Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Weed van 1 képem rólad 😄 Igaz se nem oahun,se nem ibizán. Pest 😄
Weed
Spirit of Perfomance Koenigsegg
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
hiányzott már egy ilyen örült száguldás
23582:
xDxDxDxDxD
ütni való feje van😄😄
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Petryx: megnézem majd 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Valami tipp?
Legújabb Patch van rajta ,jah és tegnap még nemvolt baja.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Nekem SEMMI bajom nincs az irányítással!
Sõt, a TDU1-ben sokkal nehezebb volt vezetni a gyors verdákat!<#fejvakaras>#fejvakaras>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Úgy írják mintha a jelenlegi irányítás olyan kúrva jó lenne, szánalmas.
Barátoknak és klubtársaknak elérhetõ, kicsit más mint amit mostanában megszokhattunk.
Hajrá!
Várom a visszajelzéseket!
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

http://goo.gl/gd6Zi5
kepfelto ltes.hu/110502/TestDrive2gh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ÉÉs ha külön írom akkor legalább be engedi linkelni?
de köszi a mai gamet, sanci, szabi , ati és a többiek
Azért ez nem egy macskafaroknyi hiány - és 100%.
Közben meglett a hiányzó Area 4 rész is, érdemes összevetni:
Azért a franciák a jó édes anyját vhol.
Benne lettem volna így is az 5ben és megmaradt volna a lvl4 meghívóm de olyan ideg lettem egybõl kiléptem a játékból.
(Sajnos a nem éppen jó irányítás sokat ront rajta, de azért nézhetõ.)
Másodiknál egy 5 -ös párra allinozni fail ilyen esetben.
Az utolsónál meg makkerod volt, mert elég lett volna egy tizes és nem te viszed. 😊
elsõ kör, Darwus rakott allint.. 😄
másodikba dobtam
harmadik kör, Attila rakott allint 😄
negyedik körben dobtam
ötödik kör 😄DD

gaba
Egyébként van egy fix a játékra ami kisebb felbontásúra veszi az árnyékokat, de messzebb látszanak. Ideális, ha valaki csak HIGH Evironment beálláítással játszik.
http://www.mediafire.com/?8dbnh7aocf52hxr
Próbálta már valaki online? Nem tiltanak ki érte? Offlineban királyuk mûködik.
még csak a felével vagyok meg
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
két alkalommal volt, hogy rám zúdítottad az invite-okat. Amikor már 20 perce tolom a kört, nem fogok a kedvetért átlépni, közölni hogy bocs, 50 perc és jövök, majd újrakezdem.
Én is úgy érzem, hogy ha egy klub tagja vagyok, akkor részt veszek a klub életében. Korábban meló után (hajnal 2-kor) felléptem gurulni egy keveset, most nap közben ráérek és úgy gondoltam (és nehezen rá is vettem magam) befejezem az offline részét a játéknak, ha már ilyen kevés van.
És mivel nem tudtátok, hogy versenyzek, azzal próbáltam jelezni hogy visszautasítom, tehát nem megyek.
Nektek nem esett le, akkor annyit kellett volna tenni, hogy joinolsz rám egyet és ekkor rájössz, hogy mi a szitu.
Most már részt veszek az online versenyekben.
peace
gaba
Hétvégén véletlenül felvettem - inkább elfogadtam - egy level 1-es magyar srác friend requestjét (olyan harmadikra 😊 ) - nem kellet volna mert az elsõ gondolata az a volt, hogy készített magának klubot és utána 5 percenként jött az invite a klubbjába. (ilyenkor gondolom automatikusan kirúgódok a meglévébõl, ha véletlenül entert nyomok.)
Fél óráig bírtam, utána lehúzódtam és mivel Ohaun voltam elkezdtem küldeni neki ezerrel az Invite Free Ride-ot, ez talán gondolkodóba ejtette - ugye 10-szintig nincs hawaii - végén levett friend listáról.<#idiota>#idiota>
gratulálok ahhoz hogy sikerült megcsinálnod a ohau kört.
Csak azért hívtalak be többször invite-ra mert , péntek, szombat, vasárnap is többször volt olyan hogy a klubtársakkal mentünk volna klubversenyre és minimum 4 játékos kell hozzá és pechünkre csak te veled lettünk volna meg 4-en de mivel gyakorlatilag egyszer sem tudtunk behívni hogy velünk játsz online így nem tudtunk játszani klub versenyeket. Én úgy érzem hogy ha egy klub tagja vagyok akkor azért a klub társakkal is lehet játszani és ha 10x hívnak akkor annak van valami oka. Ez nem támadás de valahogy jelezhetted volna hogy bocs srácok de ugyse megyek mert ohau kört tolok és megértettem volna. De mivel nem tudtuk/tudtam hogy mit csinálsz csak azt látjuk hogy sokat online vagy ezért bátorkodtunk invitálni.
No remélem azért most hogy offline-al kész vagy tudunk jókat klub versenyezni.
Köszi és még egyszer peace
http://goo.gl/gd6Zi5
hangacsi.blog.hu