Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Sehogy sem bírom beállítani, végre elfogadta a gázt meg a féket külön pedálra, viszont állandóan tolatni akar 😄
a kanyarodással meg gondom van csak jobb ra kanyarodik folyamatosan, balra egyáltalán nem, ha tökik elforgatom a kormányt balra akkor áll be a kerék egyenesbe 😄
#hhwnd
Csinálsz egy Csillámfaszláma klubot; csak elhagyni tudod - törölni nem. Eredmény: hiába nincs senki benne tagként, egy új Csillámfaszláma klubot már nem tudsz csinálni, mert azt mondja foglalt név.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
-Igen, bíró úr!
-Jól van buzi cheater, akkor maradhatsz! 😊 "
És hat év múlva ítélethirdetés...
A 2. gomb a 'Kép beszúrása' gomb alatt van, alapértelmezett fórumgomb alakjával! 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Hova csináltad az új klubot? Úgy értem, melyik épületnél?
ja és persze az összes eddigi versenyüket megnyerték a statisztika szerint...

az új klubnév -Hungarian Racing Club- , elõször 2.0-ként akartam nyitni de nagyon gagyinak tûnt úgy, így se sokkal jobb, az is igaz.. ha van jobb ötletetek, várom.. 😊
kéne pár klubtag akik a következõ napokban aktívak tudnak lenni, õket hívom vissza elsõnek, utána jöhetnek vissza a többiek is amint lesz megint hely
de sajnos így se enged be simán :/
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Igazából új klubot kezdhetsz, viszont meg kellene tartani a régit is. Hátha mégis megjavul, viszont ha már az új klub is 3-mas szintû onnantól a régi részemrõl törölhetõ. Amúgy is hiányoznak még a klub vs klub pontok, így veletek vagy egy másik klubbal, de megszerzem õket. Persze csak szóbeli vizsga után. 😊
Természetesen cd key-el, és névre az atari accal. Galaxison 6.000,- Ft-ért vettem. Árajánlatot ehhez mérten, reálisan kérek. Postát Te állod! Mail & Msn: [email protected]
!!!Vaterán is fennt van!!!
TDU 2 nick: SpeedHUN
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nagyon hálás lennék érte és persze idõvel lépnék én is vissza, ha meghívtok! 😊
Kedves klubtársaim!
Mivel közel 3hónapja semmi változás nem történt, mi legyen.. töröljem a klubbot és indítsak egy újat, vagy várjunk még hátha történik valami ?
(Ha újrakezdem a klubbot, a meglévõ klubtagokat várom vissza, elöször az aktívakat tudom meghívni, hogy újra felküzdjük magunkat a 3as szintre, ez pár nap alatt össze is jöhet, max egy hét 😊
Amúgy köszi a segítséget, azóta én is megtaláltam, csak még nem volt alkalmam kipróbálni...<#pias>#pias>
Ömm, a ZR-1 / SL65 hackelésben más is segíthet, aki próbálta már.. 😛
http://goo.gl/gd6Zi5
Mysterion, légyszi', áruld el, hogyan hackeltél be magadnak ZR1-et meg SL65-öt?
Én úgy próbáltam, hogy 097-es verzióval behackeltem õket, de mikor a jelenlegi verziójú játékkal megnyitom a mentést, ezeket is lecseréli ford mustang "miami"-ra, mint más régi "tiltott" autókat. Még mindig a TSearch-ot használod? Mi az autók kódja?
Köffi (^^.)
http://goo.gl/gd6Zi5
/OFF
Tud valaki linket egy 023-as skidrow-féle update-hez? Csak 021-est találok... Ne kérdezzétek, miért kell most nekem ilyen, bonyolult história! 😄
/ON
Na történt valami érdekes az utóbbi egy hétben, amíg nem jártam erre? DLC autók vagy ilyesmi van már (legalább láthatáron)?