Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyébként mivel úgyis haladsz szépen, sorban a még visszalévõ küldikkel plusz gondolom free-ben is bolyongsz a szigeten, plusz esetleg online krúzolsz másokkal, elõbb utóbb, be fog csippanni hogy Discovered 100%! :-)
Vagy jár valami külön jutalom ha minden út fel van fedezve és arra gyúrsz?
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
(MONDJUK ÉN NEM PRÓBÁLTAM)
Szerk: Akkor meg hagyd ezt a végére, mikor már mindet befejeztél. Az is lehet ha neki esel a küldiknek simán átgyalogolsz rajta - állítólag - szereti olyan helyekre tenni ahol felfedezetlen rész van...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Max egy újratelepítés kellhet.
Nekem sem sok van vissza a kérdéses Areából, megpróbálom kipörgetni és meglátjuk miujság van vele.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Még februárban crackelt példánnyal játszottam nagypapám gépén, a két telepítés mentéseit cserélgettem már, és mûködtek. Nem tudom, hogy ez okoz-e valami problémát, ha két legális telepítés között cseréljük õket, de szerintem nem. Minden esetre ha segítesz Petryx, offline módban indítsd el! 😊 Persze a trainer vagy valami cheat lenne a kézenfekvõbb megoldás.
(http://www.youtube.com/watch?v=IcLJrby0kHY)
Mivel ugye CD kulcshoz van rendelve a felhasználónév ha jól tudom.
Tehát pl. az én telepítésem alá hiába teszem be az õ mentését nem?
Próbálta már ezt valaki?
Attól hogy magasabb a nagyvak mint amennyi pénzed van, be tudsz ülni az aktuális körbe egy laza ALL-IN-el. Ettõl még nem kell hogy nyeremény nélkül távozz.
Sõt. Elvileg valahol hasonló a történet vége, mivel elöbb utóbb lefogyhatsz annyira hogy csak ALL-IN-el tudsz partyban maradni és ha bukod, bukod.
Szerintem az lehetett hogy egyszerûen kapcsolódási hiba miatt kidobott a szerver. Az csak véletlen hogy ez pont nagy vak hívásnál történt.
Történt már ilyen haversáccal... ülünk Level 4-ben, 5-en vagyunk még partyban, erre pukk, eltûnik.
Simán levágta a szerver. Semmi extra, csak kirakta az asztaltól.
Aztán mehetett koktélozni mert még a belépõje is ugrott, amit ugye ha rendesen kiesik, megkapott volna.
Gondolom voltál már úgy hogy pl. félkarún játszol, azt egyszer csak fel áll a karaktered a gép mellöl. Na ez ugyan az. Csak ott mivel bármikor kiszállhatsz, bebankolja a pénzt, a Tournamenten meg bukod. Ennyi. :-)
Csinált már másnak is olyat a játék, hogy (fõleg sûrû úthálózattal rendelkezõ helyeken) nem váltott át egy útszakasz kékbe, mikor átmentetek rajta, hanem szürke maradt és csak többszöri áthaladás segített?
Csak mer már 1.366ezer(vagy vmi ilyesmi...) volt a nagyvak asszem, oszt nem figyeltem hogy nekem már csak 1.260am volt, és eldobtam a lapot... hurrá <#falbav>#falbav> És erre kidobott a terembõl, és semmit se kaptam
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha jól emlékszem...
Amúgy kiváncsi leszek rá hogy mi van az épp futó Challengekkel, mert ugye Sean-é is akkor járt le amikor már le voltak lõve a szerverek.
Nagyon örülnék ha kijavítanák és korrektül lehetne küzdeni egymás ellen mint anno Trick Track.
Tehát ha elfogadod a nyereményt, újra koktélozhatsz hogy be tudj ülni ugyanarra a szintre.
Ha Level4-en 4. 5. vagy 6. vagy, akkor pedig nyeremény nélkül visszakerülsz Level3-ba free.
Minden Tournament mellett ott van hogy milyen helyezés esetén mit kapsz.
Amúgy szerintem bármelyik Tournament megnyerhetõ csoportos trükközés nélkül is.
Én nem vagyok egy nagy pókeres, olyannyira hogy a TDU2-ben tanultam meg a szabályokat.
Mégis Már kétszer megnyertem a Level4-et, 2x voltam harmadik és 3x második.
A többi Level meg csak annyiban különbözik hogy kisebb pénzzel indulsz és kisebb Kisvak-Nagyvak van kezdésnek. Arányaiban ugyanaz, csak ugye a nyeremény nem mindegy.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
(Nem hiszem.)
Szerk: Ha igen, akkor Petryx nyeri Sean versenyét, ha nem akkor SpeedHUN.
-hogy lehet a nicket meg a klubot kiírni a jobb felsõ sarokba?
-SG.hu nicket meg lehet változtatni?
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7.
8.
9.
10.
GMDestra tegnap.
Lehet ebbõl mégis június lesz 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.