40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#27619 Tudod mi a makkerod ? Hogy a kis összejöveteledet nem láttam érdemesnek hogy belerakjam majd az új videómba, így nem nagyon videóztam a cruise alatt. De gondolom meglennél lepve ha beszúrnák pár videót. Szavakkal a tukók ellen nem nagyon lehet védekezni sajnos, de úgy tűnik hogy tomsolo reakciója jogos volt pár napja ezek szerint. -
Petryx #27618 -
#27617 Két dologra fogok reagálni, és ez az utolsó reagálásom a műsorodhoz.
Először is a hszed eleje és a vége funny volt, egy mérges gyerek esetenként aranyos tud lenni, mosolyt csaltál az arcomra.
Most jön a lényeg:
1. Valóban nem jelentkeztem a szarodra, egy hszt olvastam hogy lesz valami, gondoltam benézek, cruiseolni.
2. Köszöntem, ha belépek egy társaságba számomra az az első, max nem láttad.
3. Nem tudom hogy észrevetted -e, Ibiza északi felénél a társaságot kétfelé dobta a szerver, ti ketten maradtatok a Smithel, és akkor volt az egyetlen teleportálásom mikor hozzátok csatlakoztam vissza. És igen, pont eléd sikerült, lehúzódtam már jóval elötte az út szélére nem emlékszem hogy nekem jöttél volna. Továbbá mi az hogy egy cruiseon nem lehet teleportálni ? Hátrányos helyzetben érezted magad, vagy mi a faszom ? Ha qrwára versenyezni akarsz vissza rakom az egyet, HC ban toljunk le 2-3 izmos Oahu kört, ne itt ökörködjünk már a jóég áldjon meg, én nem versenyezni csatlakoztam a társasághoz.
4. Miattam senki se szállt el a layerben, senkit nem löktem ki, én mindenkire vigyázok magam körül, vannak itt a topikból páran akik tudják hogy közlekedek a játékban, úgyhogy hülyeségeket felesleges állítanod. Az esetleges lagokról meg senki se tehet, emlékeim szerint pedig 2x szálltál el a Smithel észak Ibizán, mind2x civilek által, az hogy én szorosan mögöttetek voltam extra nem kaptam be azokat a civileket amiket ti igen, nem hiszem hogy okot ad arra hogy ugyancsak hülyeségeket állíts. Meg is kérdeztem töletek hogy "mi van srácok?" talán ezen bűszültél fel nem igaz ? Na ülj le egyes.
5. Helyesbítek. Az autópályának volt egy leágazása, ami rögtön vissza is tért az autópályára. Ott te úgy gondoltad hogy most mutatsz valamit a mögötted levőknek, áthajtasz 300 al a leágazáson, majd visszatérsz az autópályára. Nos ez nem jött be, beszoptad a falat, mögötted jöttem szóval láttam mit csinálsz. Utána én azt hittem hogy a másik úton ami a leágazásból jött ki, akarsz továbbmenni, ezért a leágazás másik végén felhajtottam, és hát a domb tetejéről meg jöttél te, majd egy illetlen szöveg, én meg nézek mint pók a falon.
6. Ez még korábban történt, mert az 5 -ös pont volt az ahol én leléptem. Tudod mit nem értetél ? Hogy én helyenként mindig bevártam a társaságot, az elöl lévőt soha nem előztem meg, de mindig ott voltam az elsők közt, egyszer meg kibaszott a layer és mertem teleportálni. Nos kár hogy egy olyanban aki csatlakozott hogy egy jót gurulhasson te vetélytársast láttál (legalábbis a szövegedből ezt szűrtem le), de én végig szartam a versengésre, én nem azért csatlakoztam. Ha meg érvelsz az igazadért, akk próbálj meg helyesen és ne ferdíts. -
Szabi1991 #27616 +1 -
Petryx #27615 callvote BAN player "MrFordShelby"
VOTE YES -
Petryx #27614 Hogy mi az édesanyád picsája van Te Majom???
Okosan durrogjál kisfiam! Mi a faszt képzelsz te magadról Öcsi?
Neked már nagyon érik hogy valaki nyakon verdessen a billentyűzeteddel te degenerált pöcs.
Egyetlen... EGYETLEN dologgal indokold meg a szidalmazásod! FIGYELEK!
Nem megy?
SEGÍTEK!
1. Nem jelentkeztél a bulira, egyszer csak megjelentél. OK. NP.
2. Senkinek még csak nem is köszöntél, a köszönésre nem reagáltál! OK. NP.
3. Egy ~80km-es futamon, MINIMUM kétszer teleportáltál. OK. NP.
4. Egyik alkalommal tökéletesen elém, majd simán behúztál a belső sávba ahol érkeztünk 300-al, ketten szálltunk el miattad. OK. NP.
5. Az autópálya felhajtón VELEM SZEMBEN jöttél, frontális ütközés. Itt már kezdtem morcos lenni.
6. Célbaérkezésnél elkezdted megint a hülyegyerekes fröcsögésed, hogy ja ez verseny? Te csak gurultál, ez szar, az egy volt a király, ez nem jó semmire.
Legurultunk 4-en, 7-en 280 km-t. Egyetlen ráfutásos kocctól eltekintve SENKIVEL nem ütköztem.
40-50 km-en keresztül pár tíz méteren belül tartottuk egymást 300 környékén.
De te nem csak az élethez vagy gyökér, hanem egy játékhoz is, ahol viselkedni kell, ahol másokhoz kell igazodni, másokat is emberszámba kell venni. Tudom, ez nehéz, de majd ha felnőtt leszel és boldogulnod kell a nagyok világában, majd megérted és megtanulod!
OK. Akkor húzzál a véreres faszba és játssz azzal ami neked BEJÖN és ne azzal amit NAPONTA firkálsz, vagy játssz azzal amivel egyidős vagy!
És vegyél vissza az arcodból kisöreg, mert nem vagyok a játszópajtásod! -
#27613 Hali mindenkinek! Egy olyan problémám lenne, hogy van egy kormányom ( Trust Force Feedback FF380 Race Master ), de sajnos akár mit csináltam nem tudtam rábírni, hogy működjön TDU 2-vel... Utánaolvastam a neten, azt írták a hivatalos oldalakon, hogy ez a kormánytípus nem kompatibilis a gamevel, de kell lennie valami megoldásnak, hogy ne kelljen új cuccost vennem... Valaki nem használ valami hasonló típusú kormányt? Vagy esetleg nem tud valamit, ami megoldja a problémát? Drivert frissítettem, TDU 1-nél nem volt vele gond, de itt.... Nem lehet beállítani a kiosztást.... Össze vissza rakja a dolgokat, stb... :S -
FxRRulez #27612 ajajj..!!?? Mi a hal van?? -
Keca #27611 Remélem ezt kurvára nem gondoltad komolyan, hogy még neked áll feljebb??? -
#27610 -
#27609 te meg megbaszhatod a jó kúrva nénikédet, és ezt teljesen baráti felindulásból írom -
Keca #27608 "Cruise"
A jó ég áldjon meg! -
Petryx #27607 Nah, ez az Ágyúgolyó teszt úgy gondolom hibátlanra sikerült!
Köszi srácok a gurulást, a ~200 km "Bumball" és utána a 80 km "crouse" nekem nagyon bejött, és ahogy a visszajelzésekből lejött, nektek is.
Holnap folytatjuk! ;-)
-
DNTR #27606 Érdekes.. Beléptem a játékba, kb. 1 mp ideig láttam az embereket, aztán mindenki eltűnt és csak Tess Wintory jött szembe...
Any idea? -
#27605 -
DNTR #27604 Én nem látok senkit a játékban, megint csődöt mondott a szerver?
Ez már azért kurva égő. -
FxRRulez #27603 Nem tudok sajna indulni a futamon. Vacsorát kell csináljak a családnak, de remélem legközelebb is lesz ilyen alkalom és akkor szívesen részt vennék! Üdv és jó gurulást, remélem össze jön!! -
Petryx #27602 Egyelőre a layer kezelés nincs a helyzet magaslatán... -
Petryx #27601 Nincs különösebb megkötés, de erre én is gondoltam hogy nagyjából hasonló autókkal ha lehet, mondjuk tőlem akár tök egyformával is mehetünk, de az életben az ilyen futamokon is tök különböző autókkal mennek... van aki a győzelemre hajt, valaki a buli kedvéért egy kacsával is végig vágtatna, szóval bármi lehet! :-)
Szerintem a helyszínen egyeztetünk, gyere nyugodtan amivel akarsz!
Igen, lesz benne "dirt" szakasz is! -
FxRRulez #27600 amúgy nekem a honlap többi funkciója nem műxik!! :( -
FxRRulez #27599 Halihó!
Részt szeretnék venni én is a ma esti futamon. Olvastam a honlapot, ám az nem vált számomra nyílvánvalóvá, hogy milyen autóval lehet indulni?! Szóba került a dirt szó, tehát ezek szerint érdemes földútra is alkalmas járművel érkezni? Én Subaru Impreza WRX-el szeretnék indulni. Lesz valami kategória meghatározás az esélyegyenlőségek végett??? -
#27598 Szerintem is jó lett. -
#27597 -
#27596 1. festés munkám. Szerintem jó lett! :D
-
#27595 100% ? AI -kat ad be a szerver már 3/4 -ed órája. -
Petryx #27594 A múltkori krúzolás közben jött az ötlet hogy össze kellene hozni egy Ágyúgolyó futam féleséget.
Teszt jelleggel a klubbunk vezetője Smithy összedobott egy útvonalat Ibizán.
Ma este 21:00 után (ahogy összeverődik a csapat) kipróbálunk egy ilyen futamot.
RÉSZLETEK
Mivel a klubbunkból úgy néz ki hárman leszünk (Smithy, KeCA, Petryx) így a layeren van hely, aki szívesen kipróbálná a bulit, szeretettel várjuk 21 óra után a megadott helyen.
Nem kell vérkomolyan venni, sem tétje sem elvárása nincs a dolognak, csupán szeretnénk egy jót gurulni.
Ennek szellemében, találkozunk a hegyen!
-
#27593 Billentyűzettel való játék szvsz egyáltalán nem mérvadó, legalábbis nekem mivel se köztes állás nincs, se semmi csak padlógáz, padlófék meg maximális kormány eltekerés. -
#27592 a-a. hatalmas különbség van a két irányítás között, az más kérdés hogy mindkettő árkád.
Billen jobban kiérződik szerintem mint kormányon. Az 1 non-hc, a hc után tűnik matchboxnak, a TDU2 -höz képest meg nem kérdés hogy melyik a matchbox irányítás számomra. -
#27591 Én pont fordítva éreztem a kettő után az egy nonhc módját. Mindkettő matchbox, de valahogy az egy furcsa volt. Mindenesetre mindkettő egy árkád játék, szokható irányítással.
Részemről más a probléma a második résszel, nem az irányítás. -
#27590 Hát most kezdtem elölről, rávettél. NewLife2(hun) :D
Fatal:
Most hogy toltam kicsit az egyet, van egy olyan érzésem hogy a TDU2 irányítása, és a TDU1 normal mód még köszönő viszonyban sincs egymással. Az egyben azt érzed mintha autót vezetél, ellenben itt a 2 ben meg mint valami idióta csíra aki matchboxozik...
Asszem most jöttem rá igazán miért toltam én 2 évet az egyet, ez meg miért 3 hónapos játék... -
Stockbauer33 #27589 Ha gondolod tolhatunk az 1be pár kört :D Sőt a nagy neveket is becsal6nád egy komolyabb krúzra az 1be.Megkinálgatnám a CLK GTR-t v az Enzo-t.Gondolom te meg a Saleen-t A Murciról nem is beszélve :D :D -
rusher4587 #27588 Pontosan. Mert hogy folyó vagy patak nélkül csak úgy a semmiből esik a víz, az még elmenne, de ez a grafika, azt hiszem, minden túlzás nélkül a super mario-t idézi!
Szép hely lenne a kis tavacskával, de így utálok oda járni... -
#27587 A kilátó vagy a vízesés? -
gaba91 #27586 hol van ez a hely? -
#27585 A kérdés szerintem arra vonatkozott, hogy ilyen ocsmány vízesést miért hagytak bent :D
Mert ennél különbül nézett ki már az első részben is. -
#27584 Azért hagyták benne hogy a suicid hajlamú játékosok a mélybe vethessék magukat! -
rusher4587 #27583 Állati! :D
Magyarázza el nekem valaki, hogy van pofájuk ilyen vízeséseket a játékban hagyni? -
#27582 Köszönöm a ma esti találkozót ADJ902, Tattix és TejeskifleeHUN.
-
Szabi1991 #27581 -
Petryx #27580