Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Arról van szó, hogy a launcher nem minden router esetében detektálja jól az UPnp-t. Tehát fals információt írhat esetenként. Minden router tudja az UPnp-t, max a felhasználó által le van tiltva (bizonyos körülmények között biztonsági rés - nem átlagfelhasználók számára)

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Vagy tud UPNP-t a routere 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
"Known issue :

UPnp is still not well recognize with some routers."

Tehát ne az üzenet színét nézd, hanem hogy játékon belül minden okés-e. Ha igen, akkor ne foglalkozz a dologgal. Csak akkor ha nem tudsz csatlakozni felhasználókhoz.

[merlinw.org]

Ha Win7-ed van próbáld meg kikapcsolt UAC-al, bár nemtom hogy az beleszól-e. És laggolsz is? Vagy simán csak azt irja? Ha megy a uTorrent akkor nekem is narancssárga a cucc, de nincs rá hatással, ha megy a le/feltöltés akkor sem látnak mások laggolni. Gondolom mert a uTorrent is használ uPnP-t. Esetleg még a Win tûzfal ha nem enged neki teljes hozzáférést? Nem értek hozzá, sry.

mondom nem adtam meg tiltásokat jaddz a ruternek! megnéztem ruter nélkül narancs sárga a kapcsolatom. Tüzfalat a ruternál én is kikapcsoltam.

ok. bár kicsit elkanyarodtunk a témától, eszemben sincs vitatkozni bárkivel. lényeg a lényeg, nem a portnyitogatásban keresném a megoldást, fõleg ha nem adtál meg a routeredre elõzetes tiltásokat

MerlinW
Ezeket nem a router állította össze, hanem alapsémák a firmware-ben😊 Ismétlem, a router-nek fogalma sincs a programok nevérõl, mûködésérõl, de még arról sincs, hogy milyen operációs rendszert használsz😊

Te küldöd a MAC-adress-t õ küldi az ip-t, ip-hez pedig kapcsolódnak a szabályok. Ennyire egyszerû.

[merlinw.org]

w77d
ezt honnan tudod? XXXXXXXD

nekem is Linksys-em van. de gözöm sincs rólla miért vagyok piros a csatlakozásnál.<#mf1>

kemszi2
õk a rouetert lõtték be te meg magadat 😄
w77d
nekem is Linksys-em van, 2 éve belõtték a UPC-sek enekm azóta hozzá sem nyúltam minden tökéletes...

Bronx South
Bár mikor beüt egy olyan probléma mint pár hete a TDU2 -vel, mindig nyalóka hogy ki kell zárni a router meghibásodását. Akkor át kell kötözni a gépet, ide vinni, oda vinni a lakásban...

Bronx South
Hát pedig baszakodás volt. Az akkor legújabb firmwaret vagy 4-5x újra kellett rakjam mire stabilan futottak neten a játékaim. Azóta kopogjam le semmi gond nincsen.

szia jaddz gondolom te vagy akivel a játékban is töbször játszottam a nevem ott: szatmari, szoval én nyitottam portot de mivel semmi javulás nem történt igy reseteltem is és továbra sincs más csak pirosban vagyok a kapcsolásnál symetric -et ir nekem .

tomsolo
Tegnap Enzoval gond nélkül megcsináltam az elsõ A1-et. Egyáltalán nem volt nehéz, viszont volt végre élet a versenyen - azért néha kénytelen voltam Stuart Veyronjánt a korlátokhoz baszarintani mert túl pofûtlanul elrajtolt. <#whatever>

Az Enzoval viszont kész lett a Ferrari ház, kár hogy nincs 8 db garázsférõhelynél nagyobb ház

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

w77d
az haggyám, hogy drágább az igazival kocsikázni, de lényegesen kevesebb a bombás küldi az utakon XXXD

Na ma megjön a vidijókártya remélem hogy tényleg az volt a ludas<#idiota>
Remélem nem cseszõdött el a mentésem, és nem kell elõrõl kezdeni megen... picit drága mostanság az igazival kocsikázni a km-et 😄
Valaki leírná hogy a honnan és miket kell elmenteni hogy telepítés után is jó legyen a játék?

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Villámkérdés: MyTDUlife-ban amerikai zászló van a nevem mellett. Hol lehet megváltoztatni? Kerestem mindenhol, de nem tudtam rájönni. Atarinál az account-omat is megnéztem de ott sem találtam semmit....
Regisztrálásnál meg nem rémlik, hogy kérdezte... Ötlet valakinek?

el nem tudom képzelni hogy egy vadonatúj Linksys routeren újra-újra kell rakosgatni a firmware-t. õk nem az a teszkó kategória hálózati eszközök tekintetében

Bronx South
Nekem is D-Link routerem volt de 1 év után megadta magát. Sûrün elment a net, és stb.
Utána vettem valami noname routert, akárhogy baszakodtam, portokat nyitogattam, de nem sikerült online játékokkal kapcsolódni. Pár nap után vissza lett víve a boltba, és ellett hozva egy Linksys WRT54GC, és ez van már jóideje. Eleinte ezzel is gond volt, párszor újraraktam a Firmwaret rajta, azóta semmi problémám. Port nincs általam megnyitva rajta, a tûzfal meg 90 % -osan van bekapcsolva, minden frankón mûködik.

Pontosan. A PC keresi fel a routert, ami a felkérések alapján összeállít egy hozzáférési listát a szükséges alkalmazásoknak. lásd:

A router tûzfalára nincs szükségem. Szoftveres tûzfal teszi a dolgát. Egyetértek, nincs értelme együtt használni, bár ezt nem tudom hol állítottam. ACL-nek és tûzfalnak semmi köze egymáshoz.

MerlinW
"ha nem kettessel vizsgázott albán technikus hallgatók legózták össze a routeredet akkor magától is tudni fogja melyik portot engedélyezze neki,"
Mert a routernek aztán sok fogalma van arról, hogy milyen program akar kimenni. Meg úgy egyáltalán a PC-dhez. A router nem "látja" a PC-t. A PC keresi fel a router-t. A router kiszolgáló.

"a hitelesített alkalmazás engedélyezteti a saját hozzáférését tûzfalon és routeren egyaránt, "
Lásd fent: BULLSHIT

" 7 éves, 9000 forintos D-Link routert használok, semmiféle portnyitogatásra meg módosításra nem volt szükségem, se játékhoz, se torrenthez, semmihez. "
Ez esetben vagy mindenhol passzív kapcsolatod van (passzív nem tud passzívhoz kapcsolódni), vagy nincs rendesen beállítva a router tûzfala (normális beállítás = minden port alapból zárva), ergo nem biztonságos.

+1: router-es tûzfal mellett NEM használunk szoftveres falat. Egyrészt semmi értelme, másrészt csak "összegabalyodnak".

[merlinw.org]

Nekem is DIGI netem van, én is routerrel csatlakozok, nekem sincs semmiféle port nyitogatva és mégis tökéletesen megy. A NAT máskülönben a címfordításnak nevezett dolog, a szolgáltatótól kapott IP-címedet általában a router helyettesíti a gép felé egy egyszerû C osztályú privát címmel. Ennek azért van jelentõsége, mert ha mondjuk kapsz a DIGI-tõl egy (általában szintén privát) címet, (a szolgáltalók is NAT-olnak természetesen) és neked otthon van mondjuk egy asztali géped, meg anyukád a nappaliból laptopozgatna, akkor errõl a tegyük fel "94.21.112.81" címrõl, a router kioszt egy 192.168.0.156-ot meg egy 192.168.0.162-ot. Mindkettõ eszköz a routeren túl már a 94.21.112.81 címet használja, a címfordítés mégis lehetõvé teszi azok egyidejû használatát, mivel a router 1 címen továbbítja a forgalmat a netre/rõl. Visszatérve... ez a portnyitogatás dolog baromság, ha nem kettessel vizsgázott albán technikus hallgatók legózták össze a routeredet akkor magától is tudni fogja melyik portot engedélyezze neki, a hitelesített alkalmazás engedélyezteti a saját hozzáférését tûzfalon és routeren egyaránt, és meg is kapja azt, ha arra tiltás nincs megadva. Teszemazt úgy volt kedvem, hogy letiltsam a 80-as portot. A kábelbõl jönne a net, de a Firefox szart sem tudna nekem mutatni. Ezek a routeres zûrzavarok azért vannak az embereknél, mert fogalmuk sincs miket nyomkodnak össze vissza. Nem is tudom mikor hallottam itt valakitõl, hogy "minél drágább annál jobb". Baromság.. 😄 Minden amire átlagfelhasználóként szükséged van, azt kielégíti egy "alap" router. Egy lassan 7 éves, 9000 forintos D-Link routert használok, semmiféle portnyitogatásra meg módosításra nem volt szükségem, se játékhoz, se torrenthez, semmihez. Inkább keress egy ismerõst aki megtalálja rajta a reset gombot.

[HUN]FaTaL

Ne a weboldalt, hanem magát a képet linkeld. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Angela147GTA
Képet linkelni továbbra sem tudok ezekszerint. <#conf> (jobb-klikkel meg lehet nézni azért)

TDU2 > Angela147GTA

Angela147GTA
Belinkelem neked a képeket, amiket a kocka-öcsémtõl kaptam, ha így beállítod a router-t, akkor 100% hogy jó lesz:

Ja, és még az kell hozzá, hogy "fix IP címe legyen a gépednek", ezt kell beírni a routernél a LAN Address-nél.
Fix IP címet meg úgy tudsz beállítani legegyszerûbben, hogy a Windows Help-be beírod, hogy 'IP cím' és ott követed az utasításokat.
Én legalábbis így csináltam és bevált. <#smile>

TDU2 > Angela147GTA

atomboy
Ha ilyen gyenge labakkal allsz a temahoz, attol tartok, nincs hozzaferesed se. Ez esetben fordulj ahhoz, aki beallitotta neked a routert.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Ez jó kérdés,mert nem tudom hogy hol lehet beállítani.Esetleg valami segitséget nem tud valaki nyújtani??
atomboy
Be kell lepned a router konfigoldalara, es ott meg kell nyitni a 8889 -s portot.

atomboy
Nem, nekem meg mindig nincs meg a tetves jogsi, de fotozni mar fotozhatok. Asszem, lvl2 vagy 3 kell hozza.

Nem nagyon értem azt amit leírnak az internet kapcsolattal kapcsolatban.Valaki eltudná magyarázni könnyen és egyszerüen,hogy egy halandó ember is megértse,mert szeretnék én is veletek gurulni.
Hello.Nekem T-home van.
ha rutered van akkor ezt olvasd el http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=212112
bár nekem is az van, ez a port nyitás nekem nem jött be, semmi különbség nem történt és ezt mások is irták. Neked talán fog müködni. aztán ha nincs rutered akkor nemtudok segiteni , egyébként nekem is ilyen a csatlakozásom van is gondom vele sajnos , DIGI-s vagy?

marcihusi
Találtam még egy sorozatot a repülõ kacsáról, csak más a kamera állás, és elegánsabb a landolás.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
És tényleg. már mûködik, de az elõbb még nem volt jó.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

wollnerd
Nekem a kephost.hu jó.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Légyszi mondja meg valaki hogy mit lehetne állítani a neten vagy a gamen hogy normálisan tudjak játszani??
Ztech
jaja egészkonkrétan én😄
w77d
ezt hogy csináltátok? valaki neki hajtott? XD

Hello.Érdeklõdnék hogy lehetne a játékon állítani mert nekem a betöltõ képernyõnél azt írja hpgy:your Nat type:strict:simmetric
Ezen hogy lehetne javítani mert csak egy embert látok,pedig 5mbit/sec netem van.Elõre is köszi a válaszokat
kemszi2
erre a taps jár XD
marcihusi
Utolsó próbálkozás

Tehát, repülõ és landoló kacsa, a reptérnél<#hehe>

Dj Tommy
Próbáld meg a kepkezelo.com-t.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

marcihusi
Hát nincs ezzel se szerencsém! Valaki mondhatna egy olyan tárhelyet, ami ide is jó, mert a kephost.hu nem mûködik, imageshack az békákat mutat csak, és amit még próbáltam, azt meg az sg.hu nem fogadta el.

w77d
ezek békák és nem repkednek emrt meg vannak fagyva XXXD

marcihusi
Nekem a Gumpert például nagyon bejön, de az FXX is nagyon jó. Elõszeretettel használom mindkettõt. Igaz hogy nem a leggyorsabbak, de jól irányíthatóak.

Bronx South
Szerintem te tudod hogy milyen klubverdák vannak és mik az én elvárásaim. 😊) Megbombázom majd az Atari fórumot ha a Saleen S7 vagy a Cadillac Cien klubverda lesz. Ezek biztos jönnek majd az elsõ carpackban.

kemszi2
nem készítettetek az estérõl képeket?
marcihusi
Ez így is van! Úgyhogy max cruise-ra használhatod õket.

w77d
küldetésekben tudtommal nem lehet õket használni...