Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
UPnp is still not well recognize with some routers."
Tehát ne az üzenet színét nézd, hanem hogy játékon belül minden okés-e. Ha igen, akkor ne foglalkozz a dologgal. Csak akkor ha nem tudsz csatlakozni felhasználókhoz.
[merlinw.org]
Te küldöd a MAC-adress-t õ küldi az ip-t, ip-hez pedig kapcsolódnak a szabályok. Ennyire egyszerû.
[merlinw.org]
Az Enzoval viszont kész lett a Ferrari ház, kár hogy nincs 8 db garázsférõhelynél nagyobb ház
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Remélem nem cseszõdött el a mentésem, és nem kell elõrõl kezdeni megen... picit drága mostanság az igazival kocsikázni a km-et 😄
Valaki leírná hogy a honnan és miket kell elmenteni hogy telepítés után is jó legyen a játék?
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Regisztrálásnál meg nem rémlik, hogy kérdezte... Ötlet valakinek?
Utána vettem valami noname routert, akárhogy baszakodtam, portokat nyitogattam, de nem sikerült online játékokkal kapcsolódni. Pár nap után vissza lett víve a boltba, és ellett hozva egy Linksys WRT54GC, és ez van már jóideje. Eleinte ezzel is gond volt, párszor újraraktam a Firmwaret rajta, azóta semmi problémám. Port nincs általam megnyitva rajta, a tûzfal meg 90 % -osan van bekapcsolva, minden frankón mûködik.
A router tûzfalára nincs szükségem. Szoftveres tûzfal teszi a dolgát. Egyetértek, nincs értelme együtt használni, bár ezt nem tudom hol állítottam. ACL-nek és tûzfalnak semmi köze egymáshoz.
Mert a routernek aztán sok fogalma van arról, hogy milyen program akar kimenni. Meg úgy egyáltalán a PC-dhez. A router nem "látja" a PC-t. A PC keresi fel a router-t. A router kiszolgáló.
"a hitelesített alkalmazás engedélyezteti a saját hozzáférését tûzfalon és routeren egyaránt, "
Lásd fent: BULLSHIT
" 7 éves, 9000 forintos D-Link routert használok, semmiféle portnyitogatásra meg módosításra nem volt szükségem, se játékhoz, se torrenthez, semmihez. "
Ez esetben vagy mindenhol passzív kapcsolatod van (passzív nem tud passzívhoz kapcsolódni), vagy nincs rendesen beállítva a router tûzfala (normális beállítás = minden port alapból zárva), ergo nem biztonságos.
+1: router-es tûzfal mellett NEM használunk szoftveres falat. Egyrészt semmi értelme, másrészt csak "összegabalyodnak".
[merlinw.org]
TDU2 > Angela147GTA
Ja, és még az kell hozzá, hogy "fix IP címe legyen a gépednek", ezt kell beírni a routernél a LAN Address-nél.
Fix IP címet meg úgy tudsz beállítani legegyszerûbben, hogy a Windows Help-be beírod, hogy 'IP cím' és ott követed az utasításokat.
Én legalábbis így csináltam és bevált. <#smile>#smile>
TDU2 > Angela147GTA
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
bár nekem is az van, ez a port nyitás nekem nem jött be, semmi különbség nem történt és ezt mások is irták. Neked talán fog müködni. aztán ha nincs rutered akkor nemtudok segiteni , egyébként nekem is ilyen a csatlakozásom van is gondom vele sajnos , DIGI-s vagy?

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ezen hogy lehetne javítani mert csak egy embert látok,pedig 5mbit/sec netem van.Elõre is köszi a válaszokat
Tehát, repülõ és landoló kacsa, a reptérnél<#hehe>#hehe>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX