Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még az index bugokat sem javították, ami nagyjából 2 perc lenne.
http://goo.gl/gd6Zi5
youtube.com/user/icetihiii22
(nem kerül be akármelyik autó, kb. 10 cserélõdik csak)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

(Zero, Mysterion,Szabi,Marci)

G27, van kedved csatlakozni?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Természetesen cd key-el, és névre az atari accal. Galaxison 6.000,- Ft-ért vettem. Árajánlatot ehhez mérten, reálisan kérek. Postát Te állod! Mail & Msn: [email protected].

újra értelmet nyert így a játék <#worship>#worship>
bár sajnos kifagytam, amikor egyen autókra váltottunk :-/
nem megy sehogy sem, kormányom a váltót egyáltalán nem érzékeli hiába berakom, billen tudom kapcsolgatni, be is veszi, de semmi sem történik fákk 😊
#hhwnd
Nekem csak azt csinálja hogy ha elindítom a játékot akkor olyan 5ezerig felpörgeti a motort, aztán mikor 1 picit rálépek a pedálra akkor visszaesik a fordulat és onnantól jó.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
most már nem ad gázt magától folyton, berakom 1-esbe, adom gázt és meg se moccan, a fordulatszám az egekben, a kocsi mégse moccan 😊
beállításokban Accelaration-nál nekem csak Stick up van, Brake-nél meg Stick 2 backward
most rakom lükvercet, nyomom a gázt tövig, felmegy a mutató 8x1000 forudalitig és amint leveszem a lábam a gázról a mutató egybõl leesik 0-ra szinte egy pillanat alatt
#hhwnd
Aktív klubhoz csatlakoznék! Nickem: G27rulez
Üdv!
FxR
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...