40335
  • tomsolo
    agyonbombáz vs nulla

betelik a layer vs 20 perc múlva 7-n voltunk folyamatost

Legalább magadnak ne hazudj, légyszíves.

Elbaszni valóban ott basztam el, hogy az elsőt elfogadtam. Ilyen többet nem lesz.
  • Keca
    Márpedig reagálok, legfeljebb nem olvasod el!
    Ha épp crcztél, akkor a te döntésed volt, hogy elfogadod vagy nem. Elfogadtad, jöttél, mondtad hogy cserélsz autót, de ha egyszer megtelik az a kurva layer, akkor megtelik.
    Mivel nem jelezted, hogy te mennyire szeretnél jönni, ezért miért várod el, hogy akkor állandóan agyonbombázzanak invite-al?

Mind1, nem vagyunk egy véleményen, nem is akarom, hogy még ezzel buzizzuk szét a topicot.
  • tomsolo
    "tehát aki éppen tdu-zik este, annak ha van kedve, ne egyedül botorkáljon"

Én nem jeleztem sehol se hogy mennyire szeretnék ott lenni. Épp crcztem mikor jön az invite. Odamentem látom mindenki Itáliával vagy hasonló rusnyaságokkal szaladgál, látom hogy vmi krúz lesz, köszönök, beparkolok, szólok hogy cserélem a bugát és mehetünk. Ennyit kértem. Mire visszajövök látom sehol senki, layer off de a menet vígan megy már.

Ha én megyek oda magamtól és nem sikerül joinolnom vagy leszakadok a layerről ezért egy kurva szót sem szólok soha, de ha kedves szervező ODAHÍV akkor legalább annyit elvárnék tőle, hogy észbe tartja kit hívott oda és néha megállítja a menetet hátranézni mi a fasz van. (Hasonló szituba milliószor kerültem / kerültünk már az például elmúlt két hét során, mindig megáltunk visszahívni a kiesetteket vagy megvártuk ha vkinek gondja akadt).

"Egyébként hozzátenném, hogy kb 20 perc múlva folyamat 7-en voltunk a layeren."

Csodás, hajnali egyig crcztem azalatt a kedves szervezőnek bőven lett volna ideje akár egy újabb próbálkozást megeresztenie, de erre nem futotta, pedig csak ha egy is jön és az is sikertelen akkor azért részemről más lenne a szitu. De hát nem volt, és ebből ki is derült hogy arra pont jó lennék hogy megtöltsük a layert - mert az fontos - csak foglalkozni ne kelljen a krúz tagokkal mert az már fárasztó.

Hát tőlem szervezhet ezentúl akármekkora übermegakirály lightos krúzt, hogy telibe fosom innentől a csodálatos meghívásos mókáját mindenre az biztos.

Részemről akkor mindent elmondtam a dologgal kapcsolatban, teljesen felesleges lesz reagálni rá mert immáron érdektelen számomra a téma.
  • Keca
    Nem értem miért akadsz fenn ennyire ezen. Persze, bosszantó, hogy csak kocsit cserélni ugrasz ki, és utána már senki sehol, de ha egyszer ilyen szar a tdu, hogy csak 8 ember tud 1 layeren lenni, akkor azért ne minket hibáztass. Volt akinek invite ment, volt aki joinolt. Szólt nekem is Petryx, hogy haladjak, ha akarok menni, mert meg fog telni a layer. Ennyi.
    Egyébként hozzátenném, hogy kb 20 perc múlva folyamat 7-en voltunk a layeren.
    Én ezt most nem baszogatásból írom, csak szerintem ne egymást baszogassuk olyan dolgokban, amiről nem nagyon tehetünk.
    Egyébként meg lightos kis cruise lett ide bemondva, tehát aki éppen tdu-zik este, annak ha van kedve, ne egyedül botorkáljon. Ennyi. Nem lett kitalálva, hogy akkor te igen, te nem, te igen...
  • tomsolo
    Látom kurvára nem érted továbbra sem.

Hátha neked az a kibaszott nagy krúz szervezés, hogy odarángatsz a barátlistádról 20 embert, csak hogy biztos beteljen a layer - mert az fontos! - akkor ebből a frenetikus mókából én szeretnék kimaradni permanens.
  • Bronx South
    Az Atari/Eden qrwára elbaszta ezt is ! Olyan emberek laggolnak nálam 230-50 felett, akik az egyben stabilabbak voltak mint a Hoover gát ! Főleg amerikaiakról van szó, próbáltam anyagot gyűjteni az új videómhoz, de még a lag is gátolja a normális cruiseolást... :/ De nem egy magyarral is előfordult hogy 300nál már ugrálva mentek az úton. B+ ebben a játékban minden bugos, minden!!
    Szídtuk mi a gamespyos szervert, de sokkal jobb volt mint ez, szarom le hogy pillanatok alatt dobál be egy layerbe ha éppen egyedül vok, mikor cruise közben kidobál más layerekbe, olyanok laggolnak nálam akik az egyben nem!
  • koalika
    Köszike, de viszont nagyon sajnálom ha most szünetet tartasz, igazából nem értem mitől voltál olyan mérges, de biztos van rá magyarázat. A múltkor mondtad hogy már nem figyelsz ezekre a majmokra. Ezek a poker partik már nem olyan partik mint régebben voltak. Ha összejött egy jó csapat jót szórakoztunk, soha senki nem mondott a másikra egy rossz szót sem. Most meg már csak ez megy hogy mindenki mindenkinek beszól. Azért nyomtam én is többször all-int mert már nem éreztem jól ott magam.
  • Stockbauer33 #27532
    Nagyon sajnálom ami ott történt az asztalnál de majd privátba vmikor v a játékba megirom miért gyülölöm azt a 2 nemzetet.Örülök én is Zsu h végre sikerült.Viszont mivel nincsenek véletlenek most jó ideig hanyagolom a TDU2-t.Nemstresszelem magam a sok idiotán.Majd ha a Janesz eléri az 55 nyerést ami van nekem most ak majd vissza jövök és gurulgatunk v pokerezünk.Sok szerencsét neked meg a Kojaknek is :D
  • koalika
    Valami csoda történt a játékban. Akiket nem tudtam felvenni barátnak, azoktól ma egymás után jönnek a meghívók. STOCKI végre sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Berserker8814
    Jó kis gurulás volt:) Majd jövőhéten is megyek valamikor, csak még nem tudom mikor jövök haza :) De majd nézegetem a fórumot :)
  • Keca
    Az biztos! Hogy az állna beléd a rosszseb! Az biztos!
  • Petryx
    GuMball az wazze!
    Há nézd meg, belaggol...
  • Petryx
    Mivel megteltünk, gondoltam indulunk... legközelebb nem hívok senkit, csak aki szól hogy jönni akar...
  • Petryx
    Azt esti gurulás néhány pillanata:

• tomsolo
    Nem sértődtem meg, de inviteolsz látom mi a szitu leparkolok mondom cserélek kocsit és jövök erre a paff látom már pörög is a menet joinolni meg nem tudok. Hát ha erre nincs idő akkor hogy megvárd azt akit odarángatsz vagy törödj vele akkor majd elkrúzolgatok magam.
  • Berserker8814
    A GUMBALL 3000? :D
  • Petryx
    22 - 33
    N -M
    Egyló**sz!
    mostanában este már nem megy a gépelés!
  • Keca
    GUNBALL akar az lenni, és valóban faintos volt. Leszámítva azt a pár dolgot amikor mondjuk megakadtam a semmibe.
  • tomsolo
  • Berserker8814
    Majd várjuk a képet :D
  • Petryx
    ja és Mysterion... már nem is emlékszem kinek a helyére jött, de a Gumballt igen jól tolta a Veyronnal!
  • Petryx
    Keca, Holecso, Gaba, Berserker, Smithy, Tapi, Icetiliii.
    Köszi a remek kis gurulást és a királyos Gumballt a krúz után!
    Fain volt!
    Amúgy az este pozitívuma a remek kergetőzésen túl, hogy a bő másfél óra alatt nem dobott szét a layer! Senki nem tűnt el.
    Thanks guys!

#27509: TS ha ez nekem szólt, akkor really sorry, de én elküldtem az inviteot mindenkinek aki jelezte hogy jönne, illetve akit úgy gondoltam hogy számításba jöhet, aztán jöttek rá elfogadások és elutasítások vegyesen, sajnálom de nem leltároztam hogy vajon ki acceptált és ott is van és ki az aki nem.

Egyébként tele is lett a layer, de aki később akart volna jönni, az JOIN és ennyi. Nem gondolom hogy ezen meg kell sértődni.
  • gaba91
    és a kép működő (?) linkkel.
  • gaba91
    Sikerült eldobnom egy pókert...bár egy 25K-s allin preflop nem volt túl csábító ajánlat, hogy megérje beszállni legkisebb párral...annyira nem b*sztam fel magam mert ezt a világon senki nem adta volna meg, aki ésszerűen játszik :P
  • tomsolo
    Valami szereltek a friendlisten mert ömlenek a friend requestek:

icitihi
    KOAGT

pl friendek lettek.

• Stockbauer33 #27514
    Én ma kiraktam a PL4NB-t igaz azt +isnyertem .

Grat Kenobi

Am mi a nicked a játékba Rotator?
  • rotator
    Na ezt nem hiszem el! Beült SXaumoB is. Valami all-star gála van?!
  • rotator
    Hehehe, feljöttem pókerezni egy rundot, nézem, ki az a kettő, aki az asztalnál ül:
    Lola88 - csekk
    Pl4nB - csekk

Jól indul! :D
  • tomsolo
    Fú bazz, hogy ez nem jutott szembe.

[HAGYJUK EZT]
  • [HUN]FaTaL
    És minek invite? Te is rá tudsz joinolni...
  • tomsolo
    A layerből való leszakadás - elmentem a házba autót cserélni - után leírom mennyi invitetot kaptam ATTÓL aki MEGHÍVOTT magával krúzolni:

0

Az külön öröm, hogy meg se vártatok bazge. Az ilyet akkor hagyjuk jó.

• FxRRulez
    Jólan skacok, 9 után én is ott leszek!! már alig várom!! :D
  • Berserker8814
    Szerintem 21 körül én is ott fogok állni a parkolóban :)
  • Petryx
    Persze mehetünk, ahogy lesz kedvünk... amíg lesz kedvünk! Tegnap is mentünk ~200km-t... másfél órát. Kevés volt?
    Ma menjünk fel a keleti parton, át az észak-nyugati toronyhoz, aztán le délre... vagy majd alakul.

cenobite: nagyjából igen, bár szerintem 21:00 magasságában már sikerül odaérnem.
  • cenobite
    21:30 az időpont?
  • Berserker8814
    De a tegnapinál szerintem kicsit lehetne hosszabb :) Elég gyorsan oda értünk, de az csak az én véleményem ;)
  • Petryx

Elvileg ma is.
  • tomsolo
    Direkt ilyen a pálya a nevében is benne van. :)
  • FxRRulez
    SZiasztok skacok!

Ma végre valahára odaférek a cockpitom elé. Benne lennék valami lightos krúzolgatásba!! Hozzunk össze valamit!! :D

Várom a jelentkezőket!!
  • icetihi
    ....don't cut.....:D:D