40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Djkiki88 #28259 Helló!! Szeretnék segítséget kérni..tegnap letöltöttem a tdu 2 skidrow-t..felraktam ki-crack-oltam de elkezd vmit letölteni és utánna nem indul... hogy tudok vmijen használható crack-ot leszedni vagy milyet kell? végre szeretnék játszani...... előre is köszönöm -
#28258 Totál K.O. másnak is? -
#28257 Ez meg a teremből:
-
#28256 Második videó. -
#28255 Egészen nyugtató hatással van rám ha egy pina terel pár tonnát előttem :))
Szép, de jók az utak is szerintem.
Még nem is láttam felhőben hegycsúcsot :))
-
DANIELTRUCKER #28254 Ellenőrizd a a beállításokat vagy próbáld meg automatán! -
Caca1260 #28253 szisztok nem tom mivan a játékkal mert már korábban játszottam vele sakaztán le lett törölve.A lényeg .Ujra kezdtem és ott tartok amikor a csajt kell elvinni a ferrarival.Nem tudom miért de ne akar elindulni a kocsi.Berakom sebességbe gázt neki és semmi csak bőg a motor . Valaki valamit ????
-
hangacsi #28252 Jé, egy ajtó nélküli, pókembereset játszó Integrale!
-
#28251 A saját be-kikapcsoló szövegeim:
DayFlash ON:
"Héhé! nem látom az utat!"
OFF:
"Végre napos az idő! :D"
SlotPuker ON:
"Úgyis fél nap mire lehet 1.000.000 dollárom!:/"
OFF:
"Nah, befejezem!"
:DDD -
#28250 Oks, nem figyeltem. Most már jó! A monitorom keellőőős közepére rakja az ablakot! :D
Köszöntem! :) -
#28249 "Having more than 24 or so members causes to stop Clubs from working. After removing a few members everything seems to work again."
-
#28248 jujj -
#28247 lol akkor nézd a torz képet -
#28246 #28232
és onnan már a #28224 lévő linkbe javítva lett a bug, így minden felbontásnál középre rakja.
-
#28245 Most nem vok az asztali gépnél (hanem laptopon) De tegnap mindent megpróbáltam. Elrejtettem aztán újra előhívtam. az ablak pozíciója nem változott, tovább lógott a tálcába.
Én csak letöltöttem, kibontottam egy új mappába és kész. (hogy érted hogy nem legfrissebb? Még a betűméret normális.
Fatal:
A Natív felbontása idegesít (már elnézést) mikor új videokártyát és drivert tettek be, a legnagyobb felbontásban indult a winfos. Hát az engem felidegesített, rögtön átállítottam 1024x768-be. -
#28244 Hmm, 1024x768-on így kéne kinéznie. (Direkt kerítettem egy XP-s gépet hátha az a gond)
Nem igazán vágom hogyan tud nálad rálógni a tálcára, hacsak nem a legfrissebbet használod.
Lecsukni meg elég a tálcán lévő ikonjára kattintani (windows alapműveletek) vagy el tudod rejteni (ott gomb) ilyenkor a traybe mászik bele - egy katt az ikonjára vissza állítani vagy jobb egérrel ott menüje. -
#28243 Talán állítsd be a monitorod natív felbontását az asztalnak. -
#28242 Jó, a Windows szerint 1024x768-as a felbontás. -
#28241 "Csak ez a felbontás a legjobb és ideális a széles változatú Acer monitoromnak. :)"
Szélesvásznú monitornak 1024x768? WTF? Az egy 4:3-as felbontás. -
#28240 1024x768 ---> Csak ez a felbontás a legjobb és ideális a széles változatú Acer monitoromnak. :) -
#28239 615pixel magas az egész és most már középre rakja. Mekkora felbontáson vagy? :P -
#28238 Hát igen... Csak úgy tudom az ablak egészét feltüntetni hogy megváltoztatom a képernyő felbontását és majd vissza. (kicsit zavaró hogy minden indításkor kell eljátszani. :/)
Így már csak legalább a tálcának a legtetején áll. :D -
Szabi1991 #28237 :)
most viszont egy ~hétig off, bye :D -
#28236 Cseréld le a letöltöttel a régi LazyDriver.ahk-t.
Úgy jónak kell lennie. -
Szabi1991 #28235 a játék indító ablakja is csodaszép :D
-
#28234 very nice :D -
Szabi1991 #28233
sajna a 125%os betűméretemet nemigazán kezeli jól :/
-
#28232 Billelezni kell, de frissítettem egyet rajta mert szóltak hogy nem rakja középre, wollnerd is ezért akarja piszkálni, biztos :P
Szal redownloadba jó helyen lesz. -
#28231 Inkább a borderstyletól függ, ha az none, akkor nem fog működni. :) -
#28230 Mivel nincs Caption az ablakon nem hinném hogy az működik :) -
#28229 De ha mindenáron mozgatni kell, akkor Alt+Space -> Áthelyezés -
#28228 Az ablak és direkt nem mozgatható de mindegy. :D -
#28227 Az a ablak nem is ablak mert nem lehet mozgatni, áthelyezni! :D Az programnak a alsó része a tálca mögött van és nem tudom mozgatni! :D -
#28226 Nekem XP-m van. így is fog működni. Igaz? -
#28225 Hozzáteszem a Remap funkció még egy percet se volt tesztelve, sokat ne várjatok tőle - de elvbe jónak kell leniie. -
#28224 Aki szeretné tesztelni:
LazyDriver1.3.0.A
Nem kell már hozzá az AutoHotkey (Benne van :P), funkcióban kb a szokásos de van már:
GUI
MYSTERION féle szöveg és nyíl stílusok
Fordítási lehetőség - ennek még nincs értelme mert ALFA
Install: kitömörítés után vagy az EXE-re vagy a parancsikonjára Rendszergazd jogosultságot tenni. Azt hajrá. Ha nem megy a TDU nyafogni fog miatta.
-
Stockbauer33 #28223 Köszi Dév és Sean Kellett már egy ilyen civil lagolos,duplaesős kilökdösős idióta faszos aki halálba unnyamagát és nemtudmitcsinálni szakitás -
#28222 Tomsolo: Én elkezdem kipróbálni a slotpkert, leülök egy félkarúhoz, (Hight Life, és 9 "'vonalat" állítottam be) nyomom a Ctrl+Numpad * és felállít a géptől ahelyett meghúzná a kart! :D Mit rontok el?
És meg tudod mondani hogy mikor fog elkészülni az ablakos verzió? :D -
hangacsi #28221 Köszönöm! -
#28220 Test Drive Unlimited BonusPack Download