mert már le lett írva jópárszor, hogy azok NEM jpg-k, csak a kiterjesztése az. A játékon belüli fotó mód sajnos csak ahhoz van hogy a házadat kidekoráld. Frapssal a képek nézegetésekor ki tudod menteni sima jpegbe õket.

cenobite
Találkoztatok már olyan problémával, hogy a játékban lementett fotókat nem lehet megnyitni?
Mert én most ezzel szívok. Se' Photoshop, se' semmi nem nyitja meg a "PHOTOS" mappán belüli .JPG-ket. 😞
Valakinek ötlet?

[HUN]FaTaL
Ibizán kész van már az összes, de átrepültem meg vissza és beadott még 2-t. 😄

pointer4
Próbáltad a másik szigeten?
[HUN]FaTaL
Mitõl függ, hogy mikor adja be a bombás küldiket? Van még hátra 8, de a térképen egy sincs 😞

mûködik már a roulette? illetve jött valami peccs a játékhoz ?

[HUN]FaTaL
Teljesen mindegy hányan vannak, sõt minél kevesebben vagytok annál jobb igazából, mert átlagot számol a pontoknál. Így kevesebb ember, kevesebb rontási lehetõség. 😊

SeanJRRussel
Mi úgy versenyeztünk speed be hogy 3 an voltunk amásik csapat 4 en és egyszer se neyertek.Jaddz,Marci én,mellesleg nagyon jó a klub ügyes emberekkel.

kifli
valaki van most?

Nem látok nagyon magyarokat...
Grat a melohoz neked legalább sikerült 😄
gduck
Este 10 után lesztek még?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Scrat
Köszönöm!

SG.hu-s klubtársak:
Végre összejött egy jó kis meló, úgyhogy a jövõben sajnos nem tudok akkora kocka lenni, mint voltam az elmúlt hetekben. Azért nyomjátok a c vc c-t, hogy nõjön a népesség. <#eplus2>

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

w77d
én kb egy óra múlva csatlakozok, remélem látok majd mindenkit XD

meglesz így hamar a 3 csillag, én most értem haza nemrég de megyek is fel <#worship>

jofer
Pár nap kimaradt nekem a játékból, de holnap mindenképp menni akarok szigetelni! <#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Nyomtunk ma pár száz klubversenyt.
Erre kifogtunk egy ruszki csapatot. Egy folytában vertük õket egyszer csak írják 2vs2.
Nyomjuk egyszer csak 400-nal ott hagy Paganival ( Veyron SS-m van).
Következõleg Marci követte õket erre benyögik NET és FUCK egybõl nyertünk. 😄
Vicc hogy csitel nem tudtak verni minket. Na majd este nyomjuk még.
TOP CLUB és csapat jött össze csak így tovább csajok 😄<#wave><#worship>

TDU 2 nick: SpeedHUN

gduck
10-es szintet pillanatok alatt el lehet érni, minden rohanás nélkül <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Falkon
Nem!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sharks
Nem sikerül rájönnöm, hol lehet eladni az autókat... azokat, amiket nyertem el lehet egyáltalán adni?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Valószínû, hogy nekem az AGP-s foglalattal kapcsolatos a hiba.
Mielõtt kérdezné valaki, a "Hotfixet" is mindíg telepítem az új driverrel.
Remélem, segítettem valakinek.

hangacsi.blog.hu

[HUN]FaTaL
AGP-s kártyával simán lehet hiba.

w77d
nekem egy ATI 6970-esem van és a elgújabb driver van fönt, hiba nincs..

Nekem Ati kártyám van, és a 11-estõl újabb driverekkel nem ment sehogy sem teljes képernyõs módban, és kb. 4-5nap kínlódás és próbálkozás után gondoltam, kipróbálom a 10.12-es drivert, amivel tökéletesen mûködik.
Ja, a kártya konkrétan egy HIS HD4670 1GB AGP. Ha valakinek AGP-s kártyával hasonló problémája van, próbálja meg ezt.

hangacsi.blog.hu

Hali!
Srácok ha valaki nyomja PS3-on létszi egy üzit nyomjon priviben mert nagyon nincsenek magyarok eddig :S:S

w77d
jah, mivel addig eléggé lineáris a játék, gyakorlatilag nem tudsz gyûjteménypontokat szeezni, mert nincs még annyi lóvé emg ehhez hasonlókat, versenyekbõl jönnek a pontok. Azt viszont mindenki ugyanúgy kapja..

6után érek haza 😊

Akkor gondolom többen épp akkor lettünk hetesek 😊

The metal detector icon show up on the left hand side of the screen.
You will need to reach to Test Drive Unlimited 2 level 7 to unlock it.

szoval kell a femdetektor a 7 szint utan lesz meg
Scrat
Nem akartuk végigrohanni a játékot...

pxxl
meg amúgy is szól a faszi, hogy vannak roncsok, lehet keresni 😊

All hail the double x!

Scrat
Viszont az Off road suli8 már megvan neki! :-(