40335
  • Tattix
    pixxel ha már Falkont odaírtad a játékosokhoz meg a fejlécére a klubját akkor megragadnám az alkalmat és megkérlek engem is hasonlóan helyesbíts!thx
  • Tattix
    A tagok valamilyen úton tartják egymással a kapcsolatot és ha ráizgulnak egy furikázásra akkor riadólánc vagy itt ez a frankó fórum és ezúton tudomást szerez róla a pógár.
  • Berserker8814
    Jólvan, köszi :D majd próbálgatom :P
  • [HUN]FaTaL
    Valamelyik szarság alatt lesz, zoomolgass rájuk. :) Valamelyik versenynél szoptam be így, ott volt alatta, kizoomolva nem látszott. :D
  • Berserker8814
    A menü mögött is a házam van:D És azért van kevés mert kevés kocsim van :D
  • icetihi
    Ibizán lesz a menü mögött :D:D:D de kevés házad van :D
  • Berserker8814

• icetihi
    Akkor marad a szárazföld:D
  • Berserker8814
    Mind két szigeten megnéztem és a filternél engedélyeztem :D
  • icetihi
    vedd meg a bejárat melletti elsőt, általában classic, majd utána a mapra és vissza
  • Szabi1991
    vagy csak rossz szigeten keresi :D
  • [HUN]FaTaL
    Akkor kiszűrted a térképről a klubházakat, mert a vásárolható klubházak asszem nem tűnnek el.
  • Berserker8814
    Igen, a "megvásárolható" klubházak el is tüntek, de a sajátot nem látom. És biztos benne vagyok a klubba mert a tagokat is mutatja a játék :\
  • [HUN]FaTaL
    Pirossal jelzi pedig. Mindkét szigeten nézted?
  • Berserker8814
    És az mitől van, hogy meghívtak egy klubba, beléptem, de sehol nem találom a klubházat? :)
  • Fehercsoki
    Használtautósnál hogy lehet elérni hogy más kocsikat áruljon?(mapra kimegyek meg vissza nem segít)
  • koalika
    Állítólag nem csaj.
  • Stockbauer33 #27322
    Gondoltam is rád :D Látnod kellett vna h legyaláztam az orosz majmot.Köpninyelni se tudott.Feszült is volt a nagymenő brigád dehát tudják mostmár h hányas a kabát.Zsu késöbb vmikor majd felmegyek.Megkereslek.Amúgy a Marina v köcsög v csaj mert naon küldözgeti nekem a koktélokat Vagy szimplán behódolt
  • Szabi1991
    -HRC- lett helyette mert nem engedett be minket a klubház, az Atari meg leszarta...
  • koalika
    Gratulálok Stock !!!!!!
    Látom Marina is veled játszott. Úgy látszik ma én sem pokerezem ö miatta!!
    Sok sikert neked, szia!!!!!
  • SeanJRRussel
    A HRC klubbal mi van????
  • Stockbauer33 #27318
    Pedig pont dicsekedni akartak h ma trófea gyűjtés voltnálam.2 noname játékost egyszerre és 4 topjátékost 1Nként kiraktam.Régen volt ilyen jó pörgös játékom a lvl4be.Pihenj kicsit erre a stresszre és gyerevissza Janesz.Csak temaradtál meg a KOa.A Zsu túl messze van max veled versenyezhetek.Easy Janesz és jácctovább

• Falkon
    Nekem az SLS a favorit. Eleje óta arra gyűjtöttem! :)
  • Bronx South
    Nekem az SLR jön be egy ideje, de nagyon.
  • jani34
    na én a mai nappal végleg befejeztem a pókerezést. a f.........m tele lett a sok összebeszélős űberfasza playerrel mindenkinek köszönök mindent.
  • Tsabino
    Sziasztok!
    Tegnap regeltem a fórumra. A játékot április óta nyomom. Kérdésem hogy itt klubba lehet-e jelentkezni, illetve nézegettem a videókat, jók az ilyen együtt kocsikázások. Ha lehet csatlakoznék én is.

Mikorra szoktatok ilyen krúzokat szervezni?
    Szép estét.
  • Falkon
    Megbeszéltük! :)
  • Berserker8814
    Majd nyomunk 1 merci krúzt:D
  • Falkon
    Látod, itt vannak a Mercik! De ez még csak a kezdet! :D
  • Berserker8814
    Vicces lehet, ha ezzel a festésel el húzol egy magyar mellett :D
  • kifli
    itt legaláb a festésem látszik :D

Igaz csak a végén rendesen :(
  • Berserker8814
    Nem rossz, nem rossz :D
  • Falkon
    A gépparkom fele:

Köszönöm a tegnapi klub krúzt:
  • Stockbauer33 #27306
    Nekem köszön de biztos másnál is van Face/Namecontrol.Pár napja egyasztalnál ültünk Jani34 KOAGT meg én és egy nemismert név ránk köszönt Geee.Magyar player.Fel is vett barátnak.Ráadásul jó pokerjátékos .Annó még a TDU1ben volt egy komolyabb krúz MRFS-el és pár külföldi nagyágyúval.Oahun lent a városnál beadott tölünk pár ezer méterre 2 magyart.Irogattam a Shelbynek(NewLife) és ránk köszönt a kétmagyar h Szevasztok magyarok.Mi is vissza.Ott aki bejött a layerbe köszönt 1ből.Ez így korrekt.Sajnos a TDU2 magával hozta a sok bugot meg az idiota playereket is.Amikor nosztalgiázunk a TDU1ről ez is benne van h ott abba nemvolt ennyi gyökér.Volt pár északon.Igazi hegyibanditák :D de inkább a közös gurulás volt elötérbe helyezve.Amenyit balhéztam mostanába a lvl4be annak az 1%-át a TDU1be.De ott is(TDU1) max a TDUPE mahinátor hülyegyerekek miatt akik az Audi A3asal (közben kiverték az öcsit) odavertek az Enzomnak.Férges ez az új generáció Dák és sztem ezt ők is tudják.
  • gduck
    Kenobita tegnap se köszönt az asztalnál (jó szokásához híven). NO KOMMENT

UI: Ki is szórtam mindjárt az elején
  • wollnerd #27304
    Oké, mindegy most vettem észre hogy naaaggyoon hasonló motorháztetőjű verda két különböző verda! :D :D :D
  • wollnerd #27303
    Nem kéne felcserélni a videók címét?
    Hawaii-n még csak kb. 740 km-t tettél meg, Ibizán már kb. 889 km-t! :D
  • Bronx South
    Ez még tegnapról (meg máról is van, de az majd vmi összefoglalóban lesz benne):

• rotator
    Jaja, most már pörög.
  • wollnerd #27300
    Nálam nem lassú!