40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Bandey #26258 Ismételd meg megint amikor kéri hogy nyomd le a gázpedált, akkor lenyomod, és addig nyomva tartod amíg ki nem ír vmi más szöveget, aztán ugyanezt a fékkel eljátszani, hátha most ez a gondja.
Nekem csak azt csinálja hogy ha elindítom a játékot akkor olyan 5ezerig felpörgeti a motort, aztán mikor 1 picit rálépek a pedálra akkor visszaesik a fordulat és onnantól jó. -
#26257 megtettem
most már nem ad gázt magától folyton, berakom 1-esbe, adom gázt és meg se moccan, a fordulatszám az egekben, a kocsi mégse moccan :)
beállításokban Accelaration-nál nekem csak Stick up van, Brake-nél meg Stick 2 backward
most rakom lükvercet, nyomom a gázt tövig, felmegy a mutató 8x1000 forudalitig és amint leveszem a lábam a gázról a mutató egyből leesik 0-ra szinte egy pillanat alatt -
FxRRulez #26256 Figyelem!
Aktív klubhoz csatlakoznék! Nickem: G27rulez
Üdv!
FxR -
Bandey #26255 Esetleg a beállításoknál a váltást állítsd szekvenciálisra? -
#26254 nincsen, csak a kormány -
#26253 nincs bedugva még controller a gépbe? -
#26252 na feladom, valamiért folyamatosan úgy érzékeli le van nyomva a gázpedál.. -
#26251 nah kormányzás oké, már csak a folyamatos tolatást kéne kivenni a gázpedálról :| -
#26250 nyomom én :)
de folyton tolat és kanyarodik már meg :d vicc -
Bandey #26249 hosszan nyomd a pedálokat, tehát mikor kéri hogy nyomd le a pedált, nyomd pár mp-ig, ne csak megnyomd oszt annyi. Nekem is EX-em van és így jó lett -
#26248 Logitech Formula Force EX-hez tud valaki profilt küldeni?
Sehogy sem bírom beállítani, végre elfogadta a gázt meg a féket külön pedálra, viszont állandóan tolatni akar :D
a kanyarodással meg gondom van csak jobb ra kanyarodik folyamatosan, balra egyáltalán nem, ha tökik elforgatom a kormányt balra akkor áll be a kerék egyenesbe :D -
#26247 Player/User nem tudja törölni.
Csinálsz egy Csillámfaszláma klubot; csak elhagyni tudod - törölni nem. Eredmény: hiába nincs senki benne tagként, egy új Csillámfaszláma klubot már nem tudsz csinálni, mert azt mondja foglalt név. -
rusher4587 #26246 Fasza, akkor elveszett a név? A ticketedre írták, hogy ők sem tudják törölni, vagy úgy érted, hogy csak mi nem tudjuk törölni? -
Szabi1991 #26245 nem lehet klubbot törölni, üres és le van zárva.. -
rusher4587 #26244 Mi a helyzet klub ügyben? Csináltatok újat vagy még a régi aktív és azért foglalt a név? -
#26243 LOL -
rusher4587 #26242 "-Hajlandó-e a vádlott megfizetni a 400 Atari tokenes büntetést?
-Igen, bíró úr!
-Jól van buzi cheater, akkor maradhatsz! :) "
És hat év múlva ítélethirdetés... -
Szabi1991 #26241 "Greetings! Thank you for reporting a player violating the games terms of service. Atari Inc. will conduct an investigation on this player. The outcome of our investigation will not be disclosed to anybody but the player who was reported. Thank you for your interest in Test Drive Unlimited 2! - Atari Technical Support " -
#26240 Pixel: minek a 2 'Videó beszórása' gomb? :D
A 2. gomb a 'Kép beszúrása' gomb alatt van, alapértelmezett fórumgomb alakjával! :D -
#26239 Emlekszem, volt itt par kep a nemet Bugattirol. Most hoztak le a hirt indexen. -
#26238 addig örüljetek míg lehet ilyeneken agyalni, utána a játék könnyen az enyészeté lehet. -
#26237 Ők sem értik, ez hogy lehet! -
rusher4587 #26236 Ja, lemaradt: Nektek sosem szokott látszani a kesztyű a póker asztaloknál? Ma reggel tournamentben láttam valakin egy feketét, meg is lepődtem, hogy miért mutatja, azt hittem, csak azzal a színnel működik, de hiába próbáltam végig mind az ötöt, egyik sem látszik nálam, csupasz a kezem... -
rusher4587 #26235 Újabb ruszki csítergeci? :)) Előbb én is összeakadtam egy kedves kis csapattal, miután a gyerek nem bírt három meccsen át lenyomni speed race-ben, behívta három mercis haverját, hogy szorítsanak a falhoz! :D
Hova csináltad az új klubot? Úgy értem, melyik épületnél? -
Szabi1991 #26234 aha... hihető..... 2mp alatt lett hirtelen +97ezer pontja..
ja és persze az összes eddigi versenyüket megnyerték a statisztika szerint... -
#26233 Ha lesz szabad helyetek, szóljatok, megyek :D -
#26232 hétvégén aktív leszek.. -
#26231 engem hívhatsz -
#26230 Én csak hétvégén tudnék legközelebb menni - kurva sok a melóm a héten (és Witcher 2 is pörög most :D) -
Szabi1991 #26229 klubház így már működik, csak nincs ellenfél klub vs klub-ra >.<"
-
Szabi1991 #26228 minden tag kirúgva, klub lezárva, kiléptem én is.... de a klub nem tűnt el.. R.I.P. :-/
az új klubnév -Hungarian Racing Club- , először 2.0-ként akartam nyitni de nagyon gagyinak tűnt úgy, így se sokkal jobb, az is igaz.. ha van jobb ötletetek, várom.. :)
kéne pár klubtag akik a következő napokban aktívak tudnak lenni, őket hívom vissza elsőnek, utána jöhetnek vissza a többiek is amint lesz megint hely -
Szabi1991 #26227 küldtem egy ticket-et hogyhamár basznakmegjavítani, legalább a klubbot töröljék hogy újra tudjam kezdeni.. -
Szabi1991 #26226 megnyitottam hogy bárki tudjon csatlakozni :D
de sajnos így se enged be simán :/ -
#26225 házban a tvben újra megtudod nézni -
#26224 Nekem kiírt valami klubbos üzit (.. retired..) csak gyorsan elvette, nem tudtam elolvasni. -
ATi0021 #26223 Szerintem sok változás nem lesz a klub téren. Ha jól tudom az Atari profilt váltott és most csak casual\mobil téren terveznek. Az Eden Gamest mint ahogy korábban láttuk szépen leépítették. Véleményem szerint idővel eladják őket.
Igazából új klubot kezdhetsz, viszont meg kellene tartani a régit is. Hátha mégis megjavul, viszont ha már az új klub is 3-mas szintű onnantól a régi részemről törölhető. Amúgy is hiányoznak még a klub vs klub pontok, így veletek vagy egy másik klubbal, de megszerzem őket. Persze csak szóbeli vizsga után. :) -
#26222 !!!Eladó a TDU2 game-em!!!
Természetesen cd key-el, és névre az atari accal. Galaxison 6.000,- Ft-ért vettem. Árajánlatot ehhez mérten, reálisan kérek. Postát Te állod! Mail & Msn: [email protected]
!!!Vaterán is fennt van!!! -
#26221 Jövök és küzdök fel! Végre lesz valami versenyzés. -
link14 #26220 Főnök úr nekem mindegy, Jövő hét szerdától vagy csütörtöktől maximális aktivitással részt tudok venni a vissza tornászásba :) Valahogy meg kell tartanom az első helyemet :D -
#26219 Az én klubom megy... Pedig én csatlakoztam még az exp. pack előtt!