40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#24250 Majd jó pénzért DLC-be kiadják... Bár remélem Countach-ot tesznek bele, mert az a favorit -
Maxx #24249 A jó kurva anyját az atarinak a corrupted saved gamesel együtt!
Ha van valakinek 5 lete rá kérem írja meg, kotorászok én is tovább hogy lehetne kijavítani. -
ATi0021 #24248 Lehet közelebb van a Lamborghinik bekerülése, mint azt gondolnánk. A hivatalos fórumon van pár érdekes kép: TDU2.com -
#24247 nemtudom újat mondok e de akinek megvan a mentése amit a klub elbaszott most visszatudja tenni kiírja hogy klubszerver offline és visszarak az útra -
#24246 Viszont te lettél a főnök, ezért légyszives inviteolj meg minket Szabival a klubba :D -
#24245 Vígyázz, mert elég bugos! Klubba ne menjél be, mert bennragadsz (Szabikifolyattaazenyvet ) -
link14 #24244 Szerbusz kedves barátom, Már nagyon hiányzott a csapatás és kruzolás. De bepótoljuk az összes elmaradt eseményt :D -
#24243 Épp itt az ideje kedves kolléga! -
#24242 MI ez????
A térképnézés közbe dobott ki! mikor visszatértem a belépő képernyőbe, és ezt írta ki a Press start to play felirat alá: You need .. .Nat.... (nem emlékem pontosan)
Alt+ F4-gyel kiléptem, újraindítottam a Lauchert és akor jött be.
Az a furcsa a háttérben hogy a Nat kijelző zöld! -
link14 #24241 Sziasztok! Végre újra köztetek jó volt ez a kis nyaralás :D. Látom visszatérésem tiszteletére megjött a patch :D -
#24240 én meg nem is látom a roncsokat, pedig pont ott vannak! -
#24239 Sziasztok. A játékban mivel lehet legegyszerűbben szerintetek sok pénzt keresni, miután megcsináltam az összes fő és bombás küldetéseket? -
#24238 Kb. 4-5-öt újrakerestem, de nem változott semmi, lehet hogy mindet kellene. -
#24237 Köszi ;) Egyből el is vertem a pénzt, megvettem a TriColort :D
Sajna éppen bombás küldiben voltam amikor hívtál, meg nem is volt jegyem. Utánna meg amikor rád akartam joinolni, nem volt hely az asztalnál :(
Valaki próbálta már, hogy ha újra keresi a roncsokat akkor helyrejön a statja, vagy csak majd egy frissítés segít rajta? -
Szabi1991 #24236 közbe kiderült a hivatalos fórumon hogy több másik klub is így járt mint mi ,sokan bentragadtak a klubgázban, hátha kezdenek vele valamit -
Szabi1991 #24235 -
#24234 -
Stockbauer33 #24233 Grat Duck :D Én is ilyenbe hívtalak -
#24232 Lehet választani valami klubot, vagy nemtudom, ahol mint más játékoknál szervert választok? Ha igrn hol és mit kell?
Bocsi, de baromira nem értek hozzá, és köszönöm. -
#24231 Én is mennék szívesen, de ma már nem tudok, majd máskor bepótoljuk a gurulást.
Zero,Mysterion,icetiii kösz a gurulást. -
Stockbauer33 #24230 Na jo ugrokrád csak várok egy fontos hívást és lehet félbe marad de ahogy mi terelünk lehet simán nyomunk 200-300 km-t :D -
#24229 faja :/:/:/
akkor nem csak nálam jelentkezett ez a hiba vagy bug -
#24228 de még bírom
és már csak azért is megyek rodeózni :D:D:D:D:D:D -
#24227 En meg nem fejeztem be a roncsgyujtest, amikor jott a patch. A frissites utan folytattam a keresest, amikor arra lettem filgyelmes, hogy olyan roncsokra is jelez a femkereso, amit egyszer mar megtalaltam. Probakepp leteszteltem meg par mar ismert helyet, es ugyanez jott elo.
Teszteles celbol rakerestem youtube-n a Hawaii 1-es videot, es osszehasonlitottam. Az eredmeny: par sose latott roncsot talaltnak jelezte, es viszont. :/ Nem minden roncsnal volt ez, de kb felet felcserelte. -
Stockbauer33 #24226 1xélünk b+ :D Ok pihenj majd holnap F1 után is mehet -
#24225 oksa
csak lehet hogy én már ki leszek dőlve mert már 26 órája nem aludtam:D:D -
#24224 az miért van,hogy egy régebben összeszedet roncsot újra össze kellett szednem??találkozott már valaki ilyennel?? -
Stockbauer33 #24223 Rádirok :D Lehet éjfél után lessz belőle vmi
Gyerefel skype-ra -
#24222 mikor menjek??:D:D -
Szabeebmx #24221 Köszi!! -
Stockbauer33 #24220 Sorry Dávid & TommyX.Pause-ba vtam(vok).Késöbb mehet vmi vágta ha gondoljátok
Milyenlett a ződ segg Dév? :D -
#24219 Olvass vissza egy kicsit. #24204 -
Szabeebmx #24218 Hello!! Szeretnék segitséget kérni. Új peccs felment rendesen . Lancia Stratos roncsokat szeretém össze szedni viszont roncs meg nincs ott ahol youtubén néztem. Mi lehet a gond ?
(A játék eredeti!) -
#24217 Ilyen volt korábban is. -
#24216 Ez érdekes... -
#24215 Én is elég nehezen!!!!
Miért kell ilyen rohadt nehéznek lennie???!!! -
Bandey #24214 Na már úgy fagy le a játék, hogy kilép magától, de még az az ablak se jelenik meg hogy küld el a hibát... -
#24213 Jo neked, en egyik timed convoy kuldit sem tudom megcsinalni. :) -
#24212 Na megfordulva nagynehezen megcsináltam, de így is lezúztam kaptam érte 1727$-t :DDD -
#24211 :DDD