Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hosszan nyomd a pedálokat, tehát mikor kéri hogy nyomd le a pedált, nyomd pár mp-ig, ne csak megnyomd oszt annyi. Nekem is EX-em van és így jó lett

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

allock
Logitech Formula Force EX-hez tud valaki profilt küldeni?
Sehogy sem bírom beállítani, végre elfogadta a gázt meg a féket külön pedálra, viszont állandóan tolatni akar 😄
a kanyarodással meg gondom van csak jobb ra kanyarodik folyamatosan, balra egyáltalán nem, ha tökik elforgatom a kormányt balra akkor áll be a kerék egyenesbe 😄

#hhwnd

tomsolo
Player/User nem tudja törölni.

Csinálsz egy Csillámfaszláma klubot; csak elhagyni tudod - törölni nem. Eredmény: hiába nincs senki benne tagként, egy új Csillámfaszláma klubot már nem tudsz csinálni, mert azt mondja foglalt név.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fasza, akkor elveszett a név? A ticketedre írták, hogy õk sem tudják törölni, vagy úgy érted, hogy csak mi nem tudjuk törölni?

nem lehet klubbot törölni, üres és le van zárva..

Mi a helyzet klub ügyben? Csináltatok újat vagy még a régi aktív és azért foglalt a név?

tomsolo
LOL

"-Hajlandó-e a vádlott megfizetni a 400 Atari tokenes büntetést?
-Igen, bíró úr!
-Jól van buzi cheater, akkor maradhatsz! 😊 "

És hat év múlva ítélethirdetés...

"Greetings! Thank you for reporting a player violating the games terms of service. Atari Inc. will conduct an investigation on this player. The outcome of our investigation will not be disclosed to anybody but the player who was reported. Thank you for your interest in Test Drive Unlimited 2! - Atari Technical Support "

wollnerd
Pixel: minek a 2 'Videó beszórása' gomb? 😄
A 2. gomb a 'Kép beszúrása' gomb alatt van, alapértelmezett fórumgomb alakjával! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

atomboy
Emlekszem, volt itt par kep a nemet Bugattirol. Most hoztak le a hirt indexen.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Bronx South
addig örüljetek míg lehet ilyeneken agyalni, utána a játék könnyen az enyészeté lehet.

Bronx South
Ja, lemaradt: Nektek sosem szokott látszani a kesztyû a póker asztaloknál? Ma reggel tournamentben láttam valakin egy feketét, meg is lepõdtem, hogy miért mutatja, azt hittem, csak azzal a színnel mûködik, de hiába próbáltam végig mind az ötöt, egyik sem látszik nálam, csupasz a kezem...

Újabb ruszki csítergeci? 😊) Elõbb én is összeakadtam egy kedves kis csapattal, miután a gyerek nem bírt három meccsen át lenyomni speed race-ben, behívta három mercis haverját, hogy szorítsanak a falhoz! 😄
Hova csináltad az új klubot? Úgy értem, melyik épületnél?

aha... hihetõ..... 2mp alatt lett hirtelen +97ezer pontja..

ja és persze az összes eddigi versenyüket megnyerték a statisztika szerint...

icetihi
Ha lesz szabad helyetek, szóljatok, megyek 😄

youtube.com/user/icetihiii22

w77d
hétvégén aktív leszek..

Ztech
engem hívhatsz
tomsolo
Én csak hétvégén tudnék legközelebb menni - kurva sok a melóm a héten (és Witcher 2 is pörög most 😄)

klubház így már mûködik, csak nincs ellenfél klub vs klub-ra >.<"

minden tag kirúgva, klub lezárva, kiléptem én is.... de a klub nem tûnt el.. R.I.P. :-/

az új klubnév -Hungarian Racing Club- , elõször 2.0-ként akartam nyitni de nagyon gagyinak tûnt úgy, így se sokkal jobb, az is igaz.. ha van jobb ötletetek, várom.. 😊

kéne pár klubtag akik a következõ napokban aktívak tudnak lenni, õket hívom vissza elsõnek, utána jöhetnek vissza a többiek is amint lesz megint hely

küldtem egy ticket-et hogyhamár basznakmegjavítani, legalább a klubbot töröljék hogy újra tudjam kezdeni..

megnyitottam hogy bárki tudjon csatlakozni 😄
de sajnos így se enged be simán :/

tomsolo
házban a tvben újra megtudod nézni

gduck
Nekem kiírt valami klubbos üzit (.. retired..) csak gyorsan elvette, nem tudtam elolvasni.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szerintem sok változás nem lesz a klub téren. Ha jól tudom az Atari profilt váltott és most csak casual\mobil téren terveznek. Az Eden Gamest mint ahogy korábban láttuk szépen leépítették. Véleményem szerint idõvel eladják õket.

Igazából új klubot kezdhetsz, viszont meg kellene tartani a régit is. Hátha mégis megjavul, viszont ha már az új klub is 3-mas szintû onnantól a régi részemrõl törölhetõ. Amúgy is hiányoznak még a klub vs klub pontok, így veletek vagy egy másik klubbal, de megszerzem õket. Persze csak szóbeli vizsga után. 😊
Szabó Péter
!!!Eladó a TDU2 game-em!!!

Természetesen cd key-el, és névre az atari accal. Galaxison 6.000,- Ft-ért vettem. Árajánlatot ehhez mérten, reálisan kérek. Postát Te állod! Mail & Msn: [email protected]

!!!Vaterán is fennt van!!!

Angela147GTA
Jövök és küzdök fel! Végre lesz valami versenyzés. <#eljen>

TDU2 > Angela147GTA

Fõnök úr nekem mindegy, Jövõ hét szerdától vagy csütörtöktõl maximális aktivitással részt tudok venni a vissza tornászásba 😊 Valahogy meg kell tartanom az elsõ helyemet 😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

wollnerd
Az én klubom megy... Pedig én csatlakoztam még az exp. pack elõtt!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sajnos én önhibámon kívül nem tudok túl gyakran klubversenyeken részt venni, ezért nem nyom sokat a latba a szavam, de ha senkit sem zavarna a dolog, akkor szeretném azt kérni, hogy a kráter peremén/Honolulutól délre esõ, elég közeli helyszín legyen most a klubház!!!
Nagyon hálás lennék érte és persze idõvel lépnék én is vissza, ha meghívtok! 😊

off:
Kedves klubtársaim!
Mivel közel 3hónapja semmi változás nem történt, mi legyen.. töröljem a klubbot és indítsak egy újat, vagy várjunk még hátha történik valami ?
(Ha újrakezdem a klubbot, a meglévõ klubtagokat várom vissza, elöször az aktívakat tudom meghívni, hogy újra felküzdjük magunkat a 3as szintre, ez pár nap alatt össze is jöhet, max egy hét 😊

icetihi
Myst te nagyon ráérsz 😄 Nem kéne neked is egy gyerek? 😄

youtube.com/user/icetihiii22

És a várható teljesítményérõl mit lehet tudni? 😄

Amúgy köszi a segítséget, azóta én is megtaláltam, csak még nem volt alkalmam kipróbálni...<#pias>

jó nagy lesz <#vigyor3><#eljen>

tomsolo
veyron ss: papírból

GerY5
OFFLINE PROJECT:

"Ezmiez?"

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

tomsolo
Ha tudnád használni a keresõt (google) akkor kb 1 perc alatt eljuthatnál knyazev és sethioz oldalára(utóbbin még hack wiki is van) ahol részletesen el van magyarázva mi a pénisz van.

Amúgy erre gondolsz?

Használtam is, de csak olyan megoldást találtam, ahol crackelt játékkal lehetett használni õket. Én meg lesz*rom, online is gurulnék vele szívesen...

pxxl
ott van mindjárt a google, meg a youtube 😄

All hail the double x!

Igaz, ezt kifelejtettem... Ja meg nagyon ügyesen elbaszták a festéseket! 😄
Ömm, a ZR-1 / SL65 hackelésben más is segíthet, aki próbálta már.. 😛

[HUN]FaTaL
Az elsõ az exploration pack roncsos baromságait (4et kellett megkeresni, meg elvesztek a régiek), az újabbat nem tudom.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ja, valszeg nem látták értelmét... Még mindig nem lehet tudni, mit javított az utolsó kettõ?

Mysterion, légyszi', áruld el, hogyan hackeltél be magadnak ZR1-et meg SL65-öt?
Én úgy próbáltam, hogy 097-es verzióval behackeltem õket, de mikor a jelenlegi verziójú játékkal megnyitom a mentést, ezeket is lecseréli ford mustang "miami"-ra, mint más régi "tiltott" autókat. Még mindig a TSearch-ot használod? Mi az autók kódja?

Köffi (^^.)

[HUN]FaTaL
Nincsen warez update már egy ideje (talán az exp pack volt az utolsó, az utána lévõ 2 patch nem jött).

http://goo.gl/gd6Zi5

Még mindig a 023-as verzió fut?
/OFF
Tud valaki linket egy 023-as skidrow-féle update-hez? Csak 021-est találok... Ne kérdezzétek, miért kell most nekem ilyen, bonyolult história! 😄
/ON

w77d
max van benne egy olyan programsor, hogy ha a sérülés mértéke X százalék, akkor rángatózzon elõre megírt módon nagy sebességnél..

Azért valami csak modellezve van belõle, mert törött lökhárítóval (vagy nyitottra tört ajtókkal?) 300 fölött igencsak rángat a kocsik orra...

Üdv emberek! 😊
Na történt valami érdekes az utóbbi egy hétben, amíg nem jártam erre? DLC autók vagy ilyesmi van már (legalább láthatáron)?