40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#25294 Eza jogsis Koenig áttexturálva, majd behekkelve:) -
rusher4587 #25293 Áá, te vagy az ember, aki segíthet nekem! :D -
#25292 A meglátás helyes :)
A felni eredetileg Alfa Brera, ez esetben teljesen áttextúrázva karbonra, felirattal, emblémával.
A festés szintén saját kreálmány, csakúgy, mint a névhez passzoló fehér hímzések, és a fehér műszerhátlapok.
Köszi az elismeréseket. :)
-
#25291 persze hogy nincs, ez egy 3d modell, normális környezetbe téve... -
Gyuracell #25290 Az a meglátásom, hogy nem is kicsi huncutság van már megint a dologban. A felni (teljesen új modell, karimán a Konigsegg felirat), illetve a belső tér hímzései, olyat enged sejtetni, hogy valamilyen feltört autó (nincs az Ip listában) vagy valakinek sikerült az eddigieknél sokkal mélyebbre merülnie a moddolgatásban (Az még egy külön érdekesség hogy a kép URL-je egy magyar 3D-s modellekell és designal foglalkozó honlapra visz). Mindenesetre gratulálok a készítőnek! -
#25289 Ez hogy jött ide??? Nincs a játékban! -
rusher4587 #25288 Érdekes, eddig észre sem vettem az oldalán azt a légbeömlőt... :D
Amúgy baromi jól néz ki, grat! -
Szabi1991 #25287 -
#25286 Koenigsegg CCXR "Svart och Vitt" Edition
-
rusher4587 #25285 ui.: akkor már inkább MAFIA... -
rusher4587 #25284 Nem bánnám, ha ihletet merítene belőle az Eden, és legalább megvehetővé tennének egy M3-ast...
wollnerd: Abban milyen repülő/úszó alkalmatossággal lehet cancukázni? És milyen hegyre lehet feltekerni csepel bringával? :D Nagy GTA-fan voltam, évekig San Andreasoztam, de a VI-el sikerült elérnie a Rockstarnak, hogy teljesen elforduljak tőlük... -
#25283 Nem semmi felvonulás!!! Feltűnően sok az M-es BMW! -
#25282 Na és a GTA IV? :D -
rusher4587 #25281 Oszt' megkapnánk DLC1-nek Gyöngyöspatát... :D:D:D "Survivor pack" -
#25280 mondjuk egy Japánnal kiegyeznék,az összes autópályájával és a városokkal
de ha nem lenne olyan akkor mondjuk (kisebb) Ciprus,ha meg nagyobb akkor egy ilyen Európa feelingel pl. a Gumball 3000 állomások útvonala :D:D -
rusher4587 #25279 Csináltak már ilyet, úgy híjják', GTA SanAndreas! :D -
#25278 Es a ruszkik szunet nelkul kamikazeznenek. -
rusher4587 #25277 Komp, w77d fiam, komp... vagy az autód majd vízisízik a motorcsónak után? :D Mondjuk Veyron-nál esélyes, ha átborítod a fejére! xDDD -
#25276 amúgy régen sokat filóztam egy mindent átfogó szimulátoron hogy milyen kurva jó lenne. Sokat flightsimezek auitós cuccok mellett, miylen lenne má összekapcsolni a dolgokat... menne a krúz kocsikkal, mikoözben gépek repkednek rendes fs pilótákkal, a vizeken meg a shipsimeseket lehetne látni stb... -
rusher4587 #25275 Kétszázezerből max. egy csúcs-videokártyát vehetsz, nem csúcsgépet! :S Egy normálisabb táp is 30 rongy! :S -
#25274 azt a részt motorcsónakkal tudjuk le XXD
-
rusher4587 #25273 És az óceán partjainál átkapcsolunk kétéltűre, vagy mi a rák? :D (krúzba ugyebár a repkedés nem fér bele...) -
KASZAS1991 #25272 rendben XD -
#25271 bolygó krúz? 3 év múlva találkozunk XXXXD -
KASZAS1991 #25270 hát ha egész bolygó lenne feldolgozva az perfect lenne mert mindenki megtalálná a kedvenc tájt de akkor már jósok kocsi meg motor meg ami kell hozzá, hogy 2 tera 256 tera is legyen meg akkor már megkora lenne egy Citroen kacsával bolygó krúz -
rusher4587 #25269 Mondjuk Magyarország is csak igen szerény grafikával férne bele a két terrás keretbe... -
rusher4587 #25268 Nálam pont elférne az F: partíción! :D -
#25267 Hogy a játék mérete 2 terabájt legyen? -
rusher4587 #25266 Illetve a Naprendszerben található titkos emberi kolóniákat! :D Na de lehessen ám offroadozni az egész bolygó felszínén! -
#25265 Az egesz foldet. -
rusher4587 #25264 Kisebb karibi/dél-amerikai sziget + Izland vagy ahhoz hasonló fantázia helyszín buzi nagy havas hegyekkel, hegyi utakkal, fenyőerdőkkel, tajgával, gleccserekkel (amiken lehet csúszkálva vezetni, mint James Bond :P), kopár sziklás tengerparttal, nagy központi működő vulkánnal, gejzírekkel... kb. ennyi! :)
És valahol legyen egy óriási, döntött kanyaros, sok kilométeres, széles tesztpályaaa!!! -
Szabi1991 #25263 Man sziget DLC jöhetne! :)
-
#25262 Én Magyarországot, Angliát, Óceániát, Izlandot vagy Svédországot. :) -
rusher4587 #25261 Fehecsoki, sajnos így néz ki... W77d, ez pont nem divatszakma, a rendszergizda, na az az. Ez azért más, itt nem lapítod a segged 8-10 órán át a gép előtt, hanem mászod a létrát, fúrod a falat, krimpelsz, húzod a kábelt, mászod a tetőt, állítod a műholdvevőt, baszod a rack szekrényt stb. stb.
Nekem pont ez a fizikai munka része tetszene, ezért örültem, hogy végül ezt választottam és nem a sima rendszergazdát (abból is csináltam két évet, de nem sikerült befejezni, allergiás vagyok a linuxra -.-' )
Amúgy igazából az a gond az elhelyezkedéssel, hogy ezen a piacon a CISCO meg a rendszerei az etalon, ha nincs valamilyen CISCO vizsgád, senki vagy. Suli mellett ingyen jártunk CISCO tanfolyamra, de levizsgázni már nem tudtunk, aztán sulin kívül már kicsit drága lenne...
Köszi a videót Stockbauer, ma még úgy sem volt orgazmusom! :D
Tényleg meglephetnének a DLC-kkel a szülinapomra... :D -
KASZAS1991 #25260 Üdv mindenkinek
Hát én már várom, hogy mi lesz a most érkező DLC-ből
Am egy kérdés ha a TDU csapata a kezedbe adná, hogy milyen helyszín vagy táj legyen megcsinálva egy új TDU-hoz ti mit választanátok?
Én Alpok, vagy Japán vidék (a katasztrófa nélkül)
pixxel ha nem nagy kérés megtudnád csinálni, hogy a Nick: Kazz Klub: SG.Hu -
#25259 Szent isten! ennyi verdát egy versenypályán!
Köztük van a 2 bugatti: Veyron 1.6 és a Super Sport! -
#25258 engem is nagyon érdekel.
Jöjjenek már a mocik!!!!! -
#25257 Lambokat inkább sajnos el kell felejteni... -
#25256 Áááhh, kaszinózni még mindig nem lehet. :(
Köszönöm a válaszokat! -
#25255 én is megcsináltam a maradékokat. :)