Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzFeri82
Na az ilyen traineres k*csögöket kéne kitiltani örökre.

Bronx South
Egy kép a mai klub cruiseról:

Egy kép meg a vasamról:

Bronx South
Sajnos nekem sincs, de majd a Jaddz barátunk...

Bronx South
Azthiszed hogy a fail mûsorodat keresgéltem nagy unalmamban ? Naív ember vagy ám ezek szerint, mert más miatt lapoztam hátra, véletlenül ráakadtam, gondoltam megosztom, pont azért, hogy jót nevessél. 😊)

Van valami jó trainered ?
folyton elfogy a pénzem és elég nehéz újat szerezni :/

Folyamatosan tesztelnek még.Nyugodtan menj át a Prohardver TDU2 topikban privátba kérdezd+ a Stormline fórumozót hogy hóltartanak a tesztekkel.Igazat adok sokmindenben nektek mert egy béta szart kaptunk de nem pöcsverésvan.De egy rakás szart kell játszhatóvá tenni

#23600 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

biztos sokat kellett visszalapoznod. szegééény... de köszi, hogy elõástad, jót nevettem <#smile> a fáradalmaidért itt egy vidám dal Csak Neked! <#puszis>

Bronx South
Ki szereti a Life címü játékot ? Olyan mint a TDU, csak jobb grafikával. Akinek kell link hozzá, az forduljon Jaddz barátunkhoz bizalommal ! 😊

Bronx South

hát nem érted ???? lassan 1 hónapja már hogy az ajtó elõtt áll a DLC<#mf1> igen nagy az ajtajuk hogy ennyi idõ alatt sem lehetett bemenni rajta. <#duhos2> ezt a DLC-t is hamarabb reklámozták mint anno a játékot is sikerült úgy kiadni hogy nem tesztelték eleget. szerintem az ATARI jobban is meggondolhatná a felelötlen igéreteit.

[HUN]FaTaL
Valami olyasmi 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

wollnerd
Hogy néz ki a duel bugatti?
Úgy veszem észre hogy nincs rajta idióta mintázat.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Akkor a híres dlc megjelenés ennyi lett volna? Vagy majd újra hazudnak egy megjelenési dátumot a héten?

SzFeri82
Fel sem tûnt, kösz. 😊

kifli
itt van a szövegbox felett google maps-os térkép...
SzFeri82
Google maps? Nem értem, hogyhogy?
A Google mapsba is elmentette valaki a TDU-s dolgokat?

Köszi, a googlemap innen kb 10 km-re jelzi és ott csak földutak vannak 😊

Büdös Bohóc
én is észrevettem ezt, azóta megtaláltam valahol egy menüben, hogy hány pontot lehet ebbõl meg abból és azért nem megy feljebb, mert elérted a maxot.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SeanJRRussel
Ez a blur kúrva nagy mi annyit nyomtuk egymás ellen,jó kis hangulata van.Engem egy kicsit a Revoltra emlékeztet csak annyi h licenszelt modern gépek vannak de szvsz baromi jó 😄DDD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Escape -> Progress

http://goo.gl/gd6Zi5

SzFeri82
Teljesen jogos, bocs túlhajszoltam a témát.
Sajnálom, hogy nem jött be, mert szerintem jó game.

A TDU-val kapcsolatban viszont lenne egy kérdésem:
A Social pointok miért nem növekednek miután egy jópárszor végigvittem pár eventet a community racing centerben?
Hol látom, hogy mibõl mennyi social pontot lehet összeszedni?
A My TDU lifeban nem találtam ilyesmit.

Bronx South
Ja én pont ott léptem ki a videóból. 😄

pxxl
mondjuk ettõl én idegbajt kapnék elég hamar, hogy lelövöldöznek hátulról -.-

na mind1...ON

All hail the double x!

Bronx South
Hát ha a videón látottak neked fun, akkor játszad, de a hatásvadász szövegeket hanyagoljad már.

Gaben17
Ferrari ingben voltam én.
Gondoltam csinálok rólad egy ilyet 😄

Este lesz valami gurulás?

Spirit of Perfomance Koenigsegg

SzFeri82
Pedig fun.

Amúgy nem a TDU ellen beszéltem ha eddig nem tûnt volna fel.

Bronx South
Hát kár volt a videót beszúrnod, inkább megyek tolok egy kört Oahun.
Tipikusan az a játék, amitõl az ember remegni kezd, és vérvörös fejjel nézi a monitort miközben egy hajszál válassza el attól hogy beleállítsa az öklét. Tipikus monkey játék, és ugyanaz a véleményem róla mint a Split Secondrõl.

SzFeri82
😊
http://www.youtube.com/watch?v=k6kXA9W1nt8&feature=related
Na többet nem offolok.

Bronx South
pxxl
"De szerintem van egy bája annak mikor igazi licenszelt kocsikkal de ezzel ellentétben neonfényes, tûzijátékos pályákon mindenféle techno-drogos trip-be illõ powerupokkal nyírod a többieket miközben Drum & Bass és dance szól a háttérben"

<#idiota> <#nevetes2>

All hail the double x!

SzFeri82
A Blur single playerben béna, szinte csak gyakorlásnak jó mielõtt elkezded a multis karriered. Tehát ha letöltöd, és kipróbálod az sajnos nem adja vissza az igazi multi élményt.

De szerintem van egy bája annak mikor igazi licenszelt kocsikkal de ezzel ellentétben neonfényes, tûzijátékos pályákon mindenféle techno-drogos trip-be illõ powerupokkal nyírod a többieket miközben Drum & Bass és dance szól a háttérben.

(Na ez jó kis reklámszöveg volt.)

A Split/Second multija hihetetlen rossz és unalmas, plusz sok csaló van.

Bronx South
Ja igen, igazad van. xD fail, viszont a másik fele igaz.

SzFeri82
Kevered a Split Seconddel. 😊

SzFeri82
A legjobb multi autóverseny amit valaha játszottam. Period.

Tavaly nyár óta nem tudtam letenni.
A Multi rész személytelenebb mint a TDU, kevésbé szociális, de sokkal pörgõsebb.

Bronx South
A Blur egy hatásvadász szar. Biztos nagy fless a dõlõ építmények között versenyezni, de a nyílt terü, oda mész ahova akarsz online játékoknak mindig is nagyobb sikerük volt. A TDU2 -nek kell a jelenlegi mellé egy új irányítás, vagy a jelenlegi fejlesztése, a bugok kijavítása, és ok lesz. (A DLC -k meg majd úgyis jönnek.) Nagyok az erõfeszítések, és izzik a TDU2 fórum, én is próbálom bombázni nap mint nap, elöbb utóbb lesz valami.

pxxl
na hát a blur-ról inkább ne beszéljünk 😄

All hail the double x!

SzFeri82
Valami csak jó lehet benne, hiszen mégis sokan nyomják. És eleinte nekem sem tetszett úgy mint az elsõ, de simán rákattantam.

A szégyen inkább az, hogy a másabb, de technikailag bugmentesebb és jobb multival is rendelkezõ Blur c. játék nem lett népszerûbb.

Bronx South
Én mikor kezdtem ezzel játszani akkor gyanakodtam a routerre, mindenki laggolt, azt kiteszteltem hogy a hálókártyával "van" gond, akkor még Xp -m volt azt a Win 7 feltelepítése után minden ok lett.

Én is láttalak ugrálni/laggolni. Írtam is neked de alighanem azt sem láttad. Ha igaz hogy ez a router miatt van, akkor ugyanaz a problémánk? Mert te sem látsz engem, és én sem téged. <#fejvakaras>

nem is rossz az Opeled W77d

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

pxxl
lassan kezd olyan érzésem lenni, bár bevallom 2 hónapja nem játszottam ezzel, (nem véletlenül) de olvasom itt a sok bugot, csítet stb. szval ez olyan mintha csinálnának egy nagy rakás szrt, és bemutatnák a fejlesztõknek, hogy na gyerekek ezt nem szabad csinálni ok, akkor hajrá... <#szomoru1>

All hail the double x!

jajaja, tetszetõs! <#taps>

Az hogy nem látom az embereket az akkor lehet router problematika? Koá-t még autózás közben sem látom, vagyis ugrál/laggol. Meg még pár embert... akik közben ugyanúgy ott vannak a barátlistán. :/
Már nem tudok másra gondolni...

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

tomsolo
Petryx jó lett a Rallys challenge!<#szeret>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SzFeri82

SzFeri82
Igazad volt, tényleg kihagytam egy pici szakaszt.

w77d
de. ez a lotus felvonulás idején volt, tötyörögtem a dugóban. láttam ám õket fotózni, volt ott valami öreg csóka is fényképezõvel XXD

Ezt bazze nem mondod hogy Pesten fotóztál egy 458-at és a háttérben tényleg pont Weed megy el a TwinToppal???

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Köszike

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

ügyi vagy