40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
rusher4587 #26218 Sajnos én önhibámon kívül nem tudok túl gyakran klubversenyeken részt venni, ezért nem nyom sokat a latba a szavam, de ha senkit sem zavarna a dolog, akkor szeretném azt kérni, hogy a kráter peremén/Honolulutól délre eső, elég közeli helyszín legyen most a klubház!!!
Nagyon hálás lennék érte és persze idővel lépnék én is vissza, ha meghívtok! :) -
Szabi1991 #26217 off:
Kedves klubtársaim!
Mivel közel 3hónapja semmi változás nem történt, mi legyen.. töröljem a klubbot és indítsak egy újat, vagy várjunk még hátha történik valami ?
(Ha újrakezdem a klubbot, a meglévő klubtagokat várom vissza, elöször az aktívakat tudom meghívni, hogy újra felküzdjük magunkat a 3as szintre, ez pár nap alatt össze is jöhet, max egy hét :) -
#26216 Myst te nagyon ráérsz :D Nem kéne neked is egy gyerek? :D -
rusher4587 #26215 És a várható teljesítményéről mit lehet tudni? :D
Amúgy köszi a segítséget, azóta én is megtaláltam, csak még nem volt alkalmam kipróbálni... -
Szabi1991 #26214 jó nagy lesz -
#26213 veyron ss: papírból -
#26212 OFFLINE PROJECT:
"Ezmiez?"
-
#26211 Ha tudnád használni a keresőt (google) akkor kb 1 perc alatt eljuthatnál knyazev és sethioz oldalára(utóbbin még hack wiki is van) ahol részletesen el van magyarázva mi a pénisz van.
-
rusher4587 #26210 Amúgy erre gondolsz? -
rusher4587 #26209 Használtam is, de csak olyan megoldást találtam, ahol crackelt játékkal lehetett használni őket. Én meg lesz*rom, online is gurulnék vele szívesen... -
#26208 ott van mindjárt a google, meg a youtube :D -
rusher4587 #26207 Igaz, ezt kifelejtettem... Ja meg nagyon ügyesen elbaszták a festéseket! :D
Ömm, a ZR-1 / SL65 hackelésben más is segíthet, aki próbálta már.. :P -
#26206 Az első az exploration pack roncsos baromságait (4et kellett megkeresni, meg elvesztek a régiek), az újabbat nem tudom. -
rusher4587 #26205 Ja, valszeg nem látták értelmét... Még mindig nem lehet tudni, mit javított az utolsó kettő?
Mysterion, légyszi', áruld el, hogyan hackeltél be magadnak ZR1-et meg SL65-öt?
Én úgy próbáltam, hogy 097-es verzióval behackeltem őket, de mikor a jelenlegi verziójú játékkal megnyitom a mentést, ezeket is lecseréli ford mustang "miami"-ra, mint más régi "tiltott" autókat. Még mindig a TSearch-ot használod? Mi az autók kódja?
Köffi (^^.) -
#26204 Nincsen warez update már egy ideje (talán az exp pack volt az utolsó, az utána lévő 2 patch nem jött). -
rusher4587 #26203 Még mindig a 023-as verzió fut?
/OFF
Tud valaki linket egy 023-as skidrow-féle update-hez? Csak 021-est találok... Ne kérdezzétek, miért kell most nekem ilyen, bonyolult história! :D
/ON -
#26202 max van benne egy olyan programsor, hogy ha a sérülés mértéke X százalék, akkor rángatózzon előre megírt módon nagy sebességnél.. -
rusher4587 #26201 Azért valami csak modellezve van belőle, mert törött lökhárítóval (vagy nyitottra tört ajtókkal?) 300 fölött igencsak rángat a kocsik orra... -
rusher4587 #26200 Üdv emberek! :)
Na történt valami érdekes az utóbbi egy hétben, amíg nem jártam erre? DLC autók vagy ilyesmi van már (legalább láthatáron)? -
galik #26199 :(:( -
HUN BECSEHELY #26198 Sorry,ezt nem tudtam. -
#26197 Használtautókereskedésnél oda mész a csávóhoz és sell.
#26195: Miért írsz hülyeséget? Az exploration pack óta eladhatóak a nyert autók. -
galik #26196 az faca. köszi. most kezdtem újra és sajnálom eladni a lanciámat -
HUN BECSEHELY #26195 Sehogy.Vegyél Házat,ha nem férsz el. -
galik #26194 Hogy lehet eladni az ellenfelektől elnyert autókat? Biztos nem fogom használni őket és csak a helyet foglalja??
-
gravis #26193 Sziasztok! Van itt esetleg valaki rajtam kivül, aki PS3-on játszik és olvasgatja ezt a fórumot? Tudom, hogy ez PC-s fórum, és bocsánat, ha ez zavar valakit, de jó lenne valakivel együtt gurulni néha. -
Szabi1991 #26192 nem is írtam hogy kéne nekem pénz a játékban, a klub meg a jutalom autókkal is tök jól elvagyok :DD -
#26191 Érdekes, én egész jól elvagyk trükközés nélkül is. Mi ez a nagy pénzhajhászás? Szép nyugisan össze lehet szedni annyi pénzt amire szükség van a játékban XD -
Szabi1991 #26190 naja, akkor már inkább biztonsági mentés trükk, kb. ugyanakkora csalás mind2 :D -
#26189 Meg lehet csinálni,ha 16 millióért van kedved az egész játékot újra végigtolni...Egyébként meg biztos nincs korlátozás,ha mégis akkor letörlöd mindig a plusz profilt mielőtt csinálsz újat. -
ATi0021 #26188 Ez így is tiszta lottó. Ezzel a módszerrel is csomót buktam. Maga a 20ezeres verseny meg unalom.
Amúgy érdekelne, mennyi online profilt lehet csinálni? Csak mert hivatalos fórumon azt olvastam van aki készített egy új online profilt. Végig vitte a játékot újra, így lett 16 milliója. Ezzel a profillal felvette magát barátnak és kirakta egy privát versenybe a 16 milliót. Majd a rendes főprofiljával csak ő látta az előbbi versenyét, ahol első lett, majd csak várni kellett egy kicsit és máris 16 millával gazdagabb lett. -
#26187 Hát. igen....
Én az 5 $-os asztalon csak max. 5000 értékű zsetont helyezhettem... de a végén már gyorsan haladtam. igaz, már nem tudtam a tétet megduplázni... -
#26186 csak mivel nem no limit a roulette, sokra nem mész vele. plusz ezzen NAGYON lassan lehet haladni. -
#26185 real life büntetik is keményen... -
#26184 allock néven megtalálható vagyok a játékban, igaz billel küldizek, kormányt majd mocikhoz lövöm be :/ -
Szabi1991 #26183 már :D -
#26182 Fenn se vagy :D
-
#26181 ott milyen módon vannak manipulálva a gépek ? ott nincs elektronika ami érzékeli hogy mire raksz. -
#26180 igen, ugyanúgy vesztettem.. -
Szabi1991 #26179 most pl. indulok fel a szigetre :D