40335
  • VWfan
    Értem közben már rá is jöttem, de a Lancia Stratos-t hiába keresem az 1. 4 db után egyik sincs meg... (Youtube videó alapján) Ibizán megvan mind2 törött kocsi (Beetle meg a Buggy) de így se. Hawai-on is megkel keresni előtte a kocsikat?
  • [HUN]FaTaL
    Elindítod a játékot és letölti.
  • Berserker8814
    Szerintem szeptemberig nem lesz ingyenes DLC :D
  • icetihi
    LOL ez lesz kint majd még 4 hétig
  • VWfan
    Az ingyenes DLC1-et honnan lehet megszerezni?
  • Szabi1991
    "Good news everyone! We just got word from Microsoft, and the FREE DLC Exploration Pack for Xbox360 is scheduled to deploy on August 16th @ 0900 GMT. In the meantime, we will continue to do some internal testing and assuming no unforeseen issues then it will go live on Aug 16 . We don't have a date for PS3 just yet but we will let you know as soon as we have it confirmed!"

na várom a tippeket hogy hány hetet fog még késni a dátumhoz képest...
  • cenobite
    Bye all, jó volt Veletek játszani. c.
  • koalika
    De legalább megpróbáltad!!!! Azt hittem nyered, mert nagyon ügyesen ment neked. Mind1, majd legközelebb megmutatjuk nekik
    Ja, és gratula a 2.-ik helyhez !!!!!
  • cenobite
    Koa! Sajnos nem tudtalak 100%-ban megbosszulni, mert 2. lettem. Ki kellett mennem egy kétbetűs kitérőre és az ellenfél lehalászott mindent. Mire visszaértem 70-30-ra vezetett, aztán elszabadult a pokol. :) Pedig írtam neki, hogy "please wait, a moment". Ez van.
  • Berserker8814
    Lesz ma valami? :)
  • palinho96
    okés :D..
    de azt hol tudom beállítani? : D
    jaés a többi játékomnál ez nem lesz baj? :D xDDDD
  • [HUN]FaTaL
    TDU nem támogatja a kombinált tengelyt, állítsd be a kormány szoftverében, hogy ne combined pedals legyen.
  • palinho96
    nekem a kormánnyal van gond!
    felrakom a játékot, belépek és mikor a beállításoknál amikor a gázt + a féket nyomnám egy karon kezeli! Asszem valami Y-axis és nem úgy mint pl a F1-ben (Y-axis UP+) vagy valamimi ilyesmi! :D
    Nem támogatott a kormány (GENIUS Speed Wheel 3MT), de eddig minden ment vele :D
  • akos25
    Az is meglehet... COD-nál sosem lehet tudni...
  • [HUN]FaTaL
    " ( Pl Call of duty: Black Ops, ami az előzőn el sem indult )"

Ott valami más gond volt. :) Ha csak nem debil módon írták meg a játékot, hogy 256m vram kevés neki.
  • akos25
    Nem, mert az a poén, hogy a többi játék ami az előzővel nem futott maximum grafikai beállítások mellett ( Pl Call of duty: Black Ops, ami az előzőn el sem indult ), ezen nevetve fut lagg nélkül minden maxra húzva. Ugyan ez volt F1 2010-el is, és most az is jó, csak ezzel van egy kis gondom... Szóval szeirintem itt más gond lehet, de azért köszi...
  • [HUN]FaTaL
    A régi kártád sokkal erősebb volt, kár volt lecserélni.
  • akos25
    Hali mindenkinek! Bocsi, ha folyton csak kérdezősködöm, csak akadt egy kis problémám... A gépemben lett cserélve a videókari, mivel régebben 256-os volt benne ( ATi Radeon 3850 HD ) és azzal jobban futott mint a mostanival ( GeForce GT 430 1Gb ). Legújabb driver van fent, lehet az a baja? Valakinek valami ötlete?
  • Berserker8814
    Nah, visszatértem én is :) Remélem le ma este valami kocsikázás :)
  • Keca
    Nehezen indultunk, de végül csak játszottunk egy jót. Gratula mindenkinek! Remélem hamarosan folytatjuk.
  • Petryx
    Összebeszélni nem lehetett volna ennyire!

Én is köszi mindenkinek, jó kis party volt!

KeCA: Gratula!
  • koalika
    KÖSZÖNÖM a ma esti poker partit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nagyon jó kis csapat jött össze.
    Név szerint köszönöm nektek: Petryx, Looner71, KeCA, Hlili95, kertitörpe, Geee
    KeCA gratula az elsö helyhez, nagyon szééééép volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • wollnerd #27637
    hajjaj! Így már más!
    De a mocik esélye tuti nem csökken! :D
  • [HUN]FaTaL
    Megcsinálták, visszadobta az ms meg a sony, mert szar volt :DDDDDDDD

Azóta nem tudom mi van.
  • wollnerd #27635
    Szilardk fórumtárs azt mondta a PÜ-ben hogy még mindig nem érkezett meg a konzolra a DLC1!
    Tehát ennyire nem dolgoznak a EDEN-ék!
    A motorok érkezési esélye: 1 a 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000-hez!!!!!!!!
  • FxRRulez
    yesss...ma megyek a versenyre, :D már alig várom. Tegnap végül is miben maradtatok jármű ügyileg?
    Kérdés: a mai szakaszban is less off-road?
    Üdv a megbeszélt helyen!!

G27rulez
  • Petryx
    De megbaszom a kúrva nénikémet!
  • Keca
    Ott leszek!

A Bronxos témához csak egy gondolat:

Ha ma reggel nem basztatod senki nénikéjét, az egész herce-hurca most nem lenne.
    Písz
  • Petryx
    Üdv! Ezer éve... (feldobhatnád a 6 millás CRC-d, verekedhetnénk rajta egyet (ofkósz kevesebb pénzzel is jó lesz ))
    Maximálisan igazad van, de ez van, ebből is tanultunk!

De hogy ne legyen jó, ma is eltoljuk a mi kis gagyi ágyúgolyó futamunkat, akinek van kedve, 21:00 után gyülekező a rajt helyen.

Szarok vagyunk, a játék is gagyi és fos bughalmaz az egész de megyünk szenvedni egyet, mert mi így szeretjük!
    Akit érdekel: RÉSZLETEK!

Jelentkezzetek bátran! Jelige: Bronxok kíméljenek!
  • SeanJRRussel
  • Petryx
    Ha értesültél a hírről, miszerint megyünk, akkor azért nem lett volna nehéz megtudni hogy merre is és miért is!

• Stockbauer33 #27628
    Vhol igazad van Feco de mondtad már te is neki még az 1be is h mijó meg minem.Nemérgelődj mert nemér annyit az egész.Sztem Petryx se vergődik a témán mert ezzel levan tudva h a jövőben nemkedvelt emberke a szemébe(szemükbe)
  • SeanJRRussel
    Nem értem hogy mi a retkes dákóért kell itt mindig basztatni a másikat????ESzem megáll hogy szinte nincs olyan hét hogy Bronx ne boxolna valakivel.Látom színvonal folyamatosan megvan, vicc ez az egész topic basszátok +.Mondjok az + a másik hogy a hülye stílusától már 2X a fejébe húztam volna a monitort ha nekem ugatna így be de hát...Bannoltatni kell a retekbe megint hogy lehiggadjon.
  • Bronx South
    osztom. de ki a franc gondolta volna hogy csatlakozok egy cruisera (utólag számomra kiderült hogy verseny????) illedelmesen, próbálok mindenkit bevárni, de a leader seggében is lenni hogy tudjam merre kell menni, azt leoltanak mert hogy megzavartam a vérre menő hajszát :DDDDD ez nem real b+, ehhez durva dolgoknak kell végbemennie egy ppl agyában. de ha már b+ nagyon erőlteti hogy szálka voltam ott a verseny alatt mert bevártam mindenkit, ja hogy teleportáltam is mert kibaszott a layer ???? :D akkor mondja meg hogy figy. mi most versenyzünk, "nézők" nem kellenek. szónélkül leléptem volna a francba, de ne játsza már a schumachert aki elé beszaladt egy kutya a pályán. lol
  • Stockbauer33 #27625
    Még is mire számitott?
  • Petryx
  • Stockbauer33 #27623
    ????????????? Uma Thurman from Schweppes.Nemnézel tv-t?
  • Petryx
    Mégis mit vártál???
  • Stockbauer33 #27621
    A hibát tekövetted L.Nem kő odamenni.Ennyi.Mégismitvártál? Gondolom a szmájli dobálos krúzok tégedse érdekelnek.Nem?Nekem még vissza van a citroen krúz vmi fasza brigáddal A kresztől meg herpeszes leszek de biztos izgi lehet ha lájk all ják
  • Petryx
    Húhh, most megnyugodtam!
    Nekem vannak felvételeim, ha kell csak szólj és szívesen elküldöm.

De figyelj igen okos fiú! Ha semmiben nincs igazam, és a "baaazd meeeg" felszólításom a gurulás alatt sem volt helyénvaló, ezt mégis mire véljem?:

te meg megbaszhatod a jó kúrva nénikédet, és ezt teljesen baráti felindulásból írom

...és én ennek az "embernek" segítettem a rendőrösdiben, segítettem a kaszinóban... és beböfög egy kúrva nénikédet... én kérek elnézést!