40335
  • Djkiki88
    Helló!! Szeretnék segítséget kérni..tegnap letöltöttem a tdu 2 skidrow-t..felraktam ki-crack-oltam de elkezd vmit letölteni és utánna nem indul... hogy tudok vmijen használható crack-ot leszedni vagy milyet kell? végre szeretnék játszani...... előre is köszönöm
  • icetihi
    Totál K.O. másnak is?
  • Bronx South
    Ez meg a teremből:

• Bronx South
    Második videó.
  • Bronx South
    Egészen nyugtató hatással van rám ha egy pina terel pár tonnát előttem :))

Szép, de jók az utak is szerintem.

Még nem is láttam felhőben hegycsúcsot :))

• DANIELTRUCKER
    Ellenőrizd a a beállításokat vagy próbáld meg automatán!
  • Caca1260
    szisztok nem tom mivan a játékkal mert már korábban játszottam vele sakaztán le lett törölve.A lényeg .Ujra kezdtem és ott tartok amikor a csajt kell elvinni a ferrarival.Nem tudom miért de ne akar elindulni a kocsi.Berakom sebességbe gázt neki és semmi csak bőg a motor . Valaki valamit ????
  • hangacsi
    Jé, egy ajtó nélküli, pókembereset játszó Integrale!
  • wollnerd #28251
    A saját be-kikapcsoló szövegeim:
    DayFlash ON:
    "Héhé! nem látom az utat!"
    OFF:
    "Végre napos az idő! :D"
    SlotPuker ON:
    "Úgyis fél nap mire lehet 1.000.000 dollárom!:/"
    OFF:
    "Nah, befejezem!"

:DDD
  • wollnerd #28250
    Oks, nem figyeltem. Most már jó! A monitorom keellőőős közepére rakja az ablakot! :D
    Köszöntem! :)
  • tomsolo
    "Having more than 24 or so members causes to stop Clubs from working. After removing a few members everything seems to work again."

• GerY5
    jujj
  • [HUN]FaTaL
    lol akkor nézd a torz képet
  • tomsolo

és onnan már a #28224 lévő linkbe javítva lett a bug, így minden felbontásnál középre rakja.
  • wollnerd #28245
    Most nem vok az asztali gépnél (hanem laptopon) De tegnap mindent megpróbáltam. Elrejtettem aztán újra előhívtam. az ablak pozíciója nem változott, tovább lógott a tálcába.
    Én csak letöltöttem, kibontottam egy új mappába és kész. (hogy érted hogy nem legfrissebb? Még a betűméret normális.
    Fatal:
    A Natív felbontása idegesít (már elnézést) mikor új videokártyát és drivert tettek be, a legnagyobb felbontásban indult a winfos. Hát az engem felidegesített, rögtön átállítottam 1024x768-be.
  • tomsolo
    Hmm, 1024x768-on így kéne kinéznie. (Direkt kerítettem egy XP-s gépet hátha az a gond)

Nem igazán vágom hogyan tud nálad rálógni a tálcára, hacsak nem a legfrissebbet használod.

Lecsukni meg elég a tálcán lévő ikonjára kattintani (windows alapműveletek) vagy el tudod rejteni (ott gomb) ilyenkor a traybe mászik bele - egy katt az ikonjára vissza állítani vagy jobb egérrel ott menüje.
  • [HUN]FaTaL
    Talán állítsd be a monitorod natív felbontását az asztalnak.
  • wollnerd #28242
    Jó, a Windows szerint 1024x768-as a felbontás.
  • [HUN]FaTaL
    "Csak ez a felbontás a legjobb és ideális a széles változatú Acer monitoromnak. :)"

Szélesvásznú monitornak 1024x768? WTF? Az egy 4:3-as felbontás.
  • wollnerd #28240
    1024x768 ---> Csak ez a felbontás a legjobb és ideális a széles változatú Acer monitoromnak. :)
  • tomsolo
    615pixel magas az egész és most már középre rakja. Mekkora felbontáson vagy? :P
  • wollnerd #28238
    Hát igen... Csak úgy tudom az ablak egészét feltüntetni hogy megváltoztatom a képernyő felbontását és majd vissza. (kicsit zavaró hogy minden indításkor kell eljátszani. :/)
    Így már csak legalább a tálcának a legtetején áll. :D
  • Szabi1991
    :)

most viszont egy ~hétig off, bye :D
  • tomsolo
    Cseréld le a letöltöttel a régi LazyDriver.ahk-t.

Úgy jónak kell lennie.
  • Szabi1991
    a játék indító ablakja is csodaszép :D
  • tomsolo
    very nice :D
  • Szabi1991

sajna a 125%os betűméretemet nemigazán kezeli jól :/
  • tomsolo
    Billelezni kell, de frissítettem egyet rajta mert szóltak hogy nem rakja középre, wollnerd is ezért akarja piszkálni, biztos :P

Szal redownloadba jó helyen lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább a borderstyletól függ, ha az none, akkor nem fog működni. :)
  • tomsolo
    Mivel nincs Caption az ablakon nem hinném hogy az működik :)
  • GerY5
    De ha mindenáron mozgatni kell, akkor Alt+Space -> Áthelyezés
  • tomsolo
    Az ablak és direkt nem mozgatható de mindegy. :D
  • wollnerd #28227
    Az a ablak nem is ablak mert nem lehet mozgatni, áthelyezni! :D Az programnak a alsó része a tálca mögött van és nem tudom mozgatni! :D
  • wollnerd #28226
    Nekem XP-m van. így is fog működni. Igaz?
  • tomsolo
    Hozzáteszem a Remap funkció még egy percet se volt tesztelve, sokat ne várjatok tőle - de elvbe jónak kell leniie.
  • tomsolo
    Aki szeretné tesztelni:

LazyDriver1.3.0.A

Nem kell már hozzá az AutoHotkey (Benne van :P), funkcióban kb a szokásos de van már:

GUI
    MYSTERION féle szöveg és nyíl stílusok
    Fordítási lehetőség - ennek még nincs értelme mert ALFA

Install: kitömörítés után vagy az EXE-re vagy a parancsikonjára Rendszergazd jogosultságot tenni. Azt hajrá. Ha nem megy a TDU nyafogni fog miatta.

• Stockbauer33 #28223
    Köszi Dév és Sean Kellett már egy ilyen civil lagolos,duplaesős kilökdösős idióta faszos aki halálba unnyamagát és nemtudmitcsinálni szakitás
  • wollnerd #28222
    Tomsolo: Én elkezdem kipróbálni a slotpkert, leülök egy félkarúhoz, (Hight Life, és 9 "'vonalat" állítottam be) nyomom a Ctrl+Numpad * és felállít a géptől ahelyett meghúzná a kart! :D Mit rontok el?
    És meg tudod mondani hogy mikor fog elkészülni az ablakos verzió? :D
  • hangacsi
    Köszönöm!
  • holecsko10
    Test Drive Unlimited BonusPack Download