40335
  • gduck
    Gondoltam hogy írok a hivalalos fúrumba "need a beta tester?" címmel, de oszt letettem róla. Ugyanis a kiadott javítások a béta tesztereket minősítik...
  • SzFeri82
    Lehetett hallani mindenféle kirúgásokról az EDEN-nél, így nem csoda ha nem motiváltak. :)
  • Bronx South
    Nekem az R8 festése volt két színű, és glosyra festve. Az árnyalatok mostmár totál elvannak baszva, bár én már a frissítés után egyből észrevettem ezt, először azthittem hogy az agyam szórakozik, de aztán a játékban felvilágosítottak hogy mi van. Egyelőre nem festek most semmit át, lehet hogy még mindig elvan baszva valami, azt jönnek majd az új frissítéssel és megint lehet baszakodni.

De amúgy annyi téren bugos ez a játék, kb. nincs olyan része ami ne lenne bugos. Azt jöhet bárki azzal, hát milyen nehéz a programozás. ÉS ?? Nekik tudniuk kell hogy mit csinálnak, az a munkájuk, azért fizetik őket. Nehogymár ez legyen a kifogás.
  • Bronx South
    Hát mivel Hawaiion jelenleg éjszaka van... am. #24926
  • rusher4587
    Update óta nem is néztem be az ibizai garázsokba, hogy mi történt, köszi, hogy szóltatok. Nem hiszem el, nem tudom felfogni, hogy sodort össze a szél ennyi szerencsétlen félkegyelműt egy rakásra? Három subarum van, imádtam a fényezését, olyan jó volt hegyet mászni velük, most is épp kivinném ugratni, erre most meg elbaszták. Egy bugot kijavítanak és csinálnak helyette egy másikat. Fantasztikus...
  • jocking
    Szerintem éjszaka infra módba vált, azért fekete-fehér.
  • jocking
    Lefestettem metálra a subarut, de ez már nem ugyanaz... :(
  • wollnerd #24924
    Hogy tudtad színesbe állítani?? Nekem csak rossz minőségű fekete-fehér van!
  • w77d
    a gyári szalonfestések bugosak lette, de cserébe a festőszalonban megjavult végre a metál szín, látszanak a metálszemcsék. ez eddig szar vol.
  • jocking
    Értem én, de miért kellene átfestenem, amikor gyárilag kéne olyannak lennie? Ott van pl. az Audi TT RS Roadster. Az első szín a kék, pearl effect-tel. Na pont ez a pearl effect nem látszik, pedig még a szín nevében is benne van.
  • w77d
    ne glossy-ra fesd, hanem metallicra, rosszul írta a kollega...
  • jocking
    Pont ezaz, hogy a lent említett autóknak gyárilag kéne csillámosnak lenniük. De mind1, mert átfestettem a subarut glossy-ra, de semmi változás nem történt.
  • pxxl
    éllyel?
  • w77d
    szerintem is sokkal jobb lett a kihalt területek benépesítése a patch után
  • tomsolo
    Csak nekem van sikerélményem :P

Az átugrós Ibizán van nyugati oldal szélén kicsit fent - keress világító tornyot a kis szigettel a térképen, hamar meglesz.
  • Szabi1991
    "Am címezhetted volna másnak is a véleményed, mer én nem kérdeztem."

én se a tiédet
  • rusher4587
    Nekem is hasonló hobbim van, csak hegyek helyett nőkkel...! :D
    Amúgy hol lehet ide átugratni és hogyan? Linkelnél egy videót?
    Nem tudod, a távoli sziget, amin az óceánjáró is kikötve áll, elérhető már? Vagy ilyen tenger feletti láthatatlan út még mindig csak a PS verzióban van? én oda ruccannék át szívesen...
  • tomsolo
    Jelenlegi hobbim, megmászni mindegy hegyet :)

A kis sziget amire át lehet ugorni, a háttérben fent az a fekete épp Mysterion ugrik :P

Ugyanez a látképpel

Az egyik legmagasabb hegy tetején állva messze az utaktól

• Bronx South
    Kellemes délutáni idő van most arrafelé. :) Amúgy ez a Maui szigeten van.

• Bronx South
    Egy Hawaii wabcam, még irányítani is lehet. Valami vendéglő gazdagék otthonában, de az érdekesség kedvéért meglehet nézni. :)
  • Bronx South
    Vedd meg inkább. Am ez nem probléma, erősebb gép kell hozzá.
  • Bronx South
    Ha neked tetszik az az otromba ferrari szalon amit már a 20ik helyre másolnak be akk részvétem.
    Am címezhetted volna másnak is a véleményed, mer én nem kérdeztem.
  • MaRee
    Jó a játék de az azért érdekes, hogy a gépemen, ami a Crysis 2-t mindenféle probléma nélkül viszi high beállításokkal, mediumon szaggat. Patcheléssel lehet ezzel javítani? Utána olvastam és sok fórumon írják ezt a problémát.
  • jaddz8
    szerintem meg jobb lett. hála isten...
  • wollnerd #24907
    Írtam a Moderátorok figyelmébe topicba a #24880 -as HSZ-ról.
    De nézzétek meg ezt!De nézzétek meg ezt!
    Hihetetlen!
  • w77d
    átfestés után megoldódik...
  • [HUN]FaTaL
    Mert a festés volt bugos, gondolom metallicra festetted. :) Csakhogy ahelyett is a glossyt rakta be. Fesd át glossyra.
  • jocking
    Észrevettem egy újabb fantasztikus "fícsört", ami a frissítés óta változott a játékban. Volt néhány autó (egyes audik, meg a subaru) aminek a fényezése nagyon jól sikerült a játékban, látszódtak benne a kis csillámszemcsék, főleg a subaru nézett ki marha jól. Na a frissítés óta ezek az autók is már csak simán fényesek, csillámnak nyoma sincs.
    Egy újabb ok, ami miatt a fejlesztőknek igenis a kurva anyjukat.
  • w77d
    gyerekek miért van az hogy most játszottam egy picit és a lenyomott bombás küldik és a megtalált roncsokért járó pontot ilyen 10 percekkel később adta be a gép? :D
  • SzFeri82
    Akkor te egy komolytalan játékos vagy.
  • atomboy
    Mar az elejen rendelkezesre all minden auto (kiveve a roncsokat, nyeremenyautokat es DLC-sek), csak fel kell fedezni a boltokat, es sok-sok penzt szerezni.
  • Bronx South
    A másodikat ismerem, fel is hoztam a tdu2.comon amiért leugattak, meg itt is felhoztam.
    De hogy Ibizára is bekopizták ugyanazt.
  • MaRee
    Sziasztok én még új vagyok a TDU világában, ma fogom kipróbálni. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e úgy játszani hogy megvan minden autó alapból(akár cheattel),vagy végig kell vinni és fokozatosan lehet csak újakat venni? Engem a sztori mód nem igazán érdekel, csak száguldozni szeretnék, és minél több autót kipróbálni.
  • Szabi1991

• vitya79
    Chippelt géppel fellehet menni livera, vagy bannolják?
  • [HUN]FaTaL
    Rendszeresen alt+f4-gyel lépek ki úgyhogy ettől biztosan nem függ.
  • SzFeri82
    Na az első corrupt save nekem is megvolt, valószínüleg azért mert a múltkor alt+F4-gyel léptem ki. :D
    Hülye ember a saját kárán tanul, de szerencsére volt backupom.
  • SzFeri82
    Hi, a játék nekem már vagy 2 napja meghal mikor "Press start" után töltené be az állásom. Ez vajon savegame hiba, vagy vakarjam le az egészet a gépről? Másnak volt ilyen?
  • Bronx South
    Lehet hogy nekünk nem lenne olyan egyszerű, de aki évek óta ezzel foglalkozik, ebből él, az kéne tudja hogy mit csinál.
  • vitya79
    xboxon 2 x volt corrupt save, az első kb 30-as szinten. De mind 2x azután csinálta miután megcsináltam a fényképezős küldetéseket. Ez nagyon gáz. Mit lehet tenni ezellen? Tudom ne fényképezzek.