Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(természetesen csináltam biztonsági mentést elõtte, már vissza is töltöttem 😄)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ez egy nagyon komoly klasszikus Ferrari, nem egy dallamkürtös poén verda...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nem tudom, ti látjátok-e egyáltalán a klubokat, vagy csak nem tudtok belépni, nálam a térképrõl is eltûntek, meg a bejáratnál sincs belépõ token.
7 óra óta kb. tíz másodpercenként jön alul a kék infó csík, hogy Szabi, Zero, Angi (és még sorolhatnám...) belépett a klubba! 😄 Ja, és 20 perce elnököt is váltottunk! 😄
Nem értem, mi a francért nem lehet ezt offline megcsinálni, aztán arra a szaros 5 percre, amíg az image-elés tart, leállítani a szervereket...
Amúgy min csodálkozol, 6970 a piac második legjobb 1 GPU-s kártyája..legalábbis januárban még az volt.
BS, hát ez relatív, teljesítményben nincs akkora különbség, mint árban. A kategóriáknál én természetesen az otthoni felhasználást vettem figyelembe, itt a videóvágás nem játszik (különben is azok a kártyák meg nem jók játékra 😄). Prociknál a csúcs kat. az i7 vége. De most nem akarok bõvebben belemenni az osztályzásba, késõ van ahhoz... 😊
Inkább azt találjuk ki, mi a nyavaját mûvelnek a szerverrel, na meg mikor lesznek újra normális színek. Bementem az audi szalonba, és sírva jöttem ki, nézzétek végig a kocsik színpalettáját! :'(
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Csak érdeklõdöm, igazából nem tudom mikor tudok rendesen leülni játszani megint :S Esti meló nagyon bezavar :S
gaba
hangacsi.blog.hu
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A legutóbbi patch után nekem olyan Casinós problémám szokott lenni, hogy nem látok senkit. Csak ha kilépek a játékból és újra elindítom, akkor lesz jó.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gduck: Így is történt! 😉 Nem érdemes csúcs procit vagy videókártyát venni, ezek úgy is hamar elavulnak. Amire a legtöbbet költöttem, azok az ezektõl független dolgok voltak, úgy, mint táp (érzékenyek vagyunk a fogyasztásra, és azért egy 91% hatékonysággal mûködõ táp nem rossz), egy elég jó ház, hûtés, Blu-ray író meg egy buzi nagy winyó... 😊 A többit úgy is cserélni kell, ha jönnek az új játékok, most még pont elég mindenre a 6850-es, meg a magfeloldott AMD... 😊
De Meg kaptam a választ meg vissza is néztem most már vágok mindent 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak nekem csinálja ezt hogy nem látok senkiit???:S://
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
De én reggel óta csak ugyan azt a 2 játékost látom a mapon de nem tudok rájuk ugrani meg semmi..:/
nem értem mi lehet a baj :/
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN