Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tegnap vettem meg mindkettõt, a Veyron 2,7 misi egész pontosan. Szerintem nem érdemes megvenni, 350 fölött iszonyat lassan gyorsul, én egy helyet ismerek, ahol kihúzod belõle a 451-et, ezért meg nem érdemes beruházni rá. A Tricolore gyönyörû, sokkal szebb, mint amire számítottam, szép darab a gyûjteményben!😊 Ha Veyront vennél, akkor Sang Bleu, gyönyörû, és feltételezem, hogy semmi különbség nincs közte és a sima Grand Sport között. Elõbbit nem nagyon próbáltam ki, utóbbiba viszont 1500 km-et tekertem az elmúlt pár napban, azzal fedezem fel egész Oahut! 😊 És a kanyargós részeken is elégedett vagyok vele...

tomsolo
Van valamennyi delay a lejárat után - ráadásul mivel a jelentkezésnek szab csak határidõt,
a próbálgatásnak a pályán nem* - simán eltelhet jól sok óra mire jön a pénz.

*bár vhol olvastam mintha lenne azért egy játékbeni 24 órás korlát.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bronx South
Ezt visszavonom, megkaptam.

Bronx South
Az is nagyon nagy baj hogy bugos a Roulette és benyeli a lovét, de ez most pofon volt hogy a CRC is. Nem nagy lové, 10k -t perkáltam egy versenybe amit megnyertem, majd 60k -t kellett volna kapjak amit még mindig nem kaptam meg pedig van vagy 10 perce hogy véget ért a verseny. Akkor kapom meg esetleg mikor játszik majd a kreátor is, vagy elkell telnie pár órának, vagy mivan ? Ha nem kapok semmit az biztos hogy ez is felejtõs lesz mostmár, és nem fogok több 10k -t perkálni egy olyan versenybe ahol milliós a nyeremény.

Köszi, király volt a pálya, tetszett. Videó van, holnap délelõtt fel is rakom, mert most per pill 0 agyam van... Majd holnap pihenten.<#vigyor3>

Bronx South
Nem tom én az SS -el az összes Paganit állvahagyom, talán a hegyi utakon elõnyösebb de nagyon minimálisan, máshol nem.

[HUN]FaTaL
Irányítása könnyebb sokkal, szóval kanyarokban szerintem simán lehet gyorsabb. Egyenesben és végsebességre a veyron megveri azért. De én rühellem a veyront így marad a zonda. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tomsolo
430 körül van SS max azon pályán - az elején sok a bukkanó, utána meg elfogy hamar - de én nem vagyok HC szakértõ.

Amúgy a Cinke (vagy a Tricolore) van olyan jó mint egy Bugatti?

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Jesszusom. 2-3 milla egy kocsi és plusz még 1.5-2 a tuning?

No akkor ehhez még el kell rendezni pár bajnokságot, vagy meg kell nyerni valami Trick Trackot. <#ravasz1>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

[HUN]FaTaL
Igen
Igen, DLC
Asszem 3 millió meg gondolom + 2 milla a tuning de errõl megoszlanak a vélemények hogy érdemes e

Tricolore adatai papíron ugyanazok mint a Cinquenek, a gyakorlatban (egyelõre) jobban gyorsul mint a Cinque, de sztem ez bug és az autófix javítja majd.

Ha jól emlékszem 2 millió 130ezer az ára + szintén 1,5-2milla a tuning.

tomsolo
SS olyan 2.8 ha már ibiza 100% (ugye akkor 10% bonus már jár) Tricolore meg asszem 2.3 (de ez csak tipp olyanom nincs)

Mindkettõ DLC.

Lenne egy kérdésem a Bugatti fanokhoz.

Csomó CRC-n látom hogy Bugatti Super Sport vezet. Az a legdurvább Bugatti?
Az DLC autó?
A játékban mennyi az ára?

Valamint a Zonda Tricolor is érdekelne aki tudja hogy azt érdemes megvenni ha nem rajongok a Bugattiért?
(léptem nyomon mindenki olyannal futkozik)
Annak mi az ára a játékban miután DLC-ben megvetted?
... azt hiszem hirtelen nincs több kérdésem. Köszönöm! 😊

Gratula KeCA-nak, jó csörte volt.

Tomsolo-nak köszi az újabb agybajos pályát, nekem tetszett!
Sok hasonló jót még... még... még... 😊

tomsolo
TRICK TRACK 2 eredményhirdetés:

A titokzatos sofõr nem más mint: KECA!

Nyereménye az 1 millió dolláron kívül plusz 1 millió 356 ezer bónuszpénz, melyet Cápa Billy adott a leggyorsabb körért - bár Bálnás Böbe feje nagyon csattogott az oldalablakon, a visszafordítok alatt 😊

Min. 17 ember tolta, összesen 1356 rajttal, mindenkinek gratulálok aki kipróbálta, itt egy eredmény lista 10 perccel a vége elõtt:

A kreátori bónusz pénztt, feldobtam egy laza levezetõ - kb kanyar mentes - rohanásba ,nullás rajtpénzzel lehet neki esni, cserébe minimális forgalom van. (Brick on Gas) A1 a megkötés csak.

Ps: Aki készített videót - például a gyõztes <#vigyor0>- és felteszi annak nagyon örülnék.

Én meg egy ideje versenyeztem

Ztech
megesik😄 most én se vagyok fent késõbb megyek
Bronx South
sry zero, az alvás kicsit elhúzódott.. 😄

tomsolo
még egy óra van vissza a Trick Track bõl, jelenleg KECA vezet egy 3:19-es idõvel... $2.353 000 áll a stuff...

tomsolo
ugyanaz az ip mint az elõzõ okostónié...

Ztech
ha social pontokra gondolsz az csak online üldözésért jár
<#fejvakaras>

w77d
be van nyomva csórikám XXD

ebben a rendõrösdiben én is benne lennék. Kérdés: hogy lehetek outlaw, mert amikor engem üldöznek a rendõrök és sikerül ellógnom nem növekszik a pontom.

Ztech
te most tulajdonképpen mégis mi a bánatot akartál közölni?!😄
gduck
Hát már lassan belerázódok, de azért az útvonalakat még nem tudom 😊 Esténként számíthatsz rám 😉 Jó lenne utólérni az sg-s klubbot 😛

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Egy nyelvtan könyvet is linkelhettél volna mellé. 😊

L tévesztetted a topikot.

Ezt meg csak úgy natur 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Amatorversenyzo
csak a rendõröknek kéne kicsit makrancosabnak lenniük

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
láttom már megint nintsen me ga blur diszk 3
de attól még újrainditás után elindul
nfs shift öszehasonlitás:
nfs shifttõl ez jobb
az nfs shift nem job, z sokal job!

mercedes E320 CDI owner

SeanJRRussel
Klubbon belüliekre meg a többi versenyfajtára kéne ráfeküdni ami pontot ér,meg foytatni a rendõrözést.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jofer
Én is, én is! A múltkor toltunk pár versenyt Vengeance-al, de elég is volt belõle annyi! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Az biztos is most egy ideig kerülöm a club vs clubot. 😄 Kicsit túl sok volt ez a pár száz verseny 😄. majd a klubon belülit kellene megcsinálni, Csak nagyon nincs idõm most 😞.

TDU 2 nick: SpeedHUN

csak így tovább <#vigyor3><#eljen>

miután elküzdöttük magunkat a 3as szintig, elfogyott a lelkesedés és nemigazán klub vs. klub versenyeztünk 😄

Bronx South
Ne higgyél el mindent. 😄 Zero, én, és Angela, jól összeszoktunk, és most 45 -ik helyen van a klub. A Gduck is besegített tegnap, pár napja meg a Marci is jött egy versenyre, azt el is buktuk. 😄 A Marci miatt volt ! 😄

sajnos pár napja nem sikerült belépnem, de ha szarul állunk akkor sok versenyt buktatok, csak gratulálni tudok hozzá.. 😄

Bronx South
Szabi amúgy nézted mostanában a klubbodat ? Elég szarul áll.

[HUN]FaTaL
Nem tudod, #22348.

Hát én gyakran rendelek Távol-Keletrõl cuccokat és ha a bank fel is számol paypal-os fizetésnél kezelési költséget, én nem nagyon szoktam észrevenni, bár lehet, hogy akkor ezt is a többivel együtt vonják hó elején, az meg nem érdekel, csak ma tudjam ezt elintézni anélkül, hogy újra bankba kéne mennem...

pxxl
azt ugye tudod, hogy a bank kezelési költséget is fel fog számolni 😄

All hail the double x!

Mivel pont annyit raktam be a számlára, hogy 15 dolcsit át tudjak utalni (1200 tokent vennék), és nincs kedvem megint egy órát utazni a bankig meg vissza, valamint ez 1200 token esetében ugye 3 dollár, ami 3 autó árának felel meg (14 autóhoz képest elég sok), a válaszom IGEN, PONT EZEN akadok fent! 😊

[HUN]FaTaL
NETTÓ 5 dollár, oda is van írva.

pxxl
most komolyan 1 dolláron akadsz fennt?

All hail the double x!

Most akkor mi van ezzel a vásárlással, kell adót fizetni vagy nem? 5 dollár a 400 token vagy nem 5 dollár? 😛 Mert nekem 6-ot akar számlázni, de mintha olvastam volna itt olyat, hogy mégis csak 5 dodó az ár...

kifli
köszi 😊
"Dokumentumok\Eden games" mappa teljes tartalmát

kifli
nekem még 1 autó kéne, az is lotus omega 😄
kifli
win reinstalnál, miket kell kimentenem, hogy megmaradjanak a festéseim, és mentéseim?
tomsolo
Windows 7 alatt megy?

Nem lehet hogy a mikorofonos bug van?

[HUN]FaTaL
Teljes képernyõ alt+enter... Hangot nemtudom.