40335
  • hangacsi
    Én is elgondolkodtam, hogy újra felrakom az első részt, de egy újratelepítés során eltűnt a megapack, és a vásárlásakor kapott e-mailben lévő link már nem működik. Valaki tudna dobni egy linket, ahonnan le tudnám tölteni. Torrent nem jó, mert azt a netszolgáltatóm korlátozza.
    Azért az még szerencse, hogy mikor megvettem a megapackot, nem töröltem az e-mailt, mert így legalább a kód megvan hozzá!
  • Szabi1991
    jó hát a reggelt úgy értsd hogy 10kor :D

#28207: Nem azt kaptuk mint amit vártunk volna, ez tény, de a TDU1-et fényévekkel lekörözi így is.
    (pont tegnap telepítettem fel egy kicsi bohóckodni a Spyker-el, de elborzadtam hogy tudtunk ezel a sz*ral annyit játszani, úgyhogy ment is az uninstall :D)
  • Bronx South
    OFF: Ferrari fanoknak

Ez meg pár cruise jelenet:

• [HUN]FaTaL
    Akartad mondani max 1 hónappal :D

De a megjelenés után meg a szerverrel ment a szerencsétlenkedés, az első pár héten játszani sem lehetett...

Az biztos, hogy én nem veszek meg több részt, illetve, ahhoz valami nagyon nagyot kell alkotniuk.
  • Stockbauer33 #28215
    Teljesen 1et értek veled.Sőt ezzel kellett vna kezdeniük a megjelenés után min 1 hónappal.
  • [HUN]FaTaL
    De nem kell új autó meg motor ha ilyen retkesül fos, mint a gyáriak hogy tiltásig lehet huzatni meg össze-vissza indexelnek. A teljesítmény és tuning problémákról nem is beszélve... Előbb azokat kéne javítani.
  • Stockbauer33 #28213
    Tudom és tapasztal(juk)om is minden krúznál.Ha jövőre is de jönnifognak a motorok v talán pár új autó stb stb.
  • [HUN]FaTaL
    Csak remélni tudom, hogy az ordenáré bugok javítva lesznek, de sajnos kételkedem benne. Jelenleg szinte használhatatlan a játék az autók bugjai miatt, legalábbis engem baromira idegesít.
  • Stockbauer33 #28211
    Hiddel mi is vártuk nagy lelkesedéssel és ezt kaptuk.SAJNOS ezt kell szeretni.Nemsokára megjelenik 1 új NFS amivel játszanak max 2-3 hónapot ezzel meg még 2 v 3 év múlva is.
  • CamelX
    Ugyanez volt a nickem, vagy valami hasonló, de nem sokat krúzoltam, csak a feleségemmel vezetgettünk felváltva, de volt hogy hajnalig.

Most mindketten csak pislogtunk kb, hogy mi történik. A ti játékélményeitek nem bántom, legalább ti élvezzétek...
  • Stockbauer33 #28209
    Mi volt a nicked a TDU1be?

A nagy csalódásod maradjon a tied.Miután kisírtad itt magad ezt a kérdésed nem is értem a mezei hangya nagyságú agyammal.

"ti mivel játszotok?" Lapozz vissza pár oldalt és meglátod pár videóba
  • CamelX
    Most így hogy visszanézek ide, látom zenében legalább otthon vagytok :) ASOT az nem begyere 2006 óta, de ez a kiragadott rész ott van teljes mértékben.
  • CamelX
    Tisztelt nagyraméltó SG közönség!

Rengeteget játszottam a TDU1-el, sok örömömet leltem benn a Logitech Formula Force EX kormányommal. Tiszteltem az Atarit, amiért létrehozott egy olyan freeride/sandbox/mmorg játékot, amiben a vezetési technika és az árkád keveredett az élvezhetőség kedvéért, ezt fűszerezve a közösségi élményekkel.

Azóta sok idő eltelt, talán senki nem is emlékszik rám közületek... amit nem is csodálok. Eladtam a kormányomat már 1 éve, és azóta hanyagoltam az autós játékokat, de közben szorgalmasan gyűjtöttem egy G27-re. Nem kifejezetten ezekért a játékokért, hanem a szimulátor élményért (azt se közösségiben, hanem magamban elmerülve kitapasztalva). 1 év után ma lelt az az öröm, hogy kézhez vegyem eme mesterművet... na de ne rohanjunk ennyire előre.

Eme topicban a létem az autók iránti rajongásból eredt, és a TDU1 iránti tiszteletből. Nem rendeltem meg még ennek ellenére sem a játékot, mert Logitech Chillstreammel gondoltam csak fél játékot élvezhetnék, és a felfedezgetések is kifulladnának az analog stick pöckölgetésben ahelyett, hogy a kormányt megragadva nézelődjek a szép tájakon --- ezért LEWAREZOLTAM. Én szemét... és még ócsároltam is, nem kicsit, mert hogy xbox360 klón kontrolleremmel olyan érzésem volt az első vezetéskor, mintha búgócsigát pöckölgettem volna a forró disznózsírban. Csúszott-csúszott, de csak tologatni tudtam, átérezni nem. Lehurrogtatok azért, mert ezt kifejtettem, ennél sokkal csúnyábban, és nem értettem mi a célja akkor a játéknak.

Ennek is már hosszú ideje. Most itt van frissen felszerelve egy fárasztó hét után a G27-em és mindennek ellenére megvettem hozzá a TDU2-t, mert hát gondoltam én, talán ad valami olyasmit, mint a TDU1: vezetési élményt a szabadban, aminek az előzőleg szerzett negatívuma csakis a kontrollernek tudható be.

Hát nagyot koppantam most. Megismétlem magam, nem akartam szimulátor érzést, és a TDU1 fizikájának a felét se vártam el, de amit kaptam az elborzasztott, megijesztett. A telepítést követő 500 megás frissítésben is reménykedtem, hogy valami fejlődött, de minden amit éreztem, az hogy nem gondolhatták komolyan azt, hogy ezt élvezni lehet.

A kormányt amerre fordítottam, arra nézett az autó egyből, mint egy 90es évekbeli arcade automatán, de még ott is mutatkozottt valami kerék kicsúszás-féleség ha túlhúztam a botkormányt. Itt még az sem. Azt éreztem, mintha egy matchboxot tologatnék a kátrányban... se rendes fordulás, se force feedback... ennél még a far cry 2-ben is jobban viselkedtek a dzsippek.

Mindezt mondom úgy, hogy előtte megnéztem egy google találatot az "optimális" g27 beállításokról a játékkal kapcsolatban, és azzal próbáltam meg variálni.

KÉRDÉS: ti mivel játszotok? Van valami magyar csodaszer arra, hogy ne matchbox pöckölgetős legyen a játék, vagy ti már amúgy is csak pókereztek itt? Mert akkor szívesen eladom a példányomat, és átkozom magam és az Atarit, hogy így át lettem baxva.
  • rusher4587
    Hol is ébredtél te? :D
  • Szabi1991
    ha már off, ma reggel fotóztam ezt a szépséget :)
  • Bronx South
    Ja volt idáig real life cruise, néhány autónak amivel a szigeten is gurulnak egyesek real life bemutatása, de a szemetet azé nem itt kéne megosztani.
  • basicscale
    Nem semmi sem blokkolja, mindent átnéztem kérdezte a win7, hogy engedélyezem vagy ő blokkolja...

Az uplauncher egyébként zöld mindkét oldalán, eddig kb. 2 volt, hogy piros lett amióta megvettem.
  • Camaro96
    jééé, kit látnak szemeim, az egyik klubtársam! :DDDDD (catemp2, ausztrál srác)
  • rusher4587
    Attól tartok, nem ez volt az első eset (és nem is az utolsó), hogy nem feltétlenül a játékhoz kapcsolódó, de autós témájú vagy egyéb vicces videót linkel valaki. De én kérek elnézést!
  • [HUN]FaTaL
    Valaki más írta. Ez a bug már az első részben is megvolt, ha laggol a szerver, akkor csinálja.
  • icetihi
    Vírusirtó? Vagy a Windows nem blokkolja a programot?
  • icetihi
    Van ilyen, még nem láttad??:D:D:D
  • wollnerd #28197
    5 perce léptem be a játékba és mikor a játékosok chateltek,

Nos, én ezt (a bekeretezett) EGYÁLTALÁN NEM mondtam!! Mégis hogy íródhatott be???? Ki sem nyitottam a chat mezőt!
    Egy újabb bug?
  • basicscale
    Tudom egyszer már feltettem ezt a kérdést, de a lag problémára nem tudjátok a választ?

Beállítottam a 3478-8889 UPD-t is a virtual serveren, de ez sem segített nagyon, már nincs annyi bug benne, de azért elég idegesítő.... -.-
  • wollnerd #28195
    Azok az rendőrösödések...
    Mindig izgatott leszek! És így rosszabbul fogok vezetni! Így hogy fogom megszerezni a rendőrverdákat?
    És még mindig lehet az rendőrös bug a végén....?
  • Bronx South
    Ismét bemerészkedtem LVL4 -re:

Szegényke lolácska elsők közt mondott búcsút az asztalnak:

Ops

Érdekes, hogy azoknak akik itt pókermaisternek hiszik magukat egy ilyen felosztás már a legelején allin és nyerés ennyi ember ellen, én meg pont beszopok egy kézbe pár+drillt ?? :D Na ilyenkor érzem úgy hogy jobban áll nekem a beton 400nál, mint ez a kamupóker. :D:D
  • 0Diaz0
    Sziasztok Skacok! Tudom hogy off, de talán találok itt embert.! Valaki nemtud véletlen eladó megapackot, TDU 1-hez normális áron? Mert vevő lennék rá! ( Ha dobozos! Köszönöm. )
  • Bronx South
    Thx srácok.

Ez meg a beakadás, amit a hawaii virág követett. :)

• jocking
    Segítség kellene.
    A következő történt:
    Windows reinstall volt, és ezért a TDU2-t is újratettem a dx, .dot net és egyéb szarságok miatt. De most akármit csinálok, akárhogy állogatom a tűzfalat winben és a routerben, állandóan udp Blocked-et ír a launcher. Valaki tudna tanácsot adni ez ügyben?
  • Bronx South
    Ezt aztán bekellett ide linkelni... nc
  • rusher4587
    A Dobrai Brazilok...
  • BalanceArt
    Én meg ma kaptam meg a részem abból, amire te nemrég panaszkodtál: rám akadt több idióta karambolmajom. Természetesen csakis a leggyorsabb gépekben. Mit élveznek ezen?
  • Bronx South
    1:57 -nél ahol van egy effektelés, ott egy kicsit megtoltam a a civilt mert azt hittem hogy lekanyarodik vagy vmit csinál de nem, én meg reflexből megindultam. Akkor a város után van egy megállás, az egy újra vett rész majd össze lett vágva, kicsit leszaladtam az útról mert beakadt a a játék egy pillanatra én meg épp kanyarodtam.
    És valahol a keleti parton van még egy megállás, ott koccantam egy enyhét egy másik civillel, szóval összesen 2x koccantam a szigetkőr alatt. A km órának meg nem láttam értelmét hogy meg hagyjam, itt úgyse az a lényeg.

Balance: Ja van benne egy kevés, de nem kerestem egy fillért se mert a frim nálam off mindig. :)

Ám a chatelős majmok zavartak, kijöttek pókerről azt az én layerembe beszélték meg h mivolt, azt elkezdtek cruiseolni de időnként csak be-be írkáltak. Amikor megérkeztem északra akkor meg átlettem rakva más layerbe, de miért nem előbb ?? Az ilyeneken már megse lepődök mert direkt kapom, úgy mint a csírákat mikor videóznák..
  • BalanceArt
    Jó kis meló lehetett összerakni mindezt. De gondolom kerestél is játék közben rendesen, amíg kerülgetted a forgalmat.
  • wollnerd #28185
    Biztos kavics. XD
  • wollnerd #28184
    Pedig nem látni hogy mivel koccantott volna... :D
  • jocking
    Azért nekem gyanús a jobb első lámpa feletti festék lepattanás... :D
    Ettől függetlenü szép teljesítmény.
  • wollnerd #28182
    Ja és miért vetted ki a sebességmerő HUD-ot? Sztem jobban mutatott hogy közbe mennyivel mentél.
  • wollnerd #28181
    Nagyon szuper teljesítmény!! Egyszer sem koccantottál!!
    Én is kedvet kaptam majd egy újabb Oahu szigetkörhöz! :)
  • Bronx South
    Na fiúk-lányok! 1 óra, 140 Gb méretű videóanyag, és 200km út tömörítve. Én vezetek, zenét már bekapcsoltam, lets' cruise! :))