40335
  • bazso29
    Ha valakinek van egy kis kedve driftelni, az nézzen be a privát crc-be:
  • rusher4587
    De csak tudtával! :D
  • Bronx South
    Nem lehet lecserélni, de ezt írták lejjebb is.
  • rusher4587
    Látod, ezt én sem. Mindennel fullon (kivéve Vsync, az ki van kapcsolva) 40 FPS-el megy, ha valami fut még, akkor sem esik 35 alá, de a játék elkezd szaggatni, szóval gurulás közben száz méterenként megakad a kép. Ezt most is csinálja térkép módba váltáskor, de gondolom, nem csak nálam. Biztos hiányzik még neki 1-2 procimag, de ez van, ezzel kell gazdálkodnom. És ha másért nem, már csak érdekességből is érdekelne, hogy letudom-e cserélni a rádió zenéit, szeretném, ha tényleg autórádió feelingje lenne a dolognak! :D
  • Bronx South
    Nem tudom hogy egy winamp vagy egy media player miért olyan megterhelő a gépednek ha a játuk full graffon megy, szerintem az már akad háttérprogram nélkül is. Vagy leveszel a graf beállításokból, vagy szedj le egy media player classicot, az 100 hogy nem fogja meg a géped, egy utolsó paraszt media lejátszó.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Club felvétel van valahova?
  • rusher4587
    Felraktam egy rohadt szemét chalenge-et, 1 misi a tét! :D Trick track of ENZO-kedvelők előnyben...
  • rusher4587
    #27565 :D
  • Berserker8814
    A zenéket tudtommal még nem lehet lecserélni :) Winampot elindítod a háttérben :)
    Gaba: Oké, majd írok :)
  • VWfan
    Ez engem is érdekelne!
  • cenobite
    Had ne mondjam, hogy 9:1 arányban mennyire voltam kisebbség.. Tartottam magam amíg tudtam, de 5.-ként kiestem. Ááááááááááá... Nem rám fókuszáltak.
  • cenobite
  • koalika
    Sok sikert neked!!!!!!!!!!!!!! És nagyon köszönöm a mai poker partikat, nagyon jóóó társaság jöttünk össze: jani, kertitörpe, gee, acid, kenobita !!!!!!!!!!!!!!
  • cenobite
    Zsu-ék levertek mint a bokrot. De ki ül megint velem szemben? Igen!!! Lola!! :D
  • rusher4587
    Érdeklődnék, hogy a rádiók zenéinek lecserélésére született-e már valamilyen megoldás vagy tudtok-e tippet adni? Sajnos nekem maximum grafikán épp, hogy csak szépen elfut a játék, de ha bármilyen más program megy közben, akkor már szaggat, szóval a "winamp a háttérben" dolog kilőve, ezért gondoltam, hogy ha már másnak sikerült, akkor én is kicserélem valahogy az audio fájlokat a kedvenc zenéimre... :)
    Előre is köszi a segítséget!
  • cenobite
    Lola-t kiütöttem, de csak 2. lettem. :(
  • cenobite
    Nos, Lola velem szemben. Ismét. :) Majd írom mi volt. Kezdődik...
  • gaba91
    kár, nah de mindegy, mostanában én sem érek rá annyira. Bár ma még nyomok egyet buli előtt.
    A pókerről meg annyit, hogy jó volt a lapjárás. Legutóbb kifogtam egy elég sz*r lapjárást, de szerencsére ennek ellenére is meg 4 vagy 5-szöröztem a zsetonjaim számát egy jól időzített akcióval.
    Többnyire követem a fórumot, majd írsz hogy mi újság aztán tolhatjuk megint ;)
  • Berserker8814
    Előreláthatólag keddig vagy szerdáig nem leszek játék közelben :) De a fórumot majd nézegetem :) Aztán ha hazaértem lehet gurulni, meg pókerezni.. Bár gaba megint elnyeri az összes lóvémat :)
  • Bronx South
    Most meg visszalépek, és a szerver kibaszott üzenet vár... asszem én itt fejeztem be ezt a rakás szart, nem baszhat fel ez a szarrakás ilyen szinten, érik hogy visszarakom az egyet és azt kezdem elölről !!
  • Bronx South
    Basszameg kb. 20 perc próbálkozás után sikerült csatlakoznom egy cruisehoz, utána 3 sec alatt kibaszott a halál faszára, majd 2 invájtot is kaptam hiába fogadom el nem ad vissza, csatlakozni ismét nem tudok, há én úgy égetem el mindjárt a qrwa dvdt mint isten gomorát, és törlöm ezt a szart a picsába. EZ REALLY REALLY ??? Há ilyen a mesébe nincs a qrwa élet bassza meg!!!
  • rotator
    Ezt a Gozdzikowát (vagy ki a szöszt) is feketelistára raktam. Kábé Lola88 pepitában, még hasonlít is rá. Ilyen mázli szerencsejátékban nem lehetséges!
  • Falkon
    1 hétig nem leszek, krúzoljatok jó sokat! Szevasztok!
  • w77d
    jah mingyá megyek kurvázni, az lesz akkora krúz, hogy csak na XXD
  • popely16
    Engem is érdekelne
  • Cápafogxy
    Lesz ma este valami krúz?
  • [HUN]FaTaL
    Rendesen írt csak a kódolást baszta el. :D
  • SeanJRRussel
    Írjál már rendesen hombre...
  • icetihi
    bakker srácok, ezt a vitát... Egyébként az egészröl Hapci tehet. 21:30tól a gumball végéig bent figyelt a layeren a menüben. Egyszer engem is kidobott mikor megálltunk a homokos parton és unlinkeltem Hapciról, hogy Ts-t be tudjam végre hívni.
  • Bronx South
  • Stockbauer33 #27549
    Nekem elég a végén a fekete Panamera Turbo :D
  • Szabi1991
    stippi-stopi gallardo :D
  • SeanJRRussel
    Akkor kérném a Challengert, Skyline.t,M3-at, SL65 AMG-t és a csajokat 1:30 nál.Előre is köszi!!:DDDDD
  • Bronx South
    Off:

Odabasz!

• tomsolo
  • Petryx
    ts-el nagyon régóta ismerjük egymást és számtalanszor gurultunk is együtt.
    Nem gondolom hogy egy vita kitörli a múltat.
    Ezek szerint krúz kérdésben nem igazán egyformán látjuk a dolgokat, nagy kaland.
    Legközelebb nem hívom, vagy csak akkor ha ketten vagyunk! :-)

• Bronx South
    Na akkor az esti kérdésedre meg is írtad a választ.
    Hála az égnek a neten 2 sec kilőni vkit, tedd te is ezt a ts "haveroddal" és a legközelebbi vita aláásva.
  • Petryx
    Ezt a szervezett majomkodást 8 ember élvezte 2 órán keresztül.

Nem egyforma az értékrend, nincs ezzel semmi gond.
    Akinek tetszik jön, akinek nem, nem!

Bazzz ez egy JÁTÉK, nem a munkahelyed, vagy az élet valamely kötelessége!
    Itt nincs MUSZÁJ. Nekem legalábbis nem ez az értékrendem.
    Nekem itt olyan van hogy LEHET.
  • Petryx
    Ne haragudj TS de tényleg nem értem miért kell ezen ilyen szinten kiakadni.

Ok, vettem, legközelebb nem hívlak.
    Hatan voltunk amikor hívtalak (én marha) azért, mert jelzés nélkül is többször csatlakoztál hozzánk.
    Ennyi.
    Gondoltam árd, hátha jösz. Nem több!
    Közben jött még két ember, aki csak úgy odaugrott (momentán club társak).
    Mit kellene ilyenkor tennem?
    Elzavarni aki ott van, mert lehet hogy valaki még visszajön?
    (azt meg le sem merem írni hogy én nem láttam tőled beírást hogy "mindjárt jövök, kocsi csere")

Rendben, fossad telibe a másikat aki gondolt rád, hátha van kedved gurulni, no problem!
    Többet nem foglak hívni, megnyugodhatsz!

Ilyet bazdmeg... mint az oviban...

Részemről is lezárva!
  • Bronx South
    Srácok. Azért mert magyar a származásotok, extra egy topikba írkáltok nem kötelező a barát listára felvenni egymást. Ha ez a színvonal megy itt az online haverok közt akk ott nincs semmi haverság, barát listából delete, és késöbb már nincs unszimpatikus de mégis elfogadom invájt, vita a semmiről, etc. Legyen egy barátlistán akár 2-3 ember, de azok-azok legyenek akiket az ember elfogad. Két haver megérti egymás közt hogy ok betelt a layer, ez van, ha van hely visszahívás automatikusan, mindkét fél hibás, de főleg azért mert szerepelnek egymás barát listáján.

Magam részéről ezért nem szeretem az ilyen szervezet cruiseokat, ott többségbe vannak a számomra kívüleső emberek, legyen egy cruise összeverődve akárhol 4-5 playerrel, sokkal színvonalasabb mint a szervezett majomkodás, mivel ott szinte csak azok vannak, akik egymás barát listáján szerepelnek, tehát noname köcsögök kiszűrve, az az 1-2 noname külföldi meg nem problem, ha meg baromkodnak mindenki elugrik egy másik helyre, ennyi.