40335
  • rusher4587
    Ha láttatok új épületet valahol, visítsátok má' fel ide az infót, szerintem mindenki kíváncsi rá, hogy mik lesznek! :)
  • tomsolo
    Yep és tényleg csak nem egyből.

Hehh levettem végre az elbaszott tunningot :D
  • [HUN]FaTaL
    Ez ilyen az összes mercin kb...
  • Szabi1991
    amúgy elég jól sikerült, de hogy miért nem sikerült a féklámpát villogtatni azt nem értem :/
    merci is jóféle, de a hátsó index nagyon gyenge fényű...
  • [HUN]FaTaL
    Én nem értem bazze ezeket az alap bugokat...
  • Szabi1991
    kár hogy a ZR1-en nincs hátul index :S
  • jocking
    1. Két roncs megtalálása után már meg is van a Stratos. lol
    2. hátul dupla kipufogó van, és a bal oldali 20 centivel hátrébb áll, mint a jobb... FAIL
  • hangacsi
    Azért érdekes, hogy kocsikázás közben sok külföldi vádol meg cheateléssel, amiért a Stratossal, vagy a Chargerrel furikázok?
    Ők nem tudnak olvasni, és nem tűnt fel nekik egy közel 500megás letöltés a launcher képernyőn?
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg, mert javították ezeket a leírás alapján az audi is újranyerhető/vehető a kaszinóban most már és a dlc autók is (új profilnál).
  • [HUN]FaTaL
    Visszakerül a használtautóshoz.
  • [HUN]FaTaL
    Az az ő bajuk :) Azért rakták oda mert a legtöbb user csak a nextet nyomkodja. Pont mint most.
  • Cyrrus
    Hali! Akinek nem indul a játék patchelés után (A critical error has occurred.", [ERROR #05]), elvileg van rá egy megoldás (nekem legalábbis működött):
    a telepítési könyvtárból töröld le a "UpLauncher.localdb" nevü filet (célszerű mindig biztonsági másolatot csinálni ilyen műveletek elött). ha utána indítod, letöltegy egy kb ~14mb-os filet, majd dob megint egy hibaüzenetet. ismét elindítod -> működni fog. (legalábbis nálam megy).

Forrás:
    http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=51379

Üdv: HUNTiTuS (TDU2)
  • tomsolo
    Ahah, lehet benéztem valamit, DE:

oké rendben eladható majd minden kocsi
    de ha eladom az SS-t akkor hol a faszba veszek újat?

:DDDD
  • hangacsi
    Meg van a Charger is!

• hangacsi
    Ibizán
  • wollnerd #23915
    A stratos hol van? Ibizán agy Hawaii-n?
  • wollnerd #23914
    A szeró is renden van?
    Szervernek is fel kell készülnie a patchra.
  • jofer
    Nálam így volt. Sőt, a többi roncsnál is azt írja, hogy 8/10, meg 6/10 van meg, közben már mindet megtaláltam... Igaz, hogy a pipát nem vette ki mellőle, de így akkor is furcsa.

Sőt! Most tuningoltam a Königet, négyes tuningnál elméletileg 450 km/h a vége, ennek ellenére 425-nél letilt! Először azt gondoltam, hogy kéri a 7. fokozatot, de nem. A garázsban is megnéztem, hogy valójában csak 6 sebességes... Így nem lesz ellenfele a Veyronnak!!!
  • Petryx
    Na most akkor WTF?

Ilyen jól sikerült a 10 új roncs, hogy valójában a 10 az csak 4, de ha már 2-t megtaláltál kész is?
  • Petryx
    Ja, ez is mekkora szar hogy a sarokban egy kis checkbox jelzi hogy telepítheted Costum is a gémet.

Én ilyet pl. még soha nem láttam telepítőnél. nem csoda hogy sokan átsiklanak rajta.
  • jofer
    de! már javították! csúcsforgalom van a szigeten! :D
  • wollnerd #23909
    Halottam hogy mi történt!
    Szóval most nem érdemes elindítani a lauchert?
  • SzFeri82
    Oh fuck.... Köszi. Nem halok meg hülyén. Ugyanezt eljátszotta velem a Kane&Lynch 2 is, majd ott is gombvadászok legközelebb.
  • jofer
    Csináltam két bombás küldit Ibizán, gondoltam, hogy nekifekszem a 3.-nak is. Kimentem térképre, és jelezte a detektor, hogy hol van a roncs. Odamentem, voltak ott még vagy 6-an, megtaláltam, kiírta, hogy ez a 8. roncs, mentem a következőhöz, onnan meg a kereskedőhöz küldött.
  • [HUN]FaTaL
    Ott van alul a bal alsó sarokban a custom install checkbox amikor indítod az installert...
  • SzFeri82
    A mentések még hagyján, 2003 óta ez bevett szokás. Nekem az volt a bajom, hogy nem tudtam a játékot más mappába tolni, csak a C meghajó Program Pilesba. Nem hiszem, hogy én hagytam ki bármit is, mert soha egy játékot sem telepítettem még Program Files-ba.

Vagy lehet csak szimplán részeg voltam és nem láttam a custom install rádiógombot. :-/
  • jocking
    Ja, még valami:
    Hogyhogy már van, akinek van stratosa? Ennyire nyilvánvaló helyen vannak a roncsok, vagy már van hozzá valami térkép?
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem, hogy minden versenyét, de az utolsó hawaii cup 5 millióját a leírás szerint újra megadja.

Kérdés:

Give up kell és az összes verseny újracsinálása vagy elég ha megyek egy szigetkört és már adjai s a lóvét?
  • jocking
    Na, nekem is jön lefelé a patch. Egy dolog érdekelne nagyon:

Ha egy versenysorozatot újra megcsinálok, akkor mostmár a fődíjat is újra megkapom, vagy még mindig csak az egyes versenyek után fizet?
  • SeanJRRussel
    Én azt vettem észre mintha színesebb lenne Hawaii meg sokszor lassul a játék amire eddig nem volt példa.Nah nem baj legalább van +20 küldi kicsit megint leköt majd.

Ám érdekes hogy specail editionös autókkal lehet menni amit nem lehet megvásárolni,lehet h később ezek dlc ben benne lesznek.
  • jofer
    Hány roncsot kell megtalálni a Stratoshoz? Nem 10-et? Mert engem kettő után küldött a használtautóshoz, azóta meg azzal forgolódom... Érdekes dolog!
  • SeanJRRussel
    OMG 424mb mi a fenét javítottak???Bár végülis mind1 me pár perc alatt le jön de ajánlom h érezhető különbség leegyen.
  • Petryx
    Ez így van, bár én a mai napig nem értem miért nem tehetem meg hogy oda tegye a játék a mentést ahova én akarom.
    Régen ez jó pár játéknál szépen működött, az utóbbi időben szinte csak Dokuments-be pakol, sőt sokszor még ugye az sem elég. (lásd: Dirt2, F1 2010...) hála a WindowsLive-nak.
  • w77d
    ez alap nálam, hogy minden játék után mennek fel a hordozható lemezre a mentések...
  • MerlinW
    Oszt reinstall előtt miért nem mentjük el a Documents könyvtárat?
  • Fabio Capello
    Online módon nem tárolja a profilodat a játék, mindenképp előlről kell menni (még akkor is ha bejelentkezek a meglévő ataris accal? Reinstallálni kellett a gépet... :/ :(
  • hangacsi
    Kár, hogy a Stratosnak sem izzik a féktárcsája.(mint a jaguarnak és a 370Z-nek sem)
  • tomsolo
    Jó, meggyőztetek :D
  • w77d
    revoke után annyiszor aktiválod újra ahányszor tetszik... pont ez a lényege a revoke-nak, és pont ebben különbözik a sima uninstall-tól...
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanazon a gépen is újra kell aktiválni, ha a wint újrarakod. Ha nem, akkor nyílván nem.

"Max 5-ször lehet újraaktiválni."

Hülyeség, 5x lehet egyszerre. Ha revokeolsz újra lehet aktiválni.