40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
hangacsi #28219 Én is elgondolkodtam, hogy újra felrakom az első részt, de egy újratelepítés során eltűnt a megapack, és a vásárlásakor kapott e-mailben lévő link már nem működik. Valaki tudna dobni egy linket, ahonnan le tudnám tölteni. Torrent nem jó, mert azt a netszolgáltatóm korlátozza.
Azért az még szerencse, hogy mikor megvettem a megapackot, nem töröltem az e-mailt, mert így legalább a kód megvan hozzá! -
Szabi1991 #28218 jó hát a reggelt úgy értsd hogy 10kor :D
#28207: Nem azt kaptuk mint amit vártunk volna, ez tény, de a TDU1-et fényévekkel lekörözi így is.
(pont tegnap telepítettem fel egy kicsi bohóckodni a Spyker-el, de elborzadtam hogy tudtunk ezel a sz*ral annyit játszani, úgyhogy ment is az uninstall :D) -
#28217 OFF: Ferrari fanoknak
Ez meg pár cruise jelenet:
-
#28216 Akartad mondani max 1 hónappal :D
De a megjelenés után meg a szerverrel ment a szerencsétlenkedés, az első pár héten játszani sem lehetett...
Az biztos, hogy én nem veszek meg több részt, illetve, ahhoz valami nagyon nagyot kell alkotniuk. -
Stockbauer33 #28215 Teljesen 1et értek veled.Sőt ezzel kellett vna kezdeniük a megjelenés után min 1 hónappal. -
#28214 De nem kell új autó meg motor ha ilyen retkesül fos, mint a gyáriak hogy tiltásig lehet huzatni meg össze-vissza indexelnek. A teljesítmény és tuning problémákról nem is beszélve... Előbb azokat kéne javítani. -
Stockbauer33 #28213 Tudom és tapasztal(juk)om is minden krúznál.Ha jövőre is de jönnifognak a motorok v talán pár új autó stb stb. -
#28212 Csak remélni tudom, hogy az ordenáré bugok javítva lesznek, de sajnos kételkedem benne. Jelenleg szinte használhatatlan a játék az autók bugjai miatt, legalábbis engem baromira idegesít. -
Stockbauer33 #28211 Hiddel mi is vártuk nagy lelkesedéssel és ezt kaptuk.SAJNOS ezt kell szeretni.Nemsokára megjelenik 1 új NFS amivel játszanak max 2-3 hónapot ezzel meg még 2 v 3 év múlva is. -
CamelX #28210 Ugyanez volt a nickem, vagy valami hasonló, de nem sokat krúzoltam, csak a feleségemmel vezetgettünk felváltva, de volt hogy hajnalig.
Most mindketten csak pislogtunk kb, hogy mi történik. A ti játékélményeitek nem bántom, legalább ti élvezzétek... -
Stockbauer33 #28209 Mi volt a nicked a TDU1be?
A nagy csalódásod maradjon a tied.Miután kisírtad itt magad ezt a kérdésed nem is értem a mezei hangya nagyságú agyammal.
"ti mivel játszotok?" Lapozz vissza pár oldalt és meglátod pár videóba -
CamelX #28208 Most így hogy visszanézek ide, látom zenében legalább otthon vagytok :) ASOT az nem begyere 2006 óta, de ez a kiragadott rész ott van teljes mértékben. -
CamelX #28207 Tisztelt nagyraméltó SG közönség!
Rengeteget játszottam a TDU1-el, sok örömömet leltem benn a Logitech Formula Force EX kormányommal. Tiszteltem az Atarit, amiért létrehozott egy olyan freeride/sandbox/mmorg játékot, amiben a vezetési technika és az árkád keveredett az élvezhetőség kedvéért, ezt fűszerezve a közösségi élményekkel.
Azóta sok idő eltelt, talán senki nem is emlékszik rám közületek... amit nem is csodálok. Eladtam a kormányomat már 1 éve, és azóta hanyagoltam az autós játékokat, de közben szorgalmasan gyűjtöttem egy G27-re. Nem kifejezetten ezekért a játékokért, hanem a szimulátor élményért (azt se közösségiben, hanem magamban elmerülve kitapasztalva). 1 év után ma lelt az az öröm, hogy kézhez vegyem eme mesterművet... na de ne rohanjunk ennyire előre.
Eme topicban a létem az autók iránti rajongásból eredt, és a TDU1 iránti tiszteletből. Nem rendeltem meg még ennek ellenére sem a játékot, mert Logitech Chillstreammel gondoltam csak fél játékot élvezhetnék, és a felfedezgetések is kifulladnának az analog stick pöckölgetésben ahelyett, hogy a kormányt megragadva nézelődjek a szép tájakon --- ezért LEWAREZOLTAM. Én szemét... és még ócsároltam is, nem kicsit, mert hogy xbox360 klón kontrolleremmel olyan érzésem volt az első vezetéskor, mintha búgócsigát pöckölgettem volna a forró disznózsírban. Csúszott-csúszott, de csak tologatni tudtam, átérezni nem. Lehurrogtatok azért, mert ezt kifejtettem, ennél sokkal csúnyábban, és nem értettem mi a célja akkor a játéknak.
Ennek is már hosszú ideje. Most itt van frissen felszerelve egy fárasztó hét után a G27-em és mindennek ellenére megvettem hozzá a TDU2-t, mert hát gondoltam én, talán ad valami olyasmit, mint a TDU1: vezetési élményt a szabadban, aminek az előzőleg szerzett negatívuma csakis a kontrollernek tudható be.
Hát nagyot koppantam most. Megismétlem magam, nem akartam szimulátor érzést, és a TDU1 fizikájának a felét se vártam el, de amit kaptam az elborzasztott, megijesztett. A telepítést követő 500 megás frissítésben is reménykedtem, hogy valami fejlődött, de minden amit éreztem, az hogy nem gondolhatták komolyan azt, hogy ezt élvezni lehet.
A kormányt amerre fordítottam, arra nézett az autó egyből, mint egy 90es évekbeli arcade automatán, de még ott is mutatkozottt valami kerék kicsúszás-féleség ha túlhúztam a botkormányt. Itt még az sem. Azt éreztem, mintha egy matchboxot tologatnék a kátrányban... se rendes fordulás, se force feedback... ennél még a far cry 2-ben is jobban viselkedtek a dzsippek.
Mindezt mondom úgy, hogy előtte megnéztem egy google találatot az "optimális" g27 beállításokról a játékkal kapcsolatban, és azzal próbáltam meg variálni.
KÉRDÉS: ti mivel játszotok? Van valami magyar csodaszer arra, hogy ne matchbox pöckölgetős legyen a játék, vagy ti már amúgy is csak pókereztek itt? Mert akkor szívesen eladom a példányomat, és átkozom magam és az Atarit, hogy így át lettem baxva. -
rusher4587 #28206 Hol is ébredtél te? :D -
Szabi1991 #28205 ha már off, ma reggel fotóztam ezt a szépséget :)
-
#28204 Ja volt idáig real life cruise, néhány autónak amivel a szigeten is gurulnak egyesek real life bemutatása, de a szemetet azé nem itt kéne megosztani. -
basicscale #28203 Nem semmi sem blokkolja, mindent átnéztem kérdezte a win7, hogy engedélyezem vagy ő blokkolja...
Az uplauncher egyébként zöld mindkét oldalán, eddig kb. 2 volt, hogy piros lett amióta megvettem. -
Camaro96 #28202 jééé, kit látnak szemeim, az egyik klubtársam! :DDDDD (catemp2, ausztrál srác) -
rusher4587 #28201 Attól tartok, nem ez volt az első eset (és nem is az utolsó), hogy nem feltétlenül a játékhoz kapcsolódó, de autós témájú vagy egyéb vicces videót linkel valaki. De én kérek elnézést! -
#28200 Valaki más írta. Ez a bug már az első részben is megvolt, ha laggol a szerver, akkor csinálja. -
#28199 Vírusirtó? Vagy a Windows nem blokkolja a programot? -
#28198 Van ilyen, még nem láttad??:D:D:D -
#28197 5 perce léptem be a játékba és mikor a játékosok chateltek,
Nos, én ezt (a bekeretezett) EGYÁLTALÁN NEM mondtam!! Mégis hogy íródhatott be???? Ki sem nyitottam a chat mezőt!
Egy újabb bug? -
basicscale #28196 Tudom egyszer már feltettem ezt a kérdést, de a lag problémára nem tudjátok a választ?
Beállítottam a 3478-8889 UPD-t is a virtual serveren, de ez sem segített nagyon, már nincs annyi bug benne, de azért elég idegesítő.... -.- -
#28195 Azok az rendőrösödések...
Mindig izgatott leszek! És így rosszabbul fogok vezetni! Így hogy fogom megszerezni a rendőrverdákat?
És még mindig lehet az rendőrös bug a végén....? -
#28194 Ismét bemerészkedtem LVL4 -re:
Szegényke lolácska elsők közt mondott búcsút az asztalnak:
Ops
Érdekes, hogy azoknak akik itt pókermaisternek hiszik magukat egy ilyen felosztás már a legelején allin és nyerés ennyi ember ellen, én meg pont beszopok egy kézbe pár+drillt ?? :D Na ilyenkor érzem úgy hogy jobban áll nekem a beton 400nál, mint ez a kamupóker. :D:D
-
#28193 Sziasztok Skacok! Tudom hogy off, de talán találok itt embert.! Valaki nemtud véletlen eladó megapackot, TDU 1-hez normális áron? Mert vevő lennék rá! ( Ha dobozos! Köszönöm. ) -
#28192 Thx srácok.
Ez meg a beakadás, amit a hawaii virág követett. :)
-
jocking #28191 Segítség kellene.
A következő történt:
Windows reinstall volt, és ezért a TDU2-t is újratettem a dx, .dot net és egyéb szarságok miatt. De most akármit csinálok, akárhogy állogatom a tűzfalat winben és a routerben, állandóan udp Blocked-et ír a launcher. Valaki tudna tanácsot adni ez ügyben? -
#28190 Ezt aztán bekellett ide linkelni... nc -
rusher4587 #28189 A Dobrai Brazilok... -
BalanceArt #28188 Én meg ma kaptam meg a részem abból, amire te nemrég panaszkodtál: rám akadt több idióta karambolmajom. Természetesen csakis a leggyorsabb gépekben. Mit élveznek ezen? -
#28187 1:57 -nél ahol van egy effektelés, ott egy kicsit megtoltam a a civilt mert azt hittem hogy lekanyarodik vagy vmit csinál de nem, én meg reflexből megindultam. Akkor a város után van egy megállás, az egy újra vett rész majd össze lett vágva, kicsit leszaladtam az útról mert beakadt a a játék egy pillanatra én meg épp kanyarodtam.
És valahol a keleti parton van még egy megállás, ott koccantam egy enyhét egy másik civillel, szóval összesen 2x koccantam a szigetkőr alatt. A km órának meg nem láttam értelmét hogy meg hagyjam, itt úgyse az a lényeg.
Balance: Ja van benne egy kevés, de nem kerestem egy fillért se mert a frim nálam off mindig. :)
Ám a chatelős majmok zavartak, kijöttek pókerről azt az én layerembe beszélték meg h mivolt, azt elkezdtek cruiseolni de időnként csak be-be írkáltak. Amikor megérkeztem északra akkor meg átlettem rakva más layerbe, de miért nem előbb ?? Az ilyeneken már megse lepődök mert direkt kapom, úgy mint a csírákat mikor videóznák.. -
BalanceArt #28186 Jó kis meló lehetett összerakni mindezt. De gondolom kerestél is játék közben rendesen, amíg kerülgetted a forgalmat. -
#28185 Biztos kavics. XD -
#28184 Pedig nem látni hogy mivel koccantott volna... :D -
jocking #28183 Azért nekem gyanús a jobb első lámpa feletti festék lepattanás... :D
Ettől függetlenü szép teljesítmény. -
#28182 Ja és miért vetted ki a sebességmerő HUD-ot? Sztem jobban mutatott hogy közbe mennyivel mentél. -
#28181 Nagyon szuper teljesítmény!! Egyszer sem koccantottál!!
Én is kedvet kaptam majd egy újabb Oahu szigetkörhöz! :) -
#28180 Na fiúk-lányok! 1 óra, 140 Gb méretű videóanyag, és 200km út tömörítve. Én vezetek, zenét már bekapcsoltam, lets' cruise! :))