Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rajton, meg az elsõ pár kanyaron nagyon sok múlik. Meg valamiért a pálya második felét lájtoskodta el ts, ott hoztam sok idõt, fõleg az utolsó kanyarnál.

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

ma fel akartam fedezni nagy részét Hawaii-nak, olyan 70-80%os a szint, de pont a legszarabb utak vannak felfedezetlenek, no meg a földutak... lehet inkább elhalasztom<#zavart2>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

tomsolo
Ott többet is. Az elsõ kanyarban sok minden eldõl.

Kormánnyal, manulában váltva sztem olyan16-20-ig lehetne lemenni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

gduck
És a rajt? Mert ott el lehet veszteni simán 1-2 másodpercet.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

De amúgy érdekes, az elején megyek, szerintem tök ugyanúgy próbálok vezetni, és az 5ik checkpointnál már mondjuk 2-3 mpel rosszabb idõvel vagyok, másik körben meg már fél mp-el jobbat megyek, érdekes. Fura nekem hogy 1-2 kanyart ha máshogyan veszek itt már mp-ek vannak nem tizedmp-ek.

De remélem senki se dönti meg mer már nem hinném hogy ezt meg tudom dönteni. Meg meg lehet tuti mer ebben inkább óvatosan mentem csak ne hibázzak, szóval ha jobb idõ lenne akkor már hibám is lenne tuti. Szóval gyerekek NE döntsétek meg ezt az idõt <#idiota>

Nagyon tetszett, vigyázni kell a táblákkal. Ha 100szor kellett volna végigmennem egy ilyen idõért mentem volna 100szor, jó kis kihívás!

tomsolo
Osztán tetszett-e az efféle kanyargós pálya? 😊

Csak annyi hogy hiba nélkül mentem végig. Azaz ugye a bukkanónál 6 századot adott oszt ennyi. Meg 1 helyen levágtam a parton a kanyart és azért még nem is von le <#eplus2><#nevetes1>

tomsolo
Én mindenkinek drukkolok!

Készül egyébként egy Trick Track of Enzo 2 pálya is - az még technikásabb lesz - a friendeknek.

Egyébként Crc- ben van a legtöbb lóvé - imho.

gduck
Majd nézzél meg engem 120 próbálkozásból mit hozok össze <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tomsolo
Igen a tiéd + az összes rajtpénz aki ahányszor nekifutott.

Szevasztok ha csinálok magamnak egy 1 milliós CRC-t és nem dönti meg senki az idömet akkor mi van? enyém a pénz vagy mi? hogy müködik ez?

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

tomsolo
Ezt már nagyon "kuplung"osan hangzik...<#mf1><#guluszem1>

Met
na, megvan...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

3:25:23<#kuss>

tomsolo
30 alatt király vagy nekem az a otthoni csúcsom

már 3:31:2 <#zavart1>

tomsolo
na ott el van baszva, a harbor entrance nem ott van hanem ahol a 19 képet mondja - de írja is melyik rontotta el.

tomsolo

Met
igen

tomsolo
Itt tart a történet:

tomsolo
mert nem ott van - videórol keresed?

Nem hiszem, hogy a "többség véleményét" feltétlenül reprezentálná a bugfórum. Tény, hogy ez egy olyan játék, az elõdjével együtt, ami néha elég körülményesen birkózik meg a mindenféle hardverekkel/szoftverekkel, lásd hangkártyák avagy tûzfalak. Nem akarok szakemberkedni, de én nem hinném, hogy ennek köze lenne a grafikai motorhoz, jó pár dolog egyezik még az elsõ részével azon kívül.

Met
már körbe jártam minden környezõ dombot de nem van meg

tomsolo
Nem lehet, max megdönteni tudom a rekordod - nem is volt olyan vészes 36 alá menni? 😊

De grat, egyébként a :32 nem rosz eredmény 12 probálkozásból.

opsz emmeg micsoda szmile, ez akart lenni <#vigyor>

óóójajj, akkor zárd le <#whatever><#love11>

tomsolo
4 napig él a challenge

ha addig nem dönti meg senki tiéd az 1 misi meg az összes feed.

na ezt nem értem... kiírta hogy elsõ vagyok oszt nem kaptam szart se. vmi 3:32es idõ meg 4mp bünti<#zavart1>

Bronx South
Emlékszem az 1-nél is hányszor anyáztam, mikor 8 -as layerben, cruise alatt egyszer csak megáll a kép és szvsz, örülhettél ha visszalépve a játékba még visszatudtál csatlakozni. Ott meg rávolt fogva arra hogy a vga melegszik, a problémák úgy mint nálam jelentkeztek stocknál is, de õ idõközben cserélt egy jobb vga -ra, már nem emlékszem hogy milyenre, de arra hogy vapor-x -es volt igen, és ugyanúgy fagyott extrahûtött vga -val is neki. Meg késöbb nálam is, miután 8600 GT -rõl HD5750 -re váltottam. Így a kártya ez esetben kilõve, marad a graf. motor.

Bronx South
Hát a TDU1 az nem csak nálam fagyott, szerintem van még pár ember akinél szintén jelentkeztek ilyen problémák. A TDU2 fagyásával viszont találkoztam a régi gépemen is xp alatt, de fogjuk rá a bétára, és találkoztam az új gépemen Win7 alatt is. És mivel az elõdjénél is voltak ilyen gondok, és mivel az utódja ugyanazzal a grafikus motorral érkezett a problémákkal együtt, joggal állíthatom hogy a graf motor a hibás.

Az hogy vannak olyanok akik még nem találkoztam semmi ilyesmivel, egy dolog. A többség véleményére, és a saját tapasztalataimra inkább alapozok.

nekem eleinte volt de csal egyszer vagy kétszer

w77d
hála az égnek, nálam még sosem volt fagyás vagy hasonló szarság..

tomsolo
nálam is nagyon ritka és csak fix dolgoknál:

pl map ról alt+tab

elalszik a vinyó - nem tudja felébreszteni

szerintem meg kompatibilitási gondok. még egyszer sem fagyott ki a TDU-m.

Bronx South
Én pár napja némi pontot összehoztam pókeren, meg lovét. Jöttem ki a terembõl, majd megálltam hogy a beállításokban belõjek pár bill. kombinációt. Kb. 10 sec telt el a kép megakadt, majd reportal kibaszott. Kicsit mérges lettem, azóta valahogy nincs kedvem játszani.

Korábban már írtam, pár játékot eltoltam már életem során, de ezzel a fogalommal hogy fagyás, megáll a kép, stb. idáig csak a TDU névnél találkoztam. Valószínûleg a grafikai motor sajátossága, amit a 2-ben se sikerült javítani, bár méginstabilabbá tenni viszint annál inkább. <#eljen>

Wanted
Tegnap bedobtam az Audis félkarúba pár ezrest, de közel sem jártam az R8 megnyeréséhez.
Ma bekészítettem 50 ezret és egy kis hidegélelmet, de még az elsõ 4ezer sem fogyott el és megnyertem az R8-at. 😊

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

hogy ezt a játék lefagyást nem tudják megcsinálni... <#violent>

tomsolo
Igen, miért? 😛

tomsolo
az nem bug, ott van a dombon - ha a videót nézed(de ráadásul ott összevan keverve) én is így jártam a 19-hez kell menni...

Te voltá az a ts? hopp? 😄

tomsolo
hajrá !

De nem lehetetlen, csak nehéz a pálya. Ha jól tudsz vezetni kb 10-20k ráfordítással biztos verni fogod az idõmet. Arra vigyáz hogy a CRC a Private Challengre menj mert a másikon is fentvan 50k beugróval 3:32-es idõvel.

meg is veszem az enzo-t megprószálom ezt a lehetetlen küldetést 😛

Enzo lesz nekem is, csak krúzolgatni, nem versenyezni<#vigyor5>

tomsolo
Ha nem megy el és visszajön a pénz akkor csinálok egy másik könnyebb küldit ahol versenyezhettek majd egymással - bár a túl könnyünek mi értelme van?

Enzo meg nem olyan drága, azért esett rá a választás.

Met
Már nem küzd 😊 Éppen eléggé ideges vagyok nem kell még ez a szar, csak a pénzt sajnálom amiért megvettem a kocsit

tomsolo
De drukkoljunk most Met nek aki az ENZO-val küzd és szid engem mint a bokrot. 😊

ezek után visszaszívtam a kommentem <#idiota>

naggyon jó, 10ezerbõ nyertem 23ezret pókerben, írt 1 haverom windózba kiléptem, erre lefagyott a játék... elbuktam a mind a 23ezret....<#falbav><#falbav><#falbav>

tomsolo
én oda már több vödörnyi eurót öntöttem - lassan megvehetném belõle.