40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
rusher4587 #23930 Ha láttatok új épületet valahol, visítsátok má' fel ide az infót, szerintem mindenki kíváncsi rá, hogy mik lesznek! :) -
#23929 Yep és tényleg csak nem egyből.
Hehh levettem végre az elbaszott tunningot :D -
#23928 Ez ilyen az összes mercin kb... -
Szabi1991 #23927 amúgy elég jól sikerült, de hogy miért nem sikerült a féklámpát villogtatni azt nem értem :/
merci is jóféle, de a hátsó index nagyon gyenge fényű...
-
#23926 Én nem értem bazze ezeket az alap bugokat... -
Szabi1991 #23925 kár hogy a ZR1-en nincs hátul index :S
-
jocking #23924 1. Két roncs megtalálása után már meg is van a Stratos. lol
2. hátul dupla kipufogó van, és a bal oldali 20 centivel hátrébb áll, mint a jobb... FAIL -
hangacsi #23923 Azért érdekes, hogy kocsikázás közben sok külföldi vádol meg cheateléssel, amiért a Stratossal, vagy a Chargerrel furikázok?
Ők nem tudnak olvasni, és nem tűnt fel nekik egy közel 500megás letöltés a launcher képernyőn? -
#23922 Elvileg, mert javították ezeket a leírás alapján az audi is újranyerhető/vehető a kaszinóban most már és a dlc autók is (új profilnál). -
#23921 Visszakerül a használtautóshoz. -
#23920 Az az ő bajuk :) Azért rakták oda mert a legtöbb user csak a nextet nyomkodja. Pont mint most. -
Cyrrus #23919 Hali! Akinek nem indul a játék patchelés után (A critical error has occurred.", [ERROR #05]), elvileg van rá egy megoldás (nekem legalábbis működött):
a telepítési könyvtárból töröld le a "UpLauncher.localdb" nevü filet (célszerű mindig biztonsági másolatot csinálni ilyen műveletek elött). ha utána indítod, letöltegy egy kb ~14mb-os filet, majd dob megint egy hibaüzenetet. ismét elindítod -> működni fog. (legalábbis nálam megy).
Forrás:
http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=51379
Üdv: HUNTiTuS (TDU2) -
#23918 Ahah, lehet benéztem valamit, DE:
oké rendben eladható majd minden kocsi
de ha eladom az SS-t akkor hol a faszba veszek újat?
:DDDD -
hangacsi #23917 Meg van a Charger is!
-
hangacsi #23916 Ibizán -
#23915 A stratos hol van? Ibizán agy Hawaii-n? -
#23914 A szeró is renden van?
Szervernek is fel kell készülnie a patchra. -
#23913 Nálam így volt. Sőt, a többi roncsnál is azt írja, hogy 8/10, meg 6/10 van meg, közben már mindet megtaláltam... Igaz, hogy a pipát nem vette ki mellőle, de így akkor is furcsa.
Sőt! Most tuningoltam a Königet, négyes tuningnál elméletileg 450 km/h a vége, ennek ellenére 425-nél letilt! Először azt gondoltam, hogy kéri a 7. fokozatot, de nem. A garázsban is megnéztem, hogy valójában csak 6 sebességes... Így nem lesz ellenfele a Veyronnak!!! -
Petryx #23912 Na most akkor WTF?
Ilyen jól sikerült a 10 új roncs, hogy valójában a 10 az csak 4, de ha már 2-t megtaláltál kész is? -
Petryx #23911 Ja, ez is mekkora szar hogy a sarokban egy kis checkbox jelzi hogy telepítheted Costum is a gémet.
Én ilyet pl. még soha nem láttam telepítőnél. nem csoda hogy sokan átsiklanak rajta. -
#23910 de! már javították! csúcsforgalom van a szigeten! :D -
#23909 Halottam hogy mi történt!
Szóval most nem érdemes elindítani a lauchert?
-
#23908 Oh fuck.... Köszi. Nem halok meg hülyén. Ugyanezt eljátszotta velem a Kane&Lynch 2 is, majd ott is gombvadászok legközelebb. -
#23907 Csináltam két bombás küldit Ibizán, gondoltam, hogy nekifekszem a 3.-nak is. Kimentem térképre, és jelezte a detektor, hogy hol van a roncs. Odamentem, voltak ott még vagy 6-an, megtaláltam, kiírta, hogy ez a 8. roncs, mentem a következőhöz, onnan meg a kereskedőhöz küldött. -
#23906 Ott van alul a bal alsó sarokban a custom install checkbox amikor indítod az installert... -
#23905 A mentések még hagyján, 2003 óta ez bevett szokás. Nekem az volt a bajom, hogy nem tudtam a játékot más mappába tolni, csak a C meghajó Program Pilesba. Nem hiszem, hogy én hagytam ki bármit is, mert soha egy játékot sem telepítettem még Program Files-ba.
Vagy lehet csak szimplán részeg voltam és nem láttam a custom install rádiógombot. :-/ -
jocking #23904 Ja, még valami:
Hogyhogy már van, akinek van stratosa? Ennyire nyilvánvaló helyen vannak a roncsok, vagy már van hozzá valami térkép? -
#23903 Nem hiszem, hogy minden versenyét, de az utolsó hawaii cup 5 millióját a leírás szerint újra megadja.
Kérdés:
Give up kell és az összes verseny újracsinálása vagy elég ha megyek egy szigetkört és már adjai s a lóvét? -
jocking #23902 Na, nekem is jön lefelé a patch. Egy dolog érdekelne nagyon:
Ha egy versenysorozatot újra megcsinálok, akkor mostmár a fődíjat is újra megkapom, vagy még mindig csak az egyes versenyek után fizet? -
#23901 Én azt vettem észre mintha színesebb lenne Hawaii meg sokszor lassul a játék amire eddig nem volt példa.Nah nem baj legalább van +20 küldi kicsit megint leköt majd.
Ám érdekes hogy specail editionös autókkal lehet menni amit nem lehet megvásárolni,lehet h később ezek dlc ben benne lesznek. -
#23900 Hány roncsot kell megtalálni a Stratoshoz? Nem 10-et? Mert engem kettő után küldött a használtautóshoz, azóta meg azzal forgolódom... Érdekes dolog! -
#23899 OMG 424mb mi a fenét javítottak???Bár végülis mind1 me pár perc alatt le jön de ajánlom h érezhető különbség leegyen. -
Petryx #23898 Ez így van, bár én a mai napig nem értem miért nem tehetem meg hogy oda tegye a játék a mentést ahova én akarom.
Régen ez jó pár játéknál szépen működött, az utóbbi időben szinte csak Dokuments-be pakol, sőt sokszor még ugye az sem elég. (lásd: Dirt2, F1 2010...) hála a WindowsLive-nak. -
#23897 ez alap nálam, hogy minden játék után mennek fel a hordozható lemezre a mentések... -
#23896 Oszt reinstall előtt miért nem mentjük el a Documents könyvtárat? -
#23895 Online módon nem tárolja a profilodat a játék, mindenképp előlről kell menni (még akkor is ha bejelentkezek a meglévő ataris accal? Reinstallálni kellett a gépet... :/ :( -
hangacsi #23894 Kár, hogy a Stratosnak sem izzik a féktárcsája.(mint a jaguarnak és a 370Z-nek sem) -
#23893 Jó, meggyőztetek :D -
#23892 revoke után annyiszor aktiválod újra ahányszor tetszik... pont ez a lényege a revoke-nak, és pont ebben különbözik a sima uninstall-tól... -
#23891 Ugyanazon a gépen is újra kell aktiválni, ha a wint újrarakod. Ha nem, akkor nyílván nem.
"Max 5-ször lehet újraaktiválni."
Hülyeség, 5x lehet egyszerre. Ha revokeolsz újra lehet aktiválni.