40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#24290 Ibizai rendőr autó piros szokott lenni?
[VALAMIT ELKÚR ÚGY ÉRZI] -
#24289 Annyi a bökkenő, hogy a 66-os út nem Oahun van :D -
#24288 Azt kiegészíti a háttér, tipikus amerikai hatást kellt, majdnem olyan mintha a 66 -os úton mennél. :) -
#24287 életszerűbb lett, mint egy üres kihalt semmi, derékszögű elágazással megtűzdelve.... -
#24286 Miért az üres zöld textúra jobb? -
#24285 Mitől lett jobb ? A betontömböktől amik kivannak díszítve pár pálmával ?
Igaz volt pár fail belinkelésem, de a Corvette hangal kapcsolatos problémám nem az, és érdemes elolvasni mi a hozzáállása itt néhány hozzászólónak. Na ez az, amiért ebből a játékból igazából nem lesz semmi, ugyanis itt nem csak a fejlesztők épp esze kell, hanem egy normális vevőközösség is ami nincs, és egy rakás szar marad a 2 az 1hez képest, én nem fogok a jelenlegi állapotában ezzel annyit játszani mint az 1 -el, de még azok se akik engem leidiótáznak, attól függetlenül én már látom hogy mi lesz, a többi meg egy nap azon kapja magát hogy meguntam, ennyi, kész, eladom. -
#24284 ez így van, százszor jobb lett.... -
#24283 Lehet engem megkövezni de ez alapján jobban néz ki mint a nagy pusztaság. -
#24282 Kivették a sötétített ablakokat, vagy ez valami mod? -
#24281 Ezt nem is gondoltam volna, MotoGames csinált arról videót amiről én is, csak ez jobb. :))
Sokkal jobb volt ez a környék mint most az új patchel, megvolt a feelingje nem úgy mint most.
-
Cyrrus #24280 Hali Wollnerd!
Nekem a kezdetektől így (#24242) indul a launcher, annyi különbséggel, hogy a kis ablakban betölti rendesen a "híreket"/adatokat. De ha nyomok neki egy retry-t, utánna szépen ellenőrzi a frissítéseket, és el is indul a játék (nem dobja be újból a hibaüzit). Amúgy ötletem nincs, hogy mi baja lehet (még csak nem is router mögül tolom, hogy esetleg portokkal kapcsolatban ne tetszen neki valami).
Üdv:
HUNTiTuS (TDU2 nick) -
#24279 Jah - hekkel. -
#24278 Nekem meg 31... kb 1 honapja nem jon hivas a rendorfonoktol... :/ -
Enton #24277 Ezt mind be lehet hozni? -
#24276 Ezek közül melyik legyen?
Dodge Charger SRT8 Police Hawaii
Dodge Charger SRT8 Police Ibiza
Dodge Viper SRT10 Police Hawaii
Dodge Viper SRT10 Police Ibiza -
#24275 mennyi kell a rendőrverdához?? -
Szabi1991 #24274 én lennék a Beast-1-al :D -
#24273 én jövök q7-el :D -
Szabi1991 #24272 -
#24271 Nekem még 3 elkapás kell a rendörautóhoz, azt megyek szívesen. :) -
#24270 kinek van már meg itt a rendőrverda?? kéne kormányzati krúzt rendezni... előre és hátra kell egy rendőr, közöttük meg mondjuk fekete Q7-esek :D -
#24269 amikor én átrepültem a másik oldalra xDxDxDxD
na az kemény volt:D:D -
#24268 nem gond:D:D
mondtam hogy én azt csak poénból mondtam:D:D:D:D:D:D:D -
#24267 Itt a következő videóm: (Sry Dawe, kár hogy ahol fel akartalak venni ott nem úgy sikerült, de a neved benne van. :P)
Ezt meg csak úgy:
-
#24266 Te is nagy fanja voltál, pl. DTMel 500 al. Frankó voltál nagyon, azóta is csorog a könnyem.
Mindenesetre az 1 -ben le is tiltották egy részét, legalábbis nem volt már 500 -al majomkodás, szerintem itt még annyi se lesz használható ami az 1 -ben még igen. Jó program amúgy nem kétséges, egy csodálatos SL65AMG -t hoztam össze vele, de sajnos sokan másképp értelmezik a használatát. -
#24265 Hidd el csak idő kérdése. -
#24264 TDUPEnek nem örülnék, de a hangokat jó lenne, ha lehetne moddolni. -
#24263 Ám érdekes hogy a gyökér Edenesek a kaszinós R8 as időket nem tudják kivenni mert az első 60 az mind 0,1 es idő szal ennyire fosnak ebbe is bele.Sztem itt az cheatel aki akar úgy se fog történni semmi.Már csak egy jó kis TDUPE hiányzik és akkor örülni fogok :D -
#24262 Akkor mi értelme? Nem is értem, hogy minek kell csalni benne... Lassan 1 normális játék sincs, amiben ne csalnának. Szánalom... -
#24261 Nem könnyű, mert szarrá cheatelik az egészet. -
#24260 Ja akkor értem...:D Pedig tök jó lenne könnyű pénzszerzésnek -
#24259 Csak ha a végén vagy első. És akkor is bugos, néha másnak adja :D -
#24258 Azért az EA szépen keresztbe tett a Lamborghini-kkel. Egyébként miért van az, hogy CRC nem adja meg a pénzt, vagy hogy működik? Ha első vagyok, elvileg meg kell, hogy adja a díjat, nem? -
#24257 Őőőő szerintem ebből amúgy nem lesz semmi. Még anno mondták, hogy Gallardoval kezdték tesztelni a játékot meg a fizikát arra írták. Csak aztán jött az EA... Szerintem ez csak egy bennemaradt modell. -
#24256 Na végre, ez jó hír! Egy jó kis Gallardo hiányzik nekem nagyon. -
#24255 En meg Miurat. Jo lett volna egy Dino-Miura parbaj... -
#24254 Listában az is benne van. Boxon már az első részben is volt. -
#24253 x5 v x6 jöhetett volna.... -
#24252 Viszont BMW-ből a terepjárókat hiányolom :S -
#24251 egy lista szerint az is lesz majd
én meg diabloról álmodok és nem láttam hogy az majd lenne :((((