40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#27339 pixxel ha már Falkont odaírtad a játékosokhoz meg a fejlécére a klubját akkor megragadnám az alkalmat és megkérlek engem is hasonlóan helyesbíts!thx -
#27338 A tagok valamilyen úton tartják egymással a kapcsolatot és ha ráizgulnak egy furikázásra akkor riadólánc vagy itt ez a frankó fórum és ezúton tudomást szerez róla a pógár. -
Berserker8814 #27337 Jólvan, köszi :D majd próbálgatom :P -
#27336 Valamelyik szarság alatt lesz, zoomolgass rájuk. :) Valamelyik versenynél szoptam be így, ott volt alatta, kizoomolva nem látszott. :D -
Berserker8814 #27335 A menü mögött is a házam van:D És azért van kevés mert kevés kocsim van :D -
#27334 Ibizán lesz a menü mögött :D:D:D de kevés házad van :D -
Berserker8814 #27333
-
#27332 Akkor marad a szárazföld:D -
Berserker8814 #27331 Mind két szigeten megnéztem és a filternél engedélyeztem :D -
#27330 vedd meg a bejárat melletti elsőt, általában classic, majd utána a mapra és vissza -
Szabi1991 #27329 vagy csak rossz szigeten keresi :D -
#27328 Akkor kiszűrted a térképről a klubházakat, mert a vásárolható klubházak asszem nem tűnnek el. -
Berserker8814 #27327 Igen, a "megvásárolható" klubházak el is tüntek, de a sajátot nem látom. És biztos benne vagyok a klubba mert a tagokat is mutatja a játék :\ -
#27326 Pirossal jelzi pedig. Mindkét szigeten nézted? -
Berserker8814 #27325 És az mitől van, hogy meghívtak egy klubba, beléptem, de sehol nem találom a klubházat? :) -
#27324 Használtautósnál hogy lehet elérni hogy más kocsikat áruljon?(mapra kimegyek meg vissza nem segít) -
koalika #27323 Állítólag nem csaj. -
Stockbauer33 #27322 Gondoltam is rád :D Látnod kellett vna h legyaláztam az orosz majmot.Köpninyelni se tudott.Feszült is volt a nagymenő brigád dehát tudják mostmár h hányas a kabát.Zsu késöbb vmikor majd felmegyek.Megkereslek.Amúgy a Marina v köcsög v csaj mert naon küldözgeti nekem a koktélokat Vagy szimplán behódolt -
Szabi1991 #27321 -HRC- lett helyette mert nem engedett be minket a klubház, az Atari meg leszarta... -
koalika #27320 Gratulálok Stock !!!!!!
Látom Marina is veled játszott. Úgy látszik ma én sem pokerezem ö miatta!!
Sok sikert neked, szia!!!!! -
#27319 A HRC klubbal mi van???? -
Stockbauer33 #27318 Pedig pont dicsekedni akartak h ma trófea gyűjtés voltnálam.2 noname játékost egyszerre és 4 topjátékost 1Nként kiraktam.Régen volt ilyen jó pörgös játékom a lvl4be.Pihenj kicsit erre a stresszre és gyerevissza Janesz.Csak temaradtál meg a KOa.A Zsu túl messze van max veled versenyezhetek.Easy Janesz és jácctovább
-
#27317 Nekem az SLS a favorit. Eleje óta arra gyűjtöttem! :) -
#27316 Nekem az SLR jön be egy ideje, de nagyon. -
jani34 #27315 na én a mai nappal végleg befejeztem a pókerezést. a f.........m tele lett a sok összebeszélős űberfasza playerrel mindenkinek köszönök mindent.
-
Tsabino #27314 Sziasztok!
Tegnap regeltem a fórumra. A játékot április óta nyomom. Kérdésem hogy itt klubba lehet-e jelentkezni, illetve nézegettem a videókat, jók az ilyen együtt kocsikázások. Ha lehet csatlakoznék én is.
Mikorra szoktatok ilyen krúzokat szervezni?
Szép estét. -
#27313 Megbeszéltük! :) -
Berserker8814 #27312 Majd nyomunk 1 merci krúzt:D -
#27311 Látod, itt vannak a Mercik! De ez még csak a kezdet! :D -
Berserker8814 #27310 Vicces lehet, ha ezzel a festésel el húzol egy magyar mellett :D -
#27309 itt legaláb a festésem látszik :D
Igaz csak a végén rendesen :( -
Berserker8814 #27308 Nem rossz, nem rossz :D -
#27307 A gépparkom fele:
Köszönöm a tegnapi klub krúzt:
-
Stockbauer33 #27306 Nekem köszön de biztos másnál is van Face/Namecontrol.Pár napja egyasztalnál ültünk Jani34 KOAGT meg én és egy nemismert név ránk köszönt Geee.Magyar player.Fel is vett barátnak.Ráadásul jó pokerjátékos .Annó még a TDU1ben volt egy komolyabb krúz MRFS-el és pár külföldi nagyágyúval.Oahun lent a városnál beadott tölünk pár ezer méterre 2 magyart.Irogattam a Shelbynek(NewLife) és ránk köszönt a kétmagyar h Szevasztok magyarok.Mi is vissza.Ott aki bejött a layerbe köszönt 1ből.Ez így korrekt.Sajnos a TDU2 magával hozta a sok bugot meg az idiota playereket is.Amikor nosztalgiázunk a TDU1ről ez is benne van h ott abba nemvolt ennyi gyökér.Volt pár északon.Igazi hegyibanditák :D de inkább a közös gurulás volt elötérbe helyezve.Amenyit balhéztam mostanába a lvl4be annak az 1%-át a TDU1be.De ott is(TDU1) max a TDUPE mahinátor hülyegyerekek miatt akik az Audi A3asal (közben kiverték az öcsit) odavertek az Enzomnak.Férges ez az új generáció Dák és sztem ezt ők is tudják. -
#27305 Kenobita tegnap se köszönt az asztalnál (jó szokásához híven). NO KOMMENT
UI: Ki is szórtam mindjárt az elején -
#27304 Oké, mindegy most vettem észre hogy naaaggyoon hasonló motorháztetőjű verda két különböző verda! :D :D :D -
#27303 Nem kéne felcserélni a videók címét?
Hawaii-n még csak kb. 740 km-t tettél meg, Ibizán már kb. 889 km-t! :D -
#27302 Ez még tegnapról (meg máról is van, de az majd vmi összefoglalóban lesz benne):
-
#27301 Jaja, most már pörög. -
#27300 Nálam nem lassú!