40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#27659 Értem közben már rá is jöttem, de a Lancia Stratos-t hiába keresem az 1. 4 db után egyik sincs meg... (Youtube videó alapján) Ibizán megvan mind2 törött kocsi (Beetle meg a Buggy) de így se. Hawai-on is megkel keresni előtte a kocsikat? -
#27658 Elindítod a játékot és letölti. -
Berserker8814 #27657 Szerintem szeptemberig nem lesz ingyenes DLC :D -
#27656 LOL ez lesz kint majd még 4 hétig -
#27655 Az ingyenes DLC1-et honnan lehet megszerezni? -
Szabi1991 #27654 "Good news everyone! We just got word from Microsoft, and the FREE DLC Exploration Pack for Xbox360 is scheduled to deploy on August 16th @ 0900 GMT. In the meantime, we will continue to do some internal testing and assuming no unforeseen issues then it will go live on Aug 16 . We don't have a date for PS3 just yet but we will let you know as soon as we have it confirmed!"
na várom a tippeket hogy hány hetet fog még késni a dátumhoz képest... -
#27653 Bye all, jó volt Veletek játszani. c. -
koalika #27652 De legalább megpróbáltad!!!! Azt hittem nyered, mert nagyon ügyesen ment neked. Mind1, majd legközelebb megmutatjuk nekik
Ja, és gratula a 2.-ik helyhez !!!!! -
#27651 Koa! Sajnos nem tudtalak 100%-ban megbosszulni, mert 2. lettem. Ki kellett mennem egy kétbetűs kitérőre és az ellenfél lehalászott mindent. Mire visszaértem 70-30-ra vezetett, aztán elszabadult a pokol. :) Pedig írtam neki, hogy "please wait, a moment". Ez van.
-
Berserker8814 #27650 Lesz ma valami? :) -
#27649 okés :D..
de azt hol tudom beállítani? : D
jaés a többi játékomnál ez nem lesz baj? :D xDDDD -
#27648 TDU nem támogatja a kombinált tengelyt, állítsd be a kormány szoftverében, hogy ne combined pedals legyen. -
#27647 nekem a kormánnyal van gond!
felrakom a játékot, belépek és mikor a beállításoknál amikor a gázt + a féket nyomnám egy karon kezeli! Asszem valami Y-axis és nem úgy mint pl a F1-ben (Y-axis UP+) vagy valamimi ilyesmi! :D
Nem támogatott a kormány (GENIUS Speed Wheel 3MT), de eddig minden ment vele :D -
#27646 Az is meglehet... COD-nál sosem lehet tudni... -
#27645 " ( Pl Call of duty: Black Ops, ami az előzőn el sem indult )"
Ott valami más gond volt. :) Ha csak nem debil módon írták meg a játékot, hogy 256m vram kevés neki. -
#27644 Nem, mert az a poén, hogy a többi játék ami az előzővel nem futott maximum grafikai beállítások mellett ( Pl Call of duty: Black Ops, ami az előzőn el sem indult ), ezen nevetve fut lagg nélkül minden maxra húzva. Ugyan ez volt F1 2010-el is, és most az is jó, csak ezzel van egy kis gondom... Szóval szeirintem itt más gond lehet, de azért köszi... -
#27643 A régi kártád sokkal erősebb volt, kár volt lecserélni. -
#27642 Hali mindenkinek! Bocsi, ha folyton csak kérdezősködöm, csak akadt egy kis problémám... A gépemben lett cserélve a videókari, mivel régebben 256-os volt benne ( ATi Radeon 3850 HD ) és azzal jobban futott mint a mostanival ( GeForce GT 430 1Gb ). Legújabb driver van fent, lehet az a baja? Valakinek valami ötlete? -
Berserker8814 #27641 Nah, visszatértem én is :) Remélem le ma este valami kocsikázás :) -
Keca #27640 Nehezen indultunk, de végül csak játszottunk egy jót. Gratula mindenkinek! Remélem hamarosan folytatjuk. -
Petryx #27639 Összebeszélni nem lehetett volna ennyire!
Én is köszi mindenkinek, jó kis party volt!
KeCA: Gratula! -
koalika #27638 KÖSZÖNÖM a ma esti poker partit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó kis csapat jött össze.
Név szerint köszönöm nektek: Petryx, Looner71, KeCA, Hlili95, kertitörpe, Geee
KeCA gratula az elsö helyhez, nagyon szééééép volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#27637 hajjaj! Így már más!
De a mocik esélye tuti nem csökken! :D -
#27636 Megcsinálták, visszadobta az ms meg a sony, mert szar volt :DDDDDDDD
Azóta nem tudom mi van. -
#27635 Szilardk fórumtárs azt mondta a PÜ-ben hogy még mindig nem érkezett meg a konzolra a DLC1!
Tehát ennyire nem dolgoznak a EDEN-ék!
A motorok érkezési esélye: 1 a 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000-hez!!!!!!!! -
FxRRulez #27634 yesss...ma megyek a versenyre, :D már alig várom. Tegnap végül is miben maradtatok jármű ügyileg?
Kérdés: a mai szakaszban is less off-road?
Üdv a megbeszélt helyen!!
G27rulez -
Petryx #27633 De megbaszom a kúrva nénikémet! -
Keca #27632 Ott leszek!
A Bronxos témához csak egy gondolat:
Ha ma reggel nem basztatod senki nénikéjét, az egész herce-hurca most nem lenne.
Písz -
Petryx #27631 Üdv! Ezer éve... (feldobhatnád a 6 millás CRC-d, verekedhetnénk rajta egyet (ofkósz kevesebb pénzzel is jó lesz ))
Maximálisan igazad van, de ez van, ebből is tanultunk!
De hogy ne legyen jó, ma is eltoljuk a mi kis gagyi ágyúgolyó futamunkat, akinek van kedve, 21:00 után gyülekező a rajt helyen.
Szarok vagyunk, a játék is gagyi és fos bughalmaz az egész de megyünk szenvedni egyet, mert mi így szeretjük!
Akit érdekel: RÉSZLETEK!
Jelentkezzetek bátran! Jelige: Bronxok kíméljenek! -
#27630 -
Petryx #27629 Ha értesültél a hírről, miszerint megyünk, akkor azért nem lett volna nehéz megtudni hogy merre is és miért is!
#27594 -
Stockbauer33 #27628 Vhol igazad van Feco de mondtad már te is neki még az 1be is h mijó meg minem.Nemérgelődj mert nemér annyit az egész.Sztem Petryx se vergődik a témán mert ezzel levan tudva h a jövőben nemkedvelt emberke a szemébe(szemükbe) -
#27627 Nem értem hogy mi a retkes dákóért kell itt mindig basztatni a másikat????ESzem megáll hogy szinte nincs olyan hét hogy Bronx ne boxolna valakivel.Látom színvonal folyamatosan megvan, vicc ez az egész topic basszátok +.Mondjok az + a másik hogy a hülye stílusától már 2X a fejébe húztam volna a monitort ha nekem ugatna így be de hát...Bannoltatni kell a retekbe megint hogy lehiggadjon. -
#27626 osztom. de ki a franc gondolta volna hogy csatlakozok egy cruisera (utólag számomra kiderült hogy verseny????) illedelmesen, próbálok mindenkit bevárni, de a leader seggében is lenni hogy tudjam merre kell menni, azt leoltanak mert hogy megzavartam a vérre menő hajszát :DDDDD ez nem real b+, ehhez durva dolgoknak kell végbemennie egy ppl agyában. de ha már b+ nagyon erőlteti hogy szálka voltam ott a verseny alatt mert bevártam mindenkit, ja hogy teleportáltam is mert kibaszott a layer ???? :D akkor mondja meg hogy figy. mi most versenyzünk, "nézők" nem kellenek. szónélkül leléptem volna a francba, de ne játsza már a schumachert aki elé beszaladt egy kutya a pályán. lol -
Stockbauer33 #27625 Még is mire számitott? -
Petryx #27624 -
Stockbauer33 #27623 ????????????? Uma Thurman from Schweppes.Nemnézel tv-t? -
Petryx #27622 Mégis mit vártál??? -
Stockbauer33 #27621 A hibát tekövetted L.Nem kő odamenni.Ennyi.Mégismitvártál? Gondolom a szmájli dobálos krúzok tégedse érdekelnek.Nem?Nekem még vissza van a citroen krúz vmi fasza brigáddal A kresztől meg herpeszes leszek de biztos izgi lehet ha lájk all ják -
Petryx #27620 Húhh, most megnyugodtam!
Nekem vannak felvételeim, ha kell csak szólj és szívesen elküldöm.
De figyelj igen okos fiú! Ha semmiben nincs igazam, és a "baaazd meeeg" felszólításom a gurulás alatt sem volt helyénvaló, ezt mégis mire véljem?:
te meg megbaszhatod a jó kúrva nénikédet, és ezt teljesen baráti felindulásból írom
...és én ennek az "embernek" segítettem a rendőrösdiben, segítettem a kaszinóban... és beböfög egy kúrva nénikédet... én kérek elnézést!