Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyton elfogy a pénzem és elég nehéz újat szerezni :/
#23600 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Úgy veszem észre hogy nincs rajta idióta mintázat.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Sajnálom, hogy nem jött be, mert szerintem jó game.
A TDU-val kapcsolatban viszont lenne egy kérdésem:
A Social pointok miért nem növekednek miután egy jópárszor végigvittem pár eventet a community racing centerben?
Hol látom, hogy mibõl mennyi social pontot lehet összeszedni?
A My TDU lifeban nem találtam ilyesmit.
na mind1...ON
All hail the double x!
Gondoltam csinálok rólad egy ilyet 😄
Este lesz valami gurulás?
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Tipikusan az a játék, amitõl az ember remegni kezd, és vérvörös fejjel nézi a monitort miközben egy hajszál válassza el attól hogy beleállítsa az öklét. Tipikus monkey játék, és ugyanaz a véleményem róla mint a Split Secondrõl.
<#idiota>#idiota> <#nevetes2>#nevetes2>
All hail the double x!
De szerintem van egy bája annak mikor igazi licenszelt kocsikkal de ezzel ellentétben neonfényes, tûzijátékos pályákon mindenféle techno-drogos trip-be illõ powerupokkal nyírod a többieket miközben Drum & Bass és dance szól a háttérben.
(Na ez jó kis reklámszöveg volt.)
A Split/Second multija hihetetlen rossz és unalmas, plusz sok csaló van.
Tavaly nyár óta nem tudtam letenni.
A Multi rész személytelenebb mint a TDU, kevésbé szociális, de sokkal pörgõsebb.
A szégyen inkább az, hogy a másabb, de technikailag bugmentesebb és jobb multival is rendelkezõ Blur c. játék nem lett népszerûbb.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
All hail the double x!
Az hogy nem látom az embereket az akkor lehet router problematika? Koá-t még autózás közben sem látom, vagyis ugrál/laggol. Meg még pár embert... akik közben ugyanúgy ott vannak a barátlistán. :/
Már nem tudok másra gondolni...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ibiza térkép
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine