40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#24971 Sima Veyronnal nyomtam le, egyáltalán nem nehéz. -
#24970 Mystet nyaggassátok még -.- -
#24969 Ment PÜ. -
Szabi1991 #24968 ezért kell a régi exével indítsd a játékot te is meg én is :D
(játék indít, ellenőrzés után régi exe bemásol, majd play... elméletileg legrosszabb esetben így se működik és következő indításnál újra letölti az aktuális exét..) -
jaddz8 #24967 nem tudlak visszavenni, nincsen ott a meghívós gomb. mintha nem lennék klubban szintén. -
Szabi1991 #24966 jah, de ahhoz nekünk is a régi tdu2.exe kell, meg nekik is :D -
#24965 [BEKAPCSOLJA A GÉPET] -
#24964 Én tudok adni, de jaddznak vagy Speednek kéne vele visszavenni minket először... -
Szabi1991 #24963 ha már a drága készítők leszarják a gondunkat valamit kell trükközni hogy megoldjuk mi, ha csak ideiglenesen is :D -
#24962 aaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm -
Szabi1991 #24961 "I have tested with old testdrive2.exe and it works perfectly ! i used version 097 (one before explo pack) and it works. i can enter club.
and this part is to prove that i have actually tested it. i launched "uplauncher" and waited until it checked for all files, then i replaced my current testdrive2.exe with the version 097 testdrive2.exe and pressed PLAY. so it launched older version and i was able to enter club." -
#24960 mit trükközgetsz má megint bammeg? XXD -
Szabi1991 #24959 nincs valakinek expó pecs előtti tdu2.exéje ? :)
(állítólag úgy beenged a klubbunk o.0) -
#24958 én Veyron SS-el mentem ellene és egy percig sem volt nehéz, még a megszorongatás közelében sem járt a mocsok :D -
#24957 Ez a A1 Hight verseny nagyon felbasz! Stuartot nem bírom megverni!! RÁADÁSUL fel is tuningoltam a Bugattit!!! Hát ennek sem nőtt a teljesítménye! EZ is BUGOS!!! valójában 450 km/h-nek kellene a sebessége, de még a 420-t is jó nehezen éri el!
VAGY megvárom hogy a köv. pathc kijavítja a tunningot, VAGY veszek a 2000 Ft-ért a storeban a Bugatti SS-t, ÉS kifizetem a 3.000.000 $-t pénzéhes Jude-nek!!!!! (használt autós)
Na, mit tegyek? -
#24956 De ilyen sok azért nem.... -
#24955 Szerintem játszható a játék, jókat lehet vele szórakozni, amire hivatott azt megteszi. Nincs különösebb bajom a dologgal, van pár apróbb bug, de az minden játékban előfordul.. -
Szabi1991 #24954 -
#24953 Hát nem sokáig fogunk akkor itt látni. :) -
jaddz8 #24952 mondd már meg nekem ki vagy te hogy kioktass az én értelmi szintemről? kettőnk közül nem én vagyok az antiszociális kiscsávó aki 24/7 ül a szobájában a gép mögött és azzal próbálja kompenzálni a szar gyerekkorát, hogy mindenkinek bemondja a tutit, user/kiadó tökmindegy. neked mindig mindenkit ki kell javítani, ráerőszakolni a saját véleményed (a másé meg le van szarva mivel hát te nem kérdezted). a legutóbbi mondókádból már csak azt felejtetted ki, hogy nem azért hajtottak el a picsába a hivatalos fórumról, mert a bugokról beszéltél nekik, hanem mert mindezt úgy adtad elő ahogy itt. odamentél, beokosítottál mindenkinek, elkezdted a cruise videóidat reklámozgatni hogy nesze bazmeg EZEK EZEK EZEEEEEEK VÓTAK KURVA NAGY KIRÁLYOK ti itt szart sem értek, de azért javítsátok ki lécci blablablablablabla.. szánalom féreg gyerek vagy. szívesen szájbabasználak kétszer -
#24951 Komolyan mondom, ennyi kötekedő arrogáns és frusztrált f*szt még egy fórumon nem láttam mint az SG-n. (Az összes topicra vonatkozik)
Bronx: Nem a lóvéról van szó hanem arról, ha valami szar akkor miért nem lehet róla lemondani? Nem kell ragaszkodni valamihez csak azért, hogy utána itt sírjon valaki, hogy "de bugos ez a szar". El kell adni, és soha többé még olvasni se róla, keresni más szórakozást. -
#24950 Az hogy te értelmileg lejjebb vagy egy dolog, de mást ne nézzél hülyének kérlek. Am megint megy a vita a semmiről. Pötyögjél és bambuld a monitort de mostmár magadban. -
jaddz8 #24949 tanuld meg értelmezni mire válaszoltam
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=24916]#24916[/URL] -
#24948 "Am címezhetted volna másnak is" - Írd újra a hsz-ed, vagy tanulj meg értelmezni.
Hogy mit csinálok itt ? Fórumozok. Az egy dolog h neked meg még egy két embernek tetszik ez a bughalmaz, de ha körbenézel többségben vannak azok akiknek nem. Továbbá mint láthattad én is nagyon jól elvoltam vele, csak éppen updateről updatere egyre bugosabb, és ezekkel én is szembesülök, lehet hogy te nem, de az nem is probléma, viszont ne vond kérdőre a helyzetet.
SzFeri82: Miért nem adom el ? Azért mert a helyet nálam nem foglalja, azt ha véletlenségből, évek múlva lesz belőle egy játszható valami akkor ne kelljen újból megvennem. Az a lóvé amit kiadtam érte nálam nem oszt, nem szoroz. -
jaddz8 #24947 nem tudom te most megint mit pofázol bele. nekem meg ez a véleményem és kész, semmi közöd hozzá hogy kifejtem-e vagy sem, én sem kérdeztem hogy neked tetszik-e. 2 hete itt sírsz hogy elzavartam a hivatalos fórumból és már csakazért sem fogsz játszani ezzel a szarral. akkor most te tulajdonképpen mit is csinálsz itt? flémelsz offolsz? a webkamerás szarodat ki kérdezte? gondolkodj már el kicsit magadon... -
#24946 Hát ha vmi az irgalmatlanul szarhoz képest egy hangyapöcsnyivel jobb, arra nem az elég jó a helyes terminus. -
#24945 aha értem 1héttel hamarabb kapjuk meg a játékot eddig minden esetben elbaszó "javitást" de király a support most már én is látom köszönöm hogy felnyitottad a szemem -
#24944 így van, erre akartam célozni
"A konzoloshoz viszonyítva jó a PC support" -
#24943 A konzoloshoz viszonyítva jó a PC support, mert előbb kapjuk a patcheket.
Összességében viszont az összes platformon egy rakás szar. -
#24942 "aránylag elég jó a PC support. (relative)"
Ezt be kéne tenni a bannerba :D -
#24941 ------Relative.------------
Úgy értve, hogy nem kell sírnunk azért mint más játékoknál,hogy legyenek szívesek foglalkozni a PC verzióval is. A bugok már más téma. Nagyon vicces vagy amúgy, és igen azt játszom amit te. -
#24940 jó pc support?!:D te biztos ugyan azzal játszol mint mi? -
#24939 Egyetértek, aránylag elég jó a PC support. (relative)
Csak azt nem értem ha valaki "bevágja a sarokba ezt a szart" akkor miért nem vonja vissza az accountját, (vagy bárhogy is kell deaktiválni) és hirdeti meg vaterán a játékot?
Szerintem van elég konkurens multis autós game amivel el lehet hülyülni. -
Szabi1991 #24938 -
#24937 A NAMCO csak ne vegye meg mert akkor kapunk egy mégnagyobb rakás szar konzol átiratot, mint a mostani. -
#24936 Azért mert a logó fülű Jean Luc nagy bátran kiposztolt az official fórumra egy nyervákolós -jajj kirúgnak minket, és a büdös CEO kezett se fogott velünk - sztrájkolós posztot nem kell mindent el hinni és ne higgyük azt hogy az EDEN GAMES nem érdemelné meg felgyújtás majd sóval behintést.
Ékes bizonyítéka, a dolognak hogy a start óta mennyi bug lett kijavítva és még mindig milyen kapitális hibák maradtak benne.
Az Atari uszkve 20 millát adott csak nekik erre 4 éven át ennyi idő alatt és ennyi pénzért egy gyengus Ibizát tudtak víritani újdonságként a srácok, majd minden más copy paste volt az előzőből. (Sőt még az sem mert kb mindenen sikerült rontani). Érdemes megnézni, hogy hawaiion az új offroad pályák mennyire szarok lettek egytől egyig - így dolgoznak a fiúk.
Én remélem, hogy megveszi őket (ATARI) a NAMCO, utána meg az Eden székházat meg ledózerolják és behintik sóval az undorító hozzáállásukért.
-
#24935 A probléma a kiadóval van nem a fejlesztővel. Mivel a kiadó nem ad pénzt, én sem erőltetném meg magam a fejlesztéssel. -
jocking #24934 Ezek után már az egész csürhe bandától megszabadultam volna az Atari helyében, és olyanokat tettem volna a helyükre, akik tudják is, hogy mit csinálnak. -
#24933 A hívatalos fórumba olyan felesleges írni, mintha ide írnád "Tisztelt Eden" címmel a dolgokat.
A sok nyavajgástól a legtöbb topik ami értelmes lenne megy a süllyesztőbe, ami meg tovább marad egy kicsit, azt meg ellepik a majmok, akik nem képesek elviselni hogy ez a játék igenis változtatásra szorul hszeket, és kézzel lábbal erőlködnek az igazukért. Még az is lehet hogy az Eden fizeti őket, hogy az embernek elmenjen a kedve a reportolástól is. -
#24932 Én (meg gondolom más is) meg vagyok olyan motivált hogy bebaszom fél évre a sarokba ezt a szart. Napi 2-3 percre lépek be mostmár csak, az egyel ez nem fordult elő miután megvettem.