40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#24730 Köszönöm szépen! -
#24729 ebbe ne éld bele magad ennél a játéknál XXD -
ROLL30AbandonHo #24728 Szép Jónapot Mindenkinek :DD
Végre Meg vettem a Játékot :)
Most telepítem remélem minden zökkenő mentesen fog menni:DDD -
Reggel mentem a pályáidon - kettőn - a speedlimites tetszett! -
rusher4587 #24726 Nem ismered? Ott folyik a szópárbaj... -
#24725 textarena -
#24724 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IMG helyett img tag-eket használj -
#24723 Jó lesz az textareanak is és ez böngészőfüggő. -
#24722 A múltkor volt így speedyvel, hogy kemszi írt nekem, dumálgattunk és speedy megkérdezte, hogy kivel csetelek. Ők nem látták egymást, én meg mind kettejüket láttam... Érdekes! -
#24721 Testreszabható a textarena mérete a jobb alsó gombbal??? -
#24720 Talán újra rátok kellett volna joinolni egy más verdával... Na, mind1
Majd legközelebb. -
#24719 Te azt sem értetted, hogy nem láttunk téged a krúzon... -
#24718 Ezt nem értem.. max. 10 szmájlit lehet beszúrni az üzenetbe... -
#24717 *nem lett hibás -
#24716 SZerintem ne így fogd fel. Sokkal jobban jársz te is ha az online pályafutásodat az elejétől kezded. Nem szégyen level1-ről újrakezdeni, ráadásul ha már megvetted biztos sok időt töltesz majd vele. Azért néha backupolgasd az elmentésed. (Bár nekem még lett hibás.) -
jaddz8 #24715 igazán nem akarok belepofázni, de lassan már csak a te kérdéseidről és panaszkodásaidról szól a fórum. te ismered azt, hogy valaminek utána nézel / feltalálod megad? próbálj már meg kicsit játszani is a játékoddal.. -
#24714 Vársz, majd megjelenik. :) -
rusher4587 #24713 Tudja valaki, hogy a "bombás" küldetéseket hogyan lehet újra előcsalogatni? Mert nekem gyakran csinálja, hogy a teljesítettek helyére nem kerülnek újak, aztán teljesen eltűnnek a térképről, most is ugyan ez a helyzet és még csak 91-el vagyok kész... -
#24712 -
#24711 -
#24710 Próbáld ki hogy át másolod az egész mappát és az option.dat fájlt letörlöd belőle.
(Vagy csinálsz egy másikat azét rácseréled): -
#24709 te a warezzal játszottál eddig, és igen fölöslegesen... -
#24708 újra élheted minden pillanatát most -
KovyZoly #24707 ehh, az fasza, akkor eddig tök fölöslegesen játszottam órákat vele? -
#24706 A fejlesztő sztrájkol, nem a kiadó. A szerverek elvileg már mennek is, mondjuk én nem játszom.
#24705: Nem. Új, online fiókot kell kezdened. -
KovyZoly #24705 na csak sikerült aktiválni a game-t és csináltam fiókot is magamnak!
még egy olyan kérdés, hogy az eddig használt offline mentésemet fogom tudni használni, ha elkezdem az online játékot? -
#24704 sztrájksztrájk -
#24703 Jelen pillanatban áll az összes szerver. -
KovyZoly #24702 nem tudja valaki, hogy mi van az atari meg a tdu2 oldallal?
kipróbálás után megvettem az ori game-t, erre nem tudok fiókot csinálni... -
#24701 Most már szerverek se.
De jó, hogy játszottam vele még reggel egy órát. -
#24700 Na most már a ticket system se elérhető. -
#24699 Már mondtam, hogy ott vannak a warez skidrow updatek, használd azt. -
rusher4587 #24698 Hahaha Hackelés megoldva! -
Bandey #24697 Na ez érdekes.
Ha megy a firefox és úgy indítom el a játékot, piros a jobb oldali szöveg, ha meg bezárom, és úgy indítom el a játékot, akkor meg zöld...
Viszont naccerű, hogy legalább naponta 1-2szer lefagy úgy a játék, hogy beülök lvl4be, és még el se indul a parti, de lefagy a játék, mondjuk 1 koktél rendelésnél, stb... és mikor visszalépsz már nincs meg a meghívód... tényleg csökkenteni kell a létszámát a brigádnak, máris jobb lesz! -
#24696 Megy már a klub? -
#24695 milyen jó kis laggom volt mér nem szoltatok:D -
rusher4587 #24694 Na, most vált világossá előttem, hogy az Aileron coupe csak 360-on volt, helyettesítendő az Italiat...
Szabi, te fanatikus vagy, biztos tudsz válaszolni: végül is bekerült már a coupe a PC verzióba, vagy erre semmi esély és érjük be a spyderrel? -
rusher4587 #24693 Neked most akkor mit is csinál pontosan? Elindul a játék de gyakran leáll hibával?
Nálam most az az érdekes helyzet állt elő, hogy még 1 roncs hiányzik a Charger-hez, de még két küldetés van hátra! :D Visszatöltöttem egy mentést, amiben már megcsináltam egy sárga bombás dolgot és kaptam egy roncsot, a küldetés újra megjelenik és roncsot is kapok érte. Valszeg a javításban megint nem figyeltek oda valamire, mert így most elvileg 13 roncsom lesz a 12-ből! :D
-
#24692 Csíra kg vagy. -
ATi0021 #24691 A javítás után csináltam meg a bombás küldik egy részét, köztük a rendőröset is és nálam semmi gond nem akadt miatta. Az persze másik kérdés hogy 3-4 próba után lett meg a teljes pénzzel.